Nagyon kellene az Egy asszony illata (Al Pacino) c. film. Sok éve szeretnék hozzájutni, segítsetek! A TV2-n nemrég fél órával később kezdték, ezért a vége lemaradt,nagyon dühös voltam.
Sziasztok! Egy film címét keresem. Egy családi vakációról szól, asszem John Lovitz volt benne az apa, de nem biztos. Olyanok voltak benne, hogy mentek a sivatag közepén, a kislány meglátt a kiírást hogy Barbie múzeum. Elmentek oda, azt egy nácinak, Klaus Barbie-nak volt ott a kiállítása, tele neonácikkal. Elvitték a kocsiját, nagy horogkeresztes zászlók voltak az elején, aztán több zűrbe is keveredtek. pl a horogkeresztes kocsival az apa bezúzott egy II. világháborús veterán találkozóra, meg ilyenek. Szal ha valaki tudja a címét az lécci segítsen!!!
A másik meg a Paulie című film. Egy beszélő papagájról szól, valakinek megvan-e (aviban v dvd-n) vagy honnét tudnám letölteni? Előre is köszi!!!
Hello mindenkinek! Azt szeretném tőletek kérdezni hogy valaki nem tudja hogyan lehet bekerülni a cinemastore.hu-ra?Mert engem nem engedett regisztrálni mivel tele vannak!De az is nagy segítség lenne ha valaki megmondaná hogy a jákob rabbi kalandjai-t honnan tudnám leszedni!Mert a cinemastore.hu-n fenn van a torrent fájl de ne mtom letölteni mivel nem tok regisztrálni!Légyszi segítsetek!Elöre is kösz!
A következő filmet láttam régebben, címét nem tudom:
egy lánynak megjelenik egy nő szelleme, akit csak ő lát és hall (utóbbit egyébként ugyanaz játssza, aki a Dallasban a Jockey által felszedett vidéki csajt). A szellem azt kéri, hogy volt szerelmének segítsen nőt találni. Kiderül, hogy az illető férfi a lány tanára, akit Frankensteinnek gúnyolnak, és Mark Hamill alakítja.
Nagyon keresem a Peter Sellers-es Rózsaszín Párduc filmeket eredeti szinkronnal ( Márkus László, Gálvölgyi János),bármilyen formátumban. Természetesen kifizetem! Minden segítséget köszönök!
Van egy film, aminek sajna nem tudom a címét, ha tudtok légyszíves segítsetek nekem ebben. A film ment a tévében is még régebben.A film nagyjából arról szól, hogy van egy ember, aki kiadja magár Jézus emberének, és az ő nevében gyógyít.Mindeközben nagy szélhámos, de hatalmas tömegeket mozgat meg, de amikor a gyógyításról lenne szó, mindig a beépített emberei mennek ki hozzá.Ezzel az ámítással sok pénzt keres.Egy nagy showműsor keretében van ez az egész, egy hatlamas sátorban, és egy fémből heggesztett kivilágított kereszttel.
aki tud segíteni, kérem írjon az alábbi címre(nagyon fontos lenne):kohutaki@freemail.hu
Ide általában csak akkor ír be valaki,ha keres valami. Most én jelentem hogy vagy 10 év keresés után megtaláltam a "Vészjelzés a Tenger Alól" c. 1982es szovjet filmet. Van 1 asszem regisztrálós oldal,amin van vagy 6000 film összes ismert adata.
Az orosz,kínai,burmai,és minden olyan film keresése,amit nem latin betűkkel írnak értelemszerűen nagyon nehéz.
Keresem a Rémálom az Elm utcában első két részének eredeti szinkronját (Freddy magyar hangja Dózsa László),bármilyen formátumban. Természetesen kifizetem. Minden segítséget köszönök!
Sziasztok! Móricz Zsigmond A komor ló című novellájából készült filmet keresem. Cím: Hortobágy Keletkezési év: 1935 Filmrendező: Georg Hoellering. HA tud valaki segíteni kérem írjon allenamci@tvn.hu
Azt a filmet keresem amiben a Következő jelenet szerepel, mást nem tudok róla:
Egy szőrmebundás elegáns nő áll a liftben és egy vagy két fiatal ( állatvédők?) festéksprayvel a hátára rajzolnak egy vörös kör alakú jelet ...tiltakozás céljából?)
Lehet , hogy több filmben is van ilyen, a jelenet kelllene.