Keresés

Részletes keresés

csillag100 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 394

Arra még nem gondoltál, hogy a kormányváltás óta az a hecckampány ami Orbán és kormánya ellen megy minden szinten és legtöbb esetben hazudozással, csusztatással az mszp és média munkásai révén. Nem beszélve az országjáró "aranyszáju" Gyurcsány akinek szösszeszeteit a TV.-ben hallhatad, mely uszulással van tele. Van aki ezt beveszi és ragadtattja el magát.

Ez nem új dolog, nem tudom emlékszel.-e 2002 elött, mikor Frey hirdetést adott fel, hogy ki őlné meg a ME egymillió forintért, és egy ukrán jelentkezett is, amit a köztévé le is adott.

Vagy  mikor 2006 elött Orbán családját fenyegette  meg egy felheccelt honfitársunk, aki levelet küldött Anikó asszonynak, hogy ledarálják a gyerekeit és kutyák elé dobják eledelnek.

Orbán ellen azóta megy a hajcihő, hol karaktergyilkosság, hol suttgó propoganda utján a szoci körökben, mióta elöszőr ME lett.

Az index is kivette akkor is és azóta is részét ebben a hadjáratban. Elég visszanézni az Orbánozó topicokat.

Erőteljesebben van előtérben Orbán és a fidex, mióta az mszp behozta Wébert 2002.-es kampányukat segiteni, ahol Gyurcsány-Dobrev volt a kampányfönők.

Ez volt az a pont, amikor elszabadúlt a pokol, s a társadalmat elöször váratlanúl érte, de igen gyorsan, mint a futótűz terjedt, s hol lanyhább, hol nagyobb intezitással folyik.

Ennek az az oka, hogy mikor a szoclibek vesztére állnak, vagy vesztesek akkor beindúl náluk az ösi bolsi reflef és a "patkánycsapat" előbujik az illegalitásból.

Most egy ilyen ídőszakot élünk. Remélem ezt is kinővi a társadalom, mert már megedzödött az elmúlt húsz, de inkább az elmúlt nyolc évben.

Előzmény: Maccskacico (382)
asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 393

Semmi nem jogosít fel, hogy kétségbevond az én jóindulatomat! Semmi jogod sincs hozzá. Ki vagy te....? Mondjam? Nem mondom!

Én udvariasabb vagyok nálad.

De ha gyűlöletet akartok kiváltani, hát el fogjátok érni egyre több emberben. 8 ld. az idézett mondatok-elég elborzasztó) De ehhez ész is kéne, nemcsak fürészpor meg valami folyadék az agy helyén.

Én szóltam, figyelmeztettem.....ti meg csak folytassátok. Majd elválik, mire fogtok jutni - vagy juttatok mindenkit, akinek volt szerencsétlensége ide születni.

Előzmény: Törölt nick (381)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 392

tudod sok ember, akinek az egzisztenciája romokban, az tudván tudja, hogy miért történt.

ha húsz évig csak adósságok felhalmozásával lehetett elérni azt az egzisztenciát, hát várható volt, hogy nem lehet tovább tartani. Ennyire egyszerű.

aki meg csodavárásban volt a mindenkori kormány felé, azt nemtom sajnálni.

Én is megszívtam, nem kicsit, nagyon tudod?

De én kb. 2006 óta sejtettem, hogy minél tovább kapaszkodik Gyurcsány a székébe, annál kifosztottabbak leszünk, mire eltűnik.

Előzmény: Törölt nick (391)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 390

ez rendben van, de én ezekre reagáltam.

Előzmény: Maccskacico (389)
Maccskacico Creative Commons License 2011.04.14 0 0 389

Rosszul érvelnek :)

Előzmény: Törölt nick (384)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 388

:-D

Előzmény: Törölt nick (385)
borzimorzi Creative Commons License 2011.04.14 0 0 387

Ugyan miért kérdeztem volna meg OV-t és társait erről? Simán megvontam tőlük a bizalmat egyszer s mindenkorra. Csakis az MSZP 8 évnyi töketlenkedése tudta ezt a nímandot oly sok ember számára választhatóvá tenni, mert önerőből legfeljebb a süllyesztőre futotta volna. De persze ilyen ellenfél mellett, mint a Furkó Ferkó, egy bólogató plüsskutya is eséllyel indul...

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (142)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 386

És ez milyen érdekes. Hogy a bűn az néha megbocsátható, ha a hatalom úgy akarja.

Előzmény: Maccskacico (383)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 385

Azért ez inkább körülírás. Nincs benne a direkt szöveg nevén nevezve az illetőtgajdolni óraszám hogy Xet a dunába, kormányt meg utána.

