Keresés

Részletes keresés

Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1238
Hát ez hihetetlen volt...most értem haza Debrecenből.
Ha jól emlékszem 3 fával ment a hazai oldal az első periódus után...már ekkor látszott,hogy iszonyat fáradtak vagyunk,de a java csak eztán jött 51-31 volt a félidő a Vadkakasoknak...14/9 dobtak triplából az első 20 minutumban.
Gémes és Mcdaniel 3-3 trit vágott...na itt gáz mondtam,meg a többi vagy 40 paksi szurkoló.
Aztán mikor a különbség felkúszott 23 pontra,akkor lélekben már mindenki a magyarázatokra készülődött...
ekkor azonban a CSAPAT (így csupa nagy betűvel),összekaparta maradék erejét(néhányuknak a menéssel is komoly gondjuk támadt) és elkezdtünk játszani..
Az az igazság,hogy valszeg a hazaiak is úgy gondolták,hogy már vége a meccsnek.Azt elfelejtették,hogy a legveszélyesebb boxoló,az amelyik egyszer már padlót fogott...és mi most felálltunk a padlóról...9 volt közte az uccsó 10 perc elótt,és akkor már sejteni lehetett,hogy izgi végjáték elé nézünk.
Asszem 72-71 nél vezettünk először
Az utolsó támadás a hazaiaké volt,de mi labdát szereztünk és ezzel együtt nagyon fontos,sírból visszahozott győzelmet.
Kiemelni senkit nem tudnék,ma a CSAPAT diadalmaskodott...a végén nagy ünneplés a szurkolókkal...
Megmutattuk,hogy milyen erősek vagyunk,így most némi pihenés után vághatunk neki a szerdán kezdődő rangadósorozatnak...
Végezetül néhány keresetlen szó a Bodnár/Benczúr bírói páros tevékenységéről(?)...hát nem sok jót lehet elmondani róluk,szerintem szakmát kéne váltaniuk...mondjuk tévedtek mindkét oldalra,de nagyon be voltak szarva(pl.: ziccerben kilépő Fodor Marcit hátulról felrúgták-sima fault-a másik oldalon hasonló szitu "szándékos" minősítést nyert...a pincért dobó Sitkut a levegőben rántották vissza--ítélet semmi, Mcdaniel egyik tripláját jóval vonalon belülről engedte el...)
Asszem a paksi buszon hazafelé nem kellet esti mesét mondani a fiúknak az alváshoz...
SZÉP VOLT FIÚK!!!
HAJRÁ ASE!!!!
Előzmény: ChrisClay (1235)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.10 0 0 1237
Ez egy teljesen korrekt hozzászólás volt,leszámítva azt,hogy nem egészen értem,hogy jön Boros passzaihoz Csicsa és a Körmend-tábor...?!

Ti is nyugodtan kiabálhatjátok,hogy "ennnbíjé" -mellesleg hozzáteszem,mi ilyet sohasem kiabálunk,max,hogy "Amerika"-,maximum nem hallatszik be a pályára...:-)

Az értékelésed viszont jó,az eredmény önmagáért beszél!
(én is csodálkoztam)

Előzmény: Törölt nick (1231)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.10 0 0 1236
Az Andris?:-))

Jó gyerek.

Előzmény: belfera (1232)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.10 0 0 1235
Gratula!

Azért sajnálom a Debrecent,tán már sosem lesz ott igazi nagycsapat...

Pontszerzők?

