Egy szóval nem mondtam, hogy szar játékos. Akármennyire is szolnoki vagyok, el kell ismerni, hogy nem kis dolgot csinált a srác azzal, hogy kint játszott. És szépen helytállt, jóhírünket vitte.
Csak azt mondtam, hogy nem tetszik a stílusa.
A játéktudását viszont mindenhol elismerik. Kicsit durva, de: azért szidják mindenhol, mert jó játékos. Így van ez Alexe(már "2 t-vel"), Taki, Ivkovics, Kálmán, Halm, Gulyás, Dzunics, Shannon stb(sokáig sorolhatnám) esetében is...
Mivel muybien kerdezett Cserny Rekarol ezert folytattam egy kis kutatast az ugyben es ezt talaltam. Aki nem tud angolul attol elnezest kerek. Egyebkent a bajnoksag Nov. 17-en kezdodik.
"Newcomers Reka Cserny and Rochelle Bell will be also by vying for a piece of the action this season. Cserny a lanky, athletic and mobile player from Budapest, Hungary raised eyebrows in the European Championships last year. A proficient shooter, Cserny could be an immediate contributor."
Ha hiszed, ha nem en nagyon szurkoltam neki mikor kijutott. En is ugy gondoltam, hogy o az egyetlen magyar, aki kepes ra. Egyebkent mikor meg a Nonvedban jatszott es nem sok neve volt mar akkor azon a velemenyen voltam, hogy el kene hoznunk Szolnokra mert igen jo jatekos lesz belole. Aztan mikor kijott buszke voltam mert vegre van egyt magyar, aki itt jatszik. Aztan lattam egy par meccset. Iszonyu sutan mozgott az itteni jatekosokhoz kepest. Oszinten szolva neha ugy latszott, hogy nem is tudja igazan, hogy hol van a palyan. Mellesleg neztem NCAA meccseket es ott hozza hasonlo meretu sracok ezerszer jobban mozogtak. Egyeduli elonye volt, hogy tiszta helyzetbol biztosabban dobott, de az NBA-ben nem sok tiszta helyzet van. Akkor rajottem, hogy o nem ide valo. Egyszeruen lassu es kepzetlen az ittenniekhez kepest.
Az ismertseghez. Azert az ne hagyd figyelmen kivul, hogy Amerikaban maskepp vannak a dolgok mint Magyarorszagon. Pl. en is kovetem a Celtics meccseket, de nem tudnek ket embert felsorolni a cserepadrol. Ezzel egyebkent valoszinuleg egy-ket hard-core fan-en kivul mindenki igy van. Egyszeruen nincs szo roluk. arra meg nincs penze sem ideje az embereknek, hogy minden meccset megnezzenek. (Csakhogy erzekeltessem: azert a penzert, amiert itt megnezel minden hazai meccset a legolcsobb helyrol, mar majdnem lehet kapni egy autot es biztosan lehet kapni egy igen tapos szamitogepet.) Szoval itt az emberek igen keveset torodnek a kispad vegen ucsorgokkel. Meg egy pelda. Jatszott a Mo-on (a Faloc-ban) ha jol emlekszem egy Coleman nevu faszi aki elotte eltoltott valamennyi idot a a Celtics-ben. Amikor odakerult megkerdeztem az itteni sracokat, akikkel kosarazni jarok, hogy milyen a faszi es senki nem ismerte meg csak a nevet sem. Itt egy csapatban van 2-3 felisten a tobbiek meg csak aljanep senki nem torodik veluk. Ezzel azt akartam mondani nem David hibaja az, hogy nem ismerik, hanem egyszeruen itt ilyen a rendszer.
A FOX-os cikket belinkelhetned mert en nem talaltam. Bar azert ezeknek a szakiroknak a velemenyevel ovatosan kell banni. Van itt Bostonban egy sztarnak kikialtott Ukran faszi, aki valoszinuleg nem ferne be komolyabb europai csapatba. (Kb. David chicagoi mutatoival rendelkezik, lepattanoban talan egy kicsit jobb) Megis o a sztar. Szoval vannak itt problemak a kivalasztassal.
