Minden kvadosnak!
Na mégegyszer mivel persze egyesek számára nem egyértelmü a kérdés.
Arra lennék kiváncsi mit szólnátok hozzá ha a kijelölt kvad pályára/terepre ami nincs bekeritve de persze tudom, hogy nekem ott semmi keresnivalóm mert törvény tiltja , hogy ott legyek besétálnék szép lassan bandukolva eszegetve fütyörészve fényképeszkedve? Ha ügyett sem vetnék rátok csak mennék szépen pont az ideális kanyaríven néha ugorva egyet jobbra balra, hogy ne lehesen kiszámítani merre fogok lépni. Zavaró lenne nem?
Na pont ilyen zavaró ha a túrista ösvényen nekem kell arra figyelnem, hogy életben maradjak, ne üssenek el.
Afefgyan válaszai
"Próbáld meg!
Ha magánterület max kikergetnek!
De az erdőből max a tulajdonos kergethet ke nem te!
Ugyanannyi jogom van odabemenni és aszt csinálni amit szeretek mint neked!"
"Ugyanannyi jogod van egy quadpályára bemenni bogarászni feltéve ha az nem magánterület!
Értsük már meg egymást!
Azé mert erdő oda bárki bemehet bármivel ha nincs külön tiltva és nem magánterület!
Mert ha az akkor te sem gyalog meg én sem quaddal nem mehetünk be!"
Megkérhetlek, hogy idézz abból a törvényböl amire hivatkozol?
Sanos az első kérdésre nem sikerült válaszolnod. megkérhetlek, hogy probáld meg újra?
Egyébként honnan veszed, hogy én kiakarlak kergetni az erdőböl?
"És amikor lószartól bűzlik az ösvény és belelépsz az jó?
Vagy az természetes?"
Igen az természetes. Sőt ha a róka,őz,vaddisznó stb pottyant oda az is természetes. Nem tudtad?
"Nagyon csöndbe van mindenki a szemétszedéssel kapcsolatban?
Ekkor mi van a természetvédelemmel?"
Nyilván nem olvasod a FUTO Bolondok és a Teljesítménytúra topikokat igy nem tudod, hogy MI szoktunk szemétszedös túrákat szervezni. Ime a legutobbi ilyen megmozdulásunk bizonyitéka:
larzen
válasz | megnéz
2006.10.07 13:15:49 (71364)
Őszi szemétszedés
Időpont: 2006. október 8. (vasárnap), 9 órától kb. 12-13 óráig
Találkozó: Hűvösvölgy, Gyermekvasút végállomás. Egész pontosan: a vágányokhoz vezető folyosó bejáratánál, a büfé (vendéglő?) mellett, ahol a legutóbbi Futóbolondság versenyközpontja volt. Ttúrázóknak: Meteor és BEAC túrák célja. Ha Hűvösvölgyben végzünk, akkor megbeszélés alapján elindulunk valamerre, például a Nagy-Hárs-hegy irányába.
Eddigi jelentkezők:
IV.kercsaj
CanisLupus +esetleg 2 lánya is
alow
aakrisz
procaliber
-ethka-
-blans-
lutak
speti
papamaci67+Dóri
berzso
Vándorköszörűs
gudluking
7241gabi
sommarnatt
east
csanya
larzen
(remélem senki nem maradt le)
Amit nem kell hozni: szemeteszsák
Amit viszont igen: kesztyű, de én inkább azt javaslom, hogy hozzatok vékony nejlonzacskókat, és azzal szedjétek majd a szemetet.
A szemetet szelektíven gyűjtjük: flakon, üveg, sörösdoboz és egyéb külön-külön.
Fakultatív program: a szemétszedés után futok egy lassú BUÉK kört (20km), akinek van kedve egy hegyi kocogáshoz, hozzon cuccot és csatlakozzon hozzám!
"Vannak sajnos olyan quadosok akiknek még rendszámuk is van de azt leszedik mert félnek az azonositástól!
Szóval kezdeményezést tettünk egy önkéntes azonositó táblára amit eddig száznál is többen igényeltek.
Az lenne a cél,hogy ha már rendszámot nem lehet szerezni(jelenleg)addig is lehessen azonositani azt aki tilosban jár!"
Némi ellentmondást érzek a soraidban. Mert ha nem tilos az erdőben kvadozni akkor minek leszedni a rendszámot? Nem értem.
Jeepi
Sajnos a kérdésre neked sem sikerült válaszolnod. Azt meg, hogy hogyan irom hadd döntsem el én.
csanya