Előzmény: Feribá04 (1233)
olajbányász Creative Commons License 2002.02.10 0 0 1234
Köszönjük szépen hogy Király bíró úr igen hamar "elintézte" a centereinket, és ugyebár alapszabály, hogy ezt a játékot nem lehet (vagy legalábbis igen nehéz) centerek nélkül játszani. Szerintem nem volt akkora verekedés, mint ahogy azt itt néhányan írták,(ezt tükrözik a dobott pontok, mert ha mi leállunk verekedni, akkor 50-60 pontnál nincs több), viszont a Boros-Matus színjátszókör igen aktívan tevékenykedett. Nevetségesnek találtam azt is, hogy Wiliamsnek a dobott kosarai mellé, szinte kivétel nélkül mindig befújtak egy faultot, volt olyan negyed, mikor másból sem dobtak kosarat mint büntetőből. Góbi Ricsi meg végig ütött, vágott, és a 39. percben kapta meg az 1.(!) faultját. A Rusznák-Trepák (már ameddig a pályán volt) páros önmagához képest sokkal jobban játszott, mint eddig. A kupában remélem törlesztünk.
Hajrá Olaj !
Feribá04 Creative Commons License 2002.02.10 0 0 1233
75-77!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hihetetlen a félidő még 51-31 volt. Nagyon jók vagyunk.

Hajrá ASE!

Szép volt fiúk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

belfera Creative Commons License 2002.02.10 0 0 1232
Taki a B-csoport szintjén nem volt rossz, de már egyáltalán nem a régi, a nyerőgépek teljesen tönkretették.
A Kecskemét legjobbja szvsz Munteán volt, aki főleg triplákban jeleskedett.
Előzmény: ChrisClay (1228)
CVZ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 1230
Én azt mondom , hogy tegnap amit "mezőnyben" nem fújtak be a jétévezetők azt kárpótolták a palánkok alatt, amiből az Olaj centerei húzták a rövidebbet!
Az utóbbi 1 nap legkorrektebb sporttárs hozzászolás volt az Alba-Olaj meccsel kapcsolatban!
Előzmény: Törölt nick (1229)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.09 0 0 1228
Nyilvánvaló csalás. Nagy szerencse,hogy itt le lehet ilyet írni,mert,ha ezt a húrt megpendíteném vmi hivatalos személy előtt,még börtönbe zárnának.

Hogy is gondolom? Egy jv nem lehet hülye,nem csalhat,nem bunkózhat,nem lehet totál alkalmatlan.

Ezzel szemben a szurkoló mindig huligán,buta,primitív,elfogult.

Igaz,amikor levetik a szürke ruhát (tisztelet a kivételnek),akkor kiderül,hogy legtöbbjük akkora seggfej,hogy majd' szétdurran.

Itt van ez a Váradi is (...hogy rúgná meg a ló:-))) ), olyan szépen káromkodik civilben,hogy Zola bányászai is megirígyelnék,de felsőbbrendűnek képzeli magát abban a csinos kis szerkóban, a parkettán.

Hogy mire föl?

Who knows?

Egyébként Taki hogy játszott a Kecskemétben? Nekem (ellenfélként) nagy kedvencem volt,sportszerű,lelkes gyerek,a mi Szájerünkre emlékeztet. Emellett jól vágta a trojkákat.

Előzmény: belfera (1209)
kwest Creative Commons License 2002.02.09 0 0 1227
Ezt a fordulót nem hagyom ki, mert még nagyon elléptek.

Debrecen-ASE -8 (fáradtan is)
Falco-Körmend -14 (Csak Falco-győzelem esetén lenne szoros)
Albacomp-Szolnok -6 (most vagy soha, copyright by isz-akos)
ZTE-Dombóvár +4 (nem lesz rossz meccs)
Nyírség-MAFC +6 (én még nem várom Halimicstől a jó játékot, de így is)
Szeged-Kaposvár -9 (mostanában nagyon tréfálkoznak a szegediek, de ez kevés lesz)

És most irány Szombathely!

isz-akos Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1226
Debrecen-ASE -20
Falco-Körmend +8
Albacomp-Szolnok +20 (most vagy soha)
ZTE-Dombóvár +2
Nyírség-MAFC +10
Szeged-Kaposvár -14

Hajrá Alba! remélem Shannon olyan jó mint régen Trunicsnak meg igen meggyöző a multja!

realfan Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1225
HAJRÁ KÖRMEND!
realfan Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1224
Debrecen-ASE -14
Falco-Körmend -6
Albacomp-Szolnok -8
ZTE-Dombóvár -3
Nyírség-MAFC +15
Szeged-Kaposvár -19

Hajrá Körmebnd!

