Ne kerulgess..nekem nem kell jatszani semmit..en nem elek se az egyhazbol se a magyarok penzebol ..szeretnenk azert ha egy olyan orszagba amelyben az EU(igy en is mint adofizeto egy ilyen orszagba) annyi penzt dob ki demokratak lennenek ahogy igerik.,. a nyajak (azok akik ugy ossze jonnek es figyelik merrol jon a kis harang hangja) becsuletes emberektol lennenek vezetve..
Na jó, tény, ha egy keresztény/keresztyén vallási vezető családjában merül fel a válás gondolata, az nyilván kihat a hívekre is, válhat egyházi üggyé, de semmi esetre se politika.
Hát azért az elmúlt évek két legundorítóbb szexuális magyar bűnügye - hogy, hogynem! - jobboldali.
Mindkettő.
Az egyik Malinák Árpád, önkormányzati képviselő, akit a cimborái a börtönből hoztak ki eskütételre. De aztán a bíróság elmeszelte valami 4 évre. Na ő a pelyhedző kisfiúfaszt szerette szívogatni. Sorozatban.
A templombajáró tatabányai gyerekorvos, Dr. T. Ágoston meg sorban meghágta három kislányát. Rendszeresen és sokáig. 2006-ra az 1998 és 2001 közötti mocsokságai már elévültek, ezért csak két és félévet kapott. A felesége pedig kiskorú veszélyeztetése miatt felfüggesztett 6 hónapot.
Jo.Akkor miert gyilkoltak meg Georgescu szsbadeuropa riportert?..miert adtak politikai ismert foglyoknak "radu"-t tehat radiosugarakat ? Nezzd nem vitatkozok mert hivokkel nem lehet..ugy hogy maradj a velemenyednel es elj vele.. :))
Figyelj! Nekem nem teszel szivességet azzal, hogy ide beirkálsz. Tőlem olyan állampolgárt játszol, amilyenhez épp most kedved van, csak éppen érthetetlenek a postjaid.
Ez az egész olyan secu ízű. Tőkés még mindig hitelesebb, mint a román (és magyar) reformkommunisták, hát rúgjunk bele egy jó nagyot. Az érdekes, hogy a huszon év alatt a félrelépéseiről soha nem került nyilvánosságra semmi (pedig úgy látom, itt mindenki tudott róla, csak én nem). Én valahogy úgy látom, mostanra sikerült meggyőzni az asszonyt, hogy váljon el - ést ezt természetesen elsőként az interfax-szal közölje. A kommunistabarát opportunista rmdsz-nek létfontosságú, hogy Tőkést kigolyózza (és opoortunistának nevezze...) A románoknak is fontos az rmdsz, mert azokkal "szót lehet érteni", a fafejű Tőkés meg csak hajtogat olyanokat, hogy önrendelkezés. És ha az mszp megy a levesbe, akkor az rmdsz-t a románoknak kell támogatniuk, ha nem akarják, hogy a helyére kerüljön. Nem Tőkés az első, és nem az utolsó püspök, akire a (reform)kommunisták vadásznak. (Szvsz pár hónap, és a felesége másképpen fog beszélni.)
Igen, ez a "szekuügynök volt" is igen régi lemez. Tudod, csupán azért nem hurcolták el, többek közt, mert (egy igen sokak által szintén szívből gyűlölt tévériporter, Chrudinák Alajos vette a bátorságot és segített neki a nyilvánossághoz), ami megakadályozta ezt. Ugyanazok gyűlölik húsz éve az újságírót, mint a püspököt. Ugyanazok. Véletlen?
Tőkés pinabubust már nemzetközi népszerűsége hajnalán is inflagranti találta a neje egy hölggyel az irodájában, akkor biztosan valamivel rávette, hogy ne csináljon további botrányt. Agyon hallgatták a kipattant hírt. Én online hírekben olvastam, régen volt, nem tudom, honnét lehetne előbányászni, de szóval nem "elsőáldozó" a szépen mosolygó, dallamos-bársonyos hangú úr.
En nem jartam magyar iskolaba es nem vagyok magyarállampolgar de roman sem...igy koszond meg hogy igy irok ahogy. En erdelyi vagyok egy korcs es minden mozdulatat az ottani helyzetnek ismerem ismertem..ugy hogy..mar ne hantazal.
A secutritate nagy resze Vald generaisal es Stanculescu tabornagyal kolaboralt a KGB a francia 4-es divizioval Ceausescu megbuktatasara..ez igaz..de valoszinuelg felahsznaltak egyik edmberuket arra hogy elsitse a helyzetet..aki ott elt tudja..mar egy stoert elvittek az embert nem hogy napokig hagytak kommunikalni a mediaval.
Megtisztelő figyelmedbe ajánlom szerény hozzászólásom első mondatát.
Kitüntető kérdésedből (a fent hivatkozott mondat szándékos meg nem értéséből) arra következtetek, hogy nem idegen tőled sem az effajta mellébeszélés, mely a szigorúan konzervatív, valláserkölcsi alapokon álló embertársaink mindig kéznél levő, de sajnos meddő malasztja.
Puszta illusztrációul szántam nektek, hiszen éppen ti láttok mindenben mindennel összefüggést, igaz ?
Nekem nincs külön eszköztáram jobbra és balra. Különben is nem szeretem a többes számot mi az, hogy eszköztáratokat. Nem én ordítok csordában "Viktor!!!" Amiről itt írok az általában olvastam. És nem itt. Tudod ez volt a munkám, ehhez értek. Nem tartanám nagyon különös képességnek, szerintem gyakorlás kérdése de naponta kb. annyit olvasok amit lehet, hogy más egy életen át sem, villámolvasás egyedi technikával. Emellett képes vagyok pár sor lényeget, vagy egy oda nem illő számot kiszúrni, ja és amiért még nagyon utálnak az a memóriám. Még ennyi idő után is képes vagyok valahonnan előbányászni egy nevet, egy címet, egy számot. Csak a saját telefonszámom nem. Nem vagyok tökéletes. Bocsi.
Egyébként ha kíváncsi vagy bizonyos nyilvános adatokra olvasgasd a költségvetést visszamenőleg. Aztán vesd össze mikor, hogyan módosultak bizonyos pénzáramlási irányok az egyes kurmányok idején. Különösen figyelj a mindenféle szervezetek támogatására.
Nekem megvan gyönyörű táblázatban, grafikonokkal de tudod mit dolgozzon vele más is.
Nem kedvelem és nem pártolom a házasságok felbomlását, de tisztességesebbnek tartom, ha valaki elválik- és újra nősül, mintha hazugságokban él évtizedeki.