Keresés

Részletes keresés

Pityu... Creative Commons License 2018.05.07 0 0 150

Nem tudja véletlenül valaki,itt magyarországon lehet valahol szerezni huawei mate 10 litéhez érintős lcd kijelzőt középső kerettel,szóval nem csal lcd t mert azt már találtam

Sajnos az eredeti keretet el baszta egy házi barkácsolós akinek csinálnám a telefont

Nem tudom,milyen ragasztóval kente be de szerintem tönkre baszta a keretet.

Ithomy Creative Commons License 2018.05.06 0 0 149

Szziasztok!

Huawei p20 lite-m van. Az vele a problémám, hogy alaphelyzetben nem látszik az állapotsáv. Ha oldalra fordítom látható. Hogyan és mit lehetne állítani, mert így igen zavaró. Előre is köszi!

Legere Creative Commons License 2018.05.05 0 0 148

Sziasztok!

Huawei P10-em van, de tartok tőle, hogy a mostani kérdésem inkább az androiddal, meg a Goggle alkalmazásokkal van összefüggésben.

Az a gondom, hogy a Google Play alkalmazásban megvásárolt zeneszámaimat kizárólag csak a Play Zene alkalmazásban tudom meghallgatni, holott jobban szeretném, ha a telefon belső tárhelyén a gyári "zene" ikon alatt jelennének meg a többi zenéim mellett. Nem értem miért erőlteti a Google ezt a logikát, mindenesetre jó lenne, ha a megvásárolt zenefájlokkal szabadon rendelkezhetnék. 10 év iPhone bűvölet után váltottam Huaweire, amit egyáltalán nem bántam meg eddig. Ott, amikor megvettem valamit az iTunes Store-ban, élből a zenéim közé töltődött le. Itt meg csak egy külön Goggle Zene alkalmazással lehet visszahallgatni? Ennek nem örülök. :-(

tonyka100 Creative Commons License 2018.04.07 0 0 147

Sziasztok!

Ez a f. Huawei P9 lite DS (új,független,magyar nyelvű) szívat. Odáid eljutottam, h. RENDSZERFRISSÍTÉS és újraindítás után kérte a PIN kódot. Hiába bökdöstem bele, OK gombot nem találtam. Néhányszor ezt eljátszottam eredménytelenü, gondolom ezért  kért  SIM PIN1 kódot is, ott már volt OK gomb. Aztán kezdte előről.. Próbálkoztam volna a HARD RESET megoldással, de ez a menüpont újraindításkor (a két kezelőgomb folyamatos nyomvatartása után) nem jelent meg, helyette SOFTWARE INSTALL FAILED! + 1 link: help   www.emui.com/emotiondownload... stb amire üres oldal jelent meg. Szervíz legyen, kuka, vagy kaphatok innen segítséget?

harcsy Creative Commons License 2018.04.05 0 1 146
Előzmény: Veszelyes01 (145)
Veszelyes01 Creative Commons License 2018.04.04 0 0 145

Sziasztok.

Most vàltok samsung--rol Huawei -re.

A kèrdèsem az volna hogy minden cuccomat àt tudom menteni 

a Huawei-re? 

A samsungnàl egymàs mellè raktam ès àtvette az adatokat.

Itt hogy csinàljam ? Van erre programja a Huaweinek ?

Köszönöm a választ.

Kao8 Creative Commons License 2018.03.29 0 0 144

sziasztok

huawei mate 9em van és egy probléma merült fel a telefon kijelzőjén

valahogy lehet véletlen elnyomtam valamit és egy huzogatható kis fehér kör jelent meg és fogalmam sincs hogy hogyan tudom eltüntetni

a screenshoton nem látszik és  néhány alkalmazás megnyitásakor sem de engem nagyon zavar

a válaszokat előre is köszi

BZSBigyo Creative Commons License 2018.03.22 0 0 143

Sziasztok,

p9 lite olyat csinál, hogy pihen az asztalon, és a hívónak foglalt at jelez.

Valaki tapasztalt ilyet ? 

adapet Creative Commons License 2018.03.17 0 0 142

Üdv Everybody!

Van egy Huawei P8 Lite telefonom, ami mostanság igencsak rendetlenkedik. Hiba néhány hónapja jelentkezett ami abban nyílvánult meg, hogy a kijelző alsó része nem érzékelt semmit főleg gépelésnél volt idegesítő, hogy az alsó billentyűsor nem reagált semmire ez idővel addig fajult míg végül teljes kijelző meghalt nem reagált semmire. Bevittem szervízbe , utána megoldódott a probléma működött rendesen viszont most újra előjött ugyanez a probléma, kemény 1,5 hónapig hibátlan volt. Esetleg másnál is előfordult ilyen hiba vagy csak én fogtam ki ezt az egyet ?

