Udv mindenkinek!
Az uj ev hatalmas hoval koszontott minket, majdem 60 inch mely a ho... Legalabb nem kell Colorado-ba menni snowmobile-ozni. Utoljara valamikor a szazad elejen volt ennyi ho itt december vegen.
Mumu; Minden allamban mas torvenyek vannak fegyver viselesre. Virginiaban elkell menni egy kisfegyver hasznalati tanfolyamra.(loterre) Ha onnan levizsgaztal ($50) akkor a rendorsegnel kerhetsz es kapsz fegyver viselesi engedelyt.
Ezen kivul az othonodban annyi fegyvered lehet amennyit csak akarsz.
Isten hozott Onrombolo,nalunk.Mi az hogy szakallas ? Ez a gyilkos ? Akkor ha igaz hogy epelmeju ,-nem tudom van e stateben halalbuntetes- de hat legvaloszinubb hogy azt kap a draga.
Igen,nagyon jo ez a kulonbsegtevesed.
De ,bocsass meg -mint jogasz kerdem-mikkor mehet a fegyverTARTAS passziv joga a fegyverVISELES aktivabb jogaba at.Van erre szabaly ? .Hiszen a fegyvertartas egy amerikai szimbolum a szabadsag megorzesere es nyilvanvalo hogy fegyvert azert tartasz mert egyszer szukseg lehet ra.Ha otthon van a szekrenybe akkor hogy tudod akar onvedelemre is hasznalni ? Mit tudsz errol kozelebbet ?
Sajnos a fegyverVISELES nem szabad csak a fegyverTARTAS. Ha a fegyverviseles szabad lenne talan lett volna valakinel fegyver az irodaban..... Igy eselyuk nem volt a psycho orult ellen.
Kedves tarsaim,ugyan mar egyszer megprobaltam a fegyverviseles szabadsagarol itt velemenyeteket kerni,nagyon kevs valaszt kaptam.
Az aktualis lovoldozes utan,7 halot,a pasas allitolag normalis csak valami elszamolni valoja volt,ujra kerdem:heklyesnek talaljatok a szabad fegyverviselest ?
Hat igen, koszonom en is kedves Break, sajnos ebben sem talaltam kedves polgartarsunk allitasat igazolo valaszt... El tudjatok kepzelni, hogy megsincs az urnak igaza?
Ha halom tarsunk nem valaszolna a feltett kerdesre barkimastol is elfogadnak egy dokumentalt lehetoleg pontos megallapitasat a ket part kozotti diferenciarol (program,hozzaallas)
Amugy nem szeretem a nagy altalnositasokat semmilyen iranyban. Igy amikor halom baratunk egy kezlegyintessel egy kalap ala vett nehany par millio embert ("...minden demokrata..."), akkor azzal nagyon nem ertettem egyet. Es amikro megneztem a legelso hozzaszolasat akkor meg inkabb megkavarodtam.
Kedves Wise azert meg senkit sem utalj,hiszen ez a vita helye.
Inkabb kerdezuk meg halom tarsunktol hogyan definalja a demokrata-sagot es hogyan a republikanos-sagot ?
Milyen hozzaallasuak szerinte a demokratak,a programuk kozos vonasai es milyenek a republikanusoke es programuk jelemzoi? Hol van a hatarvonal koztuk ?
Te mi alapjan itelkezel egy fel orszag felett? En is demokrata vagyok, es kikerem magamnak, hogy ilyet allitsal a demokratakrol. Kar, hogy nem vagy itt, siman beperelnelek... Utalom az ilyen fickokat...