Keresés

Részletes keresés

ChrisClay Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1325
És a Dombóvárt nem tudja valaki?

Kwest,beírhatnád!

Szegény Filkó...:-((( Vízzel főz.

Előzmény: isz-akos (1320)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1324
Csá,isz-akos!
Még nem dícsértem meg a nicknevedet,most megteszem!
:-)

Gratula a győzelmetekhez,bár én nem örülök neki.
(Albacomp nem a kedvencem)

Én is kiváncsiam várom a részleteket!

Játszott pl. Shannon vagy nem ?

Előzmény: isz-akos (1322)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1323
Ezt a Szántó Pistát küldd el nekem,léci!
Nem vettem ma Sportot. (spórolok:-))))

Ugyanez a véleményem Zsebe Feri nyilatkozatáról.

+ még a szurkolókat is hergeli Antonio Alexe ellen!

Felesleges.

Előzmény: palagyi (1321)
isz-akos Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1322
Valaki aki volt ma Kaposváron meccsen pls egy kis (élmény)beszámolót.
A meccsről írjatok pls. ne arról hogy igy csaltak a birok vagy ugy... A tények érdekelnek ki hogy játszott etc.etc...
Thx!
Előzmény: isz-akos (1320)
palagyi Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1321
belfera: En csak arra gondoltam, hogy egy GySEV-PVSK europai elkosarlabda, a ferfi meccsek ugyebar meg lehet, hogy kozepmezony. Persze ettol Te meg szeretheted a ferfimeccseket jobban. A Zsebe nyilatkozataval kapcsolatosan meg csak azt nehezmenyezem (a meccset nem lattam, de ugy tunik, igazatok lehet es Alexe tenyleg egy utolso genny), hogy az NS kedves asszisztalasa mellett mar megint "romanozhattunk" egy kicsit - a mai Sportban ezt Szanto Pista bacsi szajaba adva hallhattuk ujra. Kisse paradox a helyzet, nem?
Előzmény: belfera (1307)
isz-akos Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1320
Atomerőmű-Falco 96-67
Körmend-Nyír1háza 91-78
Szolnok-ZTE 80-69
MAFC-Vadkakasok 95-87
Kaposvár-ALBACOMP 77-90

Kezd érdekes lenni a helyzet! Hajrá Albacomp Forever Székesfehérvár!!!!

kwest Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1319
Munkás Torna Egylet.

Üdv Gery, nem láttalak szombaton a váróteremben aludni, úgyhogy biztos elértétek a vonatot :)))

Előzmény: Fishtax (1318)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1318
Akkor végre itt az alkalom, hogy megkérdezzem, miért MTE, és az minek a rövidítése?

fish

Előzmény: G_e_r_y (1316)
csaby1 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1317
Beszállnék én is a tippelésekbe:

Klíma - Albacomp H6 (bár jobb lenne, ha nem)
Körmend-Nyíregyháza H17 (Emirnek nem megy)
Szolnok-ZTE H20 (itt nincs meglepi)
MAFC-Debrecen V13 (sima debreceni győzelem)
Paks-Falco H16 (az ASE is jobb)
Szeged-Dombóvár V8 (hatalmas küzdelem lesz...)

Előzmény: kaposvari (1315)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1316
Hello Mindenki!

Néhányan ismerhetnek a bckormend.hu-ról, gondoltam ide is bekacsintgatok. Látom itt is van tippelőverseny, és mivel jópár fordulóban kimaradtam a saját honlapon, itt is megméretőznék.

Szóval a tippek a mai meccsekre, ha lehet jelentkezni:

Kaposvár-Albacomp H11 (hacsak Shannon nem dob 50-et)
MTE-Nyíregyháza H27 (Kicsit talán könnyebb lesz mint szombaton...)
Szolnok-ZTE H14 (Alapos önbizalomvesztés kell a zegieknek szombat elött!)
MAFC-Debrecen V5 (Persze csak ha lefújják a kétkezes lökéseket... :))) )
ASE-Falco H18 (Fejeket behúzni...)
Szeged-Dombóvár V7 (Hajrá Gumi, Hajrá Vasút! kwest szurkolj ám teljes erővel...)

Mégegyszer üdvözlök mindenkit ezen a fórumon is!

