Az is meglepo, hogy ebbol a Hosszubol is akkor lett uszo, amikor kiment az USAba, ott valamit tudnak, ami mi nem. Szechyvel meghalt a "know how", de lehet vele sem tartanank elorebb.
Nagy szerencseje, hogy 2005ban amikor a kutya sem indult ellene nyerni tudott 400 vegyesen, mert lehet tobb aranya sosem lesz, az amcsikkal nem tudja tartani a lepest.
Van benne valami ... Laci szemmel láthatóan szenvedett a végén, nem volt jó nézni :-( Ettől függetlenül gratula neki, sztem kihozta magából a maximumot, amit jelen helyzetben lehetett. Nem akarok vészmadárkodni, de szvsz 400 vegyesen is gondok lehetnek ...
Lochte lealazta, nincs mese, ezt irtam tegnap: "Hat nem tudom mennyire "furodte le" mert a vegen nagyon lihegett az amerikai szinte egyaltalan nem, direkt figyeltem."
De mintha délelőtt valami olyasmit mondtak volna, hogy ma már 18 óra előtt lesz élő program. Mondjuk a weboldal szerint nincs, szóval lehet, hogy tényleg csak a reggeli futamok összefoglalójáról maradunk le. Azokat meg úgyis láttam élőben :-)
Valahol értem persze, mert aki végignézte a mecset, az nyilván kíváncsi a végeredményre, de biztosan nem én vagyok az egyetlen, akit az úszás jobban érdekelne.
2008-ban 400 gyorson már aranyat nyert. Ennek az első helynek különlegessége, hogy ő volt az egyetlen aranyérmes Pekingben, aki az Arena szuperdresszeit viselte.
A mostani vb-re váltott, a szintén olasz Jaked ruháját vette fel, ebben is ellenállhatatlanul gyors volt. Az ő személye bizonyítja leginkább a dresszháború kellős közepén, hogy úszó is kell a ruhába, hiszen a Speedo termékeit is viselte már évekkel ezelőtt.
Pellegrini újabb vb-aranya után így felelt arra a kérdésre, hogy jelenleg ő-e a legjobb olasz sportoló. “Húszéves koromra 10 világcsúcsot úsztam, olimpiai aranyat nyertem, többszörös világbajnok vagyok, szerénytelenség nélkül mondhatom, így van.”
Amikor Verrasztó Evelyn 100 gyoson elért előfutamos eredményét megláttam, majdnem leesetem a székről :) az más kérdés h. 54 mp-en belúli eredménnyel is csak holtversenyes 9. lett ... talán bejuthat a döntőbe ha javul még, nem is tudom utoljára magyar úszónő mikor volt 100 gyorson döntős világversenyen.
Phelps már tavaly is "csodadresszben" úszott, nyilván nem tudott a ruhának köszönhetően annyit fejlődni mint azok, akik tavaly még nem juthattak hozzá.