Az, hogy a menedzser eroszakos az meg nem jelenti azt, hogy jo. Sot szerintem kifejezetten rossz tanacsokat ad neki.
Na most abbahagyom mert latom hosszu voltam, majd kesobb lehet, hogy meg irok.
PS.: Az igazat megvallva nem is tudtam, hogy a Harvardnak van noi kosarcsapata mielott olvastam hogy ide jon a Reka. Szoval valoszinuleg igen gyengek, bar lehet, hogy most erositeni fognak, mivel 2006-ban Boston rendezi a Final Fourt a noi egyetmi bajnoksagban. Valopszinuleg valamikor meg fogom nezni meg az iden.
Willie
Na ezt már nem bírtam ki. Hogy ne reagáljak a Dávid Kornél témához.
Tény: játszott több mint 100 meccset, 6.2-es pontátlaggal, kezdőjátékos volt több alkalommal(most nincs kedvem megkeresni pontosan hányszor) a Bullsban, ami igaz nem volt egy világverő(egyáltalán megvertek vkit??:) alakulat, de akkor is kezdő volt a világ legjobb ligájában.
No nem mellesleg pedig megválasztották a hónap játékosának... ezt persze semmit nem jelent odaát.
Abban csapatban volt még egy Toni Kukoc is...
Tudom, ezt nehéz elismerni, mert egy általatok(általad) nem igazán kedvelt magyar alakulatból indult(sőt gondolom hogy egyik mo-i csapatát sem kedveled, talán azért a Malév kivétel ugye?:)
Igaz Nektek is volt majdnem egy nba-t megjárt centeretek, akinek kőkemény ( this word appears by the courtesy of Crazy Jenő) ) 0.7-es átlaga volt (segítek, minden harmadik meccsen sikerült egy gólt bebrusztolnia) de neki derogált ezekkel a mutatókkal az Olajban pályára lépni.
Idézek ha megengeded:" David nevet senki nem ismeri az NBA-ben azokon kivul, akikkel egyutt jatszott. " hmmm. Jó nem lett szupersztár. Igaz. Hogy is lett volna. De azért hogy senki nem ismeri...(most attól a sztortitól tartózkodnék amikor a kabátvásárlásában az segített hogy Bulls játékos...) De nézzétek meg a Fox Sports oldalát, ahol egy elemző major loss-ként értékeli, hogy Kornél távozott Pistonsból. Azt hiszem ez azért elég komoly dolog. Persze az újságírót nyilván lefizette Kornél, hiszen volt neki miből...
Aztán ezt írod: " van neki egy eroszakos menedzsere es az megprobalja mindenhova benyomni " Na ez akkora hülyeség. Először is van egy nagyon szar menedzsere, aki nem bír egy normális szerződést Mo-n kívül összehozni neki. (Bár ahogy hallom, most épp először sikerült...de ezt majd olvassátok a hírekben úgy is). Először leszívatták a nem-garantált szerződéssel, aztán összevissza cserélgették, hogy lassan azt se tudta az ember, hogy melyik csapatban van (mondjuk nem volt egy nagy túra, mert ami város van ott a Nagy-tavaknál, na ott játszott mindegyikben, kivéve Milwaukee-t..)Aztán idén megint ez a szabadlistás dolog. Bár ha megnézzük, hogy az utolsó napon kiket raktak szabadlistára (Miles Simon, Khalid El-Amin...) nem lenne egy rossz csapat. Tehát van egy gyengusz menedzsere. No meg persze szerinted úgy működik Usa-ban minden ahogy itthon? Hogy Karcsi bácsi, az ügynök felhívta egyszer csak a Bulls-nál azt az undorító Jerry Krause-t, hogy Jerry öcsém, van itt egy magyar gyerek, be kellene nyomni a Kukoc mellé... Ez max a magyar középiskolai bajnokságban megy így. Meg ezt el tudja játszani többször is??? Egy nagy rossz húzás volt a válogatottság lemondása, de ezt már eléggé kivesézététek.
