Keresés

Részletes keresés

belfera Creative Commons License 2001.12.01 0 0 658
Szolnok - Körmend 80-72

Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez.
Eddig minden idegenbeli rangadón vezettünk,de sajnos nem tudtuk megtartani vezetésünket a végére. Reméljük ezen sikerül javítani, a hazai meccseinket pedig továbbra is hozzuk.

Hajrá Körmend!

kwest Creative Commons License 2001.12.01 0 0 657
Azért Nickel védekezésben magasan felülmúlja Denist. Támadásban meg remélem hozza a szolnoki formát.

Na, indulni kell...

Előzmény: Törölt nick (656)
belfera Creative Commons License 2001.11.30 0 0 655
Ma délután a Marc Körmend megkapta Delmonte Madison játékengedélyét.
A játékengedély ügyében folyó találgatásokat ezzel le lehet zárni. Már tény hogy Madison játszhat a Körmendben. A holnapi Szolnok-Körmend mérkõzésen Madisont szerepelteti a Körmend, Toroman pedig ezúttal kimarad a csapatból.

Hajrá Körmend!

LD!

Néhány éve volt ilyen szabály az A csoportos csapatoknál, jelenleg csak a B csoportban kötelező 3 fiatal szerepeltetése a tizes keretben. Bár ez gyakorlatilag csupán azt eredményezi, hogy 7-8 játékos játssza végig a meccseket.

LD Creative Commons License 2001.11.30 0 0 654
Nekem van egy elég komoly tippem a dologra. Dzunics magyar lesz, és pluszba jön Halimics. Ha pedig Ivko is magyar lesz, akkor Allison is játszhatna. Így van K.vár-on 4 légiós, úgy már 6 lenne. Nem a Kaposvár miatt, de ez nekem az egész tendencia nekem nem szimpatikus. 36-38 éves "egykori" jugoszlávok játszanak magyarként, miközben az a pár tehetséges magyar fiatal jobb esetben a padról, rosszabb esetben a lelátóról figyeli a meccset. Én visszatérnék 2 légiósra, a honosított is légiósnak számítana, és minden csapat 10-es keretében min. kettő 21 éven alulit kéne szerepeltetni. Ez kicsit lenyomná a játékosok árait is.
Feribá04 Creative Commons License 2001.11.30 0 0 652
Fera!

A lényeg állítólag itt nem a szerződésen, hanem a játékengedélyen van. Nick játékengedélye az idény kezdetekor nálunk volt és ezt kérte el a Dombóvár. Tehát ez számít EGY (1) igazolásnak. Kiváncsian várom a folytatást és nagyon sajnálom Madison-t.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: belfera (650)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.30 0 0 651
Jogos, úgyhogy sporttárs hozzon szépen valami konkrétumot, hogy mire is utalgat itt, vagy könnyen elvesztheti a szavahihetőségét.
Előzmény: Fishtax (645)
belfera Creative Commons License 2001.11.30 0 0 650
Részlet az MKOSZ férfi NBI-re vonatkozó versenykiírásából:

9.3 Az MKOSZ által az adott bajnoki évben rendezett bajnokságban annak a sportolónak van játékjogosultsága, aki a küzdelemsorozat megindulásakor az adott bajnoki osztályban indulásra jogosult egyesület szabadidős, vagy hivatásos sportolója és ez a tény be van jegyezve a Kosárlabda Igazolványába és/vagy az MKOSZ nyilvántartásába, továbbá a Férfi Hivatásos Alszövetségtől a tárgyévre játékengedélyt kapott. ...

9.4 Az MKOSZ által adott bajnoki évben rendezett bajnokságban az a sportoló is játékjogosultságot szerezhet, aki az MKOSZ által meghatározott idõpontig az adott sportszervezethez igazol (átigazol), és részére az MKOSZ adott bajnoki idényre játékengedélyt adott.

