Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Nagyon vicces, hogy vagy 3/4 órát vártam a garázdálkodókra a Noszlopyban, és nem voltak ott. Ellenben bence55 is látott titeket, meg egy Volvo sofőr is.
Az Aranykulcs téren járva nem találkoztam vele, állítólag egy maszek helyijáratozik is egy másik IK266-tal, azt sem találtam meg, egy telepen állt benn egy honvédségi ruhákat árusító boltként valamikor funkcionáló trilex-ráncos IK260, de marhára nem sikerült a telephely bejáratát megtalálni.
Úgyhogy Solt nem egy kedvenc helyem. Minden gép szigorúan eldugva, lelakatolva. Tisztára olyan, mint Békés vagy Jász-Nagykun megye.
Én már láttam a Központi Autóbusz PályaUdvaron is, de a Noszlopyban is látható. Én gyakran látom.
Fordám szerint egyébként nem jön be Kecskemétre, hanem a kunszentmiklósi MOL kútnál tankol. Illetve Solt, Kunszentmiklós, Szabadszállás, Dunaföldvár, Kunpeszér településeken található meg.
Az albavolan.hu-ról lenéztem a telephely telefonszámát, felhívtam a kirendeltségvezetőt és előzetesen letárgyaltam vele a dolgokat, aki nagyon korrektul állt hozzá a dolgokhoz (de ezt a módszert alkalmazom más volánoknál is).