No persze nem azt mondom, hogy szeressétek, de azért amit magyar férfi kosaras elérhet a 90-es évtizedben, azt szerintem neki sikerült. Mindezt úgy, hogy 16 évesen (!!!) kezdett kosarazni, és bal kezes létére, valamelyik ügyes edző jobb kézzel tanította meg dobni. Sőt, nem árt pl megnézni egy edzését. Én láttam nagyon sokszor, amikor nyári hónapokban itthon az Albásokkal készült. Bár lehet, hogy azt gondoljátok, de ezek az edzések nem úgy néznek ki, hogy hűűűűűűű itt van a DK. Keményen edz. Nagyon. És nem adta fel sohasem. Szerintem ez példaértékű. Mármint az, hogy tud küzdeni. A játékát lehet nem szeretni, de a harcosságát nem elismerni...Mert említhetnék itt egy magyar kollégát, akinek lett volna lehetősége magát kipróbálni egy erősebb bajnokságban, a lengyelben, jó sok pénzért(350e USD) de nem ment. (Mindenki Lacikája) Gondolom az ő menedzere majdnem öngyilkos lett.
NA ha idáig elolvastad...
Akkor egy pihentető kérdés: Willie, láttad már a Csery Rékát játszani? Vagy még nem indult be az egyetemi bajnokság? Egyáltalán milyen nálatok a női csapat?
Ebben igazad van de józanul gondolkodó ember amíg esély van NBA szereplésre addig biztos nem választja Európát. Mert biztos Dávid is tudta hogy kevés esélye van játszani de amig "szükség volt rá" addig természetes hogy kinnt van és nem "itthon"
"A lényeg hogy Dávid nevét ismerik az egész NBA-ben mig Gulyásét nem."
Azert ne vidd tulzasba a David imadatot. Elarulom neked, hogy David nevet senki nem ismeri az NBA-ben azokon kivul, akikkel egyutt jatszott. Szerintem meg azok sem mind. Az, hogy van neki egy eroszakos menedzsere es az megprobalja mindenhova benyomni az meg nem jelenti azt, hogy mindenki megjegyzi a nevet. Szerintem oriasi baklovest kovetett el mikor a Chicagoi kudarca utan nem jott vissza Europaba. Azota mar sokkal tobbet elerhetett volna mert eleg jo jatekos csak nem NBA szintu.
Willie
Azt írtam, hogy az utóbbi időben. Kábé másfél éve tétmeccset sem játszott (leszámítva az NBA-s néhány perceit)! Még a formáját sem lehet lemérni.
Lehet, hogy nem Gulyás vitte a válán a csapatot, de stabil kezdőjátékos volt és ez lehet, hogy lószart sem jelent Kornél NBA-s perceihez képest, de nekünk paksiaknak sokat jelent.
Az hogy Dávid döntőt játszik az NBA-ben, ahhoz mondjuk a Lakers-hez kellene szerződnie. Ennek az esélye kábé 0,1 %. Az hogy a múltévi Saporta döntős Chalon idén bejut a Koracs döntőbe is arra szerintem az esély ennél nagyobb. Erről ennyit.
Egyébként nincs kedvem tovább foglalkozni ezzel a témával, különben is a véleményemet Dávidról a múlt héten leírtam egy másik topicba és nem hinném, hogy lehúztam volna.
Én elfogadom, hogy van aki nem szereti a Kornélt, bár hidd el nagyon normális ember. Csak egy adalék: közel 3 hónapon keresztül együtt edzett az albával. Minden edzés után külön edzést tartott a Bencze Zolinak, aki Magyarország egyik legtehetségesebb centere.
Azt viszont nem tudom elfogadni, ha valaki a játéktudását kérdőjelezi meg, és lebecsüli a teljesítményét. Ez csak irigység.
Jómagam nagyon nem szeretem az Ivkovicsot, a Mémethet, vagy a Kálmánt, de soha nem vonnám kétségbe hogy nagy játékosok és mindent tudnak ebből a játékból.
Ma este pedig nyerjen a jobbik, aki remélem az Alba lesz.