9.5 Az NB I. osztályú bajnokságban a kosárlabdázó 1 (egy) alkalommal a megadott határidõig szabadon igazolhat.
9.5.1 Átigazolási határidõ A és B csoport:
2002. február 22. 12.OO óra

Hát, látva a fent idézett, tipikus, magyar módon megfogalmazott, többféleképp értelmezhető részletet már én sem vagyok benne annyira biztos, hogy Nick játékengedélyt kaphat.
Hiszen Madison "az MKOSZ által meghatározott idõpontig az adott sportszervezethez (Dombóvár) igazolt/átigazolt", és mivel ezt "az NB I. osztályú bajnokságban a kosárlabdázó 1 (egy) alkalommal teheti meg a megadott határidõig", ezért Körmenden már nem kaphatna játékengedélyt.

Ha ezt a szabályt valóban a játékosok védelmében hozta a liga, akkor teljességgel érthetetlen, hogy miért tesz különbséget a szezon kezdete előtt, ill. a szezon közben szerződtetett játékosok között. Hisz bármelyikükkel megtörténhet, hogy nem fizet nekik a klubjuk.

Azt hiszem itt a jogászok dolga lesz értelmezni a versenyszabályzat teljességgel dilettáns, kretén megfogalmazását.
Bár némileg talán egyszerűbb lett volna már a versenykiírás elkészítéséhez (hozzáértő) jogászokat felkérni.
Azért reméljük a legjobbakat.

Hajrá Körmend!

Fishtax Creative Commons License 2001.11.30 0 0 649
Nálunk valóban a közönség kedvence, de máshol (válogatott meccsen) nem. De szerintem is hagyjuk, sokat tenni ellene úgysem tudunk. (Amit sporttársnak írtam, az nem Zalánra vonatkozott!)

Remélem, az ASE-Kaposvár meccs a sportszerűség keretein belül marad, úgy a pályán, mint a lelátón!

fish

Előzmény: Feribá04 (648)
Feribá04 Creative Commons License 2001.11.30 0 0 648
Hagyjuk már ezt a Zalán témát. Tény, hogy korábban elég érdekes dolgai voltak (Honvéd, Pécs) és nem is örültem igazán, hogy hozzánk szerződött, de emberben nem csalódtam olyan kellemeset, mint benne. Davis-t leszámítva senki nincs a csapatban, aki annyira felszántaná a pályát és olyan hálás lenne a közönségének, mint ő. Nem véletlen, hogy ők ketten a közönség kedvencei.

Üdv.
Feribá04

Feribá04 Creative Commons License 2001.11.30 0 0 647
Én csak arra vagyok kiváncsi, ha mondjuk Nick nem játszhat, akkor az éves fizetésének ány százalékát kell kifizetnie a Körmendnek. Hiszen év végéig írt alá és nem hiszem, hogy ilyen kitétel lett volna a szerződésben, mert ez csak azt jelentené, hogy tudtak az egészről (mármint a körmendi vezetők.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Törölt nick (643)
Fishtax Creative Commons License 2001.11.30 0 0 646
Elnézést a duplázásért!

fish

Fishtax Creative Commons License 2001.11.30 0 0 645
(sporttárs, stílusosan szólva, ez sportszerűtlen volt! Én örülök neki, hogy van körünkben olyan, aki igazán bennfentes a kosárlabdában, és megosztja velünk, outsider szurkolókkal az információit, de nem szép dolog a jólértesültség látszatát kelteni, majd visszahúzodni az elefátcsonttoronyba! Ez nekem kicsit nagyképűségnek, lenézésnek tűnt, pláne annak tudatában, hogy tisztában vagy vele, akik ide irogatnak, mennyire éhesek minden új, hiteles információra. Kérlek, ha máskor vmiről nem akarsz írni, ha vmiről nem szabad beszélned, akkor azt ne is csillantsd meg előttünk! Harag nincs, részemről továbbra is szívesen olvaslak!

fish)

