tudom ez nem a legmegfelelőbb topik de azért reménykedni még lehet hátha v.ki tudja a választ
nos leszedtem egy filmet tömöritve kb 100 részre vagdaltan
ahogy emlékszem iso fájlok voltak csomagolva
a kérdésem h ezt a total commanderrel elég ha kicsomagolom és egyesitem aztán felirom lemezre vagy némileg bonyolultabb a megoldás helyi érzéstelenitése?
mi próbáltuk egyszerre figyelni a látványra ( ruha, színpadkép, közönség, kifutó, fények, háttér) Volt amit 1 másodperc után már tudtunk, hogy mi annyira egyértelmű volt, de néhánynál elbizonytalanodtunk. Azért is írom, hogy írjál listát, mert az eltéréseket közösen meglehet nézni, érvekkel alátámasztani és írni egy közös jobb listát. Aztán ha vki beírja, hogy ez nem az, hanem az a koncert akkor Őt is meghallgatjuk, hogy miért, lecsekkoljuk és ha kell megint javítunk...
Mi ma kaptuk kézhez a dvd-t és csak este tudtunk belenézni, közben Kristóf itt kavart körülöttünk, és emberek vagyunk, ezért simán tévedhetünk ;)
mikor láttam, hogy írod, hogy fél óra mulva kész a lista,
so most nézegetem.
A lényeg én a számitogépemre átmásoltam az egész dvd-ét
és közben a chain of lovers ről :-) nézem a koncert fotokat
a a koncertet meg pillanatmegálitoval megállitom és a 2 koncert képet össze lehet hasonlitani faszán a akár a háttérben lerakott gitárok távolsága stb..
a háttér váz szerelvény stb...
na tényleg nem kötözködök csak csak azért írom , hogy igí tényleg könnyü nekem :-)
kötözködni,
de az bitos hogy a never enough annyira kavar és
így a többi is simán bejátszhatnak akármelyik másikból akár csak egy képet
10.15 Saturday night And the tap drips Under the strip light And I'm sitting In the kitchen sink And the tap drips Drip drip drip drip drip drip drip...
Waiting For the telephone to ring And I'm wondering Where she's been And I'm crying for yesterday And the tap drips Drip drip drip drip drip drip drip...
Állítólag van a The Cure-nak egy olyan száma ahol egy szót ismételget folyton: trip. ez melyik szám? tudtok segíteni? elképzelhető h nem az ő számuk, de úgy tudom hogy igen, és sehol nem találom K