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.11 0 0 141

Azzal mik mennek el sz@rni? minden?

Előzmény: bubus66 (140)
bubus66 Creative Commons License 2018.03.07 0 0 140

Szia Factory reset a megoldás.

Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.03 0 0 139

Üdv. P -9 Lite  android 6. Bele varázsoltam a képrnyőzárat,de minek? Most szeretném kivenni,de a leirások alapján nekem nem jelenik meg a "nincs" opció,amit bejelölhetnék. Tud valaki segiteni?

István-3 Creative Commons License 2018.03.02 0 0 138

Tegnap vettem egy P Smartot. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a néjegyzékben csak a telefonszámos kontaktokat lássam? Van egy csomó emailcímes kapcsolatom amikhez telefonszám nincs. A beállítások minden fajtáját kipróbáltam.

Köszi, ha tudtok segíteni.

Savanna Express Creative Commons License 2018.03.01 0 0 137

Megválaszolom magamnak a kérdést!

Megtudtam,hogy az a valami az akkumulátor hőmérséklet jeladója.

Előzmény: Savanna Express (136)
Savanna Express Creative Commons License 2018.02.28 0 0 136

Üdv!

A p8 lite akkumulátor cseréhez kérnék segítséget!

Saját magam kezdtem el a telefon aksi cseréjét! Az akkumulátor hátoldalára rá van ragasztva egy fekete téglalap alapú valami, ami olyan mintha aksi védelem lenne! (melegedés vagy cellazár védelem)  Na ennek az egységnek elszakadt a bekötő szála!

Az új aksin nem látok ilyen cuccot, gondolom a régiről kellett volna az újra átrakni!

Kérdésem, hogy kell ez az áramkörhöz hasonlító egység az új aksi beszereléshez, vagy mellőzhetem, ha már ügyesen elszakítottam?

köszi a választ....

csoer Creative Commons License 2018.02.28 0 0 135

Sziasztok.

Új vagyok a fórumon, de nem új a Huawei terén.

Huawei Mate 8-ról váltottam tavaly novemberben Huawei Mate 10 pro-ra.

A Mate 8-al maximálisan meg voltam elégedve, egy szem problémám nem volt vele.

A Mate 10 pro viszont furcsa és nagyon bosszantó dolgot művel, amivel nem tudtam eddig mit kezdeni.

A mai nap voltam a szervizben, ahol azt mondták, hogy ilyen problémát még nem jeleztek.

A lényeg: nem lehet a fényerőt szabályozni, ha kiveszem a jelölést az automatikus fényerőnél, akkor újraindítás, vagy ki és bekapcsolás után visszaállítja automatikusra (a pipát önállóan visszateszi) és a leggyengébb fényerőre állítja, ahol is már alig lehet látni a képernyőt.

Szerviz központot is felhívtam, ahol azt mondták lesz majd szoftver frissítés, de sajnos tamáskodom.

Tényleg lesz és ha igen, talán még idén.

Az iránt érdeklődnék, ilyen jellegű problémával találkozott-e valaki és mire jutott?

minda1977 Creative Commons License 2018.02.18 0 0 134

Sziasztok. Légyszi vki segítsen! 
Telefonomon ( Leagoo T5 ) ...de férjem régi Huawei én is volt ilyen. Egyszercsak/naponta többször minden ok nélkül magától megszólal felvett hangfájl. Ez hiba vagy valamit be lehet állítani?? A telóm 2 napos. Minden segítséget megköszönök.

harcsy Creative Commons License 2018.02.14 0 1 133

A Sonys  progit most is megtalálod. MyPhoneExplorer a neve. Csak annyi kell, a telefon drívere legyen fenn a gépen. Wifi, bluetooth, kábel csatlakozási lehetősége van. Gépre letölt, telefonra letölt, és oda-vissza bármit rakosgathatsz.

Előzmény: Zolika2008 (131)
bubus66 Creative Commons License 2018.02.14 0 1 132

A Program neve HiSuite.  Különben meg minek a gépre menteni mikor gmail le szinkronizálja a névjegyeket a többit meg a google drivere is meg a HiCloudra (5Gb tárhely van a p10-nek) és ott biztos, hogy meg vannak.