Fishtax Creative Commons License 2001.11.30 0 0 644
(sporttárs, stílusosan szólva, ez sportszerűtlen volt! Én örülök neki, hogy van körünkben olyan, aki igazán bennfentes a kosárlabdában, és megosztja velünk, outsider szurkolókkal az információit, de nem szép dolog a jólértesültség látszatát kelteni, majd visszahúzodni az elefátcsonttoronyba! Ez nekem kicsit nagyképűségnek, lenézésnek tűnt, pláne annak tudatában, hogy tisztában vagy vele, akik ide irogatnak, mennyire éhesek minden új, hiteles információra. Kérlek, ha máskor vmiről nem akarsz írni, ha vmiről nem szabad beszélned, akkor azt ne is csillantsd meg előttünk! Harag nincs, részemről továbbra is szívesen olvaslak!

fish)

VIOLA_ Creative Commons License 2001.11.29 0 0 642
Ha jöttek a hármasai, nem bántotta senki. Illetve nem emlékszem, hogy többet kapott volna a lelátóról, mint aki rosszkor bosszantó hibát csinál. Ez az egész ügy az egyik /zalaegerszegi?/ válogatott meccs óta él a köztudatban.

Az ottmaradt szurkolókhoz a korrektség kedvéért hozzátenném "a maguk módján"-t. Ami néha azért jól hozza ki magát.

Előzmény: Fishtax (641)
Fishtax Creative Commons License 2001.11.29 0 0 641
"...kivételt képez talán, ha hazai, esetleg korábban ott játszó, már nem kedvelt játékosról van szó. Ilyenről márpedig nem volt szó.:-)"

Márpedig pont ilyenről lehetett szó, ha jól hallottam, a pécsi szurkolók nem nagyon kedvelték Zalánt, míg ott játszott, és ezek szerint nehezen is felejtenek.
De mindegy, ez a legkevesebb, nyertünk, lehet tovább reménykedni és bízni a csodában (mondjuk abban, hogy januártól lesz Cziegler, Gulyás, Dávid...)!

fish

Előzmény: VIOLA_ (640)
VIOLA_ Creative Commons License 2001.11.29 0 0 640
Két hozzáfűznivalóm lenne.
A férfimeccs szurkolásáról globálisan belfera fogalmazott jól: volt egyfajta várakozás a bár jól teljesítő, kettőből két vereséggel álló, lehet bizonyos szempontból ismeretlenebb férfiválogatottal szemben. Miután színvonalas volt a csata, tartósan jó magyar dobóformával, azok az emberek, akik a távozó törzsszurkolók helyére léptek - eleinte ültek - , a második félidőben kitettek magukért. S bár itt, ezen a mérkőzésen a csapat tüzelte fel a lelátót, Varga Matyi nem véletlenül mondatta be a végén, hogy külön megköszöni a buzdítást. Az első meccsen kétségtelen nagyobb létszámú volt a tábor, a közönség, viszont azt a leírhatatlan érzést, amit az öltözőből ki-kitekintető lengyel játékosok is tapasztalhattak néhány perccel még a női találkozó vége előtt, azt a játékosok felé sugárzó rajongást vagy szeretetet a férfimeccs lefújásakor újra átélhettük.
Mészáros. Félreértitek. A Zalánt hívhatnák Szabó Ödönnek akár, egyszerűen volt egy periódusa, amikor kevésbé ment neki a játék, technikai hibákat csinált. Miután minden egyes támadás nagy fontossággal bírt, érthető volt ez a megnyilvánulás - ahogyan a vezéregyéniség Kálmán cseréjénél tiltakoztak, amikor a szövkap pihentette. Ők is ugyanúgy a győzelmet akarták, mint Ti a tv előtt Fehérváron, Szombathelyen, Körmenden... És ennek megfelelően rendelték alá a hovatartozást. Kivételezés a közönségtől negatív vagy pozitív irányban válogatott meccset nem jellemez; kivételt képez talán, ha hazai, esetleg korábban ott játszó, már nem kedvelt játékosról van szó. Ilyenről márpedig nem volt szó.:-) Még egyszer, nulla előítélet. Itt eljutottunk arra a pontra, hogy az a párszáz előbb távozó /jól megbánták már, afelől ne legyen kétségetek/ valószínű miért is ment el idejekorán: a pécsi klubcsapattal oly sok örömet okozó lányok a maguk által felépített szintet hozták. Akik pedig egyfajta várakozással tekintettek a következő meccsre...dehát innentől már tudjátok.
belfera Creative Commons License 2001.11.29 0 0 639
Ejha, szép termés jött össze tegnap éjjel óta!
Majdnem mindegyikre érkezett már válasz, de néhányra azért én is reagálnék.

