Hát inkább most szerdán kellene vagy a Körmend-Szolnokot, vagy a Kaposvár-ASE-t adni. Azok nagyobb derbik lesznek, mint ez. Dehát ez is valami. Csak ne ez legyen az első, meg az utolsó meccs, amit a tv ad.
Mol Szolnok Fun, arany lelkem, nem igazán jól olvastad a hozzászólásomat. Vagy max. nem jó hangsúlyt tettél hozzá magadban. Azért nagyon nagyon messze állok bármiféle sértődéstől, pláne lelki érzékenységről. PZS max. allergia ellen kellene, síráshoz semmiképp. NEM IS VOLT OKUNK RÁ! Csak hangot adtam annak, hogy eddig sehol nem történt meg olyan, hogy a mellettünk ülő, az ellenfél csapat szurkolóival ne kellemes hangú beszélgetés alakult volna ki, hanem szemtől szembe lecigányoznak és lekurváznak. Csak azért, mert tapsolok. Még jó is, hogy nem szóltam vissza, így legalább megmaradt a különbség. Talán már neked sem kellett volna ez a válasz, hozzászólásod magáért beszél.
Nem lesz semmi ez az utolsó forduló. Sajnos Szegedre vagyok "akkreditálva" a héten, úgyhogy kimkegyek meccsre. Lesz izgalom, az biztos. Gyorsan vennem kell egy telefont, hogy tudjam tartani a kapcsolatot a többi helyszínnel.
Ezt nem hiszem el...valaki odafent magához tért a csicsikálásból???Tv-s ,meccs?
Mol Szolnok Fun! hogy-hogy nem az Olaj táborban vagy(voltál)? Ezzel a stílussal beférnél...
Én egyébként nem vártam se jobbat,se rosszabbat...azt kaptam amit már megszoktunk Nálatok.
A közönség valóban 6.ember...csak ez a 6.ember
-10-nél nagyon csendben volt.
A fanatizmusotok és a vehemenciátok dicsérendő és időnként irígylésre méltó...csak hát a kivitelezés.
Szerdán kemény parti lesz Somogyországban is.A sok sérült ellenére nem rossz a Kaposvár,de azért most mi vagyunk az esélyesek...de azért nem árt az óvatosság...
Hajrá ASE!!!!
Én is sajnálom a Szegedet, sokkal jobb lett volna ott játszani mint Dombóváron (bár a MAFC még elcsípheti a bakteréket). A Debrecen pedig-pl. húszpontos zakóval-hidd el, hogy még kieshet (bár val.szeg nem fog).
őszintén sajnálom a Szegedet, ha emiatt a vereség miatt esik el a 8 közé jutástól! Főleg ha igazak ezek a bírót "méltató" szavak!
Viszont nekünk körmendieknek jó lenne ha nem lennének 8-ban, hiszen akkor egy plusz vereséget vinnénk magunkkal!
Hihetetlen mi van a 8-ba jutásért harcolók között!
Egy helyre hajt fél liga! :))
A Debrecen már tutira 8-ban van, bár nem tudom pontosan milyen szabályok érvényesek a nagy keresztbeverés esetén! Egymás elleniben viszont mindenkinél jobbak! Remélem nyernek Szegeden!
Ha nem, és mind a 3 meccsen a hazai csapat nyer, akkor négyes holtverseny a győzelmek számát tekintve! Nem semmi izgalmak, és ez befolyásolja az élen állók helyzetét is, nem mindegy ki visz magával vereséget! Ha a Szeged nyolcba jut, akkor kilenccel kell verni az Olajt, ha nem, akkor elég eggyel!
Nem leődnék meg, ha valahol elromlana az óra, a világítás, bármi, csakhogy késésben legyenek a többi meccshez képest!
Magunkról szólva nem tudok mit mondani, lehet hogy a Paks ellen nekem is be kell állnom játszani, ha így folytatódnak a dolgok:-(((.
Bencze Tomi minimum 3-4 hét az első diagnózis alapján a zegi kórházban. Valami mégis azt súgja, hogy a paksiak nagyon szedjék össze magukat szerdára. Amikor minden egy csapat ellen szól, akkor szoktak nagy meglepetések lenni.
A Szeged akkor lehet nyolcadik ha megveri a Debrecent, a Nyíregy pedig nyer Egerszegen. Ez esetben még a Debrecen is kieshet ha nagyarányú vereséget szenved.
Az a kérdés, hogy mit számolnak, ha kettőnél több csapatnak lesz ugyanannyi pontja. Ha a FIBA számítást követik (szerintem azt), akkor az adott három-négy stb. csapat egymás elleni összkosárarányát hasonlítják össze. De lehet, hogy az összes meccs alapján fogják nézni a kosárarányt. Gyors kis számítgatásaim alapján, ha a Dombóvár megveri szerdán a MAFC-ot akkor szinte biztosan befut nyolcadikként és a Debrecen se nagyon tud már kiesni. De lehet, hogy tévedek.
Na jókor sikerült védeni benneteket. Máris rámcáfoltál. Nem lenne jobb, ha nem a mieinket hoznád zavarba, hanem a sajátjaidat éltetnéd? A te teóriádat követve tuti jó meccs kerekedne belőle, mert a ti játékosaitok is szárnyalnának, és a mieink se lennének megzavarodva.
A Zalán ügyet nem láttam, nem akarom védeni, de gondolom nem azért szidtátok egész meccsen, mert majