Keresés

Részletes keresés

Tempo007 Creative Commons License 2000.10.07 0 0 20
Nem tudja valaki,mikor van a Koracs-kupa következő selejtező-köre?
daze Creative Commons License 2000.10.07 0 0 19
Más: Tud valaki olyan helyet ahol magyar vonatkozású kosaras képeket lehet lelni. Ha igen akkor na csak azt irja, hogy: igen.

HAJRÁ OLAJ!!

daze Creative Commons License 2000.10.07 0 0 18
Igen igen, de én mint olaj drukker nehezen emésztettem meg, hogy ez a csapat elégé hasonlít az egykori nagy danonra, csak kicsit öregebb: Orosz, Sitku, Adderly. Habár tény, hogy Ernő az első bajnokin megszorta a zetét 28 pointal és az első koracs meccsen is neki járt el a keze: 34, a másodikon meg Andrew "Vitamingolyó" Adderly dobált jól. De, hát istenem őket eddig csak szidtuk mifelénk. Akkor meg már ide hozhatták volna Halm-ot is.
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.07 0 0 17
Tényleg erős most az Atom.És az is igaz,hogy több jó csapat van,így sokkal érdekesebb a bajnokság!
rosbi Creative Commons License 2000.10.07 0 0 16
Én is OFF leszek, lehet, hogy inkább máshol kellene folytatni ezt a vitát, bár lehet, hogy nincs is sok értelme.
Tempo, félreértettél! Épp azt próbálom magyarázni, hogy elhiszem, hogy miskolci vagy (miért is kételkednék), és ha azt mondod, hogy nem vagy Dino, akkor nem vagy az. És innentől kezdve számomra nem számít, hogy tényleg nem vagy Dino, vagy csak nem akarsz az lenni, mert mindenki, aki normálisan szól hozzám, ahhoz én is normális tudok lenni. Dinoval is sikerült szót értenem, és szerintem veled sem lesz nehezebb. Csak ne vegyél már mindent támadásnak!
(Robival meg direkt arra játszottunk rá ma délelőtt, hogy összekeveredett egy csöppet a személyiségünk. De ez is csak poén!)

Na, én lépek ebből a topicból, mert tényleg nem értek a kosárhoz. És Robi sem :-)))

Előzmény: Tempo007 (13)
daze Creative Commons License 2000.10.07 0 0 15
Csak most vettem észre a topicot.

HAJRÁ OLAJ!!!
A koracsba 42 pontról fölösleges lett volna játszani, ez magyarázza a 25 pontot (no meg a bírok is olyanok voltak, hogy csak na).
Bajnok lessz az Olaj, de megrémisztett ez az atom nem is olyan rossz kerete. Most van vagy 5 király csapat. Legalább idén nem csak a albacomp lessz ellenfél.

ui: Hajrá Kornél ott távol Torontóba, raptorkodjál szépen és kerülj be a kezdőbe.

Végezetül:

ÁDÁM! ÁDÁM! BÉLUSKA!
ÚGY LŐSZ MINT EGY GÉPPUSKA!!!
HAJRÁ OLAJBÁNYÁSZ!!

Tempo007 Creative Commons License 2000.10.07 0 0 14
Nagyon OFF vagyok,de hát úgy látszik itt szarnak a népek a kosárra...
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.07 0 0 13
Ez azért már fárasztó.Belépek ebbe a nyamvatt fórumba,és már rögtön ilyen hülyeségekkel jön a sok majom.Ez azt nem hiszi el,hogy miskolci vagyok,a másik azt nem,hogy nem Dino vagyok...
Na de most,mit csináltam,hogy ilyenekkel gyanúsítanak,hm?Mi a lótúrót?Igen,semmit.De azért én vagy a hülye, a köcsög,a paraszt,sőt,még a Dino is...Nem tudom,hogy mondjuk neked hogy esne,ha azt mondanám,hogy te vagy robi25,és magaddal dumálsz néhány topicban...
rosbi Creative Commons License 2000.10.07 0 0 12
Bocs az OFF-ért, de megszólítottak:

Tempo!
Egyáltalán nem vagyok biztos sem az egyikben, sem a másikban. Igazából nem is érdekel. Amíg normálisan szólsz hozzám, tökmind1, hogy mi a nicked.

Előzmény: Tempo007 (11)
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.06 0 0 11
Tudod,rosbi,lehet hogy furán hangzik,de engem nem annyira érdekel egy női kosármeccs.Gyakran vagyok kinnt,de hát az más...-persze,tudom,most már biztos vagy benne,hogy nem miskolci vagyok.De hát aki,azt hiszi hogy Dino vagyok,annak sz@rok a véleményére!
Norbi_ Creative Commons License 2000.10.05 0 0 10
HEHEHE:)))))
rosbi Creative Commons License 2000.10.05 0 0 9
Én is :-))))
Előzmény: huszabi (8)
huszabi Creative Commons License 2000.10.05 0 0 8
Azt hittem DKSK?!
Előzmény: Tempo007 (7)
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 7
Egyébként pedig hajrá Albacomp!-A Koracsban meg hajrá Szolnok + Atom!

huszabi Creative Commons License 2000.10.05 0 0 6
Nem tudok róla. Melegen ajánlom a Premiere-t,ott heti 3 meccs megy élőben.
Előzmény: Tempo007 (5)
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 5
A Sport1-en lesz NBA(élő közvetítésekre gondolok,nem összefoglalókra)?
Norbi_ Creative Commons License 2000.10.05 0 0 4
HAJRÁ FALCO!!!!
huszabi Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3
Csak az Atom meccsét láttam,de elég uncsi volt.(mondjuk nem az ő hibájukból)
Remélem adják majd az olaszok elleni meccset is!
Szintén remélem,hogy nem járunk úgy mint tavaly,amikor a buzi tv2 megvette a bajnokik jogait, aztán szart se adott belőlük!!
Hajrá Körmend!
Hajrá Gysev! ( Bár a Rátgébert nagyon szeretem)
Előzmény: Tempo007 (2)
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 2
Én se értem!

Láttad tegnap a két meccset?Azért a Szolnok 25 pontos veresége rémísztő,de azért továbbjutottak.Az Atom kiütéses győzelme mondjuk kircsi volt.Véleményed?(úgy látszik,a kosár csak kettőnket érdekel)

huszabi Creative Commons License 2000.10.05 0 0 1
Vajon miért nem ír ide senki?
Elindult a bajnokság, Koracs-kupa és sehol semmi.
huszabi Creative Commons License 2000.10.01 0 0 0
Nagyon jó,hogy ilyen oldal is nyílt!
Sajnos az amcsik megnyerték,bár igazán pofán verhetné már őket valaki.Akkor legalább nem tehetnék meg,hogy a B csapatukkal is lealázzák a világot.
Tempo007 Creative Commons License 2000.09.30 0 0 topiknyitó
Nem tudom,hogy miért nem csináld eddig valaki valami hasonló topicot!Ide írjátok le vélemyéneteket egy-egy meccsről.Legyen az Olimpia,Saporta Kupa,vagy Magyar bajnokság.Basszus,nem tudom ki hogy van vele,de nagy bánatom volt tegnap a litván-amcsi meccs után.Idegesítő Usa fölénye.Pénteken a litvánoknak majdnem sikerült..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!