Pécsi közönség:
Az elején nekem is egy kicsit vérszegénynek tűnt a szurkolás, de aztán jól belemelegedett a publikum. Szerintem egy végigszurkolt győztes meccs után kicsit leül az ember, szeretne megpihenni; gondolom ezért tartott egy ideig, míg újra felvette a közönség a ritmust (ráadásul a két meccs között volt 45 perc szünet).

Zacsi:
Szerintem Zacsit azért találja meg sok helyen a közönség, mert ő az előző szöv.kap., a jelenlegi szakmai alelnök kicsi fia. Ráadásul nem éppen látványos megmozdulásairól híres, sőt én még azt is megkockáztatom, hogy némileg "anti-kosárlabdát" játszik, ami természetesen lehet hasznos is. Szerintem nem nagyon van még1 olyan játékos, aki állandó 10 pont alatti teljesítménnyel, számos elhibázott hármassal és néhány assziszttal ennyi lehetőséget kapott volna a válogatottban + ennyi "nagybetűt" az NS-ben (lásd előző selejtezősorozat). Persze tudjuk, szükség van a védekezésére, csakúgy, mint Cziglerére, de úgy tűnik, hogy a közönség inkább a támadó játékosokra vevő.

Tegnap sem ellene szurkoltak a nézők, csupán furcsállották (szerintem jogosan), hogy miért nem cserél le a kapitány egy olyan játékost , aki 3x egymás után eladja a labdát.

Egyébként én attól tartok, hogy mivel némileg magtalálták Mészáros Junior-t Pécsett, ezért Körmendhez és Egerszeghez hasonlóan ott sem lesz mostanában férfi válogatott mérkőzés. Dehát sebaj, van még néhány "oroszlánbarlang" az országban, elég csak Budapestre, Kecskemétre vagy Pápára gondolni.

Feri bá!

A statisztikát a FIBA honlapjáról vettem, valószínűleg éjjel 1-kor már "nem fogott olyan jól a szemem". Bocs, hogy Zacsinak több pontot, és kevesebb hármast tulajdonítottam, valóban a 13/9 a helyes adat.

A BS egyébként egész pontosan "Blocked Shots".

sporttárs!

Te csúnya, kínozod itt szegény kosár-fan-eket!!
Hadd találgassak, csak nem magyar válogatottat igazol a Klíma-Vill? Ennek valóban lenne visszhangja, vagy esetleg 1(-2) újabb honosításnak, és ezzel együtt új légiós(ok) szerződtetésének.

Mindenkinek jó szurkolást szombaton!
Hajrá Körmend! Mindent bele Szolnokon!
Vasárnap pedig: Hajrá Albacomp!

Beléndek Creative Commons License 2001.11.29 0 0 638
Ez nagyjából azt támasztja alá, amit az előbb mondtam a megfelelő helyszín kiválasztásáról.

Emellett Pécsett nem igazán favorit a férfi kosárlabda, úgyhogy azt a meccset kár volt a Lauberbe vinni. Legalábbis ebből a szempontból.

Előzmény: Feribá04 (633)
andrej11 Creative Commons License 2001.11.29 0 0 637
Ez nem szép tőled, ha már elkezdted mondhatnál is valamit.
Előzmény: Törölt nick (636)
bz_ Creative Commons License 2001.11.29 0 0 635
Feribá04!

Természetesen csak találgatni tudok. Ha csak úgy egyszerűen eltűnik a mezőnyben, vagy ha pár dobása nem megy be, akkor szerintem nem. Ha látványosan nem tud mit kezdeni a labdával, vagy a kitartó sikertelenség ellenére is erőlteti a dobást, ha "kilóg a csapatból", akkor lehet. De ha arra akartad kihegyezni a kérdést, hogy más-e a tűréshatára a pécsi közönségnek Zalánnal és Istivel szemben, akkor azt mondom, hogy biztosan vannak egyének, akinek igen, de nincs ill. nem volt kitapintható Zalán-ellenes közhangulat.