Hajrá piros-feketék & Dombóvár!

kaposvari Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1315
Hát, igen a csapatod jobban áll (úgyhogy mindent bele):-)))
Előzmény: Fishtax (1313)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1314
Igen, a kis bajszosnak valamiért a bögyében vagyunk, emlékszem erre a nyilatkozatára, valamint arra is, hogy az idény előtt ő volt az egyetlen aki nem várta a dobogóra a Klímát az edzők közül. Volt valami harmadik megnyilvánulása is, de arra most nem emlékszem. Viszont mégse lenne jó, ha este vele foglalkozna a szurkolótábor. Többet ér a pozitív szurkolás. Williamstől tartok egy kicsit, de nem lesz gond úgy érzem.
Előzmény: Lecsó11 (1311)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1313
Előre a jobb helyezésért! :-)

Kaposvár-Albacomp +2
Körmend-Nyíregyháza +13
Szolnok-ZTE +21
MAFC-Debrecen -7
Paks-Falco +7 (fáradnak a fiúk, fáradnak, az őszi is szoros volt, de azért...)
Szeged-Dombóvár -3 (reménykedem...)

fish

Lecsó11 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1312
Ja a tippek:
Klíma - Albacomp H6 (nincs még összeszokva az alba)
Körmend-Nyíregyháza H7 (bár,ha Emirnek nem megy)
Szolnok-ZTE H14 (jobb lett a zete,de ez még nagyon kevés)
MAFC-Debrecen V13 (sima ügy)
Paks-Falco H16 (a Falcónál már a Debrecen is jobb)
Szeged-Dombóvár H8 (hatalmas küzdelem lesz...)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1311
Kaposvári!

Kösz,hogy bevettetetek a tipp-játékba!
A mai meccsről: gondolom minden kaposvári emléxik,a Sterbencz meccs utáni nyilatkozatára: "...a szimpatikusabb csapat győzött."
Remélem ma megmutatjuk neki!
Már megint a Váradi vezeti a meccset(Fehérváron megint emlékezeteset alkotott,és akkor még állítólag ő az aki nekünk fúj...,remélem ma is úgy fúj a hazai csapatnak,mint akkor...)
Ja és a somos kíméljen + magasröptő megnyilvánulásaitól,és inkább próbáljon meg életében 1x pártatlanul közvetíteni(ez még Krézi Jenőnek is sikerül)

Ja érzem,hogy ma a Sztole és a Papa nagy meccse lesz! Ricsikét és Báder "nyisdkiaszemed" MArcit lenyomják!

Hajrá-Hajrá Kaposvár!

Előzmény: kaposvari (1310)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1310
Szerintem is foglalkozzunk inkább a kosárlabdával mint egymással, de mivel még korán van valami magvas gondolathoz beollózom a mai NS-ből a mai forduló esélylatolgatását ill. a paksi reakciókat a debreceni sirámokra. Hátha valaki nem olvasta még.

Sorozattörő Albacomp?

S. T. R.

Kaposvár-Albacomp 18.00

Szépen felépített sorozattal utaztak Fehérvárra, aztán fuccs, odalett a veretlenség. A hetedik fordulóban az Albacomp útját állta a Kaposvárnak. Nyolc pont lett közte, de úgy, hogy igazándiból nem volt győzelmi esélye a bajnokcsapatnak.

Tavaly októberi történet ez, melynek végén 88-80 állt a táblán.

Szerdán jöhet a visszavágó, Kaposváron úgy tartják, szó szerint. Hazai veretlenségéhez azóta is ragaszkodik Földi Sándor alakulata, míg az Albacompnak eleddig kevés sikerélményben volt része a városhatárt átlépve, vagyis a papírforma somogyi diadalt sejtet. „Nemcsak egy nagyon nehéz meccs, hanem egy nehéz sorozat áll előttünk, talán mondanom sem kell, hogy szeretnénk jól rajtolni - kezdett bele Földi, a szerdai pályaválasztó trénere. - Ugyanakkor rendkívül óvatosnak kell lennünk, hiszen egyrészt mostanában megtizedelt együttes a miénk, másrészt az ellenfelünk erős csapat, amely nagyszerűen ötvözi a fiatalságot és a rutint. Tudom, hogy új játékosok érkeztek Fehérvárra, meglehet, egyelőre még nem állt össze a gárda, de hamarosan beépül Shannon és Trunics, és akkor még jobb lesz Sterbenz László csapata. De visszatérve a szerdai ütközetre, a nehézségeink ellenére hazai győzelmet várok."

