Keresés

Részletes keresés

Fishtax Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1013
Azaz, és ott van az a frissítés, azt másoltam egy az egyben ide.

fish

Előzmény: kaposvari (1012)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1012
Ez az MKOSZ hivatalos honlap a hunbasket.hu? Mert én ott még semmi frissítést nem látok.
kaposvari Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1011
Na, megkaptuk kedves barátainkat:-)) Annak azért örülök, hogy itthon lesz a visszavágó.
Mákos Falco.
Előzmény: Fishtax (1010)
Fishtax Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1010
A MKOSZ honlapja pedig ezt:

Férfi Magyar Kupa Negyeddöntő sorsolás:
SMAFC-Roto-Elzett–Falco KC-Szombathely
Debreceni Vadkakasok–Atomerőmű SE
MOL Szolnok–Albacomp-UPC
BC Marc-Körmend–Kaposvári Klíma-Vill
A negyeddöntő továbbjutói két mérkőzésen dőlnek el, s a kiírás szerinti előlálló csapat a pályaválasztó az első mérkőzésen.
Hivatalos időpontok: 2002. március 2. szombat, 18.00 és 2002. március 6. szerda, 18.00 (változhat a Paks és a Kaposvár Koracs Kupa továbbjutása függvényében)

fish

Előzmény: Fishtax (1009)
Fishtax Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1009
A sportfórum topikjában ezt írta olajka91:
"Sorsoltak a MK.-ban Olaj-Alba Falco-Sopron Paks-Debrecen ? Kaposv.-Körmend ? Az utolsó kettő nem 100 %"

fish

Előzmény: kaposvari (1008)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1008
Szombati Magyar-Észt válogatott meccsre ezer ft lesz a jegy, elővételben csütörtöktől kapható.

Kupasorsolás még sehol???

Feribá04 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1007
OK. De hagyjuk már ezt a hülyeséget. Egyébként én is tűzfal mögött vagyok, de ez nem akadály. Ha ráklikkelsz bármelyik kocsmatárs adatok sorára aki érdekelt az adott topicban, mindig a legfrissebb, állapotot hozza föl.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: nattata (1005)
LD Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1006
Most látom csak! 1000! :-)
nattata Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1005
Feribá!
Ne haragudj, mire a tűzfal mögül meglátok egy véleményt, meg elérkezik az enyém, lemegy a nap:-(((
Más is leírta ezt, ezek után én már csak ismételtem, ismételhettem. Viszont statisztikailag is bizonyítva látom, nincs igazad:-)))
Előzmény: nattata (1003)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1004
Jó.
Előzmény: nattata (1003)
nattata Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1003
Tisztelt Feribá!

Bubu csak annyit mondott, hogy Pécsnek a verekedésben lehetett volna előnye, viszont ők is ezt csinálták (mármint a GySEV) és ebben is ők voltak a jobbak.
Ebben nem éreztem semmi bántót, a nehéz győzelem utáni jogos megelégedettséget hallottam ki a hangjából, de semmi bántó, semmi lekicsinylő hangsúlyt nem.

Előzmény: Feribá04 (994)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1002
Ruttkai valóban játszhatna az NB I-ben, de csak a B csoportban.
"Amivel amúgy nem is értek egyet (már, hogy az ő rossz taktikája miatt esett ki tavaly az Alba)." Ezt én nem állítottam. Egy komoly hibát lehet neki felróni: 4 és 1/2 meccs kellett neki ahhoz, hogy rájöjjön arra, hogy a Fehérvár mivel tud nyerni ellenünk. Ez már késő volt és kiestek. Ha rendesen felkészültek volna belőlünk (lett volna miből, mert előtte 1 hét alatt 2-szer is találkoztunk és nem is volt túl nehéz kielemezni az ASE múlt évi taktikáját) jóval szorosabb a négy közé jutás és nem 31-es zakóval kezdik a rájátszást. Az utolsó meccsen jött csak rá, hogy mi az ASE gyengéje és majdnem nyerni tudott Pakson. De csak majdnem... Abban az Albacompban összességében jobb játékosok voltak, mint az ASE-ban ennek ellenére "Jött a húsvét, jött a nyúl...". De szép is volt...

Üdv.
Feribá04

Előzmény: LD (1000)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1001
Ha soproni vagy mit szólnál ahhoz, ha mondjuk Csák azt nyilatkozná pécsi győzelem után, hogy a Sopronnak csak úgy lett volna valami esélye ellenünk, ha verekszik vagy még akkor sem.