Aláírom, hogy egy jó férficsapattal rendelkező városban más hangulata lett volna a tegnapi meccsnek (nem utolsósorban azért, mert egy ekkora csarnokot kevésbé tölt meg 2000 ember, no meg a kontaktus is más úgy, hogy a lelátó 3 m magasan kezdődik) , de megkockáztatom, hogy nem biztatta kevésbé a közönség a csapatot, mint ha Debrecenben, Miskolcon, Szegeden vagy Nyíregyházán lett volna a meccs. Továbbá azt nem tartanám jogosnak, ha bárkiben az merült volna fel, hogy "soha több férfi válogatott meccset Pécsett".

Fishtax!

Az egész KlímaVill volt tegnap Pécsett, Rózsa Gábor külön köszöntötte őket.

Szombaton győzzön a jobb!

Hajrá magyarok!

Hajrá Pécs!!!

Feribá04 Creative Commons License 2001.11.29 0 0 633
Én pedig Budapestre hoztam volna, mert akkor én is kimehetek! De ez csak vicc. Persze, hogy jobb lett volna, ha mondjuk Pakson van a meccs (legalább meg tudom otthon indokolni, hogy hazahúzok egy napra), de most már mindegy a lényeg az, hogy győztünk.

Egyébként vitatkozzunk egy kicsit (most van kedvem). A francia EB előtt játszottunk felkészülésit a horvátok ellen és a meccs úgy volt beharangozva, hogy Dávid és Kukocs először egymás ellen (Toni végül nem jött el). Ennek ellenére 1000 néző sem jelent meg. Helyszín: Lauber. Hm???

Előzmény: Beléndek (629)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.29 0 0 632
Nem hiszem, már csak azért sem mert úgy néz ki nem megyek. Aznap lesz itthon röpimeccs is és arra is van bérletem. Így a tv segítségével két meccset is láthatok. Tudom-tudom divatkosárdrukker vagyok:-)). De ne félj, a rájátszásban akkor is megyek, ha adja a TV.
Előzmény: Fishtax (630)
Fishtax Creative Commons License 2001.11.29 0 0 631
Finomítok kicsit: mivel a bajnoki rendszerben eddig is szerda-szombat ciklusban játszottunk, így a Paksra vonatkozó "elemzés" második része lehet inkább a döntő momentum, az, hogy Fodor Peti mennyire tudta tartani a tüzet az otthon maradtakban.

fish

Előzmény: Fishtax (630)
Fishtax Creative Commons License 2001.11.29 0 0 630
Mi mást tippelhetnék, mint hazai győzelmet!? :-)
Reálisan? A Paksból biztosan sokat kivett a válogatott szereplése, egyrészt két kezdőemberünk sokat játszott (Ernő tegnap is 38 percet), másrészt a csapat többi része az ő távollétükben (+Geri) nyilván nem tudott úgy edzeni, olyan figurákat gyakorolni, mint máskor. Ráadásul a 2 hét szünetben a lendület is leapadthatott. A Kaposvárnak ezzeé szemben a sok idegenlégiós és a kevés válogatott játékos miatt szinte regenerációnak tűnhetett az elmúlt időszak. (Ivkovics volt tegnap Pécsen, mutatták többször is!) Persze nem szeretnék abba a hibába esni, hogy majd utána siránkozunk, és keressük az okokat, ha ne adj isten, kikapnánk!
Nagyon kemény (durva?) meccsre számítok, néhány pont különbség lesz a két csapat között, remélem a hazai pálya és a hazai publikum nem engedi, hogy ne az Atom győzzön.
kaposvári, ha odamegyek a vendégszurkolókhoz, és azt mondom, "-A kaposvarit keresem!", akkor egyből rádmutatnak majd?

