Keresés

Részletes keresés

Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 981
Vegyes.
Előzmény: LD (979)
LD Creative Commons License 2002.01.21 0 0 979
Ezt nem... Erre véletlenül nem gondolna senki? Ez vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul fog elsülni a csapat szereplése szempontjából. Ez lesz Fodor Peti élete eddigi legnagyobb kihívása. Milyen a hangulat?
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 978
Egyébként ezt soha nem találjátok ki...
Fishtax Creative Commons License 2002.01.21 0 0 977
Mondhatom azt a többi "tudatlan" nevében, hogy basszátok meg?! :-))) Elő már azzal a hírrel, nekem mindegy, kitől tudom meg elsőként! :-)

fish

Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 976
Ne haragudjatok srácok, de nagyon nehéz ezt csak úgy mindenki elé kivágni...

LD!

Pontosan ez az. Hogy fog ez elsülni?!? Lehet hogy ennél nagyobb fegyvert nem is adhattunk volna üldözőink kezébe?!?

LD Creative Commons License 2002.01.21 0 0 975
Én sem akarok az első lenni, aki elmondja, de ez tényleg nem mindennapi! Viszont két ember lelkiállapotára most nagyon kíváncsi lennék!
LD Creative Commons License 2002.01.21 0 0 974
A hír nekem is megvan! Tényleg nem semmi! Kíváncsi vagyok, ezek után mi lesz, főleg a motiváció területén!
kaposvari Creative Commons License 2002.01.21 0 0 972
Jaj, ez a kedvencem. Van egy tuti hírem, de nem mondom el.

Feribá ne kezd ezt te is...

Előzmény: Feribá04 (971)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 971
OK. Vita lezárva. A litvánok általában megbízható játékot szoktak hozni, bár legtöbbjüknek hibája a gyenge védekezés. Kiváncsi leszek az új fiúra, aki szinte biztos, hogy Anticsot pótolni tudja (a magabiztosságom a játékos előző klubjainak kaliberéből ered). Mondjuk én először Sanni-tól váltam volna meg. Nem a mutatott játéka miatt, hanem azért, mert ezen a poszton Góbi és Báder mellett Bencze is hasznos tagja lehetne a csapatnak és a felszabaduló helyre lehetne venni egy bombaerős irányítót (mondjuk Karner).

Ennél a hírnél egy jóval nagyobb rázta meg ma Paksot és az ASE csapatát. De engedtessék meg, hogy nem én legyek akitől itt minden kiderül. Néhány nap múlva úgyis mindenki erről fog beszélni...

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Törölt nick (968)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.21 0 0 970
Most olvastam, hogy a Korac kupa gólkirályi (mégha kosárlabdában nem is így hívják)címéért folytatott harcban Branislav Dzunics áll az első helyen 186 ponttal. Davis a tízedik 153-mal. De pl. százalékban már Czigler az erős, 72 százalékos mutatója a 2. helyre jogosítja. Büntetőknél szintén ő a második, 92 %-kal. Jó kis adatok a statiszkikák kedvelőinek a fiba oldalon. (legalábbis én még csak most fedeztem fel:-))
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 967
Te pedig előbb utánnanézhetnél a hozzászólásaimnak mielőtt egy álláspontomat bírálod. "Gulyás Robika persze szent tehén" Nemegyszer leírtam, hogy paksi szurkolóként többre tartom Dávid eredményeit, mint Baggioét. Az hogy Gulyás lemondta a válogatottságot, az én szememben (veled ellentétben) bűn. Meggyőződésem, hogy a francia idegenlégiósokkal 2, de lehet, hogy 3 győzelemmel állnánk a csoportban és ez óriási szó LENNE. Az hogy ez nem így történt abban a két fasz erőteljesen benne van, tehát nem muszály minden alkalommal testőrt játszani. Bocs, de valahogy nincs kedvem kitörölni...

