Keresés

Részletes keresés

Fishtax Creative Commons License 2001.10.04 0 0 323
Kurva nagy gratuláció a Kaposvárnak!
Ezek után nagyon várom december elsejét: ASE-Kaposvár! :-)

Egy másik fórumban már megkérdeztem, de úgy látszik, itt sem tudja senki _pontosan_, miért játszott a Klíma előselejtezőt, és a Paks miért csak a 2. körben száll be?!

fish

kaposvari Creative Commons License 2001.10.04 0 0 322
A lengyelek ellen is itthon lesz az első meccs. Nemzetközi meccseken természetesen én is szurkolok a Paksnak és a Debrecennek, utóbbiak lesznek szerintem a bajnokság meglepetéscsapata (akár még a második helyet is megcsíphetik:-), viszont azok a csapatok akik akármilyen megfontolásból nem vállalták a nemzetközi kupát szégyellhetik a pofájukat. Csapatneveket azt hiszem nem kell mondanom...
Előzmény: Törölt nick (321)
kaposvari Creative Commons License 2001.10.04 0 0 320
Osiguranje Rijeka-Klíma Vill Kaposvár 65-80. Összesítésben 32 ponttal vágtuk haza a horvát bronzérmest. Százhúsz vendégszurkolóval a rijekai katlanban is abszolút fölényben voltunk.
Gyerekek, ha ezt a formát tartjuk, akkor már most ki lehet osztani az idei bajnoki aranyérmet is.
kwest Creative Commons License 2001.10.02 0 0 319
Hát, majdnem Körmenden, de sajnos az időm nagy részét Szegeden kell töltenem, így iskolaidőben, de azért leszek én még otthon. A hétvégével az a baj, hogy itt az asszony, aki a cm betűkombináció hallatára enyhe papucsdobálással reagál.

gokwest

egy kis on:

Aggódom a csapat miatt egy kicsit. Ez a játék kevés lesz az igazán jó csapatok ellen.

Előzmény: Jay-X (318)
Jay-X Creative Commons License 2001.10.01 0 0 318
ja és off:

ha Körmenden laksz, néha össze kéne röffenni egy cm-ezésre nem???

Előzmény: kwest (316)
Jay-X Creative Commons License 2001.10.01 0 0 317
MEGASIRÁLY!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (315)
kwest Creative Commons License 2001.10.01 0 0 316
Biztos nyolckor?
Előzmény: Törölt nick (315)
kaposvari Creative Commons License 2001.10.01 0 0 314
Az akkor is röhej, hogy a bajnoknak kell előselejtezőt játszani, a tizediknek meg nem. Azért a fiúk így is csúcsteljesítményt nyújtottak a Rijeka ellen. A bajnokságban is megkezdtük a menetelést, szegény ZTE pofozógép lesz idén.
Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej:-))
Előzmény: bz_ (309)
kwest Creative Commons License 2001.09.28 0 0 313
Hehe, én is az ingyenes verziókkal szoktam játszani.
Holnap Dombóvárra?
Előzmény: Jay-X (312)
Jay-X Creative Commons License 2001.09.28 0 0 312
on

egy kanizsai meg egy szintén körmendi sráccal

off

nem veszem meg azthiszem... :))

Előzmény: kwest (311)
kwest Creative Commons License 2001.09.28 0 0 311
Nem nevezem akkora tehetségnek, de szerintem pár éven belül stabil csapattaggá válhat, amit a Matyiról nehezen tudok elképzelni. A Lóránt gyerekben van valami, remélem nem fogja elvenni a kedvét, hogy a szurkolók egy része nem szimpatizál vele.
Kikkel voltál egy csapatban a Converse-n?

egy kis off:
Ha esetleg a közeljövőben lesz CM 01/02-d akkor, lehetne szó egy kis borítóvizsgálatról?

