Keresés

Részletes keresés

deliriousnomad Creative Commons License 2007.03.19 0 0 1319
Egyébként eladásilag eléggé nem működnek a Megadeth koncert/válogatás/újrakevert/karaoke/szuahéli nyelvű lemezei. Én sem értem, mi a szarnak dobál ki ennyi hülyeséget Mustaine.
Előzmény: Tyler (1316)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.19 0 0 1318
"egy-két évente kiad egy válogatást, vagy egy koncertet"

???

Idén jön az új album.
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.19 0 0 1317

Kezdem könnyebben érezni magam látva, hogy nem egyedül vagyok a véleményemmel...

Bármennyire is a Megadeth a kedvenc zenekarom '91-92 óta, valszeg ez az album lesz az utolsó próbálkozásuk nálam. 10 évvel ezelőtt egy szikrányi kétségem sem volt még arról, hogy jó lesz-e az épp kiadásra kerülő album, de ma már sajnos nagyon félve közelítem meg a kérést.

Tyler Creative Commons License 2007.03.18 0 0 1316

az a lehúzás, hogy az új albumok helyett mindenféle konzervanyagokkal, válogatásokkal veszik le a rajongókat - teljesen mindegy, hogy koncert, vagy újrakevert változat, netán válogatás. és igen, hallottam már a szabad akaratról, és tapasztalataim szerint működik a vásárlással kapcsolatban, mint ahogy az sem lep meg, hogy az albumok általában nem a világbéke mielőbbi elérése, vagy az etióp éhezők megsegítése miatt jelennek meg. arra ott vannak a szépségversenyek (sokkolna, ha megtudnám, hogy azok a tündéri lányok nem a világbéke miatt törik magukat)

mindössze csak arra utaltam, hogy Mustaine ahelyett, hogy olyan albumokat hozna össze, amiket sokan megvesznek (és/vagy jól sikerült lemezek), inkább a múltjából élő nosztalgiazenész lesz lassan, aki egy-két évente kiad egy válogatást, vagy egy koncertet. és ebben eléggé hasonlít egykori munkatársaira

Előzmény: Törölt nick (1315)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.18 0 0 1315
Ezek nem koncertalbumok, legfeljebb van rajtuk néhány koncertfelvétel is. De rendben, akkor nézzük függetlenül a Megadeth-től: miért lenne lehúzás bármilyen kiadvány megjelenítése? Ki a halál kötelez bárkit (köztük akár téged) bármilyen cucc megvásárlására? Hol itt a lehúzás?

Egyébként a többi kiadvány megjelentetését sem emberbaráti szempontok vezették, legyél biztos ebben.

Ja, és megnéztem az ominózus argentin koncert felvételét. Nekem nem tetszett, nekem ez a felállás már nem jelent semmit.
Előzmény: Tyler (1314)
Tyler Creative Commons License 2007.03.18 0 0 1314

+ still alive ...and well?

+ Arsenal of Megadeth

+ Video Hits

+ Rusted Pieces

+ két válogatáslemez

és még ott vannak a remixek, meg még néhány dvd, amiknek még van is értelmük, nem csak pénz miatt jelentek meg

Előzmény: Törölt nick (1313)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.18 0 0 1313
Miért venne le bárkit? Kényszerítenek, hogy megvedd?

Egyébként ez a második koncertalbumuk (első: Rude Awakening, '00), ha nem számítjuk a Gigantour lemezt, amin ha jól emlékszem, összesen 3 számuk volt. '83 óta nem mondhatnám, hogy ez olyan hatalmas eresztés lenne.
Előzmény: Tyler (1312)
Tyler Creative Commons License 2007.03.18 0 0 1312
Ez hivatalos kiadvány? Ha igen, akkor azért van bőr ennek a Dave-nek az arcán, újból leveszi egy kis zsetonra a rajongókat.
Előzmény: neal and jack and me (1304)
Csabaking Creative Commons License 2007.03.18 0 0 1311

Hallotta már valaki az új Annihilatort? Nagyon "ottvan". Hangzás tökéletes (a kétlábdob meg a gitársound pl.  fantasztikusan szól), a dobosnak nem tudom, hány lába van, de szerintem 22, mert hihetetlen, mit művel!

