Bulcsázik = dolgozik (kifejezés a hetvenes évekböl)
Nem lesek semmit, az öreg albérlöje mesélte, hogy amikor az a pacák a bordó autóval jön, akkor pár percen belül valami lökdösni kezdi a falat a zegyik szobában. Ez egyre gyorsabb, és nem sokkal késöbb félreérthetetlen nyüszítések, meg "Yes, yes" hallhatók. Mivel a házigazda 72 éves (mégis naponta jár dolgozni egy farmra), a felesége 40 éves filippino (vagy filippina, nemtom) -szóval villámgyors logikával kisütötte, hogy a "yes" valami féle beleegyezés, vagy buzdítás lehet.
Na. Tehát a zürge bulcsázik, a zasszony addig b..ezárkózik.
Mi ebben a kertészek html próbája?
Nemtom. Mingyá próbálok valamit:
Semmit.
Az egyiket itthagyta a zolasz felesége két éve, és vitte a sivalkodó
bambínókat is magával. (VanIsten!)
A másik oldalon a zöreg szomszéd fiatal feleségéhez sutyiba idejár
egy manusz, amíg a zöreg bulcsázik.
Úgyhogy ezek csak ne szójjanak bele a zén kertembe....
Nem értem a nécsört.
Ha már úgyis megpusztulnak szegény manók novemberben, akkor már nem szebbmegjobb lenne szeptemberben, izélés közben?
(GURIGALOGIKA nehaggyel)
Ha hamarabb ismertelek volna, elmentem volna festönek.
Te biztosan nagy müvészt csináltál volna belölem...
Éppen tegnap láttam én is egy manókát, aki túlélte a nászéjszakát.
Szegény nagyon szakadt már. Tavaly behoztam egyet novemberben. Csináltam neki jó kis terráriumot, és találtam helyet, ahonnan hoztam neki szöcskét, meg mindenféle nyehenyöcét. Két-három hétig szépen lakmározott, aztán egy reggel meghalt. Nagyon rossz volt látni.
:)))Szép a kontraszt a fa sötét ága és a sárga lomb között.A zöld pázsit közre fogja a sárga levélficakot.És kukucskálnak hátul az ezüst örökzöldek.Jóvanmá,ne cikizz!
Fényképezni akartam egy imátkozó sáskát Neked,amint fal egy pillangót,de kivertem a kezéből mikor a virágot felemeltem.Azt a szemrehányó pillantást!
Köszi átmegyek a Virágoskert topicba és megkérdezem,hogy igy van-e!
Mivel még amatör kertész vagyok nem szeretném rögtön kiirtani a növényeket inkább,mindent kérdezek!De sokszor a Nagymamák tudnak a legtöbbet a kertről!!!