Elvileg Computer Administrator a jogosultságom. Ez nem elég? Ha Administrator néven akarok bejelentkezni, mit tegyek? Hogy hozom be az administratori bejelentkezési ablakot?
Köszszépen. Való igaz, én nem így csináltam, de kipróbálom ebben a metódusban.
Hogy mit állíthattam el? Nem tudom, mindenesetre tény, hogy a cd kimentésénél, amikor az outputot meghatároztam, wav formátumot állítottam be, és a frequencyt és a bits-et is maximumra toltam, mondván minél több annál jobb:) Nem tudom, ez számít-e.
Nos. Úgy próbáltam ki mindent, ahogy leírtad. Tökéletesen müxik mplayer-el, winamp-al, és ha új audio-projektet csinálok a Nero-ban, és ráhagyigálom a wav-okat, akkor simán nyalja...
Mit állíthattál el? Gőzöm sincs. DE. Audio /illetve bármilyen.../ cödöt egy junittal úgy másolj, hogy File->CD Copy; Read options->Audio tracks résznél csak a jitter-t NE kattintsd be, és a többit pedig NEM másolásvédett lemeznél hagyd deafult állásban; Copy options->On-The-Fly kikatt, és kiválasztod az íródat; Burn->Write method->Disc-at-once; Image fülnél: ha később még akarsz írni ebből az anyagból backup-o(ka)t, akkor Delete image file...->kikatt, aztán jobboldalt indítod a copy-t.
A későbbi írásnál File->Burn image, és hadd szóljon...
Szerintem nemcsak elegánsabb, hanem mindig működik, és szvsz az Ahead-nél is így gondolták ezt megoldani, azért tették bele ezeket az opciókat a progiba... ;o)
Egyébként a Winamp rengeteg "szabványtalan" wav-ot /és nemcsak wav-ot !/ képes lejátszani; mp2->wav, 48kHz wav->44,1 kHz, stb. konverzióra is lehet használni a Disk Writer plugin-ját... :o)
igen-igen....
szóval, egy teljes audio cd-t mentettem le a vinyóra, hogy ki tudjam írni. (csak egy cd-íróm van, azért kell ez a megoldás). A recordernél a save_track opciót kiválasztva a program betöltötte a trackeket, és az output_file_formatnál a wav formátumot választottam, gondolván, hogy abból eccerűen ki tudja írni a nero a lemezt. Miután rendben lementettem, és meg akartam írni a cd-t, a hozzáadás után a nero azt a hibaüzenetet írja ki, hogy nem tudja olvasni ezeket a wav fájlokat. Hozzáteszem még, hogy a mediaplayer sem képes lejáccani, viszont a winamp vidáman zenél:(
Ehhez kérem a segítő megoldást. Kösz.
Oszd meg velünk a nagy titkot: milyen kompilésönben, milyen beállításokkal, opciókkal, és hogy tudtál a Nero-val egy komplett /gondolom audio.../ cödöt /gondolom 1 darab.../ wav-ként kimenteni...???
Mer' akkor talán megoldási javaslatot is könnyebben tudunk tenni... :o)
Random (6803)
Közben, mint feljebb látható sikerült megoldanom. De azért köszi!
nebamun (6818)
Palacsinta (6820)
Zolcsi Baba (6832)
Kiírtam mégegyszer a filmet, és már nem pattog, úgyhogy valszeg a lemez volt hibás.
Köszi a segítséget!
üdv,
létezik olyan, hogy neroval kimentettem egy cd-t a vinyora, és a wav formátumot jeloltem meg, hogy abban a formátumban mentse le. Majd neki láttam kiírni, de a nero azt írta ki, hogy nem támogatott formátum, nem tud vele mit csinálni, tehát kiírni sem tudom. Mi a teendő?
Segítséget szeretnék tőletek kérni, mivel teljesen tanácstalan lettem. Tettem a gépembe egy teljesen új vinyót + egy mobil racket. Újratelepítettem a rendszert (xp) és azóta nem ír a CD íróm, csak olvas. (ja meg töröl). Próbálkoztam az újra telepítéssel, a kábelek cseréjével, de nem jött be. Beletettem az írót egy másik gépbe, és ott gyünyörűen fut. (de nekem a saját gépembe kellene) Néztem az eszközkezelőt, de nincs akadás, ütközés. Ha valakinek van valami 5lete, kérem segítsen. ((ugyanez a rendszer futott a hardok bővítése előtt is)). Előre is köszi!
off:
Van egy olyan prg, hogy AviSplit 3.5
A létező legegyszerűbb vele pontosan szétszabni avit pont 700-700megára (a Nandubot hívja meg valójában, így az kell hozzá). A feliratot szétszabdalni legegyszerűbben a SubRip 1.14 editorával tudtam.
on
burnham /6789/: Valszeg a procid gyenge és/vagy nagy prociigényú kodekkel vannak tömörítve a filmek, amibe beletekertél volna... :o( Try others...
cxy /6790/: Micro$oft nincs, csak Roxio-s... Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Szolgáltatások->IMAPI CD-égető szolgáltatások->duplakatt->Indítás típusa->letiltva->újraindít->Nero
Vagy. SP1 fenn van ? Ha valid a szeriálod, akkor kűdd rá, ha nem, eszedbe ne jusson !