Tetszett a meccs egyébként? Mit szólsz az ingyenjegyhez?
Én úgy gondolom nem kell hullámvölgyről beszélni, akkor amikor egy bajnokit sem buktunk el. Az Opava meccs tényleg szívás volt, de Egerszegen mindaddig remekül játszottunk, míg Czigler után Sitku és Fodor is megsérült.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Törölt nick (963)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 966
Ne haragudj! Nem voltam tisztában a dolgokkal. NS-t nem veszek, mert az nálam kábé a Blikkel áll egy szinten. Dávid helyével kapcsolatban viszont nem engedek. A Strassbourg nem számít kiemelkedő csapatnak a francia ligában és egy NBA-t megjárt játékostól megítélésem szerint elvárható lenne, hogy főszerepet kap.
"de ennyi erővel azt is mondhatnám, Czigler Lacika végre stabil ember lehetne Pakson" Nyugodtan mondhatod és észrevételed igencsak időszerű, mert Jurgilas remek játéka (20 pont fölötti átlag) a három magas játékosunk között versenyhelyzetet okoz. Egyébként ha nekem kellene válaszolgatnom a mondjuk Gulyást, Mészárost és Cziglert ért kritikákra, akkor hetente kellene cserélni a billentyűzetet. Mégegyszer bocs...
Előzmény: Törölt nick (961)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 965
Ahogy mondod. Nem olvasok, csak akkor nézek utánna, ha tudom hogy meccs lesz és ez a dátum nem szerepelt az eredeti sorsolásban. Köszi, bár nem a MAFC nekik az ellenfél.
Előzmény: kaposvari (962)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.21 0 0 964
És akkor még ne feledkezzünk meg a Nyíregyházáról ha Halimics tényleg ott fog játszani, nekik is megnő az esélyük (persze én is tudom ,hogy mindenki nem fér be a nyolcba:-). Szerintem nem jó az a feltételezés, hogy ki kell őt szolgálni, mert ő pont nem csapatjátékos, viszont hihetetlen módon mindenhonnan képes a gyűrűbe találni mindenféle rákészülés nélkül. Szóval MAFC, Dombóvár potenciális két utolsó, aztán Szegedtől Debrecenig bárki benn lehet a nyolcban (sőt még a Falco helye se lehet biztos)
Előzmény: Törölt nick (963)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.21 0 0 962
MAFC-Szedeák 82-86. Nem olvasol sporthíreket??:-))
Előzmény: Feribá04 (960)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 960
Tegnapi?
Előzmény: kaposvari (959)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.21 0 0 959
Csak arra értettem, hogy voltak olyan vélemények, mely szeirnt a szegedi vereségek nem számítanak a nagycsapatoknak mert a Szeged úgyse lesz benn a nyolcban és arra írtam akkor, hogy szerintem meg benn lesznek a sok hazai meccs miatt. Tegnapi győzelmük is egy kis lépés e felé.
Előzmény: Feribá04 (958)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 958
"Ugye mondtam, hogy a Szeged belelendül! Jó az a csapat és van esélyük a nyolcba kerülésbe" Ezt mire érted?
"A válogatottba megint nem jön a két légiós? Ez már biztos?" Gulyás biztos, hogy nem jön és amennyire Kornélkát ismerem túl nagy teher + sérülésveszély lesz ez neki (azért jó lenne, ha végre legalább a Strassbourg-ban stabil ember lenne). Czigler állítólag játszani fog.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: kaposvari (957)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.21 0 0 957
Ugye mondtam, hogy a Szeged belelendül! Jó az a csapat és van esélyük a nyolcba kerülésbe.
A válogatottba megint nem jön a két légiós? Ez már biztos?
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 956
Sziasztok!

Szlávik és Trummer akkor már valóban nem lehetett pályán és Szendrey helyett is inkább Kardos ha már a Körmendnél járunk. Likár sem igen játszhatott, mert ő főleg a fiatalabb éveiben volt válogatott. Hosszú teljesen OK. Bencze is, de nem Tamás, hanem Ákos. Ugye emlékeztek?

Fera!

Ez a Zukauskas azért nem Einikis. A bátyja igen, ő valóban hazája egyik legjobbja, de az öccsnek még bizonyítania kell, hogy centerposzton a válogatottban kezdőjátékos legyen. Einikis egyébként nem csak Laciról dobott 30-at, hanem az olimpián Kevin Garnett-ről 28-at és ugye emlékszünk, hogy nem egy lefutott meccsen. Roppant képzett játékos. Pozíciójátékban verhetetlen és a keze is nagyon jó. Gyengéje a többi litvánhoz hasonlóan a védekezés. Elképzelni sem tudom mi lett volna, ha két éve a ASE megadja neki a kábé 200.000 $ gázsit. Tuti hogy nem a 9. helyen végzünk.

