Keresés

Részletes keresés

cigo Creative Commons License 2004.08.11 0 0 2248

látom frissul a forumozo népek tömege.Érdeklődnék h kinél van most egy már felmásolt olvasótábori cd.Amit András csinalt és adott oda a Windsorban nekünk és akkor nem kaptam és ha valaminek már nem kell dumáljuk mán meg h adja mán' oda oszt és is had' másoljam mán' fő.

A süncsalád...a süncsalád...a süncsalád...

nyanyett Creative Commons License 2004.08.11 0 0 2247

kezdjük a találkozóig visszaszámolni a napokat :)

most akkor szept 4. vagy aug 20.-a?  Zozo küldesz az emil címemre képeket? légyszi!

Remélem mindenki jól van.

és....

BOTKORMÁNY!!! :)))))))

Előzmény: cibkat (2246)
cibkat Creative Commons License 2004.08.11 0 0 2246
Büszke vagyok rád Peti!!!
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.11 0 0 2245

kidobtuk Nandival, legalabb haromszor. Éber Ákost úgy kellett leszedni róla, hogy azért ne szedje teljesen darabokra.

Elhoztam ma a fényképeimet, ugye-ugye összeszorul a szívem... De messze van még a következö tábor! Kezdjük a visszaszámlálást? F. Ági! Hogy van Kocsispista lelke beosztottként? Aggódom érte nagyon... Ugye Lovasinak küldtök tábori videót?

És hogy lássátok, hogy a sünök egy nagyon toleráns nép:

ENIGMA A SZTÁR, ÉLJEN FASZA FERI!!!!!

cibkat Creative Commons License 2004.08.11 0 0 2244

Andráske! Jól feladtad a leckét. Becserélhető a szépség ajándékra? (Azt lehet kapni.)

2.: én is.

3.: Zozo is.

Ági! Ez a fotó a cikk mellett található (cím lásd alább). Nem látok jól messzire, de ezt a fószert tutira ki kellett dobni. Biztosabbat ÉberÁkos mondhat.

SKAági Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2243

Sziasztok! Van itt most valaki? Hogy vagytk? Lassan találkozó? DE JÓ:)))

Na pá

BOTKORMÁNY!!!!!!!!!!!!

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2242
andras johetek en is???mennyit tart ez ????en szivesen elmennek.!!!sokann lesztek???
F.Ági Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2241

Öreg!

Ez szép volt!!

Ugye azért jöhetnek azok a táborosok is akik nem tudnak a fórumra írni? :-)

És ha én viszek ajándékot fiú leszek?:-)

De jó!! Menjünk sokan!! Felmérés indul ki jön!! 1.: én!!

and4 Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2240

Na idefigy!!!!

2004. augusztus 20-án kezdetét veszi a hatvani ifjúsági tábor területén a (várhatóan) már második éve nagy sikerű NO TABU fesztivál. Nevezhetnénk Olvasótáborfíling levezetésnek, miniafterolvasótábornak, de ez egy buli lesz, ahová mindenkit szeretettel várunk aki ezt a fórumot olvassa.

A programokból: a konyhában táncolós buli, kint malacsütés, nyúlmészárlás majd nyúlsütés (mert a friss sültnyúl a legfinomabb), tábortűz (nem kicsi). Lányoknak idén is faházi ágyas alvási lehetőséget biztosítunk, de persze sátrat is lehet hozni, fiúk ott alszanak ahol tudnak, vagy nem alszanak.

Belépés fiúknak csak ajándék ellenében lehetséges, mert másodlagos vezérelv a Vass Róbert és Bakos András nevűek születésnapja, tehát az ajándékokat e 2 embernek kell leadni, lányok csak a szépségüket hozzák!!!

András

F.Ági Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2239

Most látom a képet ez hol jelent meg?? Valaki megismeri a srácot?Vajon őt kellett kikergetni?Kata? Vagy kérdezzem Öcsémet?:-)

Ádám itt vagy még??

F.Ági Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2238

Na itt vagyok már látom kicsit megbolydult a forum sokminden miatt.:-)

Elöször is  a  3:20 nem marad vezető nélkül!! Csak el kellett utaznom de már itt vagyok.Öcsém épp szinészkedik a szigeten Andráske meg dógóz.

Szóval a tábori találkozó időpontját holnap egyeztetem Pista bácsoival aztán felteszem a fórumra de szerintem kaptok értesítést otthonra is.Figyelembe vesszük az eddig beírt javaslatokat!

A címlistát is megnézem holnap és a sorsa is eldől majd.Ugy értem ha lehet szédküldjük.

Ádám! Olyan büszke vagyok rád hogy ennyi Sünös és Botkormányos között álltad a sarat!! Küldöm a címem ha már felvállaltad az összegyűjtést! S ha gondodolod feléneklünk Andrással 1-2 dalt egy kazira hogy reggel ne kellj fel hiába.S Evelin is örüljön..:-)

Zozo! Minden legyen a videon persze,a könyvtárba lerakjuk megörzésre aztán onnan aki akarja átveheti.A Zsuzsi felvétele is hasonlóan elérhető lesz de még nem biztos hogy átvették.Majd intézkedünk ez ügyben is!