Túl magas volt Fishtax labdája egyszerűen nem lehetett nem lecsapni:-))
Nem bizonyított Kornél?
Van még egy magyar játékos aki annyi bajnoki és kupa cimet nyert mint ő?
Szerintem a kaposváriak és a paksiak is fellélegeztek hogy ellenük még nem lép pályára...
Amúgy lehet hogy a "Dagadék" döntöt játszott valahol Európában azt már kétlem hogy ő vitte volna a vállán a csapatot.
Most mire nagyobb az esély hogy Dávid játszik döntöt az NBA-ben vagy Gulyás Európában?
A lényeg hogy Dávid nevét ismerik az egész NBA-ben mig Gulyásét nem.
Bizony a telefonos dologgal robbantotta a bombát Földi de ezenkivül rengeteg apró dolog volt amivel felhuzta a fehérvri (és ahogy látom más csapatok) szurkolokat!
Állandóan mutogatott a szurkolók felé meccs végén ha kikaptak soha vagy csak alig ment kezetfogni az ellenfél edzőjéhez etc...
ezek apróságok de pl. a döntőben szinte minden héten jött Fehérvárra és nagyon hamar megutálták...mert nem lett volna gáz ha évente max. 2szer jön ide...
Na mind1 szerintem ma is kifütyülik őt és Ivkovics is megkapja majd a magát (teszem gyorsan hozzá teljesen feleslegesül)
Gulyás esetében kifütyülésről paksi oldalon szó sincs, de annyi biztos, hogy amit tett nem pozitívum. Egyébként abszolút nem csodálkozom rajta, mert megtett ő ennél durvábbakat is.
Az tényleg hülyeség, hogy az ország emiatt utálná Dávidot, szerintem inkább arról van szó, hogy Kornélka jó ideje nem mutatott fel semmi értékelhetőt. Az NBA-ben ugye az utóbbi időben csak a padot melegítette, a válogatottságot pedig lemondta. Sokan úgy vélik, hogy ennyi a sztárszerephez kevés. A Dagadék legalább egy európai kupadöntőbe bevitte csapatát és a bajnokikon általában jó teljesítményt nyújtott.
Fishtax kijelentése valóban elhamarkodott volt (ugye előbb olvassunk azután írjunk), magamban már mosolyogva vártam egy fehérvári kontrát, ami menetrendszerűen meg is érkezett.
A Kaposvár győzelmében egyáltalán nem vagyok biztos. Ha Williams-et nem tudják fault nélkül megállítani, bajban lehetnek + ide jön még a "kaposvári" kolléga tájékoztatása a sérültekről, szóval nem tuti a Klima siker. Százalékban mondjuk 50-50.
Földit Pakson nagyon utálják, mert még Falco-s színekben állandóan beszólt a közönségnek és képtelen önmagán kívül más edzőt elismerni (talán csak Obradovicsot). Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy nem túl szimpatikus, de tudok róla egy történetet amely rá nézve végtelenül pozitív és amit tett az nagyon nemes emberi gesztus, így utálni nem tudom (ne haragudjatok, de a sokan ismernek és a story túl privát, ha valakit érdekel magánban leírom).
Remélem ma megnyomjuk a Szombathelyt, ami szerintem nem lesz könnyü, mert a Falco-t odahaza nagyon nehéz verni. Abban bízok, hogy a három remek emberfogónk (Zacsi, Geri, Feribá) közül az egyik csak megállítja Lackót.
Falco-Pakson egyértelműen a hazaiknak szurkolok, szerintem a fehérváriak is, mert azért az Atom nagyobb vetélytárs lesz mint a Falco. Amúgy nem sok egy ezrest elkérni egy kosármeccsért? Vagy van többfajta jegyár is nálatok? Tavaly emlékszem, hogy kiakadtunk a szombathelyi 7száz forinton, aztán idén nálunk is 9százra emelték, igaz itt a bajnokcsapatot lehet látni:-))(Erre amúgy is kíváncsi lennék, hogy hol mennyi a jegyár a kosármeccsekre)
Ha reálisan nézem a mai meccset, azt kell mondjam, nagyon nehéz lesz. Varga Bobó min. négy hónapra, de lehet hogy fél évre kidőlt, Filipovics sem fog ma játszani, lehet, hogy a hétvégén sem. Attól még nyerhetünk. Sok kaposvári lesz, ugyanis az Albacomp által küldött ÖSSZES jegy elfogyott. Arról írhatnél bővebben, hogy mi a gondotok Földi Sutyival.
