Keresés

Részletes keresés

kwest Creative Commons License 2001.09.26 0 0 305
Az én véleményem ehhez annyi, hogy a tavalyi "hat jó-hat rossz" felállás egy kicsit bomlott a "jó hatosból" előzetesen kissé kiemelkedő Paks-Kaposvár kettőssel, és a Debrecen talán felzárkózhat. A MAFC légiósai nagyon jól kezdtek, de ahogy nézem, már egy kicsit "visszavettek" (csak a statisztikák alapján, egyébként csak kétszer láttam őket).
És, hogy hazabeszéljek egy kicsit: egy kis Körmend. Alapjában véve nem gyengült a csapat (ne felejtsük, azért tavaly volt egy alapszakasz-győzelem, tehát, ha ehhez viszonyítunk...), de van egy hatalmas probléma, ami szerintem a centerhiánynál is nagyobb gondot jelent (persze én egy Grebenár-Keresztes párost nem neveznék centerhiánynak, csak ugye a faultok...), ez pedig a cserék totális hiánya az 1-2 poszton. Istit a legtöbbször nem fenyegeti a kipontozódás, viszont Denis (Toroman), elég sok buta hibát csinált a felkészülési meccsken, ami vsz. a rutintalanság jele, úgyhogy javítható. Ha kipontozódásra kerül sor akkor tényleg baj van, mivel Szlávik Matyi szerintem nem képes megoldani a feladatot, a még fiatalabb, nagyon jó képességű játékosok (Ferencz, Kutasi) ideje még nem jött el, tehát az egyetlen lehetőség Trummer Rudi kettes posztos beugrása, ami ugyancsak reménytelebn feladat (ezzel nem bántani akarom Rudit, a felkészülés alatt a saját posztján nagyon jól játszott). Tehát röviden ez a nagy gond Körmenden, de azért reménykedünk.

Remélem a bajnoki rajttal a topic is felpörög egy kicsit, mindenkinek jó szurkolást kívánok.

gokwest

Előzmény: Törölt nick (304)
CVZ Creative Commons License 2001.09.10 0 0 303
Sorsoltak a következő 2003-as férfi EB középdöntőjére, mi a
Lettország
Észtország
Franciország
Lengyelország
Fehéroroszország

csoportba kerültünk!Val'szeg azért nem nyertek a fijjúk Ausztriában (így nem lettünk csoportelsők), mert ők már tudták, hogy mit érdemel a csoportgyőztes (Románia):a spanyolokkal,görögökkel,izraeliekkel nem célszerű egy csoportba kerülni!

Sz'al ,azé' a mi csoportunk könnyebbnek néz ki!Kellene egy jó szövetségikapitány is hozzá!

A csoportból ez első kettő jut tovább ill. az öt csoport harmadik helyezetjéből a legjobb négy.

nekrofil Creative Commons License 2001.09.09 0 0 302
a torok nok nagyon csinosak!

es sajnos nyert a jobb

de azert TURKIYE!

Előzmény: NB2 (295)
big l Creative Commons License 2001.09.09 0 0 301
Ezt nem láttam , de nem is érdekel
Előzmény: NB2 (300)
NB2 Creative Commons License 2001.09.09 0 0 300
300
big l Creative Commons License 2001.09.09 0 0 299
Szerintem meg most is egy kicsit a törököknek fújtak , de igazából ma yok voltak a sporik !!
Nyert a jobbik ..............
Előzmény: xabi (297)
big l Creative Commons License 2001.09.09 0 0 298
Semmi gond !!!
Ezt mondtam már tegnap is hogy a jugók nyernek ma ! Nekem is az a véleményem hogy ha ez nem törökországba lenne akkor a törökök csak az 5-6 .-ik helyen végeztek volna ! Ezt Nekrofilnak is elmondtam ! A nők ténnleg állatok voltak !! És amit mondtam Türkoglu-Sztojakovic párositás lesz !!!
xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 297
Mindenben egyetértek, sőt most a döntőben még talán a jugóknak fújtak egy kicsit a bírók.
De lehet, hogy ezt csak a meccs hevében vettem így észre...
Egyértelműen jobbak a jugók, de bíztam benne, hogy hazai pályán nyernek a törökök, ha már a döntőig eljutottak.
CVZ Creative Commons License 2001.09.09 0 0 296
Igen , nyert a legjobb!A nyerő ember ma (nekem) a jugóknál Scepanovic volt,a kritikus szituációkban hozta a meccset!A jugók nagyon okosan lassították a játékot , próbálták mindíg a legutolsó másodpercekben eldobni a labdát(nem engedték , hogy a törökök "felpörögjenek"), türelmesek voltak , s ha kintről gyatrán is dobtak a relatíve jólműködő török zóna ellen megtalálták azt az ellenszert amellyel helyettesíteni tudták a távoli dobásokat!Tükije a végén idegileg elfáradt!
Jó kis meccs volt!
Előzmény: xabi (294)
NB2 Creative Commons License 2001.09.09 0 0 295
Bocs fiuk, de győzött JUGOSZLÁVIA!!!!!!!!!!!

Nagyon jó meccs volt.

Én ugy gondolom, ha ez nem Törökországban van a törökök max. ötödikek. Itt most kizárólag a hazai közönségről, lékkörről beszélek. A bírókra semmi panasz nem lehet.