Annak aki ezt sértésnek tudja be annak tudnia kell, hogy ki lehet az a tetű vitya, és ki az aki tébolyult emberszabásúnak néz ki.

Előzmény: Törölt nick (380)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 384

"Szerintem teljesen mindegy, hogy mondtak-e a fideszesek ilyesmit vagy sem."

érdekes módon most a topikban az a fő érv, hogy mondtak. Tehát nem mindegy....:-)

Előzmény: Maccskacico (382)
Maccskacico Creative Commons License 2011.04.14 0 0 383

Egyébként meg a topic cime is csak nézőpont kérdése.

Az 56-osokra ma már senki nem mondaná, hogy aljasok, pedig nemcsak mondták, de ki is lőttek párat, másokkal meg lámpavasat diszitettek. 

És milyen jól tették. 

Előzmény: Törölt nick (381)
Maccskacico Creative Commons License 2011.04.14 0 0 382

Miért kiabálsz? 

Szerintem teljesen mindegy, hogy mondtak-e a fideszesek ilyesmit vagy sem.

A lényeg, hogy olyat tesznek, ami valakikből ezt hozza ki. 

Lehet hogy többekből mint sejtenéd, csak épp azokat nem irja meg az újság. 

Előzmény: Törölt nick (380)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 381

hagyjuk már a Te jóindulatú hozzáállásodat:-)))

Előzmény: asta (376)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 380

"Ha valaki biztosítaná gyermekem jövőjét, biz isten kilőném ezeket a tetveket, vityával (ti. Orbán Viktorral – a szerk.) az élen – írta a Facebook közösségi portálon a Gyurcsány-blognak helyet adó internetes oldal szerzője. Egy másik férfi, a Hungalu volt vezérigazgatója – Gyurcsány Ferenc többek között ezen cég privatizációján keresztül alapozta meg milliárdos vagyonát – minderre így reagált: „nekem jó időben szóljatok, mert soha életemben nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy kimaradok ezeknek a tébolyult emberszabásúnak kinéző élőlényeknek a fizikai elpusztításából.”"

Ti tényleg párhuzamot vagytok képesek vonni ???????????????????

Előzmény: Törölt nick (378)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 378

http://www.filestube.com/72457f78dce91e8e03ea/details.html

"

• Szóval mindezt felejtsük el és egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat! Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elő jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.

A baloldali ellenzék tevékenységéről 2002. március 23-án Békéscsabán. Az öngyilkosságra való felszólítás Kövér László egyik elhíresült mondata lett, amelynek átértelmezését kampány célokra felhasználta az MSZP, majd e változatot felkapta a sajtó."

Előzmény: Törölt nick (370)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 377
asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 376

A jelen állapotok azt mutatják, hogy igazuk volt. Én is tartottam tőle kicsit, de az elején még reménykedtem. Megmondtam, hogy kivárom az egy évet. Hát kivártam.

És most azt mondom, hogy a legrosszabb rémálmaimban sem gondoltam, hogy ezt képesek megtenni, amit. Minden korábbi háborgás, kritika jogos volt, a mai történések fényében.A gyűlölködés pedig folytatódik....úgylátszik ez a lényegük. És csak forgasd a szemed, és szörnyülködj, hogy a másik oladalon is vannak ugyanolyan egybitesek. Vannak... ahogy vannak tisztességes, okos és becsületes emberek is.

Jó neked, hogy még mindig nem vetted észre.

Eddig csak a jobboldal esztelen sértegetései és fröcsögése hallatszott elsősorban, most majd meg kell szokni, hogy a baloldal is beszáll. Szép világ, mondhatom.... ez jól megcsináltak, akik ilyen országot akartak. Undorító, alantas, infantilis....nincs is rá szó. Ez az aggyonisten-fogaggyisten szindróma.....ami sehova sem vezet, csak a mélységbe. A totális lealjasulásba.

Fujj!

Előzmény: Törölt nick (373)
yoovan Creative Commons License 2011.04.14 0 0 375

„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)

Előzmény: Törölt nick (371)
Maccskacico Creative Commons License 2011.04.14 0 0 374

Miszerint az MSZP politikája, sőt az SZDSZ-é is arra épült, hogy bármit, csak ne Orbánt?

Ez egy értelmes törekvés volt, kár, hogy nem tudták véghezvinni.

Előzmény: Törölt nick (373)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 373

csak tudod nem értem, miért vagy ennyire frusztrált, és miért háborogsz ennyire egy olyan megjegyzésen, ami összefoglalt egy észrevételt. Miszerint az MSZP politikája, sőt az SZDSZ-é is arra épült, hogy bármit, csak ne Orbánt?

