Öööö... végül is néha jól tudnak elsülni ezek a duettek, egy kicsit színezik a néha egysíkú zenét. De azért azt elég furcsának tartanám, ha egy hangot se változna az eredeti szám, így 13 év távlatából. Annyira azért nem volt jó az a szám, bár a '97-es PeCsa koncerten nagyon jól adták elő. Télleg! Nincs valakinek felvétel (bármilyen) arról a koncertről? Szerintem százszor jobb volt mint a 2001-es, pedig az se volt rossz. (Csak hát '97-ben még 4 főisten volt egyszerre a színpadon, 2001-bedig már csak 2 - legalábbis nekem)
Ami nagyon jó duettet hallottam az az utóbbi időben újrakiadott Motorhead-féle Ace of Spades albumon bonus track-ként megjelenő "Please Don't Touch". Nem tudom, hogy ki volt a spiné, aki énekelt, de iszonyat jó stílusban adta elő magát.
nagyon kemény entré a sleepwalker! ha a koncerteket is ezzel fogja kezdeni, én már ott ki fogok készülni! :-P és elég sanszos, hogy ezzel kezdjen, mert a szám elején lévő dallamos részt jól fellehet használni intrónak is, ami után berobban a (kill the kingre hasonlító) brutális riffis!
de különben meg: "I think you'd look nice in a Colombian necktie " :-D
1. Sleepwalker 2. Washington Is Next! 3. Never Walk Alone 4. United Abominations 5. Gears Of War 6. Blessed Are The Dead 7. Play For Blood 8. A Tout Le Monde (Set Me Free) - feat. Cristina Scabbia 9. Amerikhastan 10. You're Dead 11. Burnt Ice Japan Only 12. Out On The Tiles (However this special track may appear in extraordinary circumstances)
The B-Sides for Special Editions are: 13. Black Swan 14. The Bodies Left Behind 15. Special Live Track
Ahhoz képest, hogy már a Risk-re tervezte a Tout Le Monde II-t, cirka 8 év késéssel ez is megérkezni látszik. Bár szerintem van még egy pár olyan szám, aminek lehetett volna (inkább) folytatása, de majd meglátjuk. vagy halljuk...
egy slayer-megadeth combora en is befizetnek egyszer mar bevallt nem vagyok nagyigenyu: eleg a testament meg mellejuk :o) (muir most amugysem tul aktiv)
még én sem vágtam le! :)))) akkor egy "hülyék" vagyunk" :))))))
én is kurvára szeretem őket, viszont tudom magamról, h tényleg vok annyira hülye fanatikus, h kimenjek csak miattuk, sőt ha egynapon lenne a slayerrel (amit egyébként nehezen tartok valószínünek) akkor a napijegy tuti megérné.
Szeretem nagyon a megadeth-et, de csak miattuk szerintem novarock huzos lenne. A tobbi fellepo meg aligha erdekel. Max megprobalok bejutni a tavalyi karszalaggal, meg nem vagtam le... :P
még nincs veszve semmi. :))) ahogy néztem van még egy jó pár to be announced a honlapon, sőt dátum is van melle írva, csak a helyszín nem tisztázott még. oda még akár bejöhet egy nova rock is. talán annyi keretük még van idén, hogy a megadeth-re teljen. minden esetre sajnálom, ha csak fesztiválokból fog állni a lemezbemutató világturné, és nem önálló megadeth koncertekként... aztán persze lehet, h ősszel lesznek majd csarnokos bulik.
nem tudom jól látom-e, de nem mintha európában már egyre jobban csak a fesztiválokra van kereslet és már kevés az a zenekar, aki neki mer menni egy önálló (max. 1-2 előzenekar) koncertkörútnak. gondolom gazdasági okokból ;-)
MEGADETH has scheduled the following European tour dates in June:
Jun. 01 - Nürnberg, Germany - Rock Im Park Jun. 02 - Roeselare, Belgium - Schwung Festival Jun. 03 - Nürburgring, Germany - Rock Am Ring Jun. 07 - Tampere, Finland - Sauna Open Air Metal Festival Jun. 10 - Dublin, Ireland - Ambassador Theatre Jun. 12 - Glasgow, Scotland - Barrowland Ballroom Jun. 17 - Nijmegen, Holland - Fields Of Rock Festival Jun. 22 - Zaragoza, Spain - Monsters Of Rock Jun. 24 - Clisson, France - Hellfest Jun. 30 - Milan, Italy - Gods Of Metal
Nekem legjobban a Kick The Chair-t juttatja az eszembe. Az volt ilyen pörgős. Nem fikázni akarom, de azon kívül, hogy gyors szám, más különlegessége nincsen. Ez is amolyan "átlagos" szám
Már a torrenten meg van osztva a szám. Szerintem nagyonjó szám! Az akkusztikusnál azt hittem, hogy ballada lesz, de nem, pörög ahogy kell. RISK már biztos nem lesz a UA. A hallottakból a 2004-esnél is szerintem jobb lesz.
5:52 hosszú, sztem végleges, vagy max. keverés előtti, de hangminőségre minimum van olyan, mint a gears of war, amit már közzétettek a honlapon.
A dalról még annyit, hogy Rust-os elemek is felbukkannak benne, szóval tényleg nagyon komplex és ütős. nem ballada az biztos! nekem nagyon tetszik! sztem nagyon profi album lesz a UA. Sőt, hallottam már részleteket a Never Walk Alone-ból is (vagy legalább is ez a munkacíme), az is vérprofi! alig várom május 15-ét!