Talán...
Cheerokko: Ezzel az íróval valszeg már nem is fogsz... :o( Típus ?
Zog /6794/: IsoBuster.
jism /6802/: Ha vinyóra visszamásolva nem csinálja, akkor nem kap elég gyorsan adatot a dekódoláshoz (lassú vagy 'megfogott' ROM vagy 'elnehezült' opszisz pölö...) Nebamun válasza /6818/ is precíz volt. :o)
emp /6808/: A WinCommander-be beépített rar-néző modul emlékeim szerint már a 2.7-es rar-ral készülteket sem tudja/ta mindig kibontani. Több részre osztottat pedig sohasem. Ha winrar 3.0-d van és azt állítod be a tömörítőknél, és kikapcsolod a belsőt, akkor tuti, hogy mindent, mindig fogsz látni ami a tömörített fájlban van.
Judge Redd /6829/: Szvsz: a 2 közül a TEAC vagy a Plextor... ;o)
És a Plextor a jobb... :o) És a drágább... :o(
cruel2Bkind /6831/ : A VirtualDub-nál jobbat nem találsz, és egyszerű is, viszont nem szeretném a topikot fölöslegesen terhelni a leírással. Menj ide, aztán The Guides->DivX guides->DivX manipulation guides->Virtualdub procedures->(kb. az oldal közepén)Splitting AVIs. Szerintem menni fog... :o)
Nem 100%-osan ide tartozó téma, de plíz vki segítsen, ha tud. Hogyan tudok egy 'avi' kiterjesztésű filmet ketté szedni, hogy fel tudjam írni 2 cd-re? Így egyben nem fér rá egy cd-re. Vki már ajánlotta a VirtualDubMod-ot, de még ha tényleg hatásos is ez a progi, akkor sincs halvány gőzöm sem, hogy kell használni.
5letek?
Sziasztok!
Cd írót szeretnék venni, és azt szeretném megtudni, hogy szerintetek a SONY, vagy az LG a jobb. Pontosabban egy SONY 48/12/48 -as, és egy LG 48/24/48-as között vívódom. Szóval, ha van információtok arról, hogy melyik a jobb, melyikkel fordulhat elő több hiba, melyiknek milyen a kompatibilitása örülnék, ha megírnátok.
Előre is köszi!
Cső
HELP!
Szeretnék venni négy darab újraírható CD-t, amelynek főbb jellemzői:
min. 700MB kapacitás, 10x sebességgel is írható, Verbatim v. Smart Buy márkájú.
Tudna valaki tippet adni, hogy hol?
Szerintem is! :)
Viszont gyönyörű!
És pl. amikor a 'zember ajándékba ad egy ilyenre irt CD-t, akkor fantasztikus sikere van. És akkor tökmindegy, hogy 120 Ft-tal drágább-e, mint egy másik (pláne mostanság, amikor 500 Ft egy szál virág... :)
- A cue-k nagy valoszinuseggel mode1-esek
- Ha pattog a hang akkor a cd-rom lehet a bűnös, lehet hogy nem tetszik neki hogy arrol nyomod. Probald a CD-ről visszamásolni a hdd-re és nézd meg pattog-e. Szerintem nem az irassal van gond mert ha hibas lenne akkor nem csak a hang lenne az (iro nem tudja az irt cuccbol mi a hang meg kep, ha hibas akkor a kepnek is hibasnak kell lennie). Nekem speciel iras közben szokott a winamp hangja pattogni :-)
A "pattogás" a tisztán digitális hangrögzítés tükrében elég furcsa jelenség. A film hangja mp3 vagy ac3, és azt is az avi konténerből szedi, így aztán végképp nem tudja "nem olyan jól olvasni". Inkább ez valami kodek, hangkártya, windoz probléma lesz.
A pattogás nem véletlenül akadást jelent? Ha lassan olvassa a CDROM az írt lemezt (és bénán pufferel), gyenge a gép a marhanagy divx5 + 448-as ac3 dekódolásához, akkor furcsán szaggat a lejátszás. A hang már akkor elkezd szaggatni amikor a kép még folyamatos.