Előzmény: Zolika2008 (131)
Zolika2008 Creative Commons License 2018.02.13 0 0 131

Hello, névjegyek, képek,  videok! Olyan ami az sd kártyát is latja! Régen sony z3hoz volt automikus szinkronizalo progi, csak radugtam es megkereste az uj képeketk.. És mentette is laptopra. 

Előzmény: bubus66 (130)
bubus66 Creative Commons License 2018.02.13 0 0 130

Szia mit szeretnél szinkronizálni? Névjegyzék stb?

Előzmény: Zolika2008 (129)
Zolika2008 Creative Commons License 2018.02.13 0 0 129

Sziasztok! 

Tudtok mondani használható szinkrónizáló programot windowsra, P10es telefonnal kompatibiliset! Válaszokat előre is köszi

Budka75 Creative Commons License 2018.02.13 0 0 128

Sziasztok!
Ki vett telefont mostanában?
Egy kutatásban azt vizsgáljuk, hogy mitől függ a vásárlást követő hangulat. Olyan embereket keresünk, akik az elmúlt hetekben, hónapokban mobiltelefont vásároltak.
Egy rövid kérdőívben kell pár választ adni, kb 5 perc. Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8AXw-z7qaPi6Lc3JR9xJJ-mJC7b8PBZ_vHnbiOORW6-T5qg/viewform?chromeless=1&edit_requested=true

Airbag. Creative Commons License 2018.02.11 0 0 127

a garancia a cserélt készülékre újraindul.

a csere időpontjától indul a 2 év.

Előzmény: navilla (126)
navilla Creative Commons License 2018.02.11 0 0 126

Velem másodszorra adja elő ugyanezt, de nekem egyáltalán nem ír ki semmi. Egyszer csak elsötétül, hiába nyomom a lekapcsoló gombot, vagy a hangerőt, hiába töltöm. SEMMI. Meg se mozdul. Először visszavittem, kicserélték egy ugyanolyan HUAWEI-re, mert nem tudták megjavítani. Az a gond, hogy azóta a garancia is lejárt, már nem fogják kicserélni. De nem egész két éven belül másodszor járok így a 2. HUAWEI készülékkel. Nem lehet, hogy ez valami típushiba?

Előzmény: g4lx (66)
tanácstalanul Creative Commons License 2018.02.10 0 0 125

Üdv!

Én is segítséget kérek:

Karácsonyra a Telenornál csomagot váltottam, s kaptam hozzá ajándékba egy Huawei (LUA -L01) okoskát.

Vettem bele egy sd kártyát, amit helyben be is raktak.

A napokban fényképeztemvele (első kamera 8Mp, hátsó 2) de nem találta meg a laptop a képeket.

Összedugom a géppel, de csak a telefonmemóriát mutatja, az sd kártyát nem találom a laptopon.

A telefonban a galériában ott vannak a képek.

Mi a teendő? A telefonban kell valamit beállítani?

Ez még nem minden:

Megtartottam a régi telómat is, a kocsiban a visszapilantó tükörre erősítve uti kamerának.

Ebből a sim kártyát áttették az újba, csak sd maradt.

Ez meg azt produkálja, hogy minden videót a teló memóriájába készít, s amikor az megtelt, akkor folytatja az sd  kártyán.

Egy kétórás út után a laptora rakom a videókat, (ez a gép) először a teló memóriájából, majd az sd-ből tölti föl.

Itt is be kellene állítani a telóban, hogy mindent az sd kártyára tegyen.  De hogyan?

A segítséget előre is köszönöm.

Putyu72 Creative Commons License 2018.02.08 0 0 124

sziasztok p10 van ha kikaocsolom a mobil internetet ugyanugy tudok netezni nincs valakinek ilyen problémája esetleg?

kranx Creative Commons License 2018.02.05 0 0 123

Ezen az oldalon sok jó információt találni mindennel kapcsolatosan.  http://www.gsmbutik.hu/termekek-telefon-tipus-szerint/sony-termekek/sony-xperia-l1

westroit Creative Commons License 2018.02.01 0 0 122

Mert a huawei csak az smst, nem fogadott hívást es a zene lejátszást + akku szintet mutatja. Más egyéb nem gyári progit nem tud mutatni :(

Előzmény: Bigy80 (121)
Bigy80 Creative Commons License 2018.01.31 0 0 121

Üdv mindenkinek!!!

Olyan problémám lenne van egy Mate 10 pro telefonom ha jön egy értesítés pl. a messengeren nem mutatja a zárt képernyőn csak ha sms jön!! Miért?

Köszönöm előre is! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!