Vadállat zene, de próbálnak azért fogós dallamokat is becsempészni a refrénekbe, magyarán tipikus Annihilator! Jeff Waters pedig ahogy öregszik, egyre gyorsabb a keze. Hogy csinálja? :-)

Mondjuk elsőre nem hat annyira, de többszöri hallgatásra nagyon bejön. Ha az új Megadeth is hasonlóan dinamikus/gyors lenne...

BlackMailer Creative Commons License 2007.03.17 0 0 1310

skin o' my teeth, scorpion, die dead enought hiányzik róla pl., ami az eredeti koncin volt... (2005 telén lehetett még letölteni a netről)

Előzmény: 4umos (1309)
4umos Creative Commons License 2007.03.13 0 0 1309

én előre még nem temetem az új albumot, inkább jelenne már meg!!!!! a gears of war és a sleepwalker alapján nekem úgy tűnik, hogy az irányvonal jó és a riffek is. Azon meg nem érdemes keseregni, mert én is, te is, mindenki tudhatja, hogy RIP-et mégegyszer úgysem fognak írni, és amíg ettől valaki nem tud elszakadni, addig úgyis csak az elégedetlenség marad. Tényleg nem azt várom tőlük, hogy váltsák meg a világot (ha azt akarom, akkor én is a mai napig csutkára tekerem a hangerőt és felteszem a RIP-et) , de azért hozzák azt "megadethes" stílust, hangzást. És sztem ezt simán fogja is hozni Mustaine. 45 éves, lóvéja is van, elég kiegyensúlyozottnak tűnik, nem fogja ő már a húsdaráló szerepét játszani, arra ott vannak a mai fiatal csapatok, akiknek még bizonyítaniuk kell.

kérdés: valaki tudja, hogy mennyi HUF-ba kerül a 'THAT ONE NIGHT' dvd? /bár úgy tudom nem is tartalmazza a teljes koncertet, sőt ami vicc, hogy Lomenzo neve is rá van írva, holott akkor még James McDonough tekerte a bőgőt./

Előzmény: Törölt nick (1307)
Ripper Creative Commons License 2007.03.13 0 0 1308
Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy a korábban az Eidolon-ban zenélő Drover tesókról azért nem állítható, h túlzottan sikeres (üzletileg mármint) pályát futottak volna be eddig. Az Eidolon-t ui. néhány ezren ismerik max. Oké, Glen egy rövid ideig King Diamond mellett is nyomta, de azért az is underground szint még. Különben én láttam ezt a felállást élőben, és nagyon gyilkos módon nyomták. (Ettől persze az új lemez még akármilyen is lehet, ezt sem tagadom.)
Előzmény: Törölt nick (1307)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.13 0 0 1307

Szóval a minap azon agyaltam, hogy mi a cikibb: visszavonulni, vagy folytatni mindent és kiadni egy közepes szintű anyagot. Ráadásul ha már egyszer a nagyközönség előtt jelenti be, hogy folytatja a Megadeth, akkor bizony valami baromi jó anyagot kell kiadni ahhoz, hogy ne legyen belőle egy irtó nagy pofáraesés.

Engem valahol kezd fárasztani az, hogy a RISK óta mindig leteszik a főesküt, hogy most aztán tényleg, meg ilyen, meg olyan jó lesz az új album, de valahogy sosem akar ez összejönni. A System valóban jó album, de én személy szerint 20-25 év zenélés után már egy kicsit többet vártam volna (ha összehoznának legalább technikailag egy olyan anyagot, mint a Dream Theater: Train of Thought, én lennék a legboldogabb).

És mégvalami: RIP-féle zúzós albummal azért sem fogunk már találkozni, mert Mustaine nem fogja beáldozni a várható lemezeladásokat azért, hogy egy bizonyos rétegnek tetszen az album. Ez ma már sajnos nem divat. A mai trend az, hogy lehetőleg minél több réteg találja meg a saját kedvelt Megadeth-stílusát, még ha csak 1-2 szám erejéig is. Ennek a "mindenkinek tetszeni akarok dolog" stílusnak ez az óriási hátulütője. Olyan ez, mint a téli-nyári gumi az autón: igazából egyikre se jó.

És azért arról se feledkezzünk meg, hogy ez már nem az a fiatalokból álló, bizonyítani akaró csapat, hanem az, aki már csak az egykori sikereiből él. Nekem a csapat egyetlen szimpatikus tagja egyelőre az új bőgős, na az tényleg profin nyomja.