Szívesen elmennék szombaton Paksra de mivel Fehérváron a kosár mellett más élsportok is vannak szelektálnom kell mivel legtöbb sajna 1 időben van. Mivel a szívem a Vidié és "csak" másodlagosan vagyok elvakult Alba-fan talán megérted ha a mégis csak népszerűbb focimeccsre megyek ráadásul rangadóra mivel a 4. helyezet Fradit fogadjuk mi meg a 3.ik helyen állunk.
Azt kétlem hogy bármit is le tudnánk játszani mivel ott 2 csapat fog játszani aznap és remélem az Albacomp fog a kupagyöztessel játszani és nem fordítva:-)
A válogatottságról akkor becopyznám a cikket a mai NS-ből csak hogy tiszta legyen akép mindenki elött:
"Kosárlabda. A center nem lesz ott az Eb-középdöntõ elsõ körében
Gulyás lemondta a válogatottságot
Sahin Tóth Róbert
Három héttel az elsõ tétmeccs elõtt mélyütéssel ér fel a hír: sem a november végi három, sem a jövõ januári két férfi Európa-bajnoki középdöntõ-ütközeten nem lesz ott a magyar válogatottban Gulyás Róbert.
Lemondta a tagságot a center. Elege lett. A sérülésekbõl és talán a körülményekbõl is. Hallgassuk csak a Chalon-sur-Saone légiósát. „Az elsõdleges ok, amiért nem állok a csapat rendelkezésére, az, hogy nem merem felvállalni, esetleg megsérülök - kezdett bele a pályára múlt szerdán visszatért középjátékos. - Egymás után kétszer szenvedtem sérülést a válogatottban, s ha még egyszer valami baj történne velem, az valószín?leg a szerzõdésem végét jelentené. A másik ok, hogy személyes problémáim is vannak. Varga Mátyás szövetségi kapitány természetesen tudott a sérülésemrõl, ám ennek ellenére az elmúlt két és fél hónapban egyszer sem keresett. Úgy gondolom, egy edzõnek érdeklõdnie kellene a játékosa felõl. Néhány hónapja az egyik országos napilapban megjelent egy negatív hangvétel? cikk, amelyben az állt, hogy nem azért nem játszom, mert sérült vagyok, hanem azért, mert súlyproblémáim vannak. Elárulom, most is annyi a súlyom, mint akkor volt, ehhez képest egy nemzetközi kupában érintett együttes hozzám próbálja igazítani a taktikáját, és mindenki azért dolgozik, hogy mielõbb teljes érték? kosaras legyen belõlem. Bevallom, fáj, hogy így alakult, már csak azért is, mert tisztában vagyok vele, sokat köszönhetek a magyar válogatottnak."
Felvetettük Gulyásnak, a Chalon nyomására döntött-e, mire a center annyit felelt, a franciák nem tilthatták volna le a szereplését, hiszen ezt a nemzetközi szövetség szabályai szigorúan büntetik. Az ügy pikantériája, hogy Magyarország november 21-én Franciaországban, azon belül is Chalon-sur Saone-ban vívja elsõ Európa-bajnoki középdöntõ-mérkõzését...
„Nem lesz jó érzés a lelátón ülni, az biztos, ám, amiben csak tudok, segítek a fiúknak - tette hozzá a center. - A pályán kívül legalábbis. Mert a parketten már nem leszek velük."