Feribá04 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1222
Vasárnap.
Előzmény: andrej11 (1221)
andrej11 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1221
Debrecen-ASE -7
Falco-Körmend -3
Alba-Szolnok +7
Zte-Dombóvár +12
Nyír-MAFC +11
Szeged-Kaposvár -1

A debreceni meccsen sok függ attól, hogy szombaton lesz, vagy vasárnap. Ha fáradt lesz a Paks, akkor minden lehet.

Előzmény: belfera (1220)
belfera Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1220
Tippjeim:

Debrecen-ASE -5
Falco-Körmend -4
Albacomp-Szolnok -2
ZTE-Dombóvár +8
Nyíregyháza-MAFC -10
Szeged-Kaposvár -18

Izgalmas meccseket várok!

Hajrá Körmend!

Lecsó11 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1219
Üdv!

LEhet tippelni????? remélem,én mindenesetre tippelek,már az én megelégedesémemre:))

Alba-Szolnok H7 (Shannon nagyot lendít...)
Szeged-Klíma V9 (nagyon nehéz lesz...)
Falco-Körmend V4 (Kálmán táncol,de mégis kikapnak)
Ny.háza-MAFC H16 (Emir beindul)
Debrecen-Paks V11 (fáradt lesz az ASE)
Zete-dombó H21 (tipp:kiütés)

Hajrá Klíma!

Feribá04 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1218
Az orruk előtt ment el a gép tegnap és állítólag a köcsög ruszki vámosok miatt.
Előzmény: Törölt nick (1217)
Feribá04 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1216
Úgy döntöttem nem adok több előnyt a tippversenyben:
Albacomp-Szolnok H14 (Shannon 26 pontjával)
Szeged-Kaposvár V16 (Unalmas meccs lesz sok kaposvári palánk alatti kosárral))
Falco-Körmend H4 (Bajban a Körmend)
Nyíregy-MAFC H15 (Futottak még, Halimics 18/15)
Deko SE:-)))- Paksi Atomerőmű SE V26 (A fáradtság csak erőssé tesz minket)
ZTE-Dombóvár H16 (A Zetének muszály nyerni)

Balhémentes hétvégét főleg a nyugati végen!

Üdv.
Feribá04

olajka91 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1215
üdv mindenkinek!
Holnap jöjjön mindenki fehérvárra.Az imént beszéltem a csarnokkal van még jegy bőven , az hogy elfogyott mind, csak kacsa.2 busz 100 kocsi garantált.Most vagy soha!Hajrá olaj forever!
Körmendiek mindent bele!Hajrá piros-feketék!
Tippjeim:
Alba-Olaj V5
Szeged-kapos V 10
falco-Körmend V5
Nyiregy.-MAFC h10
Debrecen-ASE H5
ZTE-Bunkóvár h20
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1214
Nna akkor én is:
Alba-Olaj H8
Szeged-Kaposvár V10
Falco-Körmend V6
Nyíregy-Mafc H12
Debrecen-ASE V6
Zte-Dvár H15

HAJRÁ ATOM!!!

Előzmény: kaposvari (1213)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1213
Albacomp-Szolnok H 5 (az új emberek bizonyítani akarnak)
Szeged-Klíma Vill V 12 (rutinból)
Falco-Körmend H 4 (háromesélyes megyei rangadó)
Nyíregyháza-MAFC H 13 (Halimics felébredhetne)
Debrecen-Paks H 3 (fáradt az Atom)
ZTE-Dombóvár H 8 (a hazai pálya és Parker miatt)
Mai tippelésem kívánságműsor is egyben:-))
Fishtax Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1212
Tippverseny:

