Keresés

Részletes keresés

Mumu Creative Commons License 2010.03.29 0 0 122
Ne kerulgess..nekem nem kell jatszani semmit..en nem elek se az egyhazbol se a magyarok penzebol ..szeretnenk azert ha egy olyan orszagba amelyben az EU(igy en is mint  adofizeto egy ilyen orszagba) annyi penzt dob ki demokratak lennenek ahogy igerik.,. a nyajak (azok akik ugy ossze jonnek es figyelik merrol jon a kis harang hangja) becsuletes emberektol lennenek vezetve..
Előzmény: T.Ica (113)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.29 0 0 120
Magánügyem kisapám, érted? Én sem érdeklődöm a vallásodról, hát te is tartsd tiszteletben a magánéletemet.
Előzmény: Mumu (114)
Antisystem Creative Commons License 2010.03.29 0 0 119

Nekem ez családi ügynek tűnik...

Na jó, tény, ha egy keresztény/keresztyén vallási vezető családjában merül fel a válás gondolata, az nyilván kihat a hívekre is, válhat egyházi üggyé, de semmi esetre se politika.

ÜdV

Előzmény: Gátúszó (-)
kobaltselyem Creative Commons License 2010.03.29 0 0 118
Hát azért az elmúlt évek két legundorítóbb szexuális magyar bűnügye - hogy, hogynem! - jobboldali.

Mindkettő.

Az egyik Malinák Árpád, önkormányzati képviselő, akit a cimborái a börtönből hoztak ki eskütételre. De aztán a bíróság elmeszelte valami 4 évre. Na ő a pelyhedző kisfiúfaszt szerette szívogatni. Sorozatban.

A templombajáró tatabányai gyerekorvos, Dr. T. Ágoston meg sorban meghágta három kislányát. Rendszeresen és sokáig. 2006-ra az 1998 és 2001 közötti mocsokságai már elévültek, ezért csak két és félévet kapott. A felesége pedig kiskorú veszélyeztetése miatt felfüggesztett 6 hónapot.

Ez van.
Gép-ész Creative Commons License 2010.03.29 0 0 117
Olvasva itt a hozzászólásokat már egészen nyilvánvaló, hogy a titkosszolgálatok megölték Tőkés feleségét és egy hasonmást állítottak a helyére :)
Hermelin Creative Commons License 2010.03.29 0 0 115
T. Ica, neked mi bajod ?
Mumu Creative Commons License 2010.03.29 0 0 114
Nagyon szeretnek en is mindenfeet odavagni minden csalonak,hitetlenek,erkolcstelenek..Te kereszteny vagy    csak egyhaz tag ?
Előzmény: T.Ica (111)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.29 0 0 113
Sajnos kénytelen vagyok olvasni téged, ha a topikot olvasom, nem foglak azért kerülgetni, mert most éppen székely góbét játszol.
Előzmény: Mumu (110)
Mumu Creative Commons License 2010.03.29 0 0 112
még él Kolozsvaron,néha meghivják egy egy unneplesre..most vettek el a fele nyugdijat,az uj torvenyel...
Előzmény: Fuckingham Palace (103)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.29 0 0 111
Én meg úgy látom te próbálsz mellébeszélni, és a püspök ürügyén egy jót vágni a katolikus egyházon is.
Előzmény: Törölt nick (96)
Mumu Creative Commons License 2010.03.29 0 0 110

ne olvass..a velemenyem akar Hotentotta orszagba is megmondom megirom...akit faraszt atsiklik rajta..

Non omnia possumus omnes..

Előzmény: T.Ica (107)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 109
Megsúgom csak neked: Georgescu kinyírását is Tőkésen keresztül intézték. :D
Előzmény: Mumu (108)
Mumu Creative Commons License 2010.03.29 0 0 108
Jo.Akkor miert gyilkoltak meg Georgescu  szsbadeuropa riportert?..miert adtak politikai ismert foglyoknak "radu"-t tehat radiosugarakat ? Nezzd nem vitatkozok mert hivokkel nem lehet..ugy hogy maradj a velemenyednel es elj vele.. :))
Előzmény: Törölt nick (104)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.29 0 0 107
Figyelj!
Nekem nem teszel szivességet azzal, hogy ide beirkálsz. Tőlem olyan állampolgárt játszol, amilyenhez épp most kedved van, csak éppen érthetetlenek a postjaid.
Előzmény: Mumu (99)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 106

Igen sok eszköz van egy asszony megtörésére, egy család életének szétzilálására. Erről tudnának sokat mesélni a romániai és magyarországi szekusok.

Előzmény: Törölt nick (101)
ohrana Creative Commons License 2010.03.29 0 0 105
Ez az egész olyan secu ízű. Tőkés még mindig hitelesebb, mint a román (és magyar) reformkommunisták, hát rúgjunk bele egy jó nagyot.
Az érdekes, hogy a huszon év alatt a félrelépéseiről soha nem került nyilvánosságra semmi (pedig úgy látom, itt mindenki tudott róla, csak én nem).
Én valahogy úgy látom, mostanra sikerült meggyőzni az asszonyt, hogy váljon el - ést ezt természetesen elsőként az interfax-szal közölje.
A kommunistabarát opportunista rmdsz-nek létfontosságú, hogy Tőkést kigolyózza (és opoortunistának nevezze...) A románoknak is fontos az rmdsz, mert azokkal "szót lehet érteni", a fafejű Tőkés meg csak hajtogat olyanokat, hogy önrendelkezés. És ha az mszp megy a levesbe, akkor az rmdsz-t a románoknak kell támogatniuk, ha nem akarják, hogy a helyére kerüljön.
Nem Tőkés az első, és nem az utolsó püspök, akire a (reform)kommunisták vadásznak. (Szvsz pár hónap, és a felesége másképpen fog beszélni.)

o
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 104
Igen, ez a "szekuügynök volt" is igen régi lemez. Tudod, csupán azért nem hurcolták el, többek közt, mert (egy igen sokak által szintén szívből gyűlölt tévériporter, Chrudinák Alajos vette a bátorságot és segített neki a nyilvánossághoz), ami megakadályozta ezt. Ugyanazok gyűlölik húsz éve az újságírót, mint a püspököt. Ugyanazok. Véletlen?
Előzmény: Mumu (80)
Fuckingham Palace Creative Commons License 2010.03.29 0 0 103

Annak idején - '89-ben - voltak érdekes feltevések a pispek úrról.