Bodrogváry Iván fõtitkár, akinek Gulyás bejelentette a döntését, sajnálkozva mondta, hogy nagy vérveszteség érte a nemzeti együttest, amelynek szövetségi kapitánya lapunktól (!) értesült a kellemetlen fejleményekrõl. „Ez van - jegyezte meg Varga Mátyás. - Mit lehetne ehhez hozzátenni? Tény, nem beszéltem vele, egész egyszer?en azért nem, mert nem lehetett elérni. Többször is hívtam, de nem vette fel a telefonját. Talán még tizenötször kellett volna próbálkoznom..."
S, hogy a baj nem jár egyedül: Varga közölte, Dávid Kornél sem lehet ott a középdöntõ elsõ öt találkozóján. Akkor sem, ha itthon folytatja, vagy ha Európában talál csapatot magának. „Nem fog tudni játszani, ugyanis Dávidot nem neveztük be a sorozatra - tette hozzá a kapitány. - Furcsának találnám, ha egy olyan kosarast neveztünk volna, aki korábban kétszer is lemondta a szereplést."
A mérleg tehát gyászos: se Gulyás, se Dávid. Csak a rend kedvéért, a francia meccs után a remek letteket, majd a lengyeleket fogadja a csapat."
Tehát Dávid mellett ott szerepel Gulyás neve is! Ismerős Ő valahonnan?:-))
Tehát a Te eszmefuttatásod alapján azért fogják itthon Dávidod idegenben kifütyülni mert lemondta a válogatottságot.
Akkor ha Gulyás hazajön 1szer valószínűleg őt is ki fogják fütyülni mindenhol idegenben igaz?
Vagy pedig a szöv. kapitányt kellene kifütyülni mert nem hívta fel Róbikát?
Aki józanul nézi a dolgokat beláthatja azért utálják Kornélt mert irigyek az elért eredményére. Irigyek arra amit idehaza elért még a Solymokkal valamint a Kengurukkal irigyek arra hogy Jordannal egy csapatban játszhatott többször is...
És irigyek arra hogy nem az ő csapatukból került ki hanem tőlünk...
És a sporttörténelembe úgy vonul be mint az első magyar játékos aki megfordult az NBA-ben...
Na mind1 mindenki tudja mit érez...
Igen, én is olvasom a híreket. És nem a sárga irigység beszél belőlem. Nem tudom, Pakson v. akárhol máshol tárt karokkal fogadna-e a közönség egy olyan játékost, aki visszamondja a válogatottságot. Nyilván ez más egy olyan egyesületnél, ahol a "saját nevelés" jön vissza külföldi kiküldetésből, de az biztos, Kornélka nem lesz túl népszerű a magyar pályákon. Azért én is kiváncsi vagyok rá, hogyan játszik, sajnálom, hogy szombaton még nem láthatom. Jó kis párbaj lenne: Dávid vs. Czigler/Sitku/Davis/Jurgilas.
De azért gyere csak szombaton, majd lejátszuk! :-)
Ivkoviccsal nekem abszolut semmi bajom pláne mivel Fehérvárra nősült.
Egyébként Béres Timi édesanyja volt általános iskolában az osztályfönőköm és emlékszem hogy Timi meg a tesója Gábor - aki sokáig probálkozott az Albacompnál játékhoz jutni de soha nem sikerült pár percnél tovább pályán lennie - tanítottak meg anno engem radírozni mai napig nem felejtem el:-)
Ivkovics egyébként nagyszerű kosaras de színésznek (vagy inkább bohocnak?) sem lenne rossz.
Az edzőtök már gázosabb de Sanyi bácsit sem akkor utáltuk meg amikor Kaposvári lett.
Sőt majd meglátod most nem lesz ugy kifütyülve mint mondjuk amikor ellenük játszottunk a döntőben.
Na mind1.
Amúgy ma Ivkovics max akkor adhatna sapkát Ricsinek ha kint a streeten nyomnak egy partyt vagypedig ajándékba köt egy sityakot Stojan:-))
A holnapi nap már érdekesebb és izgalmasabb lesz!
Remélem sokan lejöttök hangosan szurkoltok és hazafelé nem lesztek szomorúak - és már veretlenek sem:-)
Na de gyözzön a jobbik!