Viszont nagyon nagyon sok JÓ NŐ volt kint. Ti is igy láttátok???

xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 294
Bazzeg, nyertek a jugók...
xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 293
A 3. negyed után 58:57 a jugóknak
A bírók buzik :-(
xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 292
Remélem így lesz a meccs végéig.
Azért a 2. negyedben feljöttek, de jót tett a törököknek a zónázás. Bár eleinte nem ment jól, aztán belerázódtak.
Előzmény: CVZ (291)
CVZ Creative Commons License 2001.09.09 0 0 291
A plávik nem úgy védekeznek , ahogy "megszoktuk"!Ráadásul pontatlanok, és néha tanácstalanok mikor támadnak!
Előzmény: xabi (290)
xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 290
szünetben 40:38 a törököknek!
Előzmény: xabi (288)
CVZ Creative Commons License 2001.09.09 0 0 289
A döntő (Törökország - Jugoszlávia) 1. negyedében
22:15 ! Egyenlőre a yugóknak nem mennek be a büntetői , a török közönség frenetikus!
xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 288
Török-Jugó 22-15 az első negyed után! :-)
big l Creative Commons License 2001.09.09 0 0 287
Én egy kicsit megilyedtem az első 2 negyednél ......... Azt hittem hogy asapnyolok fognak nyerni ! De Stojakivic nagyon állat volt ! Az EB-n az NBA-ben játszo europaiak közül Stojakovoc a legjobb ! És fogadni merek hogy Türkoglu fogja majd fogni Stojakovic-ot !! Nagy meccs lesz !
Előzmény: NB2 (286)
NB2 Creative Commons License 2001.09.09 0 0 286
Hu, hát a spanyolok nagyon megizzasztották a jugókat. Ez a stojakovic gyerek nem semmi.

"Török barátaimnak" üzenem:
YUGOSLAVIA!!!YUGOSLAVIA!!!YUGOSLAVIA!!!YUGOSLAVIA!!!

Ui.: a hangulat tényleg k... jó a törököknél, de ez most a sport1-en nem jött át teljesen.

big l Creative Commons License 2001.09.08 0 0 285
Na most megnézhetjük hogy milyen jók a Jugók !!
A döntőt nagyon várom már !! De ha törökök nyerik akkor az nem várt lesz ! Igaz ezt se vártam hogy döntősek legyenek .
Mi magyarok is játszottunk hazai pályán döntőt , de ez sajnos vizilabda volt ! Talán birói segitlettel talán nem ! Én úgy gondolom hogy a törökök eljutottak idáig ,de a döntőt nem nyerhetik meg !
Most gondoljatok bele hogy csak a török meccseken volt teltház !!! A többi meccsen meg kongott az ürességtől a csarnok ! Szóval múszály volt a törököket a döntőbe " fújni " !
CVZ Creative Commons License 2001.09.08 0 0 284
Na azért erre még egy kicsit várni kell,de az tény és való ,h. a jugók egymás hegyin-hátán neveli ki a tehetségeket!Szerintem ott egy kis srác elsősorban focista vagy kosárlabdázó vagy vízilabdázó AKAR lenni(mert nincs más lehetősége a "kiugrásra")!
Előzmény: relf2 (283)
relf2 Creative Commons License 2001.09.08 0 0 283
Szerintem nemsokára a jugoszlávok az USA-nál is jobbak lesznek!!
Egyszeruen verhetetlenek!!
Miért van ez??
CVZ Creative Commons License 2001.09.08 0 0 282
Egy picit lejtett a hazai pálya!Erre szokták azt mondani , ha nem Törökországban lett volna...!Másrészt ha Nowitzki a rendes játékidőben a 2 büntetőből mind a 2-t bedobja akkor +4 a németeknek és akkor hiába jön Türkoglu...!Csak a sportban nincs ha,!
Előzmény: big l (281)
big l Creative Commons License 2001.09.08 0 0 281
Milyen faultokat fújtak már neki ???????
Meny már ............
Előzmény: CVZ (280)
CVZ Creative Commons License 2001.09.08 0 0 280
Nowitzki egy fantasztikus játékos , egyértelmű , h. a német válogatott rá épül, DE mivel idő előtt kipontozódott így a németeknek esélyük sem volt!
CVZ Creative Commons License 2001.09.08 0 0 279
Teljesen igazad lenne, ha nem a törökök jutottak volna be a döntőbe!
Előzmény: big l (277)
big l Creative Commons License 2001.09.08 0 0 278
SZTOJAKOVIC KICSINÁLJA A TÖRÖKÖKET HOLNAP !!!!!!!!
big l Creative Commons License 2001.09.08 0 0 277
Ez egy kicsit durva .................
Lehetne akkor Törökország-Nowitzki is !
Előzmény: CVZ (269)
xabi Creative Commons License 2001.09.08 0 0 276
jó kérdés
Előzmény: CVZ (275)
CVZ Creative Commons License 2001.09.08 0 0 275
Egy kis pszichológia: most már óriási az elvárás Törökországban ez lehet? , hogy bénítólag hat majd, másrészt a statisztika a jugók mellet szól(mármint az eddigi világversenyeken elért eredmények)!

Vajh' mikor lesz nekünk ilyen férfi válogatottunk?

Előzmény: xabi (274)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!