Keresés

Részletes keresés

kaposvari Creative Commons License 2001.12.14 0 0 748
Nekünk se lesz könnyű dolgunk Nyíregyházán holnap, pedig a NYKE még olyan se mint a Debrecen. Csak emlékszem tavaly is kikaptunk ott az alapszakaszban. De ha Halimics nem dob nekünk legalább három triplát, akkor nagyon megcinkelem Feribát, hogy kacsákat röptet:-))
Amúgy nincs kedvetek kosárlabda tippversenyt játszani magyar bajnokikra? Nem pontos eredményre, hanem úgy ahogy a kézis topicban van, csak a különbséget és az előjelet kéne megtippelni. pl NYKE-Klíma Vill -22.
Ha van akkor elkezdhetjük ezzel a fordulóval.
kaposvari Creative Commons License 2001.12.14 0 0 747
Dehogy sértődök meg, sőt örülök, hogy számodra sem volt kérdéses, hogy melyik S.-re gondoltam:-)
Előzmény: andrej11 (746)
andrej11 Creative Commons License 2001.12.14 0 0 746
Ugye nem sértődsz meg, ha ebben most nem érünk egyet.
Előzmény: kaposvari (745)
kaposvari Creative Commons License 2001.12.14 0 0 745
Rendben van Pistike. Este remélem a szerényebb Sterbenz csapata győz:-))
andrej11 Creative Commons License 2001.12.14 0 0 744
Szizovot és Trusint illetően is egyetértek. Másképpen kellett volna bánni velük...
Egyébként ez a vidire is jellemző volt.
Előzmény: be-st (736)
be-st Creative Commons License 2001.12.14 0 0 743
Kösz a magyarázatot. (Megelőztél.)
Ez egy rossz szokásom.
Üdv
Pistike - ez a rossz szokása
Előzmény: Fishtax (742)
Fishtax Creative Commons License 2001.12.14 0 0 742
Az utóiratodat nem értem.

Önmagáról beszél egyes szám harmadik személyben. Reménykedik.

fish

Előzmény: kaposvari (740)
be-st Creative Commons License 2001.12.14 0 0 741
Ez sajnos hihetően hangzik.
Sebaj! Még két hét és új naptári év kezdődik! Remélhetőleg kétszeres "kontingenssel".
Üdv
Pistike - reménykedik, hogy kosármeccset lát
Előzmény: Fishtax (738)
kaposvari Creative Commons License 2001.12.14 0 0 740
Meg amikor mostani ifiedzőnk, Monok Tibi ott játszott. Nem sok vendégjátékos kapott akkora tapsot a városi sportcsarnokunkban.
Az utóiratodat nem értem.
Előzmény: be-st (739)
be-st Creative Commons License 2001.12.14 0 0 739
Aha. Szurkoltam bizony!
Még láttam játszani Gellért és korosztályát. (Azért öreg nem vagyok, csak időben kezdtem meccsre járni.)
Legemlékezetesebb az volt, amikor 60-63-nál az utolsó másodpercben a Szolnok ellen (akkor volt feltörekvő csapat) Wojtech Roszinski (jól írtam?) beleállt egy triplába, és szabálytalankodtak ellene. 3 büntetőt kellett bedobnia a hosszabbításhoz. Bedobta. (Azóta minden büntetőnél eszembe jut.) A hosszabbítást elvesztettük. Aztán kiderült, hogy meccs közben két pontot nem írtak be, és újrajátszották a meccset. Azt is elvesztettük. Ezek az évek voltak, amikor a Videoton kezdett lefelé menni, az Építők meg feljönni.
Hát ennyit a régi szép időkről (Egyelőre.)

Üdv
Pistike - nem fognak vérben forogni a szemei Körmend-meccs után sem - azért se!

Előzmény: kaposvari (737)
Fishtax Creative Commons License 2001.12.14 0 0 738
A Duna Tv lassan leszoktatja magát a kosármeccsek közvetítéséről? Vagy miért olyan ritkán adnak meccset? Tud erről valaki valamit?