Földit bizonyára hátráltatja, hogy Filipovics Gordan továbbra sem hadra fogható, mi több, csak ezután dől el, hogy a sérült térde rendbetételéhez elegendő az artroszkópiás beavatkozás, netán pótolni kell a szalagjait.

A másik oldal hangulatát bizonyára nagyban javította, hogy győztes rangadón van túl a csapat, múlt szombaton a Szolnok kapitulált Székesfehérváron. „Úgy fogalmaznék, hogy egy vártnál jobb Szolnokot egy vártnál jobb Albacomp győzött le - mondta Sterbenz. - Bízom benne, hogy a meccs óta eltelt néhány napot jól használtuk ki, mert hiszen van min javítani. Távolról például továbbra is veszélytelenek vagyunk. A legutóbbi összecsapáson huszonhárom kísérletből mindössze háromszor voltunk eredményesek a középtávoli dobásokat és a triplákat együttvéve. Tisztában vagyunk vele, hogy otthonában a Kaposvár az esélyesebb, jómagam például úgy gondolom, Dzunics és Ivkovics személyében a Magyarországon szereplő legjobb légiósduó ellen kell szerepelnünk."

Paksi tiltakozás a debreceni hangnem ellen

„Amíg a játékvezetők a kétkezes lökéseket sem fújják le, addig lehet attól tartani, hogy a nézőtéren elszabadulnak az indulatok."

A debreceni Sterbenz Tamás szavai ezek, a tréner a múlt vasárnapi hazai vereséget követően fakadt ki. Ami azt illeti, rendhagyó események zajlottak a pályán, a listavezető Atomerőmű a harmadik negyed közepén már 23 pontos hátrányban is volt, ám a végén mégis a hazaiak szomorkodhattak. Duplán is. Debrecenben azt mondják, a paksi feltámadából a két játékvezető, Bodnár és Benczur T. is kivette a részét, a hírek szerint a derbi után úgy kellett kimenekíteni a pályáról a szürke ruhásokat.

Pakson ugyanakkor értetlenül állnak a meccs utóélete előtt. A tabella élén álló együttes hívei nem értik a hajdúsági kirohanásokat, éppen ezért Juhász Sándor ügyvezető igazgató kedden tiltakozását fejezte ki a történtek miatt. „A játékvezetők tevékenységét nem egészen úgy ítéljük meg, mint ahogy a debreceniek, s nem is úgy, mint ahogy az a sajtóban megjelent - adott hangot a sportvezető a paksi felháborodásnak. - Nem igaz, hogy a bírók segítettek bennünket. A Vadkakasok edzője kétkezes lökést emlegetett, pedig ha valamit szóvá lehet tenni, akkor az az, hogy az egyedül kosárra törő Davist hátulról kilökték a pályáról. Nem, hogy nem állították ki a tettest, még személyi hibát sem kapott. Nem tudom hova tenni a hangot, amelyet az ellenfelünk megütött, főleg azután, hogy korábban igen sportszerűen beleegyeztek abba, hogy egy nappal később játsszunk. Azt hiszem, ha mi huszonhárom pontos hátrányt le tudtunk dolgozni, akkor nem bennünk kell keresni a hibát."

A 18. forduló műsora

Február 13., szerda

Kaposvári Klíma-Vill KK-Albacomp-UPC 18.00

A forduló rangadóján a somogyiak tűnnek esélyesebbnek. Persze, ha a vendégek nagy visszatérője, Shannon is belelendül...

Atomerőmű SE-Falco KC-Szombathely 18.00

Esztendeje még csúcsmeccsnek számított, ma viszont majdhogynem „országos egyes".

Marc-Körmend-Marso-Isobau Nyíregyházi KK 18.00

Viszontagságos rangadó van a körmendiek mögött, a nyírségeik ellen alighanem valamivel könnyebb dolguk lesz, mint legutóbb Szombathelyen.

Mol Szolnok-ZTE KK 18.00

A ZTE ugyan nem pofozógép már, ám a szolnoki meglepetés ettől függetlenül elég valószínűtlen.

MC MAFC-Debreceni Vadkakasok 18.00

A Debrecen legutóbb nyert állásból vesztett az ASE ellen. A MAFC legyőzése kisebb falatnak tűnik, bár a fővárosiak számára most már minden meccs élet-halál kérdés.