fish

Előzmény: kaposvari (626)
Beléndek Creative Commons License 2001.11.29 0 0 629
Azért a horvátokat nem lehet egy lapon említeni a lengyelekkel, legalábbis férfi kosárban nem. Nekem az 5 ezer néző a magyar-horvát meccsen kapcsán valahogy dezsávű érzésem van. 1995. szeptember 27. FTC-Ajax BL meccs, amikor a fradisták nagy része kiszorult a stadionból, mert olyanok vették meg kézen-közön a jegyeket, akik az Ajaxra voltak kíváncsiak. Hát lehet, hogy Zetében ezért voltak anno 5 ezren a horvátok ellen akkor, amikor a Zete már nem volt a topon.

Azért gondolom azzal egyetértesz, hogy célszerűbb olyan helyre vinni a fontos meccseket, ahol az adott szakágnak van megfelelő helyen álló csapata. Én a tegnapi meccset Paksra, Kaposvárra, Körmendre, Szolnokra vagy Fehérvárra vittem volna, persze nyilván a tévéközvetítés sokat nyomott a latban.

Tévedések elkerülése végett semmi kifogásom a pécsi meccsek ellen, lévén a PVSK-nak szurkolok.

Előzmény: Feribá04 (625)
Feribá04 Creative Commons License 2001.11.29 0 0 628
OK bz_! Hiszek neked! De hadd legyen egy kérdésem és utánna én kérem, hogy zárjuk le a témát. Ha Isti hoz egy gyengébb formát (mondjuk a múlt heti franciák ellenit), akkor őt is kifütyüli a közönség?

kaposvari!

Mi lesz az eredmény? 108-78 ide. Nem! Tuti, hogy nem kapunk hetvenet sem.
De a viccet félretéve fogalmam sincs. Ha egy hónappal ezelőtt kérdezed biztos paksi győzelmet mondok, de a szolnoki meccs után biztos paksi vereséget. Fogalmam sincs, hogy a válogatott meccsek milyen hatással lesznek a mieinkre (Simit valszeg nem nagyon fárasztotta le, de Sitku már tegnap délután nagyon kivolt), a pihenő milyen hatással Dzunicsékra és nem utolsósorban: Ki fújja a meccset? Ha Szabó, akkor rohanok és nagy összeggel fogadok a Kaposvárra, mert ő már nyíltan felvállalja, hogy utálja a paksiakat, annak ellenére, hogy Amerikába mi vittük ki tök ingyen.
Úgy érzem itthon mi vagyunk az esélyesebbek. Ha jól védekezünk és tudunk belőle indulni, akkor biztos, hogy nem lesz baj. Ha a Kaposvár le tudja lassítani a játékot, ha erőlteti a pozit és a váltásoknál, besegítéseknél a centerek jól letudják osztani a zsugát Dzunicsnak, illetve 20 alatt tartják Davist, vagy Sitkut, akkor megnyerheti a meccset.
Ebbe a 108-78-ban azért benne lennék nem is tudom hogy jutott ez most eszembe...Rég volt...
Amikor feljutottunk az A-ba hazai pályán fogadtuk a szintén újonc Szolnokot és ott született ez az eredmény egy fantasztikus meccsen. Szaffnauer 17/3, Radovics 28/18, Pyszniak 21, Stankiewicz 15, Morgen 21/9...ha jól emléxem...rég volt, de nagyon szép volt.

Üdvözlettel:
Feribá04

Hajrá ASE!

Előzmény: bz_ (627)
bz_ Creative Commons License 2001.11.29 0 0 627
Fishtax, Feribá04!

Zacsival kapcsolatban árnyaltabban fogalmaznék: a közönség cserét szeretett volna látni két-három bénázása, ütemtelen megmozdulása láttán. A környezetemben többünknek volt az a benyomása, hogy nem élt együtt a játékkal, formán kívül volt. Nem hiszem, hogy a személye lett volna az alapvető probléma, mert egyrészt nem kezdettől fogva foglalkoztak vele (vagy ha igen, hozzám az nem hallatszott el), másrészt a "hullámvölgy" után gyors egymásutánban bezúzott két tripláját követően (amit annak rendje és módja szerint mindenki ünnepelt) abbamaradtak a bekiabálások, a morajok és a fütty is.