Örsi! Nem baj jó helyen van a cd, még szerencse hogy kazettán tudom hallgatni:-) Ha szeretnéd a borítót is hozzá szövegekkel szólj!Fórumon kívül lebonyolítjuk:-)

Nos holnap megpróbálok konkrétumokkal jelentkezni.

HÁROMÓRAHÚSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

goadam Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2237

Tehát akor ők a híres hatvaniak a zabolai csipkésen? Akkor még szerencse hogy én dunakeszin lakom :DDDDDDD

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2236

szeptembere 4 meg valaki szavaz-e mert en meg vagyok bolondulva itthon a melotol mennek ma is ha tudnek ,na gyerekek kinek jo ez a szept 4?

cibkat Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2235
Ja, nem. www.3szek.ro Bocsi!
cibkat Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2234

www.szekelyhirmondo.ro

Zolinak már nem megy a munkahelyéről a fórum, Nándi meg ugye csapra váltott. Hát így cserélődik a fórumcsapat....

Figyeled, hogy mindenki hogy bezsongott kiscsoportos címlista ügyben.

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2233

NEm serelmeztem en, csak megjegyeztem, hogy ne hibasan terjedjenek a dolgok. Hol lehet az egesz cikket olvasni a neten? Es hol vannak a csucsvezetöseg rejtözködö tagjai? Zoli, Nandi? Nem látom a kezeket!

Éljen a Süncsalád!!!

cibkat Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2232

Peti! Az egész cikket elolvashatod a NETen. Nekem is szemet szúrtak az általad sérelmezett dolgok. De nézd csak meg a cikk mellett a "tábori" fotót! Garantáltan be fogsz rosálni.

Tábori találkozó akkor lesz, amikor akarjuk. Mondjuk szeptember 4? Na: Szavazatokat ide!

goadam Creative Commons License 2004.08.10 0 0 2231
Csak mielőtt elmennék dolgozni: HÁÁROMÓÓRAHÚÚSZ!

Kösz a címlistát Ági előre is!!!!
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2230

nem tudom mikor megyek most is indulhatnek mer a jegyem megvan csak a talalkozora varok es hogy megtudjam mennyibe kerul egy panzio ket szemelyre egy ejszaka?peti nem en irtaqm en csak bemasoltam atadom az uzenetet-elkuldom az egeszet te is szerepelsz benne egy jelentos reszben...

pusz pusz

ja es lehet nekunk is cimlistank

Előzmény: nyanyett (2228)
SKAági Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2229

Anett!! Nem olvastad? A könyvtárba meg van a címlista meg ha gondolod én is leírom neked és elküldöm valahogy ( ha gondood) pussz

BOTKORMÁNY a sztár.)

nyanyett Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2228

Botkormányos társaim! nekünk nem lesz címlista? mi kimaradunk a sorból?

Engem is értesítsetek majd ha lesz találka! Zozo mikor jössz?

ja:

BOTKORMÁNY (még mindig) A SZTÁR

Előzmény: SKAági (2227)
SKAági Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2227

Ádám el fogom küldeni neketek:)))

Kata: Találkozó mikor lessz????

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2226
Zozo, Iochom Zsoltinak üzenem, hogy a cikkeben kihagyta Tari Szólógitáros Botondot a zenekarból. Engem meg leamatör-rendezözött:(((
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2225
valaki nem tud valamit a talirol -windsor buli lesz?
cibkat Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2224
Köszönöm! de régen kaptam virágot...
Előzmény: goadam (2223)
goadam Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2223
Ez kimaradt az előbb..
cibkat Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2222
Ágival, Andrással beszéltem az előbb. Élnek. Ákosról nem tudok semmit. Szakad meg a szívem, hogy 8-kor fel kell kelnetek. bár nekem is ilyen sanyarú sorsom lenne...
Előzmény: goadam (2221)
goadam Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2221

Hálám jeléül Katának:

Mi van Ági, Ákos s Andrással?

Ági! A tábor óta 8:00kor minden reggel kipattan a szemem, s felébredek. Azelőtt 12nél előbb nem keltem fel, s ez nektek köszönhető, azaz a reggeli ébresztéseknek. 
Ez jó is lenne, csak általában alszik mellettem valaki, akire nem hatott a reggeli ébresztés a táborban, és már terveket eszel ki ellenem, hogy minél tovább aludjak reggel (hajnalig tartó filmnézés, altató stb)...
Egyébként csak meg akartam köszönni hogy visszaállítottátok az igencsak felborult biológiai órám...:D 

cibkat Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2220

Ez nagyon jó! ötletes.

Jóvanna. Ha találkozok valakivel, megkérem, hogy küldje el neked a címét.

Megszerzem azt a címlistát én is, begépelem, szétküldöm. Jó lesz?

Előzmény: goadam (2219)
goadam Creative Commons License 2004.08.09 0 0 2219
Ági elküldhetnéd nekem v. Evelinnek.!?
Köszönöm a segítséget Kata, tényleg olyan jószívű vagy, a könnyem maj' kicsordult....
:20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!