Február 14., csütörtök

Naturtex-Szedeák-Dombóvári VMSE 18.00

Sem itt, sem ott nem tettek még le a nyolc közé kerülésről: ennek tükrében hatalmas harc várható a forduló záró fellépésén

Előzmény: csaby1 (1309)
csaby1 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1309
Na elég kevesen irkálnak már ide. Valahogy vissza kéne csalogatni Feribát, meg a többieket. Szerintem azért még mindig olvassák, és ha elcsitul ez az egymás anyázása hangnem, akkor már jönnek is.
Szerintem ez a Falco-Körmend stb. egymás utálása leginkább abban rejlik, hogy ahogy én látom, azon a részen a körmendi utálja a szombathelyit, a zegi a kanizsait, a zalai a vasit stb. Ez meg már évtizedes probléma. Attól függetlenül ez a hétvégi esemény minősíthetetlen.
Kaposváriról meg annyit, hogy sokkal korrektebb, mint nehány kaposvári emberke, aki a sportfórumra irogat. Bár ott is csitul már a hangnem. Egyre többet lehet a kosárlabdáról írni, nemcsak az anyázás megy.
Jó szurkolást mindenkinek!! Hajrá ASE!!!
Előzmény: ChrisClay (1308)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1308
Rendben!
Mondjuk a szokott randihelyünk megfelel?:-)
Mármint szünetben.

Ha minden igaz,bemutatok neked egy szolnoki drukkert,de aztán nehogy lecsetnikezd!:-))))))

NS? Hja,még egy hely,ahol imádnak engem..:-)
(na jó,azért többnyire leközlik,amit írtam,feltéve,hoyg az ő érdekükkel nem ütközik)

"Véresszájúság?" -na,azért remélem,nem tartasz miépesnek!:-)

Sz'al,akkor holnap!

(ha fejbedobom Halimicsot,akkor előbb:-))))))))

Előzmény: belfera (1307)
belfera Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1307
Gondolom azóta már megtaláltad a klub nyilatkozatát a bckormend.hu hírportálján.

Az ifimeccsről nekem sincs infom, talán a körmendi vendégkönyvben kellene ezzel kapcsolatban érdeklődni.

Sehol sem mondtam, hogy szeretem, ha cikizel, a "véresszájúságoddal, elfogultságoddal" pedig nem a mostani meccsről általad írt vélemény alapján értettem egyet, hanem - ahogy írtam is -ezen fórumon használt stílusod miatt.
Az ügyvéd úr már megint csűri-csavarja. :-)))

A közleményt tényleg jó lenne valamelyik napilapban látni - talán küldd el az NS-nek, ott már úgyis ismerősen cseng a neved. :-))

Holnap összefuthatnánk a szünetben, a meccs előtt és után ugyanis nem sokat leszek Körmenden.

Előzmény: ChrisClay (1305)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1306
Itt a döntés! (by teletext):

A Falco 2 meccset kénytelen lesz zárt kapuk mögött játszani+ 400 ezres tartozása is keletkezett a klubnak a szövetség felé...

Ami külön érdekesség:
A Falco -köztudottan- előrehozta a hazai,Dombóvár elleni meccsüket,hogy kijátszhassa a Wiley elleni eltiltást. Szolnokon már játszott is a köpködős légiós,de vele együtt is kikaptak.

Ezzel azonban az eltiltás a Dombóvár-meccs helyett az Alba ellenire tevődik át...

Tehát: zárt kapus lesz a Filkó- Kaposvár és a Filkó-Albacomp meccs is!

Ekkora balfékeket!

Erre mondják,hogy Isten nem ver Bobbal,asszem!:-)

Bár,lehet,hogy mégis jó döntés volt a Falco-vezetőségé:
hisz így legalább hazai pályán,nézők előtt 10 ponttal le tudták gyűrni a DVMSE-t!

Ki tudja,zárt kapuk előtt sikerült volna-e ez a bravúr?:-)

ChrisClay Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1305
Nekem ez most nagyon tetszik!

Hol fog megjelenni?

Azért azt az egyet még hozzáteszem (még mielőtt beveszem a gyógyszereimet):-))),hogy a nyilatkozó Falco-vezérszurkoló az egyik legelfogultabb Körmend-gyűlölő,aki részt vett már jópár verekedésben is...

Na,a lényeg,hogy ez (végre) egy minden igényt kielégítő,KIRÁLY nyilatkozat,még jobb,mint amilyet várhattam!

Mire céloz az ifimeccsel kapcs.? Nem láttam az egészet. Miről van szó? Nem tudsz róla?

Örülök,hogy kiemelte a rendőrség "áldásos" munkáját.

