Keresés

Részletes keresés

Feribá04 Creative Commons License 2001.11.08 0 0 451
Azért nem kellene annyira a saját junior játékosainkat leszólni. Rendben van, hogy a mostani keret gyenge, de 1 meghatározó játékosa most is van és arról se feledkezzünk meg, hogy egy idén Kecskemétre kölcsönadott ifink mennyit dobott két héttel ezelőtt a felnőttek között. Úgy emléxem 32-t. Ez azért nem rossz egy fiatal játékostól.

Üdv.

Feribá04

Hajrá ASE!

Zolika!

Hétvégén legyen már egy korrekt szurkolás. Két remek csapat találkozik. Ne keressük a balhét!
Gyertek!

Előzmény: DRT (448)
belfera Creative Commons License 2001.11.08 0 0 450
Az utánpótlással szerintem az a gond, hogy megmarad az utánpótlás szintjén, és nagyon kevés fiatal játékost sikerül beépíteni a felnőtt csapatokba.
Hiába nyer valaki temérdek junior bajnoki címet, ha ezek a játékosok nem kapnak játéklehetőséget a felnőttek között, akkor nem tudnak tovább fejlődni, és előbb utóbb elvesznek a magyar kosárlabda számára.
Ha egy 18-20 éves játékos igazán jó, akkor helyet kellene kövtelenie/kapnia a felnőttek között, de nem csak meccsenként 5 percre.
Nézzük meg, hogy hány ilyen játékosunk van, és utána mondjunk véleményt az utánpótlásról.
Előzmény: isz-akos (447)
Jay-X Creative Commons License 2001.11.08 0 0 449
háááááát pedig nem sok új Istit meg Gerit látni az ifiben, egyedül ez a Lóránt gyerek tűnik tehetségesnek... :(
Előzmény: isz-akos (447)
DRT Creative Commons License 2001.11.08 0 0 448
Nem tudom mióta tart, de anno már a Berkics korában sem volt valami baráti a viszony, pedig mi még csak akkoriban jöttünk felfelé és a Baja volt a "főellenség" :-D Mondjuk engem nem különösebben foglalkoztatnak a "szurkolói viszályok", csak nyerjünk. Addig fújolhatnak bárhol :)
Azt nem tudom, hogy máshol milyenek a srácok, de Pakson kevesen is vannak és elég suták is szegénykéim. Míg nagyobb volumenű volt az erőmű szakközépiskolája és főiskolája, addig hoztak 1-1 ügyesebb gyereket innen-onnan, de mostanában már ez sem működik.
Előzmény: Zolika. (446)
isz-akos Creative Commons License 2001.11.08 0 0 447
hmm...
Mindenhol?
Szerintem ha megkérdeznéd a fehérvári utánpotlás szakosztályvezetőt hogy van-e itt gond akkor azt mondaná gondolom hogy tavaly két korosztályban is bajnok lett az Alba. Köztük a junior csapat!
Gond egy szál sem:-))
Körmenden sem lehet olyan nagy baj...Bár itt kaptak egy húszast még a play off elött:-)
Előzmény: Zolika. (446)
Zolika. Creative Commons License 2001.11.08 0 0 446
;)

Örülök, hogy így reagáltál!

Nekem egyébként szimpatikus a paksi csapat, a döntőben is nektek szurkoltam (hát inkább, mint a Kaposvárnak).
Nem is értem(bár lehet, fiatal vagyok), hogy miért nem bírják itt Szolnokon az ASE-t.Remélem jó kis derbyket jáccunk majd veletek!ű

Az utánpótlás mindenhol gond...:-((((((

Előzmény: DRT (438)
DRT Creative Commons License 2001.11.08 0 0 445
Egyet értek, csak én a Zalgirisnek szurkoltam :) Szerintem ugyanis Sabonis volt a korszakalkotó játékos, de a "jugók" sem voltak akárkik.

Ha már itt tartunk, akkor gondolom megvannak még emlékben a Tracer - Tel-Aviv meccsek is. Na ott meg Zsámsi (direkt írom így, mert héberül meg végképp nem tudok, talán Jamchi) miatt imádtam a Maccabit.

Előzmény: MCsaba_d (442)
andrej11 Creative Commons License 2001.11.08 0 0 444
Egyetértek. És a vereségeknél semm mindegy a pontarány.
Előzmény: kaposvari (443)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.08 0 0 443
Nincs mese, itthon vért izzadva is kötelező nyerni a Körmend ellen, a hazai botlás (vagy a kicsik elleni) nagyon sokba fog kerülni az ún. nagycsapatoknak (azaz a jelenlegi első hatnak) .A Falco kétszer is botlott már ilyen szempontból, viszont a többiek még nem, úgyhogy tényleg igaz lehet, hogy ez az eddigi legkiegyensúlyozottabb bajnokság lesz.
Szóval hazai meccs összes kötelező, idegenben pedig az utolsó hat ellen, valamint egy vagy két bravúrgyőzelemmel már alapszakaszt lehet nyerni.