Engem egyébként abszolút nem érdekel mit ugat a két csapat egymásra, csak egyszerűen mint semleges néző megnéztem a meccset és Farkas sportszerű, remek nyilatkozata után a mezőny egyik legjobbjától nem ilyen lekezelő hangnemet vártam.

Előzmény: kevin_d (997)
LD Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1000
Ruttkai Peti Fehérváron tanul és játszik a Fehérvár KC-Kodolányi csapatában. Szerintem simán eljátszhatna első osztályban. A lottónyereménnyel kapcsolatban végül is a hozzáállásbeli dolgok érdekelnének igazán. Persze ezt majd az élet megválaszolja. Elsőként nem is olyan sokára a válogatott meccsen. Farkas Sanyi pedig lehet, hogy vétett szakmai hibákat tavaly, de ne feledjük, hogy előtte az öt első osztályú szezonjának a mérlege 4 arany, és 1 ezüst volt. Ezek után azt hiszem bőven beleférne több évi betlizés is, nem csak néhány rossz taktikai húzás egy párosmeccsen. Amivel amúgy nem is értek egyet (már, hogy az ő rossz taktikája miatt esett ki tavaly az Alba). Rátgéber pedig nem rossz edző, egészen a tavalyi kupadöntőig becsültem is (semleges vagyok!), azonban az a "Mesterséges holtpont..." nyilatkozata egy (vitás) 1 ponttal megnyert meccs után elég megdöbbentő volt.
Előzmény: csaby1 (989)
palagyi Creative Commons License 2002.01.22 0 0 999
Koszi az infot! Abban igaza van a Bubunak, hogy a Pecs mindig is kemeny(ebb)en vedekezett, a GySEVnek meg a tamadas az erosebb oldala. Ezt egyebkent evek ota nyafogjak, de szerintem a Bourges is a kokemeny vedekezesevel nyeri az Euroligat. Bar sokakkal vitatkoztam mar errol korabban is, szvsz a kosarlabda joval kemenyebb lett minden szinten az elmult 5-10 evben. Azert csak hajra PVSK, osszeallunk mi meg iden!
bz_ Creative Commons License 2002.01.22 0 0 998
De én vitatkozom! :-)

Ha tényleg olyan jól védekezett a Sopron, akkor hogy jutottunk 10 tiszta dobóhelyzethez az utolsó negyedben? Mert abból azt a hetet, ami kimaradt, nem kivédekeztétek, hanem megúsztátok.

A nyilatkozat mondjuk nem lepett meg. Én úgy látom, hogy Bubu, aki vitathatlanul kivételes kvalitású játékos, máig nem igazán tudja a helyére tenni azt, hogy ellene ill. csapatai ellen nem nála is ügyesebb, látványosabb és "pengésebb" játékkal, hanem csapatjátékkal, azon belül szervezettséggel és agresszivitással nyernek, már amikor nyernek. A nyilatkozataiból úgy tűnik, hogy mindebből neki elsősorban a "verekedés", meg a "bunkerkosárlabda" jön le.

Hajrá Pécs!!!

kevin_d Creative Commons License 2002.01.22 0 0 997
Feribá

Nem tudom Te mit hallottál!
Bubu azt mondta, hogy abban vertük meg a Pécset, ami nekik a legjobban megy. A verekedős védekezésben(ezzel nem lehet vitatkozni)! Legalább is én ezt szürtem le...
Igaz, hogy én soproni vagyok, de véleményem szerint korrekt volt a nyilatkozat!

kwest Creative Commons License 2002.01.22 0 0 996
sporttárs,

Sirvydis leigazolására volt reális esély (bár úgy néz ki, hogy igen, ha Anticsot elküldték)? Nem fillérekért játszott volna, az biztos.
Biztos találnak olyan légióst, aki legalább Antics szintjét hozza (nekem szimpatikus volt, de képtelen volt stabil jó teljesítményre (igaz, hogy csak három Alba-meccset láttam, ellenünk például kifejezetten gyenge volt).

Előzmény: Törölt nick (990)
andrej11 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 995
A tegnapi meccs nagyon izgalmas volt, bár az utolsó 1/2 negyed nem sokban hasonlított a kosárlabdára. Hogy kinek a hibájából azt nehéz eldönteni. Szerintem a Gellért Sanyinak igaza volt abban, hogy elfáradtak a lányok.

