Ne gerjezd az indulatokat! A fehérvár győzelméhez gratulálok, mert olyan vesztesnek tűnő meccset nyertek meg, amelyben saját közönsége sem hitt (-9-nél már nem is szurkoltak). Az Olaj is nagyon jó volt, de sajnos a sok fault benne van a játékunkban... A bírók valóban mindkét részre fújtak hülyeséget. Felháborító. hogy egy rangadót ennyire szétfújtak. Szerintem a pályán látható indulatokat is ezek az itéletek generálták. Szamos nem győzte helyrehozni Király idétlen ítéleteit. Azt hiszem a fehérvári "úri" közönség is őt szidta a legtöbbet. Na mindegy bennem senki iránt nincs harag a vesztes mérkőzésért. Ez van. De! Bárcsak ne néztem volna meg a fehérvári VTV közvetítését felvételről! Ez a nyugalmam egyből elszállt! Olajka91-nek tök igaza van! A Somos ikrek (Zoltán és Ákos -meglepődsz, hogy tudom!?)tényleg a sportriporteri szakma szégyenei! Az, hogy (mivel nem mutatkozott be nem tudom melyikük!)5-10 percig elfelejti az aktuális eredményt elmondani még ok! De miért kell végig a szolnoki "B" középpel foglalkozni addig amíg a riporteri állvány előtt több fehérvári drukker elégé el nem ítélhető módon szidja a szolnoki csapatot. Arra sem reagált, hogy az egykori fehérvári kedvencet (Lapov) "takarodj ki!" tömegesen megnyílvánuló rigmusban küldte ki a végig "sportszerűen" tapsikáló helyi közönség. Tájékozatlanságáról is tanúbizonyságot adott akkor amikor a szolnoki "B" közép a vásárhelyi cigány (sic!)rigmusokat kiabált. Ekkor azt mondta, hogy a szolnoki közönség tájékozatlan, mert olyan játékost szid aki nincs egyik csapatban sem. Góbi Richárd h.vásárhelyi!!!!!
Sok vidéki mérkőzést megnézek felvételről, melyet a helyi TV készít. De sehol nem tapasztaltam ennyire nyíltan gyűlöletre uszító, sportszerűtlen ripoteri hozzáállást!
A Somosok tényleg a Duna TV és Sz. fehérvár szégyenei!
A kupában visszavágunk! Hajrá Olaj! Hajrá Kosárlábda!
Nem veszem zokon, ha te sem az enyémet. Még nem láttam az utolsó hozzászólásod és úgy írtam véleményt. Felejtsük el! Hétvégén nyerni megyünk! Hangolódjatok a meccsre mondjuk egy szerdai diadallal!
Üdv.
Feribá04
Ui: Egyébként úgy eldurvult a hangnem a DK kosaras topikjaiban, hogy azt hiszem ez az utolsó beírásom.
Kicsit furcsa amikor a fehérváriak kezdenek el "szövetségcsapatázni". Láttad az ASE-Alba meccset? Gondolom ott nem a játékvezetés szúrta a szemedet, hanem az eredmény. Bocs ennyi kellett, de többet nem akarok bunkózni. A tegnapi meccs legnagyobb teljesítménye nem a bírói közreműködés, henem az ASE küzdőszelleme volt. Mi vállaltuk a Koracs részvételt (veletek ellentétben) és ezért soxor nagy árat kell fizetnünk. Tegnap is majdnem ez történt, de szerencsére csak majdnem. Az a hajrá ami szerdán nem volt tökéletes tegnap igen.
Best te melyik meccset nézted?Gratulálok a "király " visszatéréséhez,öröm volt nézni higanymozgását ahogy kigyózott a védök között.
A csuklója a régi.Az hogy nálunk a mérközés felénél ,már kipontozodtak a kulcs emberek ez önmagáért beszél.Nálatok senki, ez biztos véletlen.Mi az egész meccsen csak az ellenfelet szidtuk nem szurkoltunk,Bezzeg a sportszerű fehérvári szurkolók olyan hang erővel kiabáltak minden Shanon kosárnál majd szét esett a csarnok.A narancsot is mi dobáltuk a pályára ,csak biztos rosszul láttad.A végén Mérészt nem bántották, szerintem támadó faultot kelett volna fújnia királynak, hogy méltó képpen feltegye az i-re a pontot.Somos pedig a leghülyébb riporter aki valaha mikrofont vett a kezébe magyarországon.