Halimics szerintem még mindig kacsa. A Nyíregy biztos, hogy nem jut a 8-ba, a rájátszásra meg inkább Jeremenkó-Kesztner kell mint Emir, mert különben nem lesz magas emberük.

Tehát megnyugodhatnak a kaposváriak, hogy nem az öreg Stojko keresztezi az útjukat.

Az ASE pénteken félgőzzel is simán verte a Zetét. 7 nap alatt 4 meccsünk volt. Kezd ez egy kicsit sok lenni ennyi sérülttel. Remek dolog volt a szakosztálytól, hogy az utóbbi idők alacsony nézőszámának javítására ingyen be lehetett menni a meccsre és láss csodát teltház volt.

Csaby1

Légy üdvözölve!

"Szerintem most az erőmű egyre több pénzt rak az utánpótlásba is." Ezzel abszolút nem értek egyet. Miből gondolod? Milyen törekvéseket tesz arra, hogy a juniorok fejlődjenek. Miért nem rendez ifjúsági tornákat. Miért szüntette meg a Festo kupát. Közép-Európa leghíresebb ifjúsági kupája volt! A kicsit idősebbek emlékezhetnek Pakson (!!!) Cibona Zagreb-Crvena Zvezda mérkőzésre. Az 5. jubileumi döntőn 1500-an voltak az ESZI sportcsarnokban (500-nál többen nem nagyon férnek be) és hosszabbítással vertük a nagyképű Klosterneuburg-ot. Akkor megtanulták a sógorok Gulyás Róbert nevét. Ezek voltak a szép idők kábé 500 néző már ifimeccsen is és remek játék alapszakaszbeli 2. hellyel. Most hol tartunk?
"Szerintem egyre inkább tömegsport jellege van Pakson a sportágnak." Sajnos ezzel sem értek egyet. Az idősebbeknek ott van ugye a városi, de annak sincs már meg a régi színvonala. A grundok világa nagy nulla és a fiatalok akik odajárnak nagyrészt csak ökörködnek (Körmenden is így van?). Mi annak idején napi 3-4 órát játszottunk (nyaranta ez most is megvan), de meg is tudtunk egy amatör csapattal izzasztani a II. Budapesti Streetball-on egy Orosz, Mészáros, Mihály hármast. Nem látom Pakson Gulyás, de még Lukács Attila utódját sem. Sajnos...

Ne féltsük már annyira Lacit! Megette Mihajlov-ot is! Ugye mindenki emlékszik arra a válogatott meccsre (főleg Halm Roli).

Üdvözlettel:

Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

csaby1 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 955
Hello!! Én itt új vagyok, bár igazából már régen olvasgatom ezt a fórumot. Sajna a 80-as évek csatáihoz nem tudok hozzászólni. Igazából kb. 5 éve foglalkoztat a kosárlabda, az az előtti időkről nem sokat tudok.
Feribá!!! Szerintem most az erőmű egyre több pénzt rak az utánpótlásba is. Szerintem egyre inkább tömegsport jellege van Pakson a sportágnak. Vagy csak én látom így??? Ja, és a Lacikának szerintem kicsit sok lesz a Zukauskas, de majd megnézzük. Hajrá ASE!!!
Előzmény: Feribá04 (950)
belfera Creative Commons License 2002.01.19 0 0 954
Kösz a helyreigazítást, időközben már én is rájöttem, hogy hülyeséget írtam. :-((
Előzmény: kwest (953)
kwest Creative Commons License 2002.01.19 0 0 953
Szlávik és Trummer 86-ban visszavonult.
Esetleg Szendrey, bár ő nem túl sokszor volt válogatott, ha jól tudom.
Előzmény: belfera (952)
belfera Creative Commons License 2002.01.19 0 0 952
Feri bá!

Én is kíváncsi leszek a Czigler-Zukauskas párharcra, bár él még bennem a Szaratov elleni Saporta meccsünk, ahol a szintén litván Einikis 30 felett szórt Lacikáról.

A Sopot-ban szereplő Vrankovic szerencsére nem a jó öreg Stojko, aki jelenleg asszem a Cibona sportigazgatója (vagy még játszik is talán?).

