hát a karakterek közt nem tudom, mi történhetett. de ez olyan fiktív így... a legmerészebbek a 20-ik részben lehettek a pikniken. miss poppy gondolom érintkezésen alapuló testi élvezeteket csikart ki a lakájból, de semmi több.
Azért nem ártott volna egy kis vérfrissítés a főrendi családban. James ideális lett volna, hiszen a "jó öreg" Jerry egy fatökű fickó benyomását keltette.
Szerintem csókon kívül más nem nagyon történt köztük... és nem Poppyn múlott.
;-))) De James "tudja, hol a helye". Gondolj csak bele: mi lenne az arisztokráciából, ha rendes emberekkel keverednének??!! 8)
Defendit: szerintem félreértetted Mylord kérdését, nem? Nem az a kérdés, hogy a SZÍNÉSZEK összeszűrték-e a levet, hanem az, hogy a két KARAKTER, James és Poppy közt mi történt.
Csak azért juttt eszembe, mert szerintem erről még nem volt szó e topic történetében, és ki tudja, mi történt pl. ebéd után, a szieszta idején...egy nap a szabadban? :)))
Ó, igen, együtt zenéltek. Fel is léphettek volna mint Meldrum és Twelwetrees, de aztán Ms Poppy bedurcásodott, mert James Ivy-t vitte moziba. Amúgy is, hát, hova vezetett volna ez?
Igen, pl. nem is tudom, hogy a Magyar Királyi TV-csatornán mikor is ment a sorozat?
A Dunán kétszer, ment a Cool-on, aztán játszották a valamikori Szív TV-n, meg régi, hajdani helyi csatornákon. Sőt, volt még egy bizonyos Msat nevű adó is a 90-es évek elején, ott is vetítették!
Egyébként nem tudom, érdemes lesz-e megvenni a DVD-t, hiszen itt sokunknak megvan már DVD-re átmásolva az eredeti TV felvétel.
Esetleg az Extrák miatt talán, ha lesznek egyáltalán az új DVD-n, és ha igen, akkor mik is pontosan?
Az jutott közben eszembe, ha megjelenik ez a kereskedelmi DVD magyar szinkronnal!, vajon ott nem kellene-e javítani azokat a szinkronizálásbeli hibákat, amelyeket már itt jó párszor kitárgyaltunk?
(Pl. a magázódás-tegeződés keveredése, vagy a püspök-érsek szóhasználat...stb.)
Más: ki mit gondol, volt-e Poppy és James között valami komolyabb dolog is a smacizáson kívül? :)))
már annyiszor ment a sorozat, és annyi csatornán, hogy el bírnám viselni, ha vmelyik megint elővenné a tarsolyból.. igaz, nemrég lett vége kúúlon, de jöhetne újra vhol..
A dvd extra oldalain most olvastam, hogy úgy néz ki 1 hónapot csúszik a Mylord és a Meghökkentő mesék is. Hogy ez egyelőre mennyire hivatalos nem tudom, de áprilisra viszont már 100%-ra ígérték. Lehet, hogy a szinkront rakják rá éppen?
Megjelenik szeretett honunkban is e csodálatos sorozat?
Az elsők között fogom megvásárolni, de csak akkor, ha a magyar szinkront us felteszik. Semmiképpen nem hagynám ki Mrs. Lipton magyarhangját, Pásztor Erzsit. Ő játszotta a Szomszédokban Janka nénit, és ott is nagyot alakított.
én a múltkor amikor visszaolvastam a topikban, több évre visszamenően, akkor találtam erőrl valami infót, de a srác is épp azt írta, hogy az adott címen (amitalán a filmben elhangzott) nem ilyen házak találhatóak.
A szereplőknek, készítőknek küldött kérdő jellegű emailek segíthetnek.
Nem tudok előre rendelő listát felvenni, majd ha készen van, itt fogok értesíteni mindnekit. Úgyhogy nézegesésl vissza. főleg márciusban.
nem tudná nekem megmondani valaki, akinek hozzáférése van ilyen adatokhoz, hogy mi a címe londonban a háznak, ahol a mylord külső jeleneteit forgatták? úgy értem, mi a meldrum rezidencia címe? éppen itt vagyok, és szívesen lefotóznám, de a neten nem találtam semmit erre vonatkozóan.
Szerintem is jogos. Arról nem is beszélve, hogy már az újságok is ritkán írják a "készítők" nevét, fényképezte, asszisztens, stb. Még a rendezőt írják, de mást már nem nagyon. Ráadásul, amikor a filmek végén levágják a stáblistát. :(