Azért nem bírom ki,hogy ne cikizzelek(te mondtad,hogy szereted:-))) : tehát Fodor Sanyi is egy "véresszájú,elfogult körmendi" ilyenkor?

Csak azért kérdezem,mert én lényegében PONT UGYANEZEKET emeltem ki a meccsel kapcsolatban.:-)

Hozzá kell tennem,hogy egy kiváló szöveget írt meg a Színész,de igazán akkor érne vmit,ha min. a Vas Népében,de leginkább vmelyik országos napilapban (más médiumban) leközölnék.

Én viszont úgy veszem ki,hogy ez inkább egy "belsö" közlemény.
Az meg minek?

Várom válaszod!

Előzmény: belfera (1302)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1304
Lipo a becenevem,inkább azon szólits!:-)
Előzmény: kaposvari (1303)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1303
Én cinikus vagyok, te szemellenzős. Én toleráns vagyok, te nem.
Sajnállak András, őszintén sajnállak.
Menj, vedd be a gyógyszereidet és ami ennyire kiborít azzal tényleg ne foglalkozz.
Előzmény: ChrisClay (1299)
belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1302
A Marc-Körmend vezetése nevében Fodor Sándor az alábbi nyilatkozatot teszi közzé a szombati Falco-Marc Körmend mérkőzésen történtekkel kapcsolatban.

Szomorúan vesszük tudomásul, hogy a Körmend-Falco ellentét átlépett minden normális határt és immár nem kímél senkit és semmit. Eljött hát az ideje, hogy megnevezzük azokat az embereket és jelenségeket, amelyek mindezért hibáztathatók. Felelösek a Falco azon vezetöi, akik gyülöletet szítanak a Körmend iránt, akik azt gondolják, hogy a Körmend megszünése a Falco felvirágzásának feltétele. Akik még ebben a helyzetben sem tudnak sportemberként viselkedni, másokat próbálnak besározni, alaptalanul vádolják meg a sértettet azzal, hogy szimulált. Ez a legprimitivebb reagálás a történtek után.Az emberi tisztesség minimuma lett volna, hogy a Falco valamelyik vezetöje, edzöje, aki állítólag kollégája Patonay Imrének és a Falco szurkolók képviselöje meglátogatják a kórházban Patonay Imrét. Felelös a média azon része, amely nem ismeri az objektivítást, a mérközés közvetítése során nyiltan az egyik csapat oldalára áll, vagy miként azt a Szombathelyi Városi Televízió hétföi bejátszásában tapasztalhattuk, valótlanságokat állít és ezzel félrevezeti a nézöket, elmossa a felelösséget. Az anyagban az hangzott el, hogy a körmendi szurkolókhoz már a meccs elején odamentek a rendfenntartók, mert bedobálták a padokat. Ez nem igaz, a biztosítás vezetöjével megállapodtunk abban, hogy kiemeljük a padokat, mert másként nem fértek volna el az oda beszorult szurkolók. Az sem igaz, hogy a meccs befejezése után a rendöröknek kellett megakadályozni a szurkolók összecsapását. A szurkolók ünnepelni akartak, és nagyon helyesen a félpályáig beengedték öket. Annak viszont már nem lehetett örülni, hogy egy 14 éves fiút brutális módon elhurcoltak. Felelösek azok a szülök, akik gyülöletre uszítják a gyermekeiket (lásd. ifi meccs) és felelösek vagyunk mi is, amennyiben ugyanígy gondolkodunk és cselekszünk. Kérem a körmendi szurkolókat ne akarjanak revansot venni, most kell higgadtnak, bölcsnek lenni és fölülemelkedni ezen a kocsmán. Mutassunk példát sportszerüségböl! A csapat nevében szeretném megköszönni Kálmán Laci korrekt nyilatkozatát és azt, hogy Gráczer Zsoltival az elsök között látogatták meg Patonay Imrét a kórházban. Köszönet a Falco vezérszurkolójának a Vas Népében megjelent elhatárolódásért, ezen az úton elindulhatunk tovább.

Fodor Sándor a Marc-Körmend ügyvezetöje

belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1301
Chris!

Dühöt nem először érzek - ezen a fórumon szerencsére nem soxor fordult elő -, de én azt nem egy dühkitöréssel vezetem le, hanem próbálok korrekt maradni, és észérvekkel elhallgattatni azt, aki idegesít. A sportfórumon ez már nem 1x előfordult, és itt is nagy megnyugvást jelentett kaposváritól a "jól van, na".