Miért is kezdtél emiatt esztelen sértegetésbe és fröcsögésbe?

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 372

Komolyan nem érzed, mit beszél ez a barom? Mikor jutunk el oda, hogy Gyurcsány maga mondta azokat az ominózus gondolatokat? Idióta Szíjjártó, idióta fidesz.... Nekik se jutott eszükbe a saját stílusuk, ami melegágya volt az ilyen és ehhez hasonló ellenoldali megnyilvánulásoknak. Óóóó hát miért jutna, az valami csoda lenne.... :( 

Előzmény: yoovan (368)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 370

Áááá nem. Csak megvan a fidesznyik konklúzió: a rohattmocsokballib a halálunkat kívánja és gyűlölködik. Közben persze eszükbe sem jut, hogy ők mit csináltak itt 2002 óta..... 

Bocs, de nekem ebből elegem van és a legkevésbé vagyok rászorulva pont a te kioktatásodra, tekintve hogy akármit is mondtam fideszes politikusokra - akiket ugye egyes hívők úgy védenek, mint a saját anyjukat - soha nem kívántam egyikük halálát sem. Ráadásul nem támogatok és támogattam soha olyan pártot, aminek a soraiban, a szimpatizánsai közt ilyen hangokat hallató egyedek lennének. Aztán most jöhet a cinikus megjegyzések sorozata, hogy lám a magát függetlennek hazudó bolsevik, libsikomcsi ballik és hasonlók, ritkán nem érdekel. Elég, ha én tudom, mit gondolok, mások álmodozása és képzelgése a legkevésbé sem tud meghatni. 

Előzmény: Törölt nick (365)
asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 369

Hát tudod, a homokozó az egyetem ehhez képest.....

Előzmény: yoovan (368)
yoovan Creative Commons License 2011.04.14 0 0 368

Egy parlamenti párt, az MSZP számára ez az utolsó utáni pillanat arra, hogy az ilyen emberektől megszabaduljon, mert ha nem teszi, annak az ódiumát vállalja fel, hogy közösséget vállal azokkal, akik politikai ellenfeleik legyilkolásáról nyilvánosan és nyíltan is vizionálnak – szögezte le Szijjártó Péter csütörtökön.

http://mno.hu/portal/777849

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 367

ne marhulj, ezekkel van tele az összes topik minden nap:-DDD

Előzmény: micimackó2 (323)
asta Creative Commons License 2011.04.14 0 0 366

Nem ezt akartam mondani. Amit mondani akartam, azt te nem érted. Ahhoz kell....szóval...na.... nem akarlak megsérteni.

Nekem mint modtam, már mindegy....a ti országotok, magatoknak építitek. Ha csak ilyet tudtok, csak sajnálni tudlak benneteket.

Éljetek tovább gyűlöletben. Attól majd lesz kenyér.... a cirkusz már megvan az  olyanoknak, akik csak erre vágynak az életben. Ne legyen nagyobb örömük..... Nekem van, köszönöm szépen:O))

Előzmény: Törölt nick (341)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 365

senki nem kér itt számon semmit.

a cinikus megjegyzésről meg csak annyit, hogy ha csak az tehetne megjegyzést a másik pártra és szimpatizánsaira, aki különbnek bizonyult, akkor nagy bajban lennél Te is:-)

Előzmény: Törölt nick (306)
yoovan Creative Commons License 2011.04.14 0 0 364

Arnóthnak dühében kicsúszott a száján egy rossz mondat, ez bárkivel előfordulhat.

Azonnal elnézést kért és lemondott.

A ballib médiában azonban ilyen mondatokat találsz, megbánás, elnézést kérés nélkül, pld a Klubrádióban:

2011-03-11 17:48 | Válasz erre | Hozzászólásai ebben a témában

nekem az lenne az eredmény ha az orbán/szijgyárto kettöst egy nemzeti lámpavasra felhuznák(utána a többit is !! )

Előzmény: Törölt nick (361)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 363

A fellebbezés visszavonása után a napokban jogerőre emelkedett az elsőfokú bíróság korábbi ítélete, amely szerint Tarr Lajos volt lökösházi fideszes polgármester bűnös tettleges becsületsértés bűntettében, közölte a sértett, Szűcsné Gergely Györgyi, a város új polgármestere.

Jogerősen bűnös a faszfejező volt polgármester

Tettleges becsületsértést követett el a politikus, amikor szitkozódva dobott ki egy önkormányzati képviselőt az irodájából. Tovább »

forrás: Index.hu

Hát a topikcímet csak ez a fideszes is csak megerősíti: jogos.

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 362

Csak utánad..... 

Előzmény: armadillo (359)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!