egyébként az ilyen és ehhez hasonló hozzászólókkal tudok maximálisan egyetérteni:
Burgerlennon:
annyit beszéltek arrol igyugy gnr régi fényében, hogy már elhittem slash nélkül is lehet guns n roses...hát nem, ez axl rose band volt!
cc3:
Negyedszer: Nincs bocsánat a 4 órás késésre, bármi legyen is az oka. Nincs bocsánat a hazudozásra a szervezők részéről, nincs bocsánat az üresjáratra a koncert alatt a színpadon, és nincs arra sem, hogy a koncert első néhány száma alatt a hangosítás pocsékul szólt. Ha a 80-as években történik mindez államilag dotált jegyárakkal egy kommunista országban, akkor be kellene fogni a szánkat. Ez azonban 2006-ban történt Európa közepén. Axl Rose pedig ha okolható a történtekért, legyen bár az egyik ma élő legnagyobb rockzenész, emberileg leszerepelt.
Járok rendszeresen, elhiheted. Kénytelen vagyok. Birka egy közönség. Legjellemzőbb rájuk a "Veszek egy szép pólót, még ha nem is ismerem a bandát és egyből abban feszítek..." mentalitás. Ezt a nem mondtam rád csúnyát meg hagyjuk, most már igen! Valakinek el kell kezdenie... nekem elég csúnya volt az, hogy a konecrt közönség miatt ezt nyilvánítod ki, hogy ez Magyarország! Pont az ilyen hozzáállás miatt lesz lassan olyan az ország, hogy jogos legyen ezt mondani, de ezt hagyjuk inkább...
amikor pink koncert előtt kb. 1 óra csúszás volt és közben mindenféle ostoba reklámmal tömték a nép agyát, már akkor majdnem haza mentem...
ami szerintem a követendő példa az pl a Deep Purple volt. a megadott időpont után kb 1 perccel már a színpadon voltak és ráadásul a koncert is bomba volt. azt hiszem egy előadótól is elvárható a tisztelet a közönség iránt.
Képzeld, fiatalkoromban volt egy nőm, aki azért volt szerelmes belém, mert úgy nézek ki, mint Axl Rose, úgyhogy én tudom csak értékelni igazán, milyen jó pasi az Axl.