Én egy kicsit megilyedtem az első 2 negyednél ......... Azt hittem hogy asapnyolok fognak nyerni ! De Stojakivic nagyon állat volt ! Az EB-n az NBA-ben játszo europaiak közül Stojakovoc a legjobb ! És fogadni merek hogy Türkoglu fogja majd fogni Stojakovic-ot !! Nagy meccs lesz !
Na most megnézhetjük hogy milyen jók a Jugók !!
A döntőt nagyon várom már !! De ha törökök nyerik akkor az nem várt lesz ! Igaz ezt se vártam hogy döntősek legyenek .
Mi magyarok is játszottunk hazai pályán döntőt , de ez sajnos vizilabda volt ! Talán birói segitlettel talán nem ! Én úgy gondolom hogy a törökök eljutottak idáig ,de a döntőt nem nyerhetik meg !
Most gondoljatok bele hogy csak a török meccseken volt teltház !!! A többi meccsen meg kongott az ürességtől a csarnok ! Szóval múszály volt a törököket a döntőbe " fújni " !
Na azért erre még egy kicsit várni kell,de az tény és való ,h. a jugók egymás hegyin-hátán neveli ki a tehetségeket!Szerintem ott egy kis srác elsősorban focista vagy kosárlabdázó vagy vízilabdázó AKAR lenni(mert nincs más lehetősége a "kiugrásra")!
Egy picit lejtett a hazai pálya!Erre szokták azt mondani , ha nem Törökországban lett volna...!Másrészt ha Nowitzki a rendes játékidőben a 2 büntetőből mind a 2-t bedobja akkor +4 a németeknek és akkor hiába jön Türkoglu...!Csak a sportban nincs ha,!
Egy kis pszichológia: most már óriási az elvárás Törökországban ez lehet? , hogy bénítólag hat majd, másrészt a statisztika a jugók mellet szól(mármint az eddigi világversenyeken elért eredmények)!
Vajh' mikor lesz nekünk ilyen férfi válogatottunk?
Egy biztos, ha valamely török csapat mondjuk Németországban jáccccik kupameccset(most focira gondoltam , mert a tv-ben többet lehet látni), képes az "összes" környékre bevándorló török hazai hangulatot teremteni!
Szerintem a Yugókkal vívják a döntőt , ahol hazai közönség ide , hazai közönség oda , nem tudnak majd nyerni!!!??
Szerintem Magyarországon sose lesz ilyen hangulat...
Ezzel nem akarom szidni hazámat, de a törökök nagyon fanatikusak.
Amit ők csinálnak ahhoz nem elég az, hogy csak kimenjenek az emberek...
Náluk mindenki ugrál, kiabál, stb...
Még a 40 évesek is
Hogy HAZA beszéljek, a hangulat majdnem elérte az idei vízilabda EB hangulatát!:-)))Félelmetes..., nem is csoda ,hogy a német játékosok keze "megremegett" kritikus szituációkban!
Pénzről bvan itt szó !! A németeknek több pénzbe került a honositás az tuti !! Nekünk meg pénzünk sincs .........
Mink van ??? Egy rakás szerencsétlenség mindenhol !! Még most se hiszem el az ausztriai vereséget !!!
Én viszont úgy gondolom hogy a németek fognak nyerni !
Az oroszok ma nagyon szarok voltak , és ilyen kevés pontot dobni ?!!?
A Spanyolok tuti hogy nem verik le a jugokat !
Na ma is voltak ám meccsek.
A jugók (mert ma játszottak nem pedig tegnap) szétalázták a letteket.Ennyi hármast dobni mármint jugó részről. Kár, hogy ilyen sima lett. Ilyenkor sajnálom, hogy nem a litvánok jöttek tovább.
Az esti spanyol-oroszon a spanyolok mentek tovább de nagyon nyögvenyelősen. Ilyen dobószázalékokat. Kész röhej EB döntőn.
Előrenézve ugy gondolom egy nagy csapat búcsuzik a spanyol-jugó derbin. A másik elődöntőn a törökök otthon leverik németeket. De a döntőben remélek győznek a jugók!!!
Más:
Pálinkást kérdezik szerdán a török-horváton:
Nem baj-e, hogy a törökök 1 meccsel kevesebbet játzsottak? Mire Ő: Dehogy baj. Sok a meccs, a végére előjön a fáradtság, fájnak az izmok ...stb
Ma ugyanő: Az orosz csapaton látszott, hogy régen játszottak meccset, és emiatt kaptak ki. A spanyoloknak jót tett a hétfői mérkőzés.
Nagyon állat volt a török - Yugo meccs !!
Türkoglu nagyon hajtott és nagyon nagy arca volt akkor mikor ment a szekér a csapatnak ! Sajnálom ayugokat , de majdnem 20 pont volt az elönyuk és onnan kaptak ki . Könnyelműek voltak nagyon !
A török meccset én is láttam , hosszabítás után továbbjutottak a vendéglátók...szenzációs meccs!Ha belegondolok, hogy a lettek a 4-ben a horvátok majdnem a 4-ben és mögöttük lettünk 3. a csoportban a selejtezőn...!
Zajlik egy férfi eb vagy valami ilyesmi.
Azt senki nem nézi??? Meglep, mennyire nincs e témában hozzászólás.
Pedig a törökök ma a sírból hozták vissza a meccset. A németek ( csupa született német:))) ) meg a franciákat verték ki. Mind a két meccs baromira izgalmasra sikeredett.
Bár a csapatok nagyon sokat hibáznak, és állati sokat szabálytalankodnak. Na ja ahol van cserepad ott ez könnyű.