Bs: Blocks (Ne kérdezzétek, hogy miért nem inkább "Bl" :-)

Alapvetően én sem értem azokat, akik hazamentek a női meccs után (mint ahogyan azokat sem, akik PVSK-meccsre kimennek, de válogatott meccsre nem). Körülöttem ketten köszöntek el a társaságuktól, az egyik dolgozni ment éjszakai műszakba, egy hölgy gyermekeit pedig csak 9-ig vállalta a nagymama. Ezzel nem akarom megmagyarázni a bizonyítványt, biztos voltak más, vagy éppen semmilyen komoly indokkal távozók is, de ilyenek is.

Paradoxnak tűnhet, de egy országon belül két városból közvetíteni lehet, hogy nehezebb feladat, mint két országból. Nem tudom tényszerűen, de könnyen el tudom képzelni, hogy Franciaországban nem a magyar Sport1 közvetítőapparátusa (úgy értem, technikai személyzete és közvetítőkocsija) dolgozott, hanem a UPC francia partneréé vagy leányvállalatáé, míg a tegnapi Pécs + Debrecen felállást csak két közvetítőkocsival és dupla személyzettel lehetett volna megoldani, és ez esetleg meghaladta a agyar Sport1 lehetőségeit.

Hajrá magyarok!

Hajrá Pécs!!!

Előzmény: Fishtax (623)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.29 0 0 626
Most aztán okosabb lettem:-).
Hétvégén végre újra magyar bajnokság, óriási rangadókkal, de még ezek közül is kiemelkedik a Paks-Klíma Vill összecsapás. Feribá, Fish mi a tippetek?
Közben nézem kisorsolták a magyar kupa nyolcaddöntőket is, finoman szólva is verhető csapatot kaptunk a Salgótarjáni Fekete Sasok képében. Van valakinek pletyije már arról, hogy kik terveznek pályázni az idei négyes döntőre?
Előzmény: Feribá04 (625)
Feribá04 Creative Commons License 2001.11.29 0 0 625
kaposvari!

Pakson még nem felejtették el Rolandka döntőbeli szemétkedéseit, de hogy miért pont "Láncfűrész" ezt sajnos szombaton nem fogod megtudni a sérülése miatt (pedig készültek a fiúk). Ha majd visszatér és lesz emlékezetes "alakítása" (mert lesz!), nézz rá a paksi B középre és mindent meg fogsz érteni.

bz_!

Én csak azt a szurkolót nem tudom megérteni, aki kimegy a női meccsre és utánna, mint aki jól végezte dolgát hazamegy.

Beléndek!

Tévedsz! Egerszegen két éve a magyar-horváton 5000 néző jelent meg, pedig a zete már akkor is egy kalap szar volt nézősereg nélkül.

Fish!

Szerintem a SPORT1-nek nem jelentett volna problémát két különböző város, hiszen a múlt héten két különböző országból adta le egymás után élőben a közvetítéseit.
Bizony jól hallottad, hogy Zalán ellen szurkoltak. Ez már divat válogatott meccseken. Nem mondom voltak hibái, de nagyon fontos és szép megoldásokat is láthattunk tőle. Kiváncsi vagyok Isti vagy Kálmán Laci milyen teljesítményre lenne képes, ha saját szurkolói várnák, hogy mikor hibázik. Ez még szarabb lehet, mint idegenben játszani. Nem baj Zacsi! Hétvégén csak hozd ugyanezt a rossz formát és minden rendben lesz.
TO: Turnovers
St: Steals
BS: Ezen komolyan kell gondolkodnom, de biztos tudja valaki.

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

Fishtax Creative Commons License 2001.11.29 0 0 624
A tegnapi meccsek statisztikáit böngészve (a FIBA oldalán) rá kellett jönnöm, hogy az utolsó néhány oszlopot nem értem: Mit jelent a TO, St, BS rövidítés, ki tudna segíteni vki?

fish

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!