MCsaba_d Creative Commons License 2001.11.08 0 0 442
Persze, pl. a Tkacsenko-féle CSZKA, a Berkowitz-féle Maccabbi, a San Epifano, Sibillio, Martin féle Barca, a Meneghin-féle Simac, meg a Riva-féle Cantu, stb, de a Cibona volt a legjobb.
Az Újvidéki TV-ben több mint 100 meccsüket láttam, szinte minden szombaton az ő meccsüket adták, ha nem Partizan-Zvezda-Zadar-Bosna párosítás volt a bajnokikon, + az európai meccsek.
A mai kosárlabda azért tetszik kevésbé, mert a legtöbb meccsen brusztolás van, erőből játszanak NBA mintára, és hiányoznak az olyan "vajkezű" játékosok, mint a két Petrovics, Cveticsanin, Kicsanovics, Szlavnics, Delibasics, Dalipagics, vagy Gallisz, Berkowitz, Epi, vagy akár Sabonis, akit nem szerettem, de zseniális keze volt, center létére szórta a triplákat, he nem mentek ki rá.

Az a bizonyos BS-es BEK döntő pedig életem egyik legszebb sportemléke volt.

Előzmény: DRT (441)
DRT Creative Commons License 2001.11.08 0 0 441
Azért volt annak a csapatnak egy illő párja! A Zalgiris Kaunas. Ott Sabonis, Kurtinaitis, Marciulenis, Homicsus, Jovajsa (a litván helyesírásért nem vállalok felelősséget) stb játszottak és kis szarosként szét dühöngtem magam, mikor a BEK-döntőben leszívtak a Cibonától...
Előzmény: MCsaba_d (439)
andrej11 Creative Commons License 2001.11.08 0 0 440
Néztem tegnap este a szolnok-kaposvár derbit. Gratulálok a szolnokiaknak, meggyőző teljesítménnyel nyertek az elég enerváltan, fáradtam mozgó kaposvár ellen. Csak a Bukva nyújtott jó teljesítményt a vendégeknél, az Ivkovics csőd volt és a Dzunics is csak a végére támadt fel. Az Ivkovics nehezen viselte, hogy Szolnokon sem szeretik már annyira...
MCsaba_d Creative Commons License 2001.11.08 0 0 439
Sziasztok!

Tegnap este kapcsolgattam a csatornák között, és a Belgrád 2-n Partizan-Cibona meccs volt!
Nem volt jó meccs, de a hangulat hasonló volt a 80-as évekhez, és leragadtam.
Nem tudom kinek mit mond Alex Petrovics, Csoszics(+), Knego, Nakics, Csutura, Usics, majd Drazsen Petrovics(+), Cveticsanin, Vukisevics, Adnan Besics, Luka Pavisevics (edző Mirko Novosel, illetve Zseljko Pavlisevics) neve, nekem minden idők legjobb európai (és idegenlégiós nélküli) klubcsapatát, a Cibonát, azt a csapatot, aki miatt megszerettem a kosárlabdát.
A mai Cibona halvány lenyomata sem volt annak a csapatnak (persze a szerbek is messze voltak a Szlavnics, Kicsanovics, Dalipagics féle Partizantól),a kommnetátor sem magyar nyelvű volt, mint anno az Újvidéki TV-ben (Bordás Ákos, ritkábban Bencze Lajos az "újvidéki Vitár"), de azért megint tudtam szurkolni, és a végén dühöngeni az utolsó 2 percben bután elvesztett meccsen.

Volt a Cibonában két ami néger. A nálunk játszó amik klasszissal jobbak náluk, pedig a zágrábiak még mindig sztárcsapatnak számítanak, és valószínűleg többet tudnak fizetni.

DRT Creative Commons License 2001.11.07 0 0 438
:-DDD Kész irodalom :)

Ettől még jobbak vagyunk és ha egyszer lesz annyi esze a helyi muftiknak, hogy normális utánpótlást neveljenek, akkor még jobbak leszünk!

Előzmény: Zolika. (437)
Zolika. Creative Commons License 2001.11.07 0 0 437
Felhívom a figyelmedet, hogy van egy város a Tisza és a Zagyva torkolatánál. Abban a városban - nem messze attól a bizonyos torkolattól - van nem is 1, hanem mindjárt 2 csarnok. Nektek abban a megtiszteltetésben lehet részetek - ha nem véreztek el korán -, hogy 1 bajnokság alatt többször is kikaptok előbb a régi, majd a felújított csarnokban!

Remélem érzitek, hogy kivételezünk veletek! :o)))))

HAJRÁ OLAJ&KÖRMEND!!!