Ez az egy pont legyen életed legnagyobb élménye.Ui:A dobosotoknak vérzik-e még a szája?Márciusban találkozunk még.Resszkess Fehérvár.
hajrá olaj forever!
Üdv!
Egy pontocska. Nagyon kellett. Lehet egy felfelé vezető út kezdete. Persze nem biztos, hogy az lesz, de reménykedjünk. Reménykedjünk pl. abban, hogy Shannon ennél csak több pontot tud dobni. És talán Trunics is. Persze nem jól jön, hogy mindjárt szerdán Kaposvár, szombaton Paks, mert könnyen elszállhat a tegnapelőtt szerzett önbizalom. A Paks fantasztikusat produkált Debrecenben, max. tisztelet. És a Kaposvár is kezd újra összeállni, ill. visszaállni, úgy látszik. Szóval sokat nem jelent még ez a győzelem, de az ismert előzmények (vereségek, játékoscserék) után nagyon értékes.
Nem a bírók döntötték el. Egyformán fújtak hülyeségeket ide-oda. A meccsre rányomta a bélyegét, hogy a 8. percben centereket kellett cserélni mindkét csapatnak 3-3 személyi miatt, majd a 13. percben a hazaiaknál már vissza is kellett hozni Bádert, mert Benczének is ennyi lett. A félidőben aztán 4 centernek volt 4 személyije, és amilyenre nemigen emléxem, a 23. percben 3 centert kipontoztak, Báder pedig a cserepadon ült. Szerencsére nálunk még maradt Góbi, ill. ott volt Williams, aki bár nem center, de általában több lepattanót szed a centereknél. (Szidják, hogy nem védekezik jól, ez igaz, de másban soxorosan hasznosabb a többieknél, és ez bőven kárpótlás.) Kellett is ez a kis előny belül, mert kinti emberekben az Albacomp nincs a legjobb 8-ban. (Ezt akkor is el kell ismerni, ha nekem személy szerint Boros a kedvencem. Már hajpántos honvédos korában is az volt. Meg persze Nagy Zoli, mert ő asszem nem is magasabb nálam. Bocs, ez nem ide tartozott.) A Szolnok kívülről nagyon erős volt. Nekem Maljkovics tűnt leginkább tarthatatlannak, de Pavlovics és Vukicsevics se nagyon akart hibázni kintről. Nagyon jók. Shannon és Halm távozása óta persze kintről mindenki megver minket, talán majd ha jó lesz újra Shannon, és Trunics... Kéne nagyon. A második negyed elejétől állandósult az 5-8 pont körüli szolnoki vezetés, de valahogy most lehetett bízni ebben a csapatban. Be is jött. A negyedik negyedben sikerült utolérni a Szolnokot, bár igaz, addigra sok csere játszott már náluk. De most nem csak emiatt ment ez, hanem végre volt önbizalma, lelkiereje a csapatnak. Pl. néhány perccel a vége előtt olyan légipasszt adni, amit Boros megcsinált egyenlő állásnál, ez biztatóbb, mint az egypontos győzelem. Ez jó jel hosszabb távra.
A szolnoki közönség megkerülhetetlen téma. Három dolgot jegyeznék meg: 1. a meccs előtt egy órával a csarnokon kívül zúgott a mocskos Fehérvár! Ehhez fűződő kérdésem: Miért? Ez belefér? 2. Több rigmusuk kizárólag a férfi nemi szerv szájbaadásával foglalkozott, a szolnoki Olaj mindenféle buzdítását mellőzve. Kérdésem: Szerintük a csapatuk ezt igényli, nem a biztatást?
3. a b**i Dávid! kiabálás már sajnálatra méltó volt. Kérdésem: Hogy került ez ide?