Valamennyire már lehet, hogy ismersz, de nem eléggé, ha azt hiszed, hogy el akarom fogadtatni magam, vagy jópontokat akarok szerezni bárkinél is. Én amiket írok azokat úgy is gondolom, köszönhetően nyugodt természetemnek és mások iránt érzett empátiámnak (hülyék persze kíméljenek!). (De király vagyok :-)))

Tudom, hogy Te sem vagy egy brutál-állat, és kritikusan szemléled a csapatot, de az talán nem véletlen, hogy "itt egyesek "véresszájú,elfogult körmendinek" állítanak be,míg a bckormend.hu-n túlontúl "kritikusnak". Szerintem Lipo és Chris stílusa némileg különbözik, és ezt már mástól is hallottam - a saját portádon sepregetsz, de a "külvilágban" azonnal megvéded a "családod". Te így érzed, és valahol így is van jól. Én ugyanazt a nicket és ugyanazt a stílust használom mindenhol, mert én így érzem jónak. Nem vagyunk egyformák, dehát ettől szép és érdekes az élet.

Mindenkinek vannak hibái, még nekem is, de ezt el kell fogadni, együtt kell élni vele. Én ettől függetlenül jókat vitatkozok kaposvarival, még ha néha csipkedjük is egymást. Amúgy a "korrekt kontaktjaim" között csak Téged, sporttársat és Feribát említettem.

A két fehérvári törzstaggal kapcsolatban igazad van, sporttárssal én is úgy kezdtem, hogy a saját nevelés kérdésében volt egy heves pengeváltásunk, de mivel láttuk, hogy nem tudjuk egymást meggyőzni, ezért inkább hanyagoltuk a témát.

Most látom csak, hogy a kisbaltát a sportfórumon felejtettem valakinek a fejében, ezért hát elő a jégcsákánnyal! :-))))
Vive l'humanité!

Előzmény: ChrisClay (1296)
wendriner úr Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1300
szeressuk egymast gyerekek,
a sziv a legszebb kincs,
mert olyan szo, mint a szeretet
az egvilagon nincs!
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1299
Magyarra fordítva: egy ócska,utolsó,óvodás provokátor vagy,aki élvezi,hogy másoknak (akiknek pedig fontos a csapatuk,ellentétben veled) rossz perceket okozhat,és élvezi,hogy befeketítheti (következmények nélkül) mások csapatát és szurkolóit.

"Te vagy az aki mindig segítséget kérve fordulsz hozzá (és nemcsak hozzá) kétségbeesésedben, ha valaki bántott. Ugyan ez már személyeskedés de ezt egyértelműen te kezdted. (én az elején csak a szurkolóiokat bíráltam, te jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc). Ahogy az is vicc, hogy próbálsz egyeseket eltiltani a velem való beszélgetéstől-vitatkozástól. Nekem annyira fontos ez a fórum, hogy ha felírhatom kedvenc csapatom eredményeit már elégedett vagyok. A rajtad való szórakozás már csak hab a tortán."

Az első két mondatod GYÖKERESEN ellentmond egymásnak. Érzed?
Ha esetleg külön-külön igaz is lenne a két mondat(mint ahogy hazugság mind a kettő),akkor is logikátlan a kettő együtt. Bizonyára fiatal(abb) korod az oka,hogy szövegszerkesztéseidnél ilyen alapvető dolgokra nem figyelsz oda.

(ha még mindig nem világos neked: ha vkit "bántottak",és azért "személyeskedik" és "segítséget kér",akkor még véletlenül sem ő "kezdte"!) :-)

Sajnálom,hogy vannak,akiknek ez már "szórakozást" jelent:
"Nekem annyira fontos ez a fórum, hogy ha felírhatom kedvenc csapatom eredményeit már elégedett vagyok. A rajtad való szórakozás már csak hab a tortán."
Nemcsak gyerekesen cinikus,de primitív hangvételű mondatok is ezek.

Most újabb ellentmondás kövezkezik,figyelem:
"Vedd már észre, hogy a "provokatív stílusomon" te sértődsz meg egyedül. Hidd el nagyon jól szórakozok rajta. Belfera meg fog nyugodni és nemsokára lehet vele értelmesen és konstruktívan vitatkozni ahogy mindig is lehetett..."