Farkas Sanyi a legnagyobb!

Feribá04 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 994
Valami olyat nyögött be rohadt flegmán, hogy a Pécsnek csak úgy volt esélye, ha elkezd verekedni és ezt a bírók elnézik. Ez nem igaz. A PVSK egy tudatosan felkészített remek csapat, aki bárhol, bármikor, bárkinek ellenfele tud lenni. Azt hiszem ezt már többször bizonyította. Nem vagyok Pécs szimpatizáns, de ez gusztustalan volt még akkor is, ha tudom milyen érzésekkel viseltetik csapatotok és Rátgéber iránt. Egy Racing Paris-t is megjárt játékostól megítélésem szerint több sportdiplomácia lenne elvárható. A PVSK ha értékesíti ziccereit a végjátékban hozza a rangadót, de a sportban nincsen ha és ezzel a játékkal nem is érdemelte volna meg a győzelmet. Az igazságos erdmény ez volt és erre célzott Rátgéber is a nyilatkozatával.
Farkas tényleg jó edző. Felkészült, hajlandó kompomisszumokra játékosaival és egyértelműen kijelenthető, hogy Sterbencz hozzá képest 0. Ám a múlt évi ASE elleni kudarcokban komoly szakmai hibákat is vétett. Ezzel szerintem ő is tisztában van és ezért zuhant meg annyira a kiesés után.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: palagyi (993)
palagyi Creative Commons License 2002.01.22 0 0 993
Feriba! Mit mondott a Bubu? En nem hallottam. Szerintem - bar a tegnapi meccset nem lattam - a Farkas nagyon jo edzo, legalabbis a Sterbenz helyett, aki szerintem teljesen hulye es eddig mindenhol csak lejaratta magat. Hajra PVSK!!!
Előzmény: Feribá04 (992)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 992
Sziasztok!

LD!

Milyen részlet érdekel?

Kaposvari!

Biztos, hogy hatással lesz a mentalitásra, de nem tudjuk hogyan. Ez lehet pozitív (ők azt mondják, hogy most akarnak csak igazán bajnokok lenni), de lehet negatív is (pl. Zalán nem úgy megy fel a pályára ahogy szokott vagyis...mellettem aztán el nem megy senki...).
Most kiderül milyen sportemberek a fiúk és mennyire szeretik a játékot. Fodor Petiről tudtuk, hogy technikailag nagyon sokat tud a játékról és azt is, hogy képes befolyásolni az eredmény alakulását, azt viszont nem mit tesz ilyen helyzetben. Erre azt hiszem nincs etalon.
Nem tudom Kaposváron mennyit keresnek a játékosok, de azt igen, hogy Pakson csak egy fő van akinek ez a másfél éves gázsija. Olyan is akad aki ennyit még egész életében nem keresett a kosárlabdával, pedig több mint 10 éve nyomja.

Fishtax!

Úgy legyen!

Csaby1!

Szerinted melyik vonulna vissza? Én egyikre sem gondolok. Arra viszont igen, hogy ez remek alkalom volna minden játékossal még egy évet aláiratni, mert azt tudniuk kell, ha nincs az ASE a nyeremény sincs.
Milyen érdekes az élet! Ez a 7 játékos amikor nyáron leszerződött nem is sejthette, hogy anyagilag mit fog jelenteni ez az idény. Madison-t szerettük volna megtartani és 4000 $ kínáltunk neki. Ő hatot kért, de a vezetés nem tágított. Elment, elesett 120.000 dolcsitól, jött a Geri (neki megfelelt a 4000) és most felveszi mellé a 120-at is.
Úgy gondolom ne csak az utánpótlásra áldozzanak, hanem az Atomic Boys-ra is. Kifizethetnék az idegenbeli túrák szurkolói önrészét mondjuk:))
Az igazi sportembert is megzavarhatja, mert tudat alatt ott van és nem tud maximálisan a feladatra koncentrálni. Ezért nem szabad őket hibáztatni (különösen nem előre).
"Ne is nyerjünk." Ezt ugye nem gondolod komolyan?
"10 éve, mikor én voltam ált. iskolás, egy-két embert ismertem, aki kosarazott, most meg szerintem sokkal több fiatal játszik. De lehet nincs igazam" Valóban nincs. Annyian jártak akkor kosarazni, hogy nem volt elég hely a pályákon, így Grund-Kupa elnevezéssel versenysorozatot írtunk ki zsákoló, tripla, illetve büntetődobó versennyel. Bárki jöhetett, beosztottuk egy csapatba. Volt úgy, hogy 35 fokban déli 12-kor is játszottunk. Hallottál arról, hogy mostanában lenne ilyen?
Luki az Univer KSE játékosa és licencszerződése van az ASE-val. Hullámzóan játszik, de volt már 30 fölötti meccse is. Ha 10 centivel nagyobb lenne szétszivatná az egész NB I-et olyan, mert technikás és gyors. De mivel kicsi, így azt hiszem soha nem lesz belőle stabil élvonalbeli játékos.