Még mielőtt valaki azzal vádolna, hogy szerintem minden szolnoki ilyen, és minden fehérvári angyal, még két dolog: 1. olvastam szolnoki hozzászólásokat más fórumokon is: nem minden szolnoki ilyen, és igenis rendkívül kulturált véleményalkotást is olvastzam szolnoki részről, tehát akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, öltözködjön már fel (by Hofi Géza)! 2. mélységesen elítélem azt (azokat) a fehérvári néző(ke)t is, akik naranccsal akarták megdobni a szünetben Szamost. Szerencsére nem talált, de ha valaki kiszúrja, hogy ki volt, és kivezetik, örültem volna. Ne legyünk bunkók!
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
Hát ez hihetetlen volt...most értem haza Debrecenből.
Ha jól emlékszem 3 fával ment a hazai oldal az első periódus után...már ekkor látszott,hogy iszonyat fáradtak vagyunk,de a java csak eztán jött 51-31 volt a félidő a Vadkakasoknak...14/9 dobtak triplából az első 20 minutumban.
Gémes és Mcdaniel 3-3 trit vágott...na itt gáz mondtam,meg a többi vagy 40 paksi szurkoló.
Aztán mikor a különbség felkúszott 23 pontra,akkor lélekben már mindenki a magyarázatokra készülődött...
ekkor azonban a CSAPAT (így csupa nagy betűvel),összekaparta maradék erejét(néhányuknak a menéssel is komoly gondjuk támadt) és elkezdtünk játszani..
Az az igazság,hogy valszeg a hazaiak is úgy gondolták,hogy már vége a meccsnek.Azt elfelejtették,hogy a legveszélyesebb boxoló,az amelyik egyszer már padlót fogott...és mi most felálltunk a padlóról...9 volt közte az uccsó 10 perc elótt,és akkor már sejteni lehetett,hogy izgi végjáték elé nézünk.
Asszem 72-71 nél vezettünk először
Az utolsó támadás a hazaiaké volt,de mi labdát szereztünk és ezzel együtt nagyon fontos,sírból visszahozott győzelmet.
Kiemelni senkit nem tudnék,ma a CSAPAT diadalmaskodott...a végén nagy ünneplés a szurkolókkal...
Megmutattuk,hogy milyen erősek vagyunk,így most némi pihenés után vághatunk neki a szerdán kezdődő rangadósorozatnak...
Végezetül néhány keresetlen szó a Bodnár/Benczúr bírói páros tevékenységéről(?)...hát nem sok jót lehet elmondani róluk,szerintem szakmát kéne váltaniuk...mondjuk tévedtek mindkét oldalra,de nagyon be voltak szarva(pl.: ziccerben kilépő Fodor Marcit hátulról felrúgták-sima fault-a másik oldalon hasonló szitu "szándékos" minősítést nyert...a pincért dobó Sitkut a levegőben rántották vissza--ítélet semmi, Mcdaniel egyik tripláját jóval vonalon belülről engedte el...)
Asszem a paksi buszon hazafelé nem kellet esti mesét mondani a fiúknak az alváshoz...
SZÉP VOLT FIÚK!!!
HAJRÁ ASE!!!!
Ez egy teljesen korrekt hozzászólás volt,leszámítva azt,hogy nem egészen értem,hogy jön Boros passzaihoz Csicsa és a Körmend-tábor...?!
Ti is nyugodtan kiabálhatjátok,hogy "ennnbíjé" -mellesleg hozzáteszem,mi ilyet sohasem kiabálunk,max,hogy "Amerika"-,maximum nem hallatszik be a pályára...:-)
Az értékelésed viszont jó,az eredmény önmagáért beszél!