Nem értem,ha csak én veszem zokon a baromságaidat,akkor Belferának miért kéne "lenyugodnia"? Ez számomra megint kicsit magas,lehet,meg kéne már nyomnom a harmadik diplomámat is hozzá...

"(én az elején csak a szurkolóiokat bíráltam, te jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc)."
Attól tertok,itt valami megint nem egyértelmű...:-(
Ugyanis.-javítson már ki vki,ha tévedek-én úgy tudtam egész idáig,hogy ez a DRUKKER(!!!)kocsma,ahová elsősorban SZURKOLÓK írnak be. Ezzel én úgy érzem,ha te "csak" a "szurkolóinkat" "bírálod" (a te szövegedhez mindig hozzá kell érteni az idézőjelet...),akkor engem is,minket is "bírálsz".

"Bírálni" nálad annyit jelent,mint lebunkózni,letahózni valakit. (hátha vki nem tudja)

"e jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc)"
Szerintem egyeltalán nem vicc. Nekem azért ennél magasabb szintű humorom van... Szerintem inkább szánnivaló,ahogy viselkedsz,és még büszke is vagy rá.
Igen,te annyit írtál ide,hogy "kaposvári",rólam viszont -minimális utánajárással- bármikor,bárki kiderítheti,ki vagyok.

Hogy ettől megkíméljelek: Lipovits András vagyok,Körmend-szurkoló,13 éve.
Nem várom el se tőled,se mástól,hogy ugyanígy "kitárulkozzon" (természetes,hoyg az internet nem erről szól,és vissza is élhet vele pár "ember"),de
azért azt elvárhatom,hogy a "nicknév mögüli" "bátorkodás" ne legyen követendő példa-még a neten sem!

Én személy szerint undorodom tőled,és a stílusodtól,ettől a "hülyegyerek" stílustól,amit használsz a kocsmában.

És ez akkor is így marad,ha továbbra is jól elbeszélgetsz mással-másokkal -"értelmesen-és konstruktívan".

Jobbulást!

Előzmény: kaposvari (1298)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1298
Téged is szeretlek Chris, tényleg, csak nem érzed. És ugyan azt írod nem válaszolsz nekem, mégis mindig megteszed csak másnak címezve. Vedd már észre, hogy a "provokatív stílusomon" te sértődsz meg egyedül. Hidd el nagyon jól szórakozok rajta. Belfera meg fog nyugodni és nemsokára lehet vele értelmesen és konstruktívan vitatkozni ahogy mindig is lehetett majdnem mindenkivel attól függetlenül, hogy egymás csapatát és táborát stb. (ha nem akarjuk színezni a dolgokat) utáljuk mint a szart. Te vagy az aki mindig segítséget kérve fordulsz hozzá (és nemcsak hozzá) kétségbeesésedben, ha valaki bántott. Ugyan ez már személyeskedés de ezt egyértelműen te kezdted. (én az elején csak a szurkolóiokat bíráltam, te jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc). Ahogy az is vicc, hogy próbálsz egyeseket eltiltani a velem való beszélgetéstől-vitatkozástól. Nekem annyira fontos ez a fórum, hogy ha felírhatom kedvenc csapatom eredményeit már elégedett vagyok. A rajtad való szórakozás már csak hab a tortán.
Üdvözlettel
kaposvari
Előzmény: ChrisClay (1296)
olajka91 Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1297
Köszi Clay a baráti hozzászolást.
a tippjeim:
Kapos-Alba H15
ASE-Falco H10
Olaj-ZTE H20
Körmend-Nyiregy H20(Ha Halimics jó lesz)
Szeged-Dombóvár H10
MAFC-Debrecen V8
Hajrá olaj forever!
Ték-ték-ték pros feketék!
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1296
Na!
Látod,Belfera,már Te is érzed a dühöt az ilyen hozzászólások kapcsán!
Ha rám hallgatsz (egyeltalán nem kötelezö,de ezt úgyis tudod), olyan féllel szemben tanúsítasz a továbbiakban KORREKT magatartást (pl. itt a neten),aki arra érdemes is!

Hidd el,többet ér a saját vélemény felvállalása (általában),mint az,hogy "szerezzünk pár jópontot magunknak a kaposváriaktól-fehérváriaktól"!

Ráadásul (most már biztos rádöbbentél) nem a KÖRMEND-TÁBORT,hanem saját magadat fogadtatod csak el ezzel itt a fórumon.
Abban meg biztos vagyok (hisz azért már vmennyire ismerlek),hogy távolról sem ez a célod!

