A tegnapi nap bizony elég feketének számított mind a női, mind a férfi vonalon. A GYSEV-től győzelmet vártam, ám az USVO fergeteges végjátéka ellen nem volt sanszunk. Egy szomorú körülményt azonban muszály megjegyeznem. A Sopron Európa talán legjobb csapatát fogadta, 4 perc van vissza és egál a meccs állása. Az ember ilyenkor azt képzelné, hogy a teltházas csarnokban majdnem leszakad a plafon olyan hangulat van, ehelyett azonban semmi. Hajrá Sopron kiáltást csak a hangosbeszélőből hallottam. Nem értettem...Na mindegy...
A Kaposvárnak sajnos esélye sem volt Szaratovban, mint ahogy nekünk sem Opavában. Azok a paksiak akik eddig bírálták Czigler Laci teljesítményét alighanem elgondolkodhatnak azon, hogy mennyit ér a játéka. Kínkeserves győzelem a MAFC ellen és sima vereség a Koracsban. Nem is emlékszem mikor kaptunk utoljára százast. Forró pillanatok várnak ránk hétvégén a megyerangadón.
A tippversenyről:
A sérülések miatt azt hiszem több helyen megváltoztatnám tippjeimet. Lehet?
NyKE-Falco V 6 (A Falco már nem hibázhat)
MAFC-Klíma Vill V 15 (A MAFC lelkesedése ennyire elég)
Szeged-Körmend V 11 (A két amerikai kevés lesz)
Dombóvár-Paks V 12 (Ennyivel jobb a Paks)
Debrecen-Szolnok H 2 (Reménykedek és kockáztatok is)
ZTE-Alba V 6 (Nem lesz sima, de mi sem hibázhatunk már)
Elég kicsi kb. 800-an férhetnek el max, de semmi esetre nem kell korábban odamenni (kivéve, ha kíváncsi vagy az ifi meccsre), mert Pesten majdnem csak divatszurkolók vannak (a majdnem én vagyok).
Egyébként sok sikert estére, remélem nyertek! Nekünk nagyon nehéz lesz, mert Laci kezéről még nem lehet levenni a kötést és Zalán sem 100 százalékos.
Nem tudja valaki, hogy mekkora a MAFC csarnok és mennyi az ülőhely ebből? Oda is korán kell érkezni jó helyért? Val.szleg. felmegyünk a családdal a meccsre.
Igaz nem vagyok szolnoki, de ha jól tudom, már idény elejétől ott van. Fiatal, kettős igazolással asszem Kecskeméten játszik (de lehet az akár Nagykőrös is).
Hú, most elfelejtettem, milyen meccsek lesznek holnap.
Neztem a Szeged ellenni meccs pontdoboit es a cserek kozott feltunt egy Vidanovics nevu uriember. Ki o? Valami ujabb delszlav szerzemeny? Arra az esetre, ha valaki megserulne?
Willie
Nekem komolyan semmi bajom se az ASE szurkolókkal, se a csapattal. Miért a sportfórumon megy az anyázás?:-))
Tippelésen még agyalok egy picit.
Holnap lesz azt hiszem (nem biztos) egy elmaradt nb1-es meccs, arra is lehet tippelni.
Hajrá ASE-ztak? Ez tetszik! Mi volt a reakciótok?
"viszont ti bármennyire szimpatikusabbak vagytok" Na erre kiváncsi vagyok mit szólnának a sportfórumon?
Veletek nem lesz gondjuk ugyanis az MTE rigmus mellett hajrá ASE kiáltásokkal próbálták "bosszantani" a hazai nagyérdeműt. Semmi különös egyébként, csak mostanában mi vagyunk a célpontjai az alább említett triumvirátusnak. Igaz a dombói suttyókkal még B csoportos eredetű a kölcsönös imádat, de ez szerintem csak a szokásos szomszédvár-dolog. Mára annyi jutott nekik, hogy ellenszurkoljanak nekünk a többi csapat mellett.
Üdv,
viszont ti bármennyire szimpatikusabbak vagytok, bírnám, ha elcsúsznátok Dombóváron:-)) Mármint a csapat.
Czigler Laci és Mészáros Zalán nélkül mi sem sok jóban reménykedhetünk. A hétvégi eredmény azt kell mondjam reális volt, bár a MAFC dobóformája nem volt akármi. Ha Zacsi nem ugrik be az utolsó negyedre szerintem kikapunk.
Sok szerencsét a kupameccsekre!
Üdv.
Feribá04
Mi volt a gond a dombóváriakkal? Mi hétvégén megyünk remélem nem lesz probléma. Eddig még negatívat nem nyilatkozhatok róluk.
Bukva is részleges szalagszakadás, négy-hat hét, Beck Attila kézsérülés, egy hónap. Filipovics se teljesen egészséges, de azért ő utazik holnap Szaratovba. Jövőre jó lenne azért harminc alattiakat is igazolnunk, mert ez így olyan mint orosz rulettezni. A dombóvári szurkolók hozták sötét formájukat, méltán helyük van a piros-fekete duó oldalán, nem csoda, hogy így összejöttek:-)). (szubjektív vélemény!!!)
Visszatérve a Koracs kupára, győzelem esetén biztos továbbjutás a tizenhat közé, de egy kis arányú vereség is belefér, de ahhoz utána kötelező a Ljubljana legyőzése.
Az EB selejtező tényleg az észtek ellen lesz Kaposváron, mégpedig hat órakor.
A manóba, teljesen megfeledkeztem a tippversenyről! :-((((
Sajnos a héten nem tartózkodtam itthon, ezért a Debrecen elleni győzelemről is lemaradtam. Utólag is gratulálok hozzá!
Újra itt.
A nemhivatalos Red Devils-szilveszter egy kicsit kifárasztott, majdnem megfeledkeztem a tippelésről.
Körmend-Debrecen +16 (hú de optimista vagyok)
Falco-ZTE +3 (nagy nehezen azért összejön nekik)
Szeged-Szolnok -14 (de azért lesz egy kis szolnoki szenvedés)
Kaposvár-Dombóvár +18 (a rangadó az rangadó)
Alba-Nyíregy +16 (ennyi)
ASE-MAFC +12 (nem olyan rossz a MAFC)
Megnéztem a naptáramban (amit a fiba.com-ról írtam ki) és tényleg Észtország van ott is, úgyhogy nem értem. Még a végén én is kénytelen leszek beírni a Nemzeti Sport-os topicba:-))
Ma végre folytatódik!!!