(én is csodálkoztam)
Köszönjük szépen hogy Király bíró úr igen hamar "elintézte" a centereinket, és ugyebár alapszabály, hogy ezt a játékot nem lehet (vagy legalábbis igen nehéz) centerek nélkül játszani. Szerintem nem volt akkora verekedés, mint ahogy azt itt néhányan írták,(ezt tükrözik a dobott pontok, mert ha mi leállunk verekedni, akkor 50-60 pontnál nincs több), viszont a Boros-Matus színjátszókör igen aktívan tevékenykedett. Nevetségesnek találtam azt is, hogy Wiliamsnek a dobott kosarai mellé, szinte kivétel nélkül mindig befújtak egy faultot, volt olyan negyed, mikor másból sem dobtak kosarat mint büntetőből. Góbi Ricsi meg végig ütött, vágott, és a 39. percben kapta meg az 1.(!) faultját. A Rusznák-Trepák (már ameddig a pályán volt) páros önmagához képest sokkal jobban játszott, mint eddig. A kupában remélem törlesztünk.
Hajrá Olaj !
Taki a B-csoport szintjén nem volt rossz, de már egyáltalán nem a régi, a nyerőgépek teljesen tönkretették.
A Kecskemét legjobbja szvsz Munteán volt, aki főleg triplákban jeleskedett.
Én azt mondom , hogy tegnap amit "mezőnyben" nem fújtak be a jétévezetők azt kárpótolták a palánkok alatt, amiből az Olaj centerei húzták a rövidebbet!
Az utóbbi 1 nap legkorrektebb sporttárs hozzászolás volt az Alba-Olaj meccsel kapcsolatban!
Nyilvánvaló csalás. Nagy szerencse,hogy itt le lehet ilyet írni,mert,ha ezt a húrt megpendíteném vmi hivatalos személy előtt,még börtönbe zárnának.
Hogy is gondolom? Egy jv nem lehet hülye,nem csalhat,nem bunkózhat,nem lehet totál alkalmatlan.
Ezzel szemben a szurkoló mindig huligán,buta,primitív,elfogult.
Igaz,amikor levetik a szürke ruhát (tisztelet a kivételnek),akkor kiderül,hogy legtöbbjük akkora seggfej,hogy majd' szétdurran.
Itt van ez a Váradi is (...hogy rúgná meg a ló:-))) ), olyan szépen káromkodik civilben,hogy Zola bányászai is megirígyelnék,de felsőbbrendűnek képzeli magát abban a csinos kis szerkóban, a parkettán.
Hogy mire föl?
Who knows?
Egyébként Taki hogy játszott a Kecskemétben? Nekem (ellenfélként) nagy kedvencem volt,sportszerű,lelkes gyerek,a mi Szájerünkre emlékeztet. Emellett jól vágta a trojkákat.
Ezt a fordulót nem hagyom ki, mert még nagyon elléptek.
Debrecen-ASE -8 (fáradtan is)
Falco-Körmend -14 (Csak Falco-győzelem esetén lenne szoros)
Albacomp-Szolnok -6 (most vagy soha, copyright by isz-akos)
ZTE-Dombóvár +4 (nem lesz rossz meccs)
Nyírség-MAFC +6 (én még nem várom Halimicstől a jó játékot, de így is)
Szeged-Kaposvár -9 (mostanában nagyon tréfálkoznak a szegediek, de ez kevés lesz)
Úgy döntöttem nem adok több előnyt a tippversenyben:
Albacomp-Szolnok H14 (Shannon 26 pontjával)
Szeged-Kaposvár V16 (Unalmas meccs lesz sok kaposvári palánk alatti kosárral))
Falco-Körmend H4 (Bajban a Körmend)
Nyíregy-MAFC H15 (Futottak még, Halimics 18/15)
Deko SE:-)))- Paksi Atomerőmű SE V26 (A fáradtság csak erőssé tesz minket)
ZTE-Dombóvár H16 (A Zetének muszály nyerni)
üdv mindenkinek!
Holnap jöjjön mindenki fehérvárra.Az imént beszéltem a csarnokkal van még jegy bőven , az hogy elfogyott mind, csak kacsa.2 busz 100 kocsi garantált.Most vagy soha!Hajrá olaj forever!
Körmendiek mindent bele!Hajrá piros-feketék!
Tippjeim:
Alba-Olaj V5
Szeged-kapos V 10
falco-Körmend V5
Nyiregy.-MAFC h10
Debrecen-ASE H5
ZTE-Bunkóvár h20