Már többször felmerült ez a kérdés a topikban, a legelfogadottabb/legtöbbször felmerült válasz az volt, hogy naptári évre és fix számú közvetítésre szerződtek aMKOSZ-szal és tavasszal nagyon sokat (nagyon sokat? röhögni kell!) felhasználtak a "kontingensből".

fish

Előzmény: be-st (736)
kaposvari Creative Commons License 2001.12.14 0 0 737
Üdv, azért itt sincs mindig béke és szeretet, főleg egy-egy Kaposvár-Körmend rangadó után:-)),(szerintem egyes szemek még vérben is forogtak:-) bár az lehet, hogy egy másik topic volt. De azért általában baráti a hangnem. Azt írod több mint húsz éve vagy fehérvári kosárrajongó. Ezek szerint te még a szépemlékű Videotonnak is szurkoltál, igaz?
Előzmény: be-st (735)
be-st Creative Commons License 2001.12.14 0 0 736
Üdv!
Ma este játszik az Albacomp Debrecenben. Hát ha ezt a meccset hozzuk, akkor jó a csapat. Nagyon nehéz lesz. A Debrecen nagyon jön fel. Nem csak helyezésben. Érdekesség: a szembenálló felek edzői testvérek. Volt már ilyen a magyar kosárlabdában?

Ja, őszinte gratuláció a paksi és a kaposvári csapatnak a magyar kosárlabda érdekében is aratott győzelmeikért. Nekünk ez nem sikerült két éve. 50%-os teljesítménnyel sikerült 5.-nek lenni a hatos csoportban. 4 jutott tovább. :-((

A Duna Tv lassan leszoktatja magát a kosármeccsek közvetítéséről? Vagy miért olyan ritkán adnak meccset? Tud erről valaki valamit?

Andrejnek:
"Azt pl. soha nem értettem, hogy miért nem búcsusztattuk el tisztességesen azt a játékost, aki szinte a legtöbbet tette ezért az egyesületért..."
Annak idején Szizovot és Trusint sem búcsúztattuk el. Ők is kb. annyit tettek. Sőt! (Csak ezt már kicsit felejtjük.) Én sem értem, miért.

Üdv
Pistike

be-st Creative Commons License 2001.12.14 0 0 735
Üdv!
Most akadtam rá erre a topicra. A boldog emlékű kosárlabda levelezőlistáról ismerhet, aki járt ott. Akkor az most már megszűnt? Nem éleszti újra senki? Van itt valaki az ottani törzstagokból?
Tőlem nemigen lehet számítani belső infókra, mezei szurkoló vagyok, igaz már több, mint húsz éve. Nem vagyok fanatikus, igyexem reálisan nézni a játékot. Egy lapnyi (asszem 40) hozzászólást olvastam el, és tetszett a hangnem, a hajrá magyar kosárlabda mentalitás. Én is így vagyok vele. Nem szoktam szimpatizálni a vérben forgó szemű mocskolódó fanatikusokkal.
Üdv
Pistike - Hajrá Fehérvár! (a hajrá magyarok az természetes)
kaposvari Creative Commons License 2001.12.14 0 0 734
Igaz.
Előzmény: Feribá04 (733)
Feribá04 Creative Commons License 2001.12.14 0 0 733
Állítom, hogy mondjuk Zalánnál és Sitkunál nem leterheltebbek a komolyabb euróligás játékosok sem (nem véletlen, hogy Zalán sérült). Immár négy fronton kell harcolnunk és még mi sem vagyunk olyan hosszú cserepaddal felvértezve, mint bármelyik euróligás csapat. Egy jó gárdánál 10 vagy akár 12 olyan játékos is van aki bármikor akár kezdőként is bevethető. Ha továbbjutna az ASE és a Kaposvár simán rámehetne a bajnokság mindkettőnek. Elképesztő előnyben van némely csapat velünk szemben, főleg a Szolnok. Válogatottat nem kell adnia és nincs kupakötelezettsége sem. Nyugodtan készülhet a bajnokikra és beleszarhat mindenbe. Nekünk ma (!) lesz a heti első komoly edzés. Érdemes megnézni az ASE idei mutatott játékának a tendenciáját. A felkészülési meccseken és a bajnokság elején remek forma, majd fokozatosan egyre gyengébb és erőtlenebb játék. Az Alba elleni meccs óta (november 3) a mutatott játékunk a közepest sem érte el egyik meccsen sem. Darálunk, de nem játszunk jól. Én csodálkozom rajta a legjobban, hogy még csak két vereség csúszott be.