Kornél meg már azt hiszem bizonyított nem tudom elképzelni hogy valaki is az irigységen kivül másért is utálja.
Amúgy a fehérváriak első számú kedvenc közellensége Kálmán Laci amiota kiütötte a rájátszásban Matus Gabi fogát...
Na amit ő utána Fehérváron kapott (nem is egyszer de még csak nem is kétszer sőt mind a mai napig...) azt nem szívesen élném át. Először még én is szidtam de a 3ik Alba-Falco meccsen már sajnáltam szegényt amikor labdát kapott mert a fujjogástól szinte szétesett a csarnok...
A kiirás ("KÁLMÁN A MAGYAR VÁLOGATOTT SZÉGYENE") meg egyzserűen gyalázatos volt (én legalábbis annak tartottam) és szégyeltem magam a fehérvári b-közép helyett is ezért nem tartok velük szurkolásban inkább a szemközti oldalról tekintem meg a meccset!
Na kicsit elkalandoztam szóval remélem holnap jó meccs lesz sokan lesztek...
Ne aggódj, Ákos ez csak a sárga irigység. Mi is kapunk a Sztojan miatt folyamatosan. Remélem ti is szidjátok majd ma, teli torokkal amikor ötödször sapkázza le Góbi Ricsit:-)
Akárhol is fog Kornél először idegenben pályára lépni sehol nem tudják annyira kifütyülni mint amennyire itt Fehérváron megtapsolni valamint "üdvözölni"
Amúgy 2 hétig még tuti nem ír alá a menedzsere még prólkozik neki keresni egy európai csapatot aztán ha minden kötél szakad jön az Albába.
Persze megértem az ellenfeleket hogy miért utálják ennyire hiszen mindenkinek savanyú a szőlő hogy az első magyar kosaras aki játszott az NBA-ban az Fehérvárról az Albacompból került ki...
Amire egy egész város büszke arra egy egész ország irigykedik...
ez van srácok ezt kell szeretni:-)
Szerdán szoros jó iramú mérközésen kb 10 ponttal remélem jobbak leszünk a bajnoknál szombaton meg Pakson kellene gyözelmeink számát tovább növelni...
Már nem tudom, hol olvastam, talán a Tolnai Népújság internetes szájtján, hogy Madison csak 3 hetes szerződést kötött a Dombóvárral (persze, hogy ez mennyire megbízható forrás...)
Kíváncsi leszek, Dávidka mennyi "tetszésnyílvánítást" kap majd első itthoni meccsén (idegenben) a másik szurkolótábortól!
Ez tényleg csak egy pletyka, aminek valóságalapja mindössze annyi, hogy Halimics gyenge formáját megunták a franciák és elzavarták. 99 százalék, hogy az ASE vezetői nem tárgyalnak vele. Ha mi betöltjük a harmadik légiós helyét, akkor azt Madisonnal tesszük.
Én azonban jobban örülnék annak, ha nem lenne erre szükség, mert büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a gerincét magyar játékosok alkotják és ezzel a gárdával így is komolyan számolni kell mindenkinek.
Hallottam egy durva pletykát ma, viszont eléggé "belső körből". Állítólag Halimicset kirúgta a Le Havre és a Pakshoz fog igazolni.
Szomorú lennék, de nem tartom elképzelhetetlennek.
Ne haragudj, de én is úgy kaptam meg üzenetként, hogy a Lasko lesz a csoport negyedik tagja, amivel szerintem jobban jártatok volna, mert az Olimpija most állítólag erősebb.
Feribá, jól átvágtál, már mindenkinek elmondtam, hogy jön a Nunnery ellenünk játszani aztán kiderül, hogy nem is igaz. Ezért csúnyán kikaptok decemberben:-). A hétvégén fáradtan is aránylag biztos győzelem a Szeged ellen (jó csapatuk van, szerintem a nyolcba is beleférhetnek majd), szerdán pedig az első igazi itthoni erőpróba az almakompót ellen. Remélem Sterbenz akkor is valami szellemeset nyilatkozik az első hazai vereség kapcsán.
Fogynak a veretlen csapatok!!