Keresés

Részletes keresés

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8596

(az valóban egy külön kérdés, hogy annak az épületnek a tetejét, ami tele volt rendvédelmi erőkkel, és ami közel volt az elnökhöz, kiváló hely egy merénylethez, miért nem biztosították, elképzelhető, hogy nem gondolták, hogy valaki annyira merész lesz, hogy ezt meglépi, de ettől még a titkosszolgálat mérhetetlen inkompetenciát mutatott az egész eseménysor kapcsán)

Előzmény: búvár-halász (8594)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.17 0 3 8595

Én nem így látom. Már az első elnöksége idején is teljesen beleszart, hogy mit tehet meg elnökként és mit nem, fehér házi munkatársak visszaemlékezései alapján rendszeresen csempésztek ki vállalhatatlan ( hazai joggal vagy nemzetközi joggal összeegyeztethetetlen elnöki határozattervezeteket az asztaláról, illetve csempésztek be fontos aláírnivalókat. Maximum annyiban kisebb ennek a veszélye, hogy kezd ő is demens lenni, szerintem a ciklus végére már bele fog fáradni az egészbe. A fékek és ellensúlyok rendszere valóban a világon a legjobb ott, de a törekvés meglenne benne, hogy lebontsa, ebben szubjektíve teljesen biztos vagyok. Egyébként mindenkinek a példaképe ebből a szempontból a Főni (ahogy 12 éven át kicselezte az Eu-t, mire megértették, hogy egyáltalán hogyan gondolkodik és mit miért tesz), még Trumpnak is, de ebbe nem megyek most jobban bele.

Előzmény: Törölt nick (8558)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8594

Én egyelőre semmilyen konteóban nem hiszek, egyelőre annyi bizonyos, hogy a gyerek felmászott annak az épületnek a tetejére, amelyben egyébként (magában az épületben fegyveres erők voltak, vagy talán pont mesterlövészek), ezt többen észrevették, nem történt semmi, felmászott egy rendőr a másik vállán, de hanyattestek, nem tudott az épület tetejére felmászni, ez 3 perccel volt az első lövés előtt, és annyira rossz volt a kommunikáció a rendőrök és a tittkosszolgálat között, hogy ennyi idő alatt sem tudtak cselekedni, illetve a titkosszolgálat mesterlövésze kiszúrta a palit, csak nem tudta, hogy a saját emberük-e, és emiatt nem lőtt. Továbbá a Trumpot védő titkosszolgák, így a 160 centis nő is, nem tudták megakadályozni Trumpot abban, hogy felállva az öklét mutassa a közönségnek, miközben még potenciálisan életveszélyben volt. Hirtelen ennyi, jó zavaros történet, a többit majd a szenátusi és egyéb vizsgálatok megállapítják.

Előzmény: Lelkis Béla (8547)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.17 -6 1 8593

Sok szülinapot még! ❤️

Előzmény: Törölt nick (8592)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8592

Na, pl. ezért se. Ilyen nárcisztikus hülyék (és most bennem is van maligánfok, szóval a nárcisztikust gátlás és szakvizsga nélkül leírhatom) nem volnának valók a hatalomba. Csak a pártok csesznek pszichológiai alkalmassági vizsgát is kérni a jelöltektől: pénz beszél, kutya ugat.

A férjem kivételesen nem pampog a születésnapi ajándéka miatt, hanem elégedetten ül benne és nézi a tévét (Strandmon fotel, IKEA). :) Csinált mojitot meg gin-tonicot, innen a maligánfok. De a szülinapja csak holnap lesz, csak nem tudtuk titokban felcsempészni a dobozokat a kis-nagyfiammal, ezért már most összeraktuk neki gyorsan.

Előzmény: In Lak'ech (8574)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.17 -2 1 8591

Már csak tudja, hisz nem is tag, de ott volt. :D 

Csak innen lehet a magabiztos kacaja. :) 

Előzmény: In Lak'ech (8585)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.17 -2 2 8590

"Itt tényleg csak onnan jött a lövés."

:D

Ezt így innen, hogy? 

Előzmény: Lelkis Béla (8588)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.17 -2 2 8589

"Abban igazad van, hogy ilyenkor le szokták nyomni maguk közé a célszemélyt, nehogy rálőhessenek, ez szerintem is full imbecil húzás volt, hogy kidugta a fejét a testőrök közül."

Ilyet testőr nem enged. Már, hogy kidugja a fejét.  Ha kell, leüti a célszemélyt, mert pszichésen ő van kiképezve egy ilyen eseményre. Nézd vissza a Kennedy felvételeket!

Szóval továbbra is azt mondom, hogy - Valami bűzlik Dániában..

