Pár napja feltűnt, hogy 80-as tempó felett az autó jobb oldala felől egyhe zúgó/morgó hang jön. Leginkább úgy érzem, hogy jobb előlről érkezik a hang, ami olyan, mint amikor egy felmart, "csíkos" aszfalton haladnék. A kormány nem rángat, nem érezni rajta a korábbiaktól eltérést, nem húz semerre, a gumik is rendben vannak, 2 hónapos új téliek. Olvasgattam itt-ott és több helyen is szóba hozták a kerékcsapágy hibáját. Mit gondoltok, ez okozhatja ezt a hanghatást, és ha igen, tudtok javasolni megbízható és hozzáértő szakit (Nagykanizsa - Keszthely - Hévíz vonzáskörzetében)?
Anno nagy mellénnyel (hitel...) minden extrát bele rakattam a lacsiba, így a külső hőmérőt is. Mondjuk kicsit hasznosabb, mint a kormányon lévő rádió vezérlő.
Szárítótartály A lezárt szárítótartály a kondenzátor kimeneti csövéhez van csatlakoztatva. A hűtőfolyadékot tároló tartályként viselkedik, amelyben összegyűlik a párologtatóból származó folyadék, gőz és hűtőfolyadék olaj. A szárítótartály alján szárítószer található, amely kiszárítja a rendszerbe estlegesen bejutott párát. A szárítótartály kimeneti csöve aljának közelében egy olajleeresztő lyuk található, amely visszatérő útvonalként szolgál a kompresszor felé. A szárítótartály csak egyben szerelhető.
Nekem is gyanús volt, bár van néhány kijelző a kézikönyvben megcsillagozva, amivel én még nem találkoztam, és a részecskeszűrő visszajelzője is ilyen. Ettől még ott lehet a műszerfalon, csak eddig nem vettem észre. :)
Az üzemeltetői könyv zöldségeket ír ,van a részecskeszűrőnek külön visszajelzője nem keverjük a motor hibajelző lámpával.
A hibajelző lámpa akkor is világíthat ha a hiba már nem áll fenn kell neki egy bizonyos hibamentes működési ciklus és magától kialszik ,de a hiba ebben az esetben is eltárolásra kerül a hiba fennállásakori adatokkal együtt.
- pollenszűrőt én javaslom 6 havonta, otthon is elvégezhető
- benzinszűrőt minden évben cseréltetek, nem kellene de ha már ott vagyunk, nem tétel (viszont a felfogató műanyag patent sajnos nem hosszú életű és nem lehet kapni, ha eltörik)