Kaposvari!

Nálatok még + az is gond, hogy a csapat átlagéletkora jóval magasabb, mint nálunk és az idősebb játékosoknak több idő kell a mérkőzések közti regenrálódásra, illetve a sérülésveszély is nagyobb. Igaz a válogatottal nem nagy a gond, mert csak a Balázs keretteg és ő sem játszik túl sokat. Ám a csapat többi tagjának nélküle kell készülni.

Szerintem az MKOSZ részéről, nagy segítség lenne, ha csak a playoff-ban lenne hétközi meccs, ez az új típusú rájátszás, pedig el lenne törölve (így a bajnokság sem tartana tovább). Cserébe mondjuk be lehetne hozni, hogy már az elődöntő, vagy akár a négy közé jutás is 4 nyert meccses legyen. Nem hiszem, hogy a magyar kosárlabda érdekeit az szolgálja, ha a válogatott meccsekre a szövetségi kapitány holtfáradt kulcsembereket kap.

Üdvözlettel:
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

kaposvari Creative Commons License 2001.12.14 0 0 732
Igen ez is egy módszer. Csak éppen elfogadhatatlan.
Előzmény: Törölt nick (731)
kaposvari Creative Commons License 2001.12.13 0 0 730
Na én pont erről regélek régóta a házunk tájáról, csak épp nekünk több hiányzónk van.
Előzmény: Feribá04 (729)
Feribá04 Creative Commons License 2001.12.13 0 0 729
Nem a potenciális erejük a legnagyobb gond, hanem az, hogy gyakorlatilag a héten nem edzettünk, hiányzik Zalán és csak utazunk agyba-főbe.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: kaposvari (727)
Feribá04 Creative Commons License 2001.12.13 0 0 728
Fish!

Maradjunk annyiban, ha Nick elfogadta volna az ASE ajánlatát maradhatott volna. Abban egyetértek, hogy a Medizon-Dévisz kettős jobb a mostaninál, de ezt szerintem mindenki elismeri.

Sporttárs!

Biztos azért ne légy benne.

Gábor2!

Shannon is kacsa és Halimics is.

Rostas!

Én pedig gratuálok Dávid Kornélnak a 20 pontjához és a 7 lepattanójához.

Üdv.
Feribá04

kaposvari Creative Commons License 2001.12.13 0 0 727
Nem is lehetsz biztos az egerszegi győzelmetekben. Bár így, hogy Bodrogi újra megsérült biztos gyengébbek lesznek.
Előzmény: Feribá04 (721)
andrej11 Creative Commons License 2001.12.13 0 0 726
Érdekes lenne nem az albában látni játaszani?
Azt pl. soha nem értettem, hogy miért nem búcsusztattuk el tisztességesen azt a játékost, aki szinte a legtöbbet tette ezért az egyesületért...
Nem csodálkoznék ha nem hozzánk térne vissza.
Előzmény: Gábor2 (724)
Gábor2 Creative Commons License 2001.12.13 0 0 724
Az albakosaron valaki azt a rémhírt terjesztette, hogy Shannonnal kacérkodnak. nagyon szivesen látnám őt újra játszani, de Fehérváron. Ha leigazolnák(Ase), azzal el is dőlne gyakorlatilag a bajnoki cím sorsa.
Előzmény: Törölt nick (723)
Fishtax Creative Commons License 2001.12.13 0 0 722
Elég jól ismerem a "Madison-ügy" hátterét, tudom, micsoda kis simlisségek voltak benne, tudom, hogy nem mind igaz az, amit az egyes felek kifelé nyilatkoznak, nem egyértelmű, miért is nem maradt itt (egyátalán nem biztos, hogy azért mert túl sokat kért volna!). De most már tényleg kár ezen rágódni, ezzel az alakulattal kell tovább folytatni a menetelést, viszont továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a Davis-Madison tengely eredményesebb, mint a Davis-Fodor.
Kétségtelenül szimpatikus viszont az a törekvés, hogy magyarokra építik a csapatot!!! (Egy légióst viszont még igazolhatnak, szerintem fog még itt két válogatott ülni a kispadon!)

fiah

Előzmény: Feribá04 (721)
Feribá04 Creative Commons License 2001.12.13 0 0 721
Kaposvari!

