Én Győrbe tudok egy tenyésztőről idén én is vásároltam töle a többihez cochinokat. Győnyőrűek. Azt ugyan nem tudom hogy hol lakik de a Győri börzéken fel-fel szokott tűnni.
Sziasztok! leghorn persze hogy nem haragszom meg;)! viktor1990 most van egy pár egyed eladó 7 db 4-5 hetes és 3 db 8-10 hetes! a tieid iszonyatosan szépek szivesen cserélnék veled egy pár darabot nekem tyukok kellenének! ha érdekel az ajánlatom írj emailt : attila25@citromail.hu én pesti vagyok! várom a válaszod vagy az emailed!
Leghor nagyon szépek a tieid, nálam maradt 2 kakas és 2 tyúk!
Én egyszer már találkoztam ilyen cochinokkal. Voltam nyaralni Abádszalókon és ott a nyaraló, a tulaj házával volt egy udvarban. Az udvar végében volt egy nagy baromfi udvar. Ott volt egy sima fehér cochin kakas és egy vagy két fekete cochin tyúk. A cochinok mind rendben voltak, nem voltak keverékek. Viszont volt két növendék, amik kiköpött úgy néztek ki, mint a tieid. Ugyanilyen korú, ugyanilyen feketék és ugyanilyen bóbitások voltak. Én meg nem értettem, hogy miért van bóbitájuk, pedig egyik cochin se volt bóbitás. Szépek a cochinjaid. :) Üdv.
Sziasztok! Érdeklődnék hogy ti már találkoztatok-e búbos cochinnal? Mert vettem tojást és kelt 4db búbos .Pedig láttam az embernél a tyúkokat és a kakasokat azok rendben voltak.
Nagyon szépek a cochinjaid! Nekem, ha kéne most cochin, akkor babos vagy porcelán(de ez sztem ritka) színben kéne és csak tyúk. Persze, ha jóval nagyobb helyem lenne, akkor fekete is jól jönne. :) De most sajna nem tudok venni cochint, mert már így is sokan vannak és nem férne el. Most Bütykös lúdra tettem félre pénzt, de ők szabadon lesznek kint a kertben. Üdv.
Sziasztok! Már nagyon régen volt erre sokat dolgoztam mostanában! kárpotlásul hoztam néhány képet magammal a pipieimről már együtt van az egész bagázs : 1 kakas, 2 tyúk (kotlók), 4 db 8 hetes pipi ( 2 kakas 2 tyúk) és 7db 4hetes apróság!
hát most ennyi az állományom ebböl van pár eladó madárka akit érdekel írjon itt vagy emailt attila25@citromail.hu