Horry marad a Spursnél, Jeffersonnal pedig hamarosan megegyezik a NETS a hosszabbításról. Vajon ő marad egyedül a 'sztárok' közül? Kidd-del vajon mi lesz?
Mindenkit megkérek, hogy ha le akarja tölteni a videot, akkor menjen el az oldalra és ott kattintgasson, ne linkeljétek ide a fórumra ki a részeket, mert az könnyen a reigsztrációba kerülhet, mivel az ultraweb-nél látják az adatforgalmat és nem mindegy, hogy előbb az oldalt is betölti vki és csak azután kezd el tölteni, vagy pedig csak úgy a "semmiből" 1 külső linkként kezdi el tölteni a részeket.
Természetesen nincs sok értelme az ilyen mi lenne ha kezdetű dolgoknak, de szerintem a 92-es Dream Team ma nem verné agyon 30-40 pontokkal a világmezőnyt. Sokat fejlődött azóta az európai kosárlabda.
Nem rossz, persze azért az ember az NBA-csapattól mindig többet várna el.
A fejtegetésedhez még hozz lehetne tenni azt, hogy ha most is tényleg a legjobbakat küldték volna el, akkor még a legjobb csapatoknak se lenne sansza ellenük.
Ugyebár, az a két Dream Team tényleg az akkori legjobbakból állt, ez messze nem.
If they sent Kevin Garnett and Kobe and everyone else no one in the world would have a chance. But I don't know like this," Nowitzki said. "I'll be very curious to see how they'll do in Athens."
Az volt, hogy kettő, max három negyedik a jobb csapatok tudták tartani magukat olyan néhány pontos különbségen. Aztán a harmadik negyedik negyedben kikészültek. Ha Brown összekapja őket addíg, én most is azt várom, hohy a negyedik negyedekben ha nem is nagyon, de néhány pontal nyernek.
Az viszont biztos, hogy teljesen kiegyensúlyozott meccsek lesznek.
Azt azért nem mondanám, hogy ez aq csapat hasonlítható lenne a Dream Teamhez. (Hacsak nem amiatt, hogy USA felirat van a trikójukon. Amúgy a DT számolást én kettőnél hagytam.) Nyilván akkor még olyan nagy volt a különbség, hogy korcsolyázva, vagy vízalatt is győztek volna. Most ez már nincs így de azért kicsivel jobbak, és ilyenkor az apró cseprő dolgoknak is lehet jelentősége. (pl aklimatizálódás, pálya stb) nem is beszélve a csapat összeszokottságról, ami nem is apró cseprőség.
Azt gondolom, hogy még csak rövid időt töltöttek együtt, de Larry Brown a végére jól összerakja őket. Ha nagyon akarják, és hajtanak érte akkor meglesz az aranyuk.
Ebből az látszik, hogy mivel az NBA-ben messzebb van a hárompontos vonal, sokkal megfontoltabban, kevésbé bazíroznak a hármasokra. Továbbá a bekkórt szarul dolgozott mert harmincvalahányból 15 hármast dobtak a digók.
Ha kisebb lesz az arcuk, és összeállnak azért simán verhetnek mindenkit, ha nem is olyan arányban ahogy azt régebbről megszokhattuk.
Én a magam részéről még azt is gondolom, hogy a FIBA-nál is NBA pályaméreteket kéne csinálni. Nem kislányos grundokon nyomatni. Az USA team-nek külön gond az alkalmazkodás. Nem ilyen gagyi trükkökkel kell őket utolérni mint a hármasvonal, meg a pályaméret.
Még annyit, hogy ha ez a trade összejön, akkor a Dallas lesz a Nyugat Knicks-je. (Túlfizetett, sérülékeny, idősebb egykori sztárjátékosok gyűjtőhelye, 100 millió fölötti payroll-lal és kevés sikerrel... - lásd New York Knicks.)
Ennyire nem rossz üzletember Cuban. Egy EGYKORI sztár-, de most inkább sérüléseivel bajlódó irányító, akinek még 5 év van a szerződéséből és nem biztos, hogy sérüléséből felépül és utána is ugyanolyan jó lesz, ráadásul dobni sem tud, a gyorsasága meg biztos csökken - ezért cserébe egy hatalmas LEJÁRÓ SZERZŐDÉS, egy nagyon király másodéves (!) és plusz még egy elsőkörös draftjog? Imádom Kidd-et, de jelenleg abszolút nem ér ennyit... Nem abból, kell kiindulni, hogy milyen jó VOLT...