Én is megtehetném,amit Te,és akkor zsákszámra kapnám a dícséreteket ilyen "kaposváritól": " jééé,Körmenden sem mindenki tahó!" "Milyen korrekt vagy!" "Örülök,hogy józanabbak is vannak,de azért mekkora paraszt a táborotok!"

Nekem erre nincs szükségem,és -gondolom- neked sem.

Én Körmend-szurkoló vagyok,világos tehát,hogy tetszik a játék,tetszik a szurkolás és tetszik a KÖZEG,ami a Marc-Körmendet jellemzi!

Nekem valahogy ebböl jön (ha neked nem is,de ez tényleg nem Bóly),hogy szimpatikus a Szolnok is,mint kosárfellegvár a "rettenetes" szurkolóival együtt. (mintha egymásról klónoztak volna minket)

Amivel nem értek egyet,azt én elég markánsan közlöm BEFELÉ a Körmend-táborban! (tán még az Olaj-táborban is meghallgatnak)
Kritikusan szeretem a csapatomat-ezt Te tudod a legjobban.(érdekes,hogy itt egyesek "véresszájú,elfogult körmendinek" álljtanak be,míg a bckormend.hu-n túlontúl "kritikusnak".

Világos,hogy nem szeretem az Albacompot- ez valahogy evidens,ha vki Körmend-fan. (detto Falco,bár teljesen más okokból)

Elfogultság?- Röhej!
Még szép,hogy vmilyen szinten elfogult vagyok,hisz SZURKOLÓ vagyok. Sporttárs (elégg cinikus módon) arra legyint,hogy egy riporter(!!!!) elfogult,ám én ezt továbbra sem így érzem.
Hisz ez a legundorítóbb dolog: az ellenfél szurkolótáborát-ha hangosabbak vagyunk- le tudjuk kiabálni,de a kommentátort nem.
Ilyen logikával annak is örülni kéne,hogy milyen a Hét című műsor hangvétele-hiszen csak elfogultak a srácok egy picit...

Én nem értem (tuti én vagyok a hibás),hogy Te pl. mit tudsz megbeszélni "korrekten" kaposvari nettárssal?
Merthogy a Körmendet és általában a magyar bajnokságot nem,arra mérget veszek.

Minden szavából sugárzik a gyűlölet,amit a Körmend (+Körmend-tábor) iránt érez,természetesen "óriási tapasztalatokkal" a háta mögött!

Nekem erre nincs szükségem,ezért 1. vagy nem válaszolok neki 2. ha válaszolok is,akkor sem a mélységes tisztelet hangján.

Talán elítélendő. Lehet. Én éppoly elítélendőnek tartom viszont,ahogy ő -teljesen provokatív módon- betámadott a Körmend-topicba,vagy ahogy oborzil tette ugyanezt a Körmend-Olaj barátság címűben.

Sporttárs,Rostás?
Ők egész más "téma"! Mélységes tiszteletem mindkettő iránt. Komolyan!
Ha összehasonlítod őket pl. oborzillal,vagy olyan fehérváriakkal,akik a bckormend.hu-ra firkálnak be folyamatosan,esetleg a "jó öreg" kosarlabda.com-os Halállal,Albahengerrel,vag a "főmufti" Imicomppal... Ég-és föld!

Van azonban egykét pont,amiben nem tudjuk meggyőzni egymást. Ilyen egy Körmend-Alba vagy egy Olaj-Alba meccs, ezeknek is leginkább a "nézőtéri" oldala.

Szerintem ez sem baj. Amit sajnálok,hogy ők ezt nem tudják megérteni. Én meg tudom.
Ők tán azt várták,hogy ismerjem el,mennyivel kuturáltabb,értelmesebb,okosabb,szebb "tábor" a fehérvári,mint pl. a körmendi. Ez meg nekem sohasem sikerülhet-mivel pl. a körmendi tábornak én is tagja vagyok.(de ez csak egy indok a százhúszezer közül)

Én azt is furcsának érezném,ha egy fehérvári írna le olyanokat,hogy: "áhhh,mi nullák vagyunk,kéne nekünk egy körmendi(szolnoki) tábor".

Ez már így alakult. Lehet,így érdekesebb.

A kisbaltát meg tedd el,(én reszelővel csinálnám:-))))) nem ér ennyit az egész!

Még fontosnak érezné magát az illető...:-(

Előzmény: belfera (1290)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!