gokwest

Előzmény: Jay-X (310)
Jay-X Creative Commons License 2001.09.28 0 0 310
hát én tök egyetértek veled csak könyörgöm a Kutasit ne nevezd akkora tehetségnek, még mi is lenyomtuk tök amatőrként a Conversen, szerintem halál fakezü :))) a Matyival is van baj, tul sok dobásból nagyon keveset dob be... szerintem a legreménykeltőbb körmendi ifi a Lóránt András, igaz hogy a gatyája a bokájánál log de legalább küzd... :)
Előzmény: kwest (305)
bz_ Creative Commons License 2001.09.28 0 0 309
Úgy tudom, hogy a besorolásról a FIBA dönt, az utóbbi öt (vagy ekörüli számú) évben nyújtott nemzetközi teljesítmény alapján. Ez alapján a Kaposvárnak azért kell két selejtező kört futnia, mert nemzetközi téren újonc, a Szolnok és a Debrecen pedig legalább elindult az elmúlt években valamiben.
Előzmény: Törölt nick (306)
kwest Creative Commons License 2001.09.27 0 0 308
Igen; "Feri bá" nagyon jól nyomta a felkészülési meccseken.
Már megint egy tévés kérdés: Igaz, hogy a Dunának már csak összesen négy meccsre van lehetősége? Közvetítenek mások is?

gokwest

Előzmény: Törölt nick (307)
kwest Creative Commons License 2001.09.26 0 0 305
Az én véleményem ehhez annyi, hogy a tavalyi "hat jó-hat rossz" felállás egy kicsit bomlott a "jó hatosból" előzetesen kissé kiemelkedő Paks-Kaposvár kettőssel, és a Debrecen talán felzárkózhat. A MAFC légiósai nagyon jól kezdtek, de ahogy nézem, már egy kicsit "visszavettek" (csak a statisztikák alapján, egyébként csak kétszer láttam őket).
És, hogy hazabeszéljek egy kicsit: egy kis Körmend. Alapjában véve nem gyengült a csapat (ne felejtsük, azért tavaly volt egy alapszakasz-győzelem, tehát, ha ehhez viszonyítunk...), de van egy hatalmas probléma, ami szerintem a centerhiánynál is nagyobb gondot jelent (persze én egy Grebenár-Keresztes párost nem neveznék centerhiánynak, csak ugye a faultok...), ez pedig a cserék totális hiánya az 1-2 poszton. Istit a legtöbbször nem fenyegeti a kipontozódás, viszont Denis (Toroman), elég sok buta hibát csinált a felkészülési meccsken, ami vsz. a rutintalanság jele, úgyhogy javítható. Ha kipontozódásra kerül sor akkor tényleg baj van, mivel Szlávik Matyi szerintem nem képes megoldani a feladatot, a még fiatalabb, nagyon jó képességű játékosok (Ferencz, Kutasi) ideje még nem jött el, tehát az egyetlen lehetőség Trummer Rudi kettes posztos beugrása, ami ugyancsak reménytelebn feladat (ezzel nem bántani akarom Rudit, a felkészülés alatt a saját posztján nagyon jól játszott). Tehát röviden ez a nagy gond Körmenden, de azért reménykedünk.

Remélem a bajnoki rajttal a topic is felpörög egy kicsit, mindenkinek jó szurkolást kívánok.

gokwest

Előzmény: Törölt nick (304)
CVZ Creative Commons License 2001.09.10 0 0 303
Sorsoltak a következő 2003-as férfi EB középdöntőjére, mi a
Lettország
Észtország
Franciország
Lengyelország
Fehéroroszország

csoportba kerültünk!Val'szeg azért nem nyertek a fijjúk Ausztriában (így nem lettünk csoportelsők), mert ők már tudták, hogy mit érdemel a csoportgyőztes (Románia):a spanyolokkal,görögökkel,izraeliekkel nem célszerű egy csoportba kerülni!