A 86-87-es válogatottra tett tippedet kiegészíteném még négy névvel: Szlávik, Trummer, Hosszú, Likár.
Azt viszont nem hiszem, hogy az akkor 19 éves Bencze pályára lépett volna.

Újabb átigazolási hír(?):
Emir Halimics mégiscsak Nyíregyházára szerződött.
(Forrás: Sportfórum)

A Magyar Kupában:
Atomerõmû SE-ZTE KK 92-75 (21-15, 32-23, 18-13, 21-24)
Továbbjutott az ASE

Előzmény: Feribá04 (935)
Willie Creative Commons License 2002.01.18 0 0 951
Az volt bizony. Plane meg mikor lejottek Szolnokra es Vida Bela ossze-vissza szopatta oket (mar elnezest a kifejezesert) kb. a 30 percig 10 pont folott ment az Olaj. Aztan jott Chomichus baratunk es beramolt 4 triplat zsinorban. A vega ha jol emlekszem egy 4 pontos vereseg lett nekem megis orok elmeny maradt, mivel szmelyesen talkozhattam az akkori europai kosarlabda legnagyobb sztarjaival. Csak az bant, hogy Kurtinaitis nem adta nekem a mezet. Pedig en is 10-sel jatszottam akkoriban az uttoro csapatban.
Willie
Előzmény: Feribá04 (943)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.18 0 0 950
A klubok rövid távon gondolkodnak (már a Körmend is). Nem is tudnak hosszú távra, mert a szponzort nem az érdekli, hogy 5 év múlva majd lesz eredmény, hanem az hogy legyen most. Rövid távon, pedig jobb egy kiöregedett idegenlégiós (akit később vált egy másik), mint egy fiatal (bár tehetséges) rutintalan magyar.
Előzmény: kaposvari (949)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.18 0 0 949
Lassan a válogatott kosárlabdánk a foci szintjére süllyed (egyértelműen nevelési problémák!!!), csak a kosarasoknál az élklubjaink anyagi helyzete közelebb áll az európai elithez, mint a fociban ezért vannak részsikerecskéink. Erre mondhatod, persze, hogy addig nem is lesz válogatott siker amíg nem lesz helyük a csapatokban, de az esély megvan. Éljenek vele.
kaposvari Creative Commons License 2002.01.18 0 0 948
Ez tényleg szép, hogy aggódsz a magyar kosárlabdért is (én is), de azért ez ugye nem a klubok hibája, hanem a szabályoké. Nyilván ha egy olyan helyzetbe kényszerítik őket, hogy csak 3-4 légióssal lehet eredményt elérni (itthon és a kupában is) akkor felvállalják ezt annak ellenére is, hogy a magyar tehetségek ülnek a kispadon. Ti Pakson ügyesen csináljátok a dolgot, de egyszerűen nincs annyi jó magyar játékos, hogy mindenki kövesse a példát. Lehet, hogy durva amit mondok, de szerintem eddzék úgy a magyar fiatalokat ők pedig játsszanak olyan szinten, hogy ne legyen érdemes légióst venni. De addig amíg jobb a huszandrangú jugó nyugdíjas mint a magyar tehetség, az egyszeri klubvezető ha eredményt akar elérni (és ez a legfontosabb, valljuk be) természetes, hogy őt fogja favorizálni.
Előzmény: Feribá04 (947)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.18 0 0 947
Félreértesz. Én azt látom problémának, ha egy válogatott játékos rendszeresen a padot melegíti. OK Fülöp ettől még messze van, de ki tudja mit hoz a jövő? Gémes tényleg nem volt rossz, de az nem volt a magyar kosárlabda érdeke, hogy keveset játszott. Nekem is ezért lenne rossz érzés, ha hoznánk egy bedobót, mert Geri a padra kerülne.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: kaposvari (946)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.18 0 0 946
Ezt hogy érted? Gémesről igazából senkinek nincs rossz emléke itt annak ellenére, hogy képtelen volt egy kicsit is kötődni a csapathoz vagy a városhoz. De ezt nem is várta senki. Idejött zsoldosnak és amikor játszott akkor a legtöbbször hasznosan tette. Volt része a bajnoki címben. (Ha nem is akkora mint mondjuk másoknak.)
Előzmény: Feribá04 (945)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!