Megint átvágott a 2 db vaksi szemem, ugyanis amikor megnéztem a fotót, simán azt hittem, hogy TÉNYLEG lány, mondtam magamba, milyen szép csaj, utána hozzáolvastam a feliratot, és akkor leesett, hogy mégsem. Vagyis szépnek szép, csak nem lány, hanem fiú.
Előzmény az volt, hogy Brémában jártam a Fazekas kórussal (Miskolc) kórusolimpián. A versenyt követő nap a kísérőtanárok felvetették, hogy mi lenne, ha kibuszoznánk az Északi-tenger partjára a kikötőhöz (nem emlékszem, mi volt a neve, csak arra, hogy nem volt olyan messze Rostocktól), és akkor megnéznénk a tengert, meg néhány kikötö halászhajót. Hát a hülye magyar mikor megy tengert nézni? Hát vihar idején, ez természetes. Kiszálltunk a buszból mind az 50-en (ennyi emberből állt a versenyteam), mihelyst kiértünk, kifordult az ernyőnk, és szó szerint bőrig áztunk, de úgy gondoltuk, ha már kimerészkedünk, nem adjuk föl, és csak azért is kiszüljük magunkat a tengerpartra, persze biztos távolságra a hullámoktól (200-300 m). Rendben ki is értünk. Hát én még olyan szépet nam láttam: képzelj el egy hatalmas kékesszürke víztömeget üvegzöld árnyalatokkal, amint csapkod és örjöng ezerfelé, és milliószor megcsillannak az ici pici cseppek, és az ég egészen fehér, mondhatni világít, közben 20-30 km/h sebbeséggel száguld a parti szél. Iszonyú szép, és félelmetes. Hát ilyesmi. :)
Nem akarok vitát nyitni, de valszeg nem tudsz számolni. A legnagyobb baj az, hogy alapból utálod a DM-et, ami persze szíved joga. Az, hogy ide is rakok(kunk) plakátot nem neked szól, hanem azoknak a szegedi Cure rajongóknak akik olvassák ezt a fórumot és lejárnak hozzánk. Hidd el vannak ilyenek. Részemről lezárva, ha zavar a plakát (DM kép van rajta) moderáltasd ki.
Az egész WMS jó, a 13th-szel sincs semmi baj (láttátok már a klipjét? Robert szemeiben az az eszelős fény v.-mi gyönyörű szép!) az utolsó három szám is szép. A Treasure-ről nekem mindig a tenger jut eszembe.
nem ezt mondtam, hanem azt hogy ezek a számok a mai napig imádott slágerek a melegeknél, és ha egy DM szám is bekerül ezek közé akkor azt még 20-30 év múlva is imádni fogják. uh szerintem ennek csak örülni kellene, mindegy...
"Legjobb rossz pillanatok": Jupiter Crash/Treasure/Bare. "A két utolsó szám pedig tökéletes aláfestő zene szakításhoz.De egy fájdalmasan hosszúra nyúlt életmű lezárásához is az lett volna".
Némileg enyhítő körülmény,hogy a Mode is bekerült,pont az Exciterrel:DD Bár ott sokkal enyhébben fogalmazott:D
dehogy van messze, bár ok tényleg egy picit, kocsival nemis. azért sajnálom, mindegy de kedves voltam nem? cure est nem szokott lenni inkább csak én nyüszítek a zst-nek, de már tudja hogy mi az ami kell nekem ;) -bár a Friday I'm in love-val néha hibázik, de tanulékony http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9478526 Ö is ugyan ezt csinálja amit te akkor, ezek a bulik egy kiszuperált moziban vannak és leadja az egész koncert DVD-t,(meg a videoklippeket- 3 DM + 1 más verzióban)
Fásy mulató, Bunyós Pityu, Cure, Sárga Zsiguli? jujujuju-jujj, cccccccc ezt még egy sorba is hiba megemlíteni. perverzek vagyunk mi azt kell hogy mondjam :DD
Írt egy 2 oldalas cikket a Mode új Best Ofjáról,melynek a széljegyzeteként volt egy albumonkénti 1-1 kedvenc számlista.Azaz akármelyiket írhatta volna.
Ez kb. olyan,mintha én gusztustalan stílusban lehúznám mondjuk a Nephilimtől a Dawnrazort,majd két oldallal később egy ilyen listán beírnám a Curétól a Friday I'm In Love-ot,meg a The 13Th-t.Sírva röhögne mindenki:D
A cikket még nem olvastam, biztos, hogy nekem sem fog tetszeni, főleg, hogy a Wild Mood Swings az egyik kedvencem (volt már hozzászólásom, amiben ezt nem írtam le? :D ).
A Freelove az a dal, amiről az Exciter-t be lehet azonosítani, a többi kislemez nem lett annyira jellegzetes, bár a Dream On volt a legnagyobb sláger. Szóval talán ezért is ugrott be a cikk szerzőjének a Freelove elsőként.
Milyen dolog leugatni a CURE-T? Biztos v-mi szerencsétlen botfülű állat írhatta azt a
borzalmas cikket. Akárki akármit írt/mond a WILD MOOD SWINGS AKKOR IS JÓ, MERT CURE! És aki ezt nem hiszi el, azt tudom szánni, mekkora is egy marha. Freelove-ról meg annyit, hogy hányok tőle, pedig a Mode-dal semmi bajom, de ezt a nótát tényleg elrontották. (Ki írta a cikket? Gyertek, keressük és verjük meg!)