Nyertünk! Bár Zalán nem játszott, de a remek második negyed, Sitku 20 pontja és Czigler 22 lepattanója döntőnek bizonyult. A hétvégi zete meccs egy kicsit idegesít. Ebben az időben elmenni egy irányítóval egy jó formában lévő Egerszeghez nem veszélytelen. A Slovan-t azt hittem lenyomjátok. Mi két éve játszottunk velük és bár kikaptunk, de az itthoni meccs nagyon szoros volt és a mi csapatunk egy kalap szart nem ért akkor (Hencsey, Rajkó, Mérész, Visockas, Ried).76 - 70. Semmi gond! Itthon elkapjátok őket és csoportelsőként továbbmentek. Nekünk egy kicsit nehezebb a helyzet, mert a Himski elkapta a cseheket és így már van körbeverés.

Biztos forrásból tudom, hogy ha összejön Szabolcsban a lé, akkor Halimics aláír.

Fera!

Köszi!

Fish!

Madison-t nem mindenképp akarták elküldeni, csak nem fizették ki neki azt a pénzt amit kért. Kicsit irreális is lett volna szerintem, ha másfélszer annyit keresne, mint Davis. Az mondjuk tény, hogy amit kért magyar szinten nem számít soknak. Miután elment a vezetőség elhatározta, hogy elsősorban magyarokra fog alapozni. Már leírtam, hogy ennek a keretnek véleményem szerint az esélye a bajnoki címre max. 30 %. De vegyünk mi is két idegenlégióst és két válogatottat ültessünk a padra? Biztos, hogy eredményesebbek lennénk, ha bevásárolnánk? A csapat jelenlegi bajnoki eredményei (1. hely 11 győzelem 1 vereség) valóban változtatást sürgetnek?

Üdv.
Feribá04

kaposvari Creative Commons License 2001.12.13 0 0 720
Nyerni kell St. Pöltenben jövő héten, majd Szaratovban nem jobban kikapni mint amennyire vertük őket itthon. A Geoplin úgyis ver mindenkit otthon, úgyhogy ezzel a menetrenddel továbbjuthatunk a második helyen. Tegnap Ljubljana, hétvégén Nyíregy, aztán Ausztria majd Salgótarján. Legnagyobb ellenfelünk továbbra is a fáradtság és a sérülések. De mindenhol nyerni kell!
Gratula a Paksnak.
Hajrá Magyarok, hajrá Kaposvár!
Fishtax Creative Commons License 2001.12.13 0 0 719
Az a 6 pont otthon ledolgozható, hazai közönség előtt meg lehet verni a szlovénokat!

HAJRÁ ASE! A sérült Mészáros helyett a kisebbik Fodor játszott - és láss csodát, többet dobott, mint a bátyja. Hajj-hajj, továbbra sem adom fel azt az álláspontomat, hogy hiba volt Madisont elengedni, és Gerit idehozni, biztosan benne van ebben az apuka keze, biztosan nagyon szerette volna együtt játszatni a családot... Sikerült neki, majd a végén tisztázódik a csapat pozitívan vagy negatívan jön ki ebből.

fish

Előzmény: belfera (718)
belfera Creative Commons License 2001.12.12 0 0 718
Geoplin Ljubljana - Kaposvár 76-70

Sebaj, nincs még veszve semmi.

Lugano Snakes - Strasbourg 79-78
Dávid 20 pont, 7 lepattanó

belfera Creative Commons License 2001.12.12 0 0 717
Büyük Kolej - Atomerőmű SE 83-87

Gratulálok, csak így tovább!
Ljubljanában pedig : Hajrá Kaposvár!

kaposvari Creative Commons License 2001.12.12 0 0 716
Majd meglátjuk. Egyelőre még nincs ott.
Este mi lesz Törökben, nyertek?
Én optimista vagyok ezért azt írom a mieinkről, hogy hatalmas bravúr lenne a győzelem. Nem is az ellenfél, hanem a csapatunk állománya és picit a formája miatt is.
Előzmény: Feribá04 (715)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!