Egyébként kinek hogy tetszett a tegnapi meccs? Szerintem nagyon állat volt, bár a színvonal hagyott némi kívánnivalót. Zirkova nagyon tetszett (nemcsak mint játékos), de Vilipics és Balogh is jó volt. Az eredmény ellenére azt mondom, hogy mindkét csapat esélye a bajnoki címre 49-49 százalék. A Pécs ennél csak jobb lesz és Laci bácsi tud meglepetéseket okozni. Ki merem jelenteni, hogy edzői téren a PVSK az erősebb. Nem mintha Farkassal gondok lennének, de a múlt évben láthattuk, hogy bizony ő is képes komoly hibákra és Rátgéber a női szakágat jobban ismeri. Most már látta szemtől-szembe az ellenfelet tudja mire kell nagyon figyelni. Ami nem tetszett az a táborok trágárkodása, illetve Balogh meccs utáni nyilatkozata volt.
Hát kábé ennyi...

Üdvözlettel:
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

csaby1 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 989
Szerintem se olyan túl nagy pénz ez nekik, mintha én nyertem volna. Az meg kicsit túlzás a Plézertől, hogy várhatóan senki nem vonul vissza. Már a sportfórumon felmerült, kicsit áldozzanak az utánpótlásra, szerelés a piciknek, vagy bérlet a következő szezonra stb ilyesmi. Nekik aprópénz, de a kicsiknek nagyon sokat jelentene. Ha igazi sportemberek a fiúk, akkor nem lehet gond, ha meg nem, akkor megette a fene. Ne is nyerjünk.

Feribá!!! Mint mondtam, én az utóbbi öt évet néztem. 10 éve, mikor én voltam ált. iskolás, egy-két embert ismertem, aki kosarazott, most meg szerintem sokkal több fiatal játszik. De lehet nincs igazam, és csak más körökben mozgok. Mi van a Lukáccsal??? És a Rutkai hova kallódott?? Robi után neki volt a legnagyobb sansza bekerülni a csapatba. De most nem tudom mi van vele.

Előzmény: DRT (988)
DRT Creative Commons License 2002.01.21 0 0 988
Ugyanerre gondoltam én is, nekik ez nem akkora pénz. Akkora, de nem annyira....
Mondjuk azt hittem rosszul hallok, mikor hallottam.
Előzmény: kaposvari (985)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.21 0 0 987
Fenn van már az index hírek között is, nyaralni mennek egy részéből. Szerintem nem emiatt nem lesznek bajnokok idén:-)
Előzmény: Fishtax (986)
Fishtax Creative Commons License 2002.01.21 0 0 986
Nem ünneprontás ez, a csapat szempontjából talán még jól is jönne, ha csak ilyen könnyedén fognák fel!

fish

Előzmény: kaposvari (985)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.21 0 0 985
Nem akarok ünneprontó lenni, a hír értékével kapcsolatban, de szerintem a csapatra nem lesz túl nagy hatással. Szerintem a sztárjátékosok kb. másfél évi fizetése az egy főre jutó nyeremény. Vesznek még egy családi házat és egy új autót aztán el is ment:-))
Mondjuk az Érseknek elég rossz lehet, de biztos őt is megdobják majd egy két millával.
Előzmény: LD (984)
LD Creative Commons License 2002.01.21 0 0 984
47 millió per kopf. Most már megkérdezhetem tájékozott paksi barátunkat a részletekről is. Hogy fogadták a hírt? Milyen most a hangulat a csapatban? Mi van a két kimaradó emberrel? Lehet-e egyáltalán edzeni így? Stb,stb,stb
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 983
Jurgilas és Érsek nem szállt be a többiek néhány plusz emberrel igen. Szegények...
LD Creative Commons License 2002.01.21 0 0 982
564 000 000, 12 fő, -2
A többit már nem merem kidumálni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!