Az Is This Desire - nél nincs f.szább lemez az életműben. Misztikus, dark és bravúros. Nőt így nőkről énekelni még nem hallottam. Remélem arról is lesz rajt felvétel. Muss.
pj harvey idén megjelent koncert dvd-je egy hasonló válogatás és csak annyit biggyesztettek rá, hogy various locations throughout the 'uh-huh-her' tour.
Háát nemtom.............a legtöbb olyan konci DVD -n, ami válogatás.....bizony megemlítik, hogy hol rögzítették. Én arra voksolok, hogy tudni fogjuk melyik dalt hol vették fel. Bár lehet, hogy tévedek.
A WAN2-ban van egy jó lemezajánlat. Grant Lee Phillips - Nineteeneighties (2006)
A krapek a régi kedvenc dalait adja elő a saját feldolgozásában: Cure, Joy division, New order, Psychedelic furs, Echo and the Bunnyman, Smiths, Rem, Pixies, Nick Cave...Töltöttem le párat belőlük, jó nyugis, ilyen kis folkos akusztikus cucc.
AFTERSHOCK... 11/13/2006 7:51:55 AM - by CURE:ROBERT
WE ARE NOT PLANNING ON MIAMI BEING OUR ONLY SHOW OF 2007!
AS EVER WE NEED TO DECIDE WHERE WE WANT TO GO AND WHEN... ONCE WE SIGNAL OUR INTENTION TO PLAY WE GET OVERWHELMED BY OFFERS - OF ALL KINDS! - AND WE THEN HAVE TO SORT THROUGH AND AGREE ON A COHERENT PLAN... LIKE DO WE PLAY CURE SHOWS - INSIDE OR OUT? - OR DO WE DO ANOTHER CURIOSA STYLE THING - WITH WHO? - OR DO WE PLAY FESTIVALS... AND DO WE PLAY THE BIG SHOWS IN THE BIG CITIES OR...
WELL YOU GET THE IDEA
ANYWAY... WHEN WE HAVE MORE OF AN IDEA I WILL POST AGAIN! RSX
PS IN ANSWER TO THE (FEW) RAISED ULTRA EYEBROWS: THE CURE HAS A LONG HISTORY WITH 'DANCE' MUSIC... OUR FIRST EXTENDED 12" MIXES HAPPENED IN 1981... AND OF COURSE 1990'S MIXED UP (AND MIXED UP 2? HA!)... AND THE MANY AND VARIED COLLABORATIONS... C'MON! WE CAN DANCE! (KIND OF... )
Sajna én eléggé nem értek az ilyenekhez + az angol nyelvtudásom is hagy némi kivánni valót maga után. Ha valaki pest környéki és rendel, lenne szives nekem is egyet szerezni? Nagyon hálás tudnék lenni érte!:))
Így szeretnék 5-öst a lottón, hogy lesz Usa... Nem akarok huhogni, hogy megmondtam... Azért azt nem gondoltam, hogy rögtön ott kezdik! És azt sem gondolom, hogy csak ezt az egy esélyt kapják az amcsik.
ALL I KNOW... 11/12/2006 4:35:34 PM - by CURE:ROBERT
IS THIS WE WILL HAVE FINISHED THE NEW RECORD BY THE TIME WE DO THIS ULTRA FESTIVAL... (I HOPE!) THIS MIAMI SHOW WILL BE OUR FIRST SHOW OF THE YEAR - BUT NOT OUR LAST... I NOT SURE HOW LONG WE WILL GET TO PLAY - MORE THAN 90 MINUTES I HOPE... IT COULD BE 2 HOURS... WE ARE YET TO SORT THIS OUT... HOWEVER: I AM PRETTY SURE OUR SET WILL REFLECT THE FACT THAT WE ARE AT A DANCE FESTIVAL... WE ARE STILL DECIDING WHAT TO DO AFTER IT - WHERE TO PLAY AND WHEN - AND AS SOON AS WE HAVE FINALISED OUR PLANS I WILL BE SURE TO POST THE BIG PICTURE SCHEDULE HERE FIRST...
AND THAT IS ALL I KNOW
PS 11/12/2006 4:38:02 PM - by CURE:ROBERT
AND BEFORE ANYONE PUTS 2 AND 2 TOGETHER AND COMES UP WITH 4 (?)...