Egyszer törött karral bújkált, másszor meg harckocsi vitte haza...

Bár kicsit off, de Doina Corneáról egy szó se esik sehol.

Hermelin Creative Commons License 2010.03.29 0 0 102
Tőkés pinabubust már nemzetközi népszerűsége hajnalán is inflagranti találta a neje egy hölggyel az irodájában, akkor biztosan valamivel rávette, hogy ne csináljon további botrányt. Agyon hallgatták a kipattant hírt. Én online hírekben olvastam, régen volt, nem tudom, honnét lehetne előbányászni, de szóval nem "elsőáldozó" a szépen mosolygó, dallamos-bársonyos hangú úr.

Mumu Creative Commons License 2010.03.29 0 0 99

En nem jartam magyar  iskolaba es nem vagyok magyarállampolgar  de roman sem...igy koszond meg hogy igy irok ahogy. En erdelyi vagyok egy korcs es minden mozdulatat az ottani helyzetnek ismerem ismertem..ugy hogy..mar ne hantazal.

A secutritate nagy resze  Vald generaisal es Stanculescu tabornagyal kolaboralt a KGB a francia 4-es divizioval Ceausescu megbuktatasara..ez igaz..de valoszinuelg felahsznaltak egyik edmberuket  arra hogy elsitse a helyzetet..aki ott elt tudja..mar egy stoert elvittek az embert nem hogy napokig hagytak kommunikalni a mediaval.

Előzmény: T.Ica (82)
Mumu Creative Commons License 2010.03.29 0 0 97

Helyen talalod hogy barhol es barmikor el kell turni a pedofiliat vagy a buntetelenseget. Lehet-e valami enyhito korulmenyt talalni a pedofil tettere?

Leht az peldaul az a feltetelezes hogy ezzel vaalmelyik intezmenynek artunk?

A  dologbol oriasi skandalmat kell csinalni es KIIRTANI minden  tovabbi lehetoseget a buntarsi elhallgatasra.Barhol.

Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 96

Megtisztelő figyelmedbe ajánlom szerény hozzászólásom első mondatát.

Kitüntető kérdésedből (a fent hivatkozott mondat szándékos meg nem értéséből) arra következtetek, hogy nem idegen tőled sem az effajta mellébeszélés, mely a szigorúan konzervatív, valláserkölcsi alapokon álló embertársaink mindig kéznél levő,  de sajnos meddő malasztja.

Puszta illusztrációul szántam nektek, hiszen éppen ti láttok mindenben mindennel összefüggést, igaz ?

Előzmény: T.Ica (85)
szem telen Creative Commons License 2010.03.29 0 0 95
Nekem nincs külön eszköztáram jobbra és balra. Különben is nem szeretem a többes számot mi az, hogy eszköztáratokat. Nem én ordítok csordában "Viktor!!!"
Amiről itt írok az általában olvastam. És nem itt. Tudod ez volt a munkám, ehhez értek. Nem tartanám nagyon különös képességnek, szerintem gyakorlás kérdése de naponta kb. annyit olvasok amit lehet, hogy más egy életen át sem, villámolvasás egyedi technikával. Emellett képes vagyok pár sor lényeget, vagy egy oda nem illő számot kiszúrni, ja és amiért még nagyon utálnak az a memóriám. Még ennyi idő után is képes vagyok valahonnan előbányászni egy nevet, egy címet, egy számot. Csak a saját telefonszámom nem. Nem vagyok tökéletes. Bocsi.

Egyébként ha kíváncsi vagy bizonyos nyilvános adatokra olvasgasd a költségvetést visszamenőleg. Aztán vesd össze mikor, hogyan módosultak bizonyos pénzáramlási irányok az egyes kurmányok idején. Különösen figyelj a mindenféle szervezetek támogatására.

Nekem megvan gyönyörű táblázatban, grafikonokkal de tudod mit dolgozzon vele más is.

Üdv.

szem telen

Előzmény: Törölt nick (71)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.29 0 0 94
Miért reklamálnék? Mindenkinek szive joga élni az életét. Én se szeretném, ha mindenki beleütné nagy orrát a magánügyembe.
Előzmény: Törölt nick (91)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2010.03.29 0 0 93

Ami meg igaz, de az meg az ő baja.

Isten nem ver bottal.

Előzmény: Törölt nick (92)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.29 0 0 90
mende-monda
Előzmény: Törölt nick (88)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2010.03.29 0 0 89
Ez konkrétan magánügye.
Előzmény: Gátúszó (-)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.29 0 0 87
Vajon hány tűzben lehet egy vasat tartani?
Előzmény: Törölt nick (84)
Kitty Bennett Creative Commons License 2010.03.29 0 0 86

Nem kedvelem és nem pártolom a házasságok felbomlását, de tisztességesebbnek tartom, ha valaki elválik- és újra nősül, mintha hazugságokban  él évtizedeki.

Előzmény: Törölt nick (26)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.29 0 0 85
Hogy jön ez ide? Nem a pedofiliáról szól a topik ugye?
Előzmény: Törölt nick (81)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!