Sz'al ,azé' a mi csoportunk könnyebbnek néz ki!Kellene egy jó szövetségikapitány is hozzá!

A csoportból ez első kettő jut tovább ill. az öt csoport harmadik helyezetjéből a legjobb négy.

nekrofil Creative Commons License 2001.09.09 0 0 302
a torok nok nagyon csinosak!

es sajnos nyert a jobb

de azert TURKIYE!

Előzmény: NB2 (295)
big l Creative Commons License 2001.09.09 0 0 301
Ezt nem láttam , de nem is érdekel
Előzmény: NB2 (300)
NB2 Creative Commons License 2001.09.09 0 0 300
300
big l Creative Commons License 2001.09.09 0 0 299
Szerintem meg most is egy kicsit a törököknek fújtak , de igazából ma yok voltak a sporik !!
Nyert a jobbik ..............
Előzmény: xabi (297)
big l Creative Commons License 2001.09.09 0 0 298
Semmi gond !!!
Ezt mondtam már tegnap is hogy a jugók nyernek ma ! Nekem is az a véleményem hogy ha ez nem törökországba lenne akkor a törökök csak az 5-6 .-ik helyen végeztek volna ! Ezt Nekrofilnak is elmondtam ! A nők ténnleg állatok voltak !! És amit mondtam Türkoglu-Sztojakovic párositás lesz !!!
xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 297
Mindenben egyetértek, sőt most a döntőben még talán a jugóknak fújtak egy kicsit a bírók.
De lehet, hogy ezt csak a meccs hevében vettem így észre...
Egyértelműen jobbak a jugók, de bíztam benne, hogy hazai pályán nyernek a törökök, ha már a döntőig eljutottak.
CVZ Creative Commons License 2001.09.09 0 0 296
Igen , nyert a legjobb!A nyerő ember ma (nekem) a jugóknál Scepanovic volt,a kritikus szituációkban hozta a meccset!A jugók nagyon okosan lassították a játékot , próbálták mindíg a legutolsó másodpercekben eldobni a labdát(nem engedték , hogy a törökök "felpörögjenek"), türelmesek voltak , s ha kintről gyatrán is dobtak a relatíve jólműködő török zóna ellen megtalálták azt az ellenszert amellyel helyettesíteni tudták a távoli dobásokat!Tükije a végén idegileg elfáradt!
Jó kis meccs volt!
Előzmény: xabi (294)
NB2 Creative Commons License 2001.09.09 0 0 295
Bocs fiuk, de győzött JUGOSZLÁVIA!!!!!!!!!!!

Nagyon jó meccs volt.

Én ugy gondolom, ha ez nem Törökországban van a törökök max. ötödikek. Itt most kizárólag a hazai közönségről, lékkörről beszélek. A bírókra semmi panasz nem lehet.

Viszont nagyon nagyon sok JÓ NŐ volt kint. Ti is igy láttátok???

xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 294
Bazzeg, nyertek a jugók...
xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 293
A 3. negyed után 58:57 a jugóknak
A bírók buzik :-(
xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 292
Remélem így lesz a meccs végéig.
Azért a 2. negyedben feljöttek, de jót tett a törököknek a zónázás. Bár eleinte nem ment jól, aztán belerázódtak.
Előzmény: CVZ (291)
CVZ Creative Commons License 2001.09.09 0 0 291
A plávik nem úgy védekeznek , ahogy "megszoktuk"!Ráadásul pontatlanok, és néha tanácstalanok mikor támadnak!
Előzmény: xabi (290)
xabi Creative Commons License 2001.09.09 0 0 290
szünetben 40:38 a törököknek!
Előzmény: xabi (288)
CVZ Creative Commons License 2001.09.09 0 0 289
A döntő (Törökország - Jugoszlávia) 1. negyedében
22:15 ! Egyenlőre a yugóknak nem mennek be a büntetői , a török közönség frenetikus!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!