Debrecen-ASE -13
Falco-Körmend -9
Albacomp-Szolnok -3)
ZTE-Dombóvár -5
Nyíregyháza-MAFC +7
Szeged-Kaposvár -7

fish

be-st Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1211
Üdv!
Holnap vsz. két új (?) ember is bemutatkozik az Albacompban. Shannont nem kell bemutatni. Régóta nem játszott, kérdés, mennyire és mennyi idő alatt tud újra felpörögni. A másik Trunics, szerb. Azt írják róla, együtt kezdett Divaccal, Kukoccsal, együtt lettek kedett világbajnokok. Pályájának későbbi állomásai már nem ennyire márkásak, de ettől még lehet jó. Holnap meglátjuk. Vagy legalábbis elkezdjük meglátni. Sporttárs biztos többet tud, én csak a helyi újságból veszem az infókat, mint mezei szurkoló.
Beszállok én is a tippversenybe (jókor, jó kis kétesélyes meccsek vannak - nem baj, lehet majd röhögni a 0 pontomon):
Debrecen-ASE -8
Falco-Körmend -7
Albacomp-Szolnok +11 (optimista tipp)
ZTE-Dombóvár +21
Nyíregyháza-MAFC +22
Szeged-Kaposvár -13
Üdv
Pistike
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1210
Bajban az ASE.A csapat kint ragadt oroszföldön,pontosabban Moszkvában...ha jók az infóim,akkor csak pénteken este fognak hazaérkezni.Ha nem jön közbe semmi,megint....
Na most viszont szombaton 17 órakor Debrecenben volna jelenésünk...
A hírek szerint a paksi vezetők felvették a kapcsolatot a debreceni vezetőkkel és az Mkosz felé és kérvényt adtak be,miszerint a találkozót késöbbi időpontban rendezzék meg.
Nos ha jók az infók,akkor vasárnap lesz a meccs,kezdés valszeg 17 óra.
Úgyhogy paksiak senki ne induljon el szombaton a Hajdúságba, hacsak nem tervez hosszabb(1 napos) városnézést....
Oroszországban még mindíg középkori állapotok uralkodnak...
HAJRÁ ASE!!!
Előzmény: belfera (1209)
belfera Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1209
Ma kint voltam "helyi" csapatom Kecskemét elleni meccsén, ami kissé botrányos körülmények közt ért véget.

Néhány perccel a mérkőzés vége előtt egál állásnál a vendégcsapat támadott, Pásztor betört a palánk alá, ahol ütközött Kotlik Lacival, de a labdát még feltette ziccerre. A bírók belefújtak, a dobás kimaradt, de érkezett a Kecskemét színesbőrű centere Shand, aki belehúzta a gyűrűbe a labdát.
Az eredmény: Kotlik - akinek totál felrepedt az ajka - megkapta 5. hibáját, a sporik pedig - az ellenőr egyetértésével és a heves soproni tiltakozás ellenére - megadták a szabálytalan kosarat + még dobattak egy büntetőt Pásztorral.
Azt már meg sem említem, hogy az első félidőben megfeledkeztek egy általuk befújt faultról (támad az Univer - lepattanóharc - támadófault - Pásztor reklamál, technikai, ezért 2 dobás, a támadófault viszont elfelejtve)

A meccset végül az Univer nyerte hosszabbítás után, de a győzelmében nem kis részt vállaltak a szürkeruhások, akik 2 büntetőt elvettek a SMAFC-tól és adtak 2 ajándékpontot a vendégeknek, illetve a komisszár, aki mindezeket "nem látta".

ChrisClay Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1208
Dobj egy mélt,légyszíves,a kérelmünkkel kapcsolatban,szombatig,ha lehet!

Thanx

Előzmény: belfera (1207)
belfera Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1207
Suproliga nincsen, csupán Euroliga illetve Saporta- és Koracs kupa.
Előzmény: kaposvari (1206)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.07 0 0 1206
Thanx. Akkor most ez a hivatalos és egyetlen versengése a legjobbaknak? Nincs suproliga?
Előzmény: Fishtax (1204)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.07 0 0 1204
Itt.

fish

Előzmény: kaposvari (1203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!