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.12 0 0 1306
A videót nézegetve és hallgatva 2 dologra jöttem rá:

1. Mustaine nemcsak régen volt hülye
2. ilyen zenével biztosan nem fogunk találkozni (sajnos) az új albumon.
Előzmény: Simple (1305)
Simple Creative Commons License 2007.03.12 0 0 1305

Ezt nézzétek... aki még nem látta. Ha igazi, akkor eloszlatja a kételyeket arról, hogy Nick tud-e még doblani.

http://www.youtube.com/watch?v=qvnbdputJB4

neal and jack and me Creative Commons License 2007.03.12 0 0 1304
Simple Creative Commons License 2007.03.10 0 0 1303
http://www.youtube.com/watch?v=KVV-HU0BM-Y
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.09 0 0 1302
Torrenten elérhető a Buenos Airesben rögzített koncert hanganyaga.
vsiivz Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1301
cd-japan?
az elso sorozat dvd-s lesz
Előzmény: 4umos (1299)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1300
cd-pince asszem
Előzmény: 4umos (1299)
4umos Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1299

igen, egészen addig, amíg le nem veszi a gyűrűt az ujjáról, ugye erre gondolsz???!

:-P

szerintem már a fél világot végigkurta ő is az elmúlt évek világturnéi során! :-D

arról tud vki, hogy hol lehetne itthon beszerezni a japán verziójú UA-t?

Előzmény: deliriousnomad (1293)
goldilox Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1298
Vagy végre el lesz énekelve az a szám rendesen :-))
Előzmény: deliriousnomad (1297)
deliriousnomad Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1297
Tout Le Monde szerintem nagyon jó szám, de nemtom elképzelni benne Scabbiát. Félek, hogy elgiccsesíti.
Előzmény: Törölt nick (1295)
vsiivz Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1296
mustaine szeretheti ezt a dalt
majdnem minden koncert ep-n rajta van
meg rarakta a japan hidden treasures-re is kezdodalnak

a please don't touch-ot lemmy kim mcauliffe-el enekli
eredetileg egy valentin napi kozos mocifej/girlschool kislemezen volt rajta
Előzmény: Törölt nick (1295)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1295

Öööö... végül is néha jól tudnak elsülni ezek a duettek, egy kicsit színezik a néha egysíkú zenét. De azért azt elég furcsának tartanám, ha egy hangot se változna az eredeti szám, így 13 év távlatából. Annyira azért nem volt jó az a szám, bár a '97-es PeCsa koncerten nagyon jól adták elő. Télleg! Nincs valakinek felvétel (bármilyen) arról a koncertről? Szerintem százszor jobb volt mint a 2001-es, pedig az se volt rossz. (Csak hát '97-ben még 4 főisten volt egyszerre a színpadon, 2001-bedig már csak 2 - legalábbis nekem)

Ami nagyon jó duettet hallottam az az utóbbi időben újrakiadott Motorhead-féle Ace of Spades albumon bonus track-ként megjelenő "Please Don't Touch". Nem tudom, hogy ki volt a spiné, aki énekelt, de iszonyat jó stílusban adta elő magát.

Előzmény: deliriousnomad (1290)
Simple Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1294
És a nő is. És ez nem vicc.
Előzmény: deliriousnomad (1293)
deliriousnomad Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1293
Hová gondolsz, Dave hívő keresztény. ;)
Előzmény: 4umos (1292)
4umos Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1292
mer' egy kibaszott csini kis gádzsi, biztos Mustaine-nek megvolt. :)))
Előzmény: deliriousnomad (1290)
4umos Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1291

nagyon kemény entré a sleepwalker! ha a koncerteket is ezzel fogja kezdeni, én már ott ki fogok készülni! :-P  és elég sanszos, hogy ezzel kezdjen, mert a szám elején lévő dallamos részt jól fellehet használni intrónak is, ami után berobban a (kill the kingre hasonlító) brutális riffis!

de különben meg: "I think you'd look nice in a Colombian necktie " :-D

Előzmény: Törölt nick (1288)
deliriousnomad Creative Commons License 2007.03.06 0 0 1290
Jaj. Minek kettes Tout Le Monde? Minek Cristina Scabbia egy Megadeth lemezre?
Előzmény: Törölt nick (1288)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!