Zolika

Előzmény: DRT (424)
isz-akos Creative Commons License 2001.11.07 0 0 436
Feribá! Köszi szépen az elismerést a szombati szurkolásunkról és mivel rajtzam kivül több százan szurkoltak ezért máris bemásolom a dicsérő szavakat a Vidi topicba mivel onnan ide kevesen járnak át...Még 1x kösz nektek pedig gratula a gyözelemért és a remek sorozatért!
Üdvözlettel!
Előzmény: Feribá04 (410)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.07 0 0 435
Nem a nyomatékosítás kedvéért válaszoltam háromszor, hanem mert szar a szerver:-). Ezt a bajnoki címes dolgot elnéztem, ráadásul duplán ciki, hiszen tavaly mi lettünk a bajnokok. Annak örülök, hogy te is elítéled a két berohanót, ezért is kezdtem a vitát, mert úgy tűnt véded őket azért hogy Ivkovicsba beleköthess. A helyszínen tényleg nem voltam ott, de a felvételt láttam.
Részemről is lezárva.
Előzmény: Törölt nick (434)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.07 0 0 433
Azért ne keverjünk már össze egy bajnoki címet ünneplő tömeget és egy sima bajnoki után a vendégcsapathoz rohanó 2db szurkolót.
Íratlan szabály ugyan, de egy bajnoki döntő után a vesztes csapatnak nem sok keresnivalója van a parketten, viszont hazai szurkolónak a vendégjátékosok mellett meg még annyi se.
Előzmény: Törölt nick (429)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.07 0 0 432
Azért ne keverjünk már össze egy bajnoki címet ünneplő tömeget és egy sima bajnoki után a vendégcsapathoz rohanó 2db szurkolót.
Íratlan szabály ugyan, de egy bajnoki döntő után a vesztes csapatnak nem sok keresnivalója van a parketten, viszont hazai szurkolónak a vendégjátékosok mellett meg még annyi se.
kaposvari Creative Commons License 2001.11.07 0 0 431
andrej11 Creative Commons License 2001.11.07 0 0 430
Szerintem hazai győzelmek születnek ma. A hazai pálya nagy előny. Egy-egy idegebeli győzelem nagyon sokat ér majd a végén. És az is sokat jelent majd, hogy ki mennyivel veri a másikat a hazai meccseken.
Az Alba már most hátrányban van pl. a Körmenddel szemben, mert csak 4 ponttal verte meg hazai pályán. A Kaposvár elleni 8 pont sem vaskos előny, de bizakodásra már okot adhat.
Az élmezőny nagyon szoros. Talán most a Paks egy kicsit a többiek előtt áll, de bármikor változhat a helyzet. A Paks abban van előnyben, hogy nagyon erős a magyar kerete. Ha bajba kerülnének, még egy külföldit igazolhatnak is, ami nagy előny lehet a végén.
kaposvari Creative Commons License 2001.11.07 0 0 428
Mert más a mentalitásuk. Ivkovics egy jelenség, teátrálisan viselkedik, központi figura és ráadásul nagyon jó játékos is. Na ezt az ellenfél szurkolói így együtt nehezen emésztik meg (hívjuk ezt irigységnek) ezért azt mondják rá, hogy sportszerűtlen. Pedig nem az.
Előzmény: andrej11 (427)
andrej11 Creative Commons License 2001.11.07 0 0 427
De miért nem közellenség pl. a Bukva? Miért tud ő sportszerűen játszani?
Előzmény: kaposvari (426)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.07 0 0 426
Ha zavar a dolog akkor talán egyszer próbáljátok ki, hogy nem szidjátok a feldobástól kezdve végig, talán lesz valami változás. Amúgy szinte minden csarnokban van egy-két közellenség.
(Ugye Walke Karcsi?)
Előzmény: andrej11 (425)
andrej11 Creative Commons License 2001.11.07 0 0 425
Na de azért at érdekes, hogy 10 éve minden olyan meccsen ahol az Ivkovics Fehérváron pályára lép botrány van...
Miért mindig csak vele kapcsolatban van botrány?
Előzmény: kaposvari (421)
DRT Creative Commons License 2001.11.07 0 0 424
ASE
ASE
Atomerőmű Sport Egyesület

Idén leverünk mindenkit!

Köszönöm a figyelmet :)

Előzmény: andrej11 (418)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.07 0 0 423
Na, azért vegyünk egy kicsit vissza:-))
Szerintem este nyolc körül már nem fog ennyire érdekelni:-)
Előzmény: Fishtax (422)
Fishtax Creative Commons License 2001.11.07 0 0 422
Mennyire ismeritek a statisztikát? Érdekelne, mi volt a magyar bajnokság történetében eddig a leghosszabb veretlenségi sorozat (akár szezon elejétől számítva, akár közben)?

fish

kaposvari Creative Commons License 2001.11.07 0 0 421
Ja, hát ahol befutkos egy-két surmó a parkettre randalírozni ott ne csodálkozz, ha rendet rak. Pláne ha impotens a biztonsági szolgálat.
Előzmény: andrej11 (420)
andrej11 Creative Commons License 2001.11.07 0 0 420
Ő nem lepacsizni, hanem verekedni szokott a közönséggel. Talán Szolnok az egyetlen kivétel.
Előzmény: kaposvari (419)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!