Az igaz, hogy 20-25 ember a felbujtó, akik a kosárlabdához nem nagyon értenek. Régóta járnak meccsre, de hogy ki lessz jó játékos és ki nem, azt nem tudják eldönteni.
Most Koprovicát szidják és Trepákot követelik! Tavaly Trepákot szidták. Anno még Tyubint is szidták!!!!
Szvsz Koprovica biztos, hogy jó játékos, nekem csak az a bajom vele, hogy még nem illeszkedett be.
Szerintem (nekem legalább is) az a baj a csapattal, hogy megint elpöcsölték a nyári szünetet. Pl. Tudtuk, hogy hová kellenek emberek, mégsem igazoltunk normálisan, aztán meg jött a kapkodás. Idehoztuk először ezt a Dzsinó (nem tom, hogy írják a nevét) gyereket, hát elég hurkatöltő volt a lelkem. Utánna a bajnokság előtti utolsó pillanatban megszereztük Adderlyt, majd bajnokság közbe ezt a Koprovicát. Nem rázódtak össze. (Sitku is a válogattottal készült)
Nincs csapatjáték!!!! Senki sem tudott még MINDÍG az újak közül beilleszkedni!!! Nyerünk, de igazán RUSNYA játékkal!!! Hiába van itt Koprovica, lehet tényleg olyan jó játékos, de nem mutat semmit!! Kmézics meg csak védi ezt a nagy mamlasz jugót!!!
Pár haverom mostanába még meccsre sem jár emiatt!!! Pedig ilyen régen nem volt Szolnokon!
De reményeim szerint ÖSSZERÁZÓDNAK és akkor majd megenyhül a közönség is!!!!
Én nem akarok bele pofázni de !
Dávid Kornél A Dallas ellen igaz csak 7 percet játszott , de neki megadták az esélyt .Igaz gyorsan össze szedett 4 faultot és ennyi volt számára a Dallasi elleni fel lépés ( pontot nem is dobott )
De nem játszottak olyanok ( ha ismerd őket akkor tudod hogy jobbak vagy egy szinten vannak vele )
D. Curry ( ő tud valamit )
Joseph ( ő nem egy király )
Peterson ( ő se egy favágó )
Radojevic ( ő meg újjonc , de nem véletlenül igazolták le )
Stewart ( Ő 1 szinten van Kornélal )
Bogues ( na jó ő nem egy bedobó tipus : ) )
Biztos hogy meg fog mozdulni valami .
Én hiszem hogy ha 10 percet játszhat ,de akkor is tartós szerződést fog kapni . ( Biztos vagyok benne hogy velem együtt ti is szürkoltok neki ! )
Eleinte még tényleg eltudtam képzelni ,hogy Dávid meghatározó szerepet fog betölteni.De most már csak reménykedem.ezeken az "előszezonos" meccseken is csak tízperceket játszik.Habár ez nem szégyen egy olyan csapatban,ahol Carter tartózkodik.Mindenesetre elég kiábrándító ,hogy az egyik legjobb kosarasunk csak "ennyikéket" játszhat.De majd megmozdul valami...
Csókkirálynő szellemi szinvonaláról hűen árulkodnak eddigi hozzászólásai a többi topicban. Valahol a béka hátsó fertálya alatt.
De sebaj,ilyennek is kell lenni!(biztos)
Mit szóltok a tegnapi kupameccsekhez?
Szerintem az Atomtól nagyon szép,hogy nyerni tudott,de nincs sok esélye továbblépni.
A Kecskemét aztán végképp tök elszállt,ami nem is meglepetés,de azt hiszem az edzőjük kb. harmadszor mondja egy vesztes meccs után,hogy "még nem állt össze a csapatom". És vajon mikor fog összeállni?
A Szolnok és a Sopron pedig gondolom továbbjut,bár a fiúknak jó lesz vigyázni,és levonni az előző forduló idegenbeli meccsének tanulságait...
Szegény Kornél,úgy érzem egyre messzebb kerül a hőn áhított szerződéstől.De legalább majd játszhat a válogatottban!!
Figyi én mint OLAJ FAN, ki nem állhattam Dávidot. (Szokásos Olajos szidalmak, aki látott már Szolnok meccset az tudja, hogy aki nem itt játszik ez egy köcsög).
DE: DK az első és eddig egyetlen MAGYAR kosárlabdázó aki beverekedte magát az NBA-be és ott még számomra szimpatikusan is játszott (sajna csak amikor játszott).
Ez becsülendő!!!!
Legfőképpen pedig követendő!!!!!!
MÉG TÖBB MAGYAR KOSARAST AZ NBA_BE!!!!
Lehet,hogy tényleg nyálas,de jó kosaras-és ez számít...
Csókkirálynő,nyiss egy topicot ilyen címmel:"a legszimpatikusabb kosaras!":-)
Az való neked,nem ez..
Nem ide tartozik,de ha már "Jenci" került szóba...Valamelyik eb-meccsen(ez most foci) asszongya a Knézy:"Mint egy romboló,odakúszik."Tényleg nézzétek meg ezt az oldalt,van rajta egy csomó kommentátorbaki:w3.swi.hu/okorszem.
Az egész szezont kihagyja Alonzo Mourning a Miami Heat centere vesebetegsége miatt.
Most aztán főhet Pat Riley feje,hogy kivel próbálja meg pótolni.(szinte lehetetlen feladat)