Érdekes, ugyanennek a hatodik helynek az olimpián nagyon örültem, most egy kicsit csalódott vagyok, de összességében azért szerintem büszkék lehetnek a kislányok. Sajnos Dara Eszti nem ez a szint, de ő is kitett magáért rendesen, Evelyn és Katinka pedig fáradt volt már nagyon.
Federica a végén megmutatta azért, hogy ki az uszoda királynője.
Így van, ez meg a másik. láttam számtalan példát más sportágakban is, hogy ennek a ,,fürdőzésnek'' meg lett az eredménye. Valaha úszásban az olimpián rendeztek B döntőket is a 9-16 helyezetteknek. Volt olyan, hogy egy úszó a B döntőben jobbat úszott, mint az olimpiai bajnok az A-ban, csak elfürödte a selejtezőt.. Itt akkor lehetne kényelmesen fürdeni, ha legalább stabilan 2-2,5 másodperccel gyorsabb lenne az úszó mint mondjuk az első 4-5 versenyző.. Ilyen úszónk jelenleg nincs...
100 női gyors Verrasztó 8. helyen döntős 200 női gyors Mutina Verrasztó 6-7. helyen döntős 200 férfi vegyes Kis Gergő 8. helyen döntős 200 női vegyes Verrasztó Hosszú 6-7. helyen döntős 400 férfi gyors Kis Gergő 8. helyen döntős 4x100 női gyorsváltó 8. helyen döntős 4x200 női gyorsváltó 7. helyen döntős
lécci magyarázd el nekik h "hülyék vagytok nem kell előfutamban kiúszni magatokat" csak az a gond h hiába fognak esetleg a döntőben jobban úszni ha elődöntőben 13. helyen érnek be
A magyarok minden dícséretet megérdemelnek. Az a helyzet, hogy a mieink közül mindenkinek ki kell úsznia magát az elődöntőkben, hogy legalább a döntő meglegyen. Ez alól Cseh Laci lehetne talán kivétel, de miért lenne jobb ha mondjuk 6. idővel lenne benn a döntőben javulna 1,5 mp-t és úgy lenne második...Elmúlt az az idő, amikor egy Egér vagy egy Darnyi fürdőzött egy elődöntőben aztán, vcs vagy közeli idővel megfejeli ezt a döntőben.Tényleg itt tartunk, de panaszra nincs ok. Ja és a brazil úszókat nem jegyezték eddig, de mióta az eszemet tudom mindig volt 1-2 férfi sprinter dobogó közelben 50 illetve 100 gyorson..
Ez tulajdonkeppen egy is hazugsag a nezo fele, hiszen azt sejteti, baromi jo vagyok, arany eselyes, nezzetek meg, mit usztam a kozepdontoben, akkor a magyar ember elhiszi ,hgoy tenyleg nyerhet, hiszen nyilvan nem uszta ki magat a kozepdontoben tartalekolt, masnap leul a TV ele, hogy aranyesely, aztan jon a koppanas, hogy mindenki masban tobb van a magyarokban meg annyi sem, mint tegnap. Marketing, nezocsalogato szempontbol okos...de eredmenytelen.
Mert az jelzi, hogy hol tart a magyar uszosport, ha valaki a dontoben egyeni csucsot uszik es az magyar csucs es mondjuk 6. lesz, azt mondom ez benne van annyit tud, de amikor a kozepdontos idejet rendre nem ussza meg egyetlen magyar sem a dontoben, akkor azert elgondolkozom, hogy valamit szarul csinalunk, hiszen mindenki mas jobbat uszik, neha masodpercekkel is.
De legalább lehet mondani valami jót, miért sajnálod tőlük? :-)
Van ma egy ezüst és egy bronz, mindkettő nagy hajrával, rosszabb helyzetből felhozva. Itt tart most a magyar úszás. Volt már sokkal jobb, de lehetne sokkal rosszabb is.
Igy kell csinalni ahogy az aszutral csaj, nem uszni sokat a kozepdontoben, senki ne figyeljen oda ram, aztan masodperc(ek)et javitani a dontore. Klasszis.
Lochtet csodalom amugy, 2 nagy ellenfele van, akik eddig lenyegeben barmikor vertek, ahol elindultak ellene az egyik Phelps minden szamban a masik Piersol haton. Ez megis hogy hajt es most osszejott neki.