Előzmény: Törölt nick (8564)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.17 -3 0 8588

Itt speciel nincs mit ballisztikázni. Itt tényleg csak onnan jött a lövés. Kennedynél lett volna mit, csak akkor olyan kényelmetlen kérdésekre is választ kellett volna adni, hogy ki volt az a másik 3-5 lövész, akik még lőttek és ráadásul találtak is.

Az viszont látszik, hogy ügyesen volt megszervezve a dolog, mert csak kikövezték az utat az elmeroggyantnak, biztosítottak mindet ahhoz, hogy lőni tudjon, sőt nem is egyszer. Miközben mindegyik lépés szakmailag indokolható, pl. "a bejárás során 300 láb biztonsági távolság látszott megfelelőnek". Meg például "egy veszélytelennek ítélt vidéki kampánygyűlés volt, jónak láttuk az újonc testőröket is vinni, kockázat nélkül gyakorolva a feladatukat". És így tovább.

Előzmény: In Lak'ech (8577)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.17 0 1 8587

In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8585

:-DD

Előzmény: Minor Swinger (8583)
Konyhásmami Creative Commons License 2024.07.17 0 0 8582

jaja

persze

Előzmény: In Lak'ech (8581)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.17 0 3 8581

Hát bezony, az utóbbi 2-3 hónapban már tényleg csak fidesz tagok mehettek el. Fél a főni, no.

Előzmény: Konyhásmami (8579)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8580

No annál azért cizelláltabb.

Előzmény: Lelkis Béla (8578)
Konyhásmami Creative Commons License 2024.07.17 0 0 8579

FIDESZ rendezvényekre is kizárólag fidesz párttagok mennek el...

LOL

Előzmény: Lelkis Béla (8578)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.17 -2 1 8578

Ne nyivákolj, regisztrált repubi volt a szerencsétlen incel kölök.

Ami annyit tesz, hogy részt vehet az előválasztás nevű kutyakomédián és pl. egy ilyen rendezvényre el tud úgy menni, hogy kevésbé legyen feltűnő. Mellesleg adományozott 15$-t a bolsevikoknak demokratáknak. Előtte meg Trump és republikánus ELLENES gyűlölködő tartalmakat osztott meg.

Ez kb. olyan, mint ha álbajuszt ragasztott volna.

Előzmény: Minor Swinger (8557)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8577

Persze kíváncsi volnék (és gondolom sokan mások is) a ballisztikai szakértők vizsgálati eredményeire. Amik persze ezer évre titkosítva lesznek, ha egyáltalán lesznek ilyenek.

Előzmény: In Lak'ech (8576)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8576

Erre nem figyeltem. Igazad van.

Előzmény: Lelkis Béla (8575)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.17 -2 0 8575

Az élessel lőhetett más is.

Nem figyelsz...

Nem volt más használható lőállás a környéken. Nem lehetett máshonnan lőni!

Pont ezért bűzlik az egész ügy, hogy ezt az egy helyet nem vigyázták.

Előzmény: In Lak'ech (8562)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8574

Én azt élveztem, amikor az Észak-Koreai diktátorral versenyeztek, hogy melyiküknek nagyobb a piros gomba.

Ilyenek vezethetnek nagyhatalmakat. :-)

Előzmény: Törölt nick (8564)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.17 0 3 8569

Bidennel megvalósulhat, hogy összekeveri Bukarestet Budapesttel, Trump meg úgy hülye ahogy van. Mindkettő alkalmatlan, és ezt most nem érek rá bővebben kifejteni, mert vár a munka meg az IKEA (fotelt veszek). :)

Előzmény: Törölt nick (8568)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.17 0 1 8568

Szerintem 70 felett már senki ne vállaljon elnöki posztokat még olyan sóhivatalokban sem, mint az MTA, nemhogy egy állam élén. ;) Élvezzék a kiérdemelt nyugdíjas éveiket inkább vagy legyen tanácsadók, ha még képesek rá, esetleg szürke eminenciások és királycsinálók a pártban, az okés. Ez, ami megy pro és contra a két öregembernek, nem az.

Előzmény: Minor Swinger (8566)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.17 0 1 8564

Abban igazad van, hogy ilyenkor le szokták nyomni maguk közé a célszemélyt, nehogy rálőhessenek, ez szerintem is full imbecil húzás volt, hogy kidugta a fejét a testőrök közül. Pláne, hogy a fején sérült meg. Minden normális ember ilyenkor behúzná a nyakát, ennek a fasznak meg nulla realitásérzékelése és józan esze nincs. Szerintem tuti agyalágyult. Ma már van róla felvétel, hogy valami kongresszuson ülve szundikál. Nulla PTSD vagy ilyesmik -- ez bizonyítja, hogy semmi agya.

És akkor Sleepy Joe, mi? ;P Két agyalágyult vén hülye, mindkettőt gyámság alá kéne venni és otthon tartani végre.

Előzmény: pákosztos cica (8549)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.17 -1 3 8563

Ja majd' el felejtettem. Megyek gyorsan végminuszollak. :-)

Előzmény: Lelkis Béla (8556)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.17 0 3 8562

Az élessel lőhetett más is. Egy pár emberélet pedig mit számít, ha egy nagyhatalom, és majd' az egész világ irányításának fejéről van szó. :-(

Előzmény: Lelkis Béla (8554)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.17 0 1 8561

Egyébként ne hülyéskedjünk, semmi látnivaló. Egy fogyatékos "szuverén polgár"-vallású republikánus nyikhaj vett egy szar puskát, felmászott egy tetőre vele, a töketlen hatóságok nem akarták elhinni, aztán mellé lőtt a srác, mert képzetlen lövész volt. Eleve tudható olyan, hogy azon túl, hogy valami lövöldözős Facebook-csoportban benne volt, járt célba lőni valahova? Vagy azt hitte, hogy ez is olyan, mint a konzervdobozokra lődözni a sivatagban és menni fog simán?

Nem hiszem amúgy, hogy egy nyugati civilizációban szocializálódott alig-felnőttet rá lehetne venni, hogy kamikázéskodjon bármiféle szent cél érdekében, és meghaljon valami homályos cél miatt. Egyszerűen bolond volt szegény és egész konzekvensen végrehajtotta a rögeszméjét, csak nem tökéletesen.

Higgyetek nekem, néha a legegyszerűbb magyarázat a legjobb: az amerikaiak tényleg szimplán ennyire hülyék.

In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8560

Én fideszes képviselő voltam, két bizottsági tagsággal. Nem kellett bedobni semmit a pártkasszába. Egyetlen egyszer volt egy kicsit megmosolyogtató eset, amikor frissen megválasztott képviselőként, önkéntesen (kötelezően) részt lehetett (kellett) venni egy ingyenes (ötven ezer forintos önkéntesen befizetett adomány után)  kétnapos fejtágításon a Lezsák féle lakitelki népfőiskolán.

Előzmény: Nyaky Z. (8553)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.17 0 1 8559

Magad mondtad, hogy az amerikaiaknak nem számít az emberélet. ;P

De ha már konteózgatunk pro és kontra: pont egy tűzoltó a halálos áldozat és nem mondjuk egy bányász.

Előzmény: Lelkis Béla (8554)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.17 0 1 8558

Ne gondold ezt. Trump volt már elnök, és bármilyen hülye, azért Amerika köszönte szépen elvolt a regnálása alatt is. Ugyanígy el lesz aztán is, ott a fékek és egyensúlyok lebontása nem megy azért olyan egyszerűen, mint Magyarországon azért. Max. abban lehet kérdés, hogy tényleg leállítja-e Ukrajna támogatását vagy ki tud-e lépni a NATO-ból, ami Európát vagy a magyarokat is érintheti. De azt gondolom, hogy úgy fog kormányozni, mint előzőleg és mint Orbán: duma lesz, de a tettekben a szakértők döntenek majd. Mindenesetre pesszimistának nem kell lenni. :)

Trumpról jut eszembe: A fiamnak ma adták át az állampolgárságiját, ehhez tegnap voltunk fényképésznél, halálos volt a nő. Először is közölte velünk, hogy minden német törvény náci törvény, csak a zsidókat érintő részeket vették ki belőle, szóval mi a nácikat támogatjuk, ha bevándorlunk. Majd miután kínomban közöltem vele, hogy olvastam, hogy a világon az első állatvédelmi törvényt is a nácik iktatták be, akkor arra teljesen inadekvátan válaszolta, hogy Trump is zsidó, és Amerika Trump vezetésével rá fogja kényszeríteni a világot, hogy meg- vagy újraépítsék Salamon templomát. Ennél a pontnál egészen elvesztettem a fonalat, de igyekeztem még kötődni, hogy igen, most rá is lőttek, de igazából már csak azon voltam, hogy el ne röhögjem magam, olyan szürreális volt az egész. És nem tudom eldönteni, hogy a nő most valami náci fogyatékos volt vagy egy antifa fogyatékos. Később láttam meg, hogy a kirakatában a GMO-t és a Monsantót oltó plakát van. :D Most már csak azt sajnálom, hogy nem vettem fel az egészet, akkor könnyebben utána tudnék nézni, miféle konteó volt ez.

Előzmény: búvár-halász (8545)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.17 -4 1 8556

Igazi demokrata, sőt liberális demokrata gondolkodás, a politikai ellenfelet le lehet lőni. Még az állami karhatalom, fegyveres testületek hozzájárulása is rendben van ehhez.

Előzmény: storm in a teacup (8555)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!