látom frissul a forumozo népek tömege.Érdeklődnék h kinél van most egy már felmásolt olvasótábori cd.Amit András csinalt és adott oda a Windsorban nekünk és akkor nem kaptam és ha valaminek már nem kell dumáljuk mán meg h adja mán' oda oszt és is had' másoljam mán' fő.
kidobtuk Nandival, legalabb haromszor. Éber Ákost úgy kellett leszedni róla, hogy azért ne szedje teljesen darabokra.
Elhoztam ma a fényképeimet, ugye-ugye összeszorul a szívem... De messze van még a következö tábor! Kezdjük a visszaszámlálást? F. Ági! Hogy van Kocsispista lelke beosztottként? Aggódom érte nagyon... Ugye Lovasinak küldtök tábori videót?
És hogy lássátok, hogy a sünök egy nagyon toleráns nép:
Andráske! Jól feladtad a leckét. Becserélhető a szépség ajándékra? (Azt lehet kapni.)
2.: én is.
3.: Zozo is.
Ági! Ez a fotó a cikk mellett található (cím lásd alább). Nem látok jól messzire, de ezt a fószert tutira ki kellett dobni. Biztosabbat ÉberÁkos mondhat.
2004. augusztus 20-án kezdetét veszi a hatvani ifjúsági tábor területén a (várhatóan) már második éve nagy sikerű NO TABU fesztivál. Nevezhetnénk Olvasótáborfíling levezetésnek, miniafterolvasótábornak, de ez egy buli lesz, ahová mindenkit szeretettel várunk aki ezt a fórumot olvassa.
A programokból: a konyhában táncolós buli, kint malacsütés, nyúlmészárlás majd nyúlsütés (mert a friss sültnyúl a legfinomabb), tábortűz (nem kicsi). Lányoknak idén is faházi ágyas alvási lehetőséget biztosítunk, de persze sátrat is lehet hozni, fiúk ott alszanak ahol tudnak, vagy nem alszanak.
Belépés fiúknak csak ajándék ellenében lehetséges, mert másodlagos vezérelv a Vass Róbert és Bakos András nevűek születésnapja, tehát az ajándékokat e 2 embernek kell leadni, lányok csak a szépségüket hozzák!!!
Na itt vagyok már látom kicsit megbolydult a forum sokminden miatt.:-)
Elöször is a 3:20 nem marad vezető nélkül!! Csak el kellett utaznom de már itt vagyok.Öcsém épp szinészkedik a szigeten Andráske meg dógóz.
Szóval a tábori találkozó időpontját holnap egyeztetem Pista bácsoival aztán felteszem a fórumra de szerintem kaptok értesítést otthonra is.Figyelembe vesszük az eddig beírt javaslatokat!
A címlistát is megnézem holnap és a sorsa is eldől majd.Ugy értem ha lehet szédküldjük.
Ádám! Olyan büszke vagyok rád hogy ennyi Sünös és Botkormányos között álltad a sarat!! Küldöm a címem ha már felvállaltad az összegyűjtést! S ha gondodolod feléneklünk Andrással 1-2 dalt egy kazira hogy reggel ne kellj fel hiába.S Evelin is örüljön..:-)
Zozo! Minden legyen a videon persze,a könyvtárba lerakjuk megörzésre aztán onnan aki akarja átveheti.A Zsuzsi felvétele is hasonlóan elérhető lesz de még nem biztos hogy átvették.Majd intézkedünk ez ügyben is!
Örsi! Nem baj jó helyen van a cd, még szerencse hogy kazettán tudom hallgatni:-) Ha szeretnéd a borítót is hozzá szövegekkel szólj!Fórumon kívül lebonyolítjuk:-)
Nos holnap megpróbálok konkrétumokkal jelentkezni.
NEm serelmeztem en, csak megjegyeztem, hogy ne hibasan terjedjenek a dolgok. Hol lehet az egesz cikket olvasni a neten? Es hol vannak a csucsvezetöseg rejtözködö tagjai? Zoli, Nandi? Nem látom a kezeket!
Peti! Az egész cikket elolvashatod a NETen. Nekem is szemet szúrtak az általad sérelmezett dolgok. De nézd csak meg a cikk mellett a "tábori" fotót! Garantáltan be fogsz rosálni.
Tábori találkozó akkor lesz, amikor akarjuk. Mondjuk szeptember 4? Na: Szavazatokat ide!
nem tudom mikor megyek most is indulhatnek mer a jegyem megvan csak a talalkozora varok es hogy megtudjam mennyibe kerul egy panzio ket szemelyre egy ejszaka?peti nem en irtaqm en csak bemasoltam atadom az uzenetet-elkuldom az egeszet te is szerepelsz benne egy jelentos reszben...
Ágival, Andrással beszéltem az előbb. Élnek. Ákosról nem tudok semmit. Szakad meg a szívem, hogy 8-kor fel kell kelnetek. bár nekem is ilyen sanyarú sorsom lenne...
Ági! A tábor óta 8:00kor minden reggel kipattan a szemem, s felébredek. Azelőtt 12nél előbb nem keltem fel, s ez nektek köszönhető, azaz a reggeli ébresztéseknek. Ez jó is lenne, csak általában alszik mellettem valaki, akire nem hatott a reggeli ébresztés a táborban, és már terveket eszel ki ellenem, hogy minél tovább aludjak reggel (hajnalig tartó filmnézés, altató stb)... Egyébként csak meg akartam köszönni hogy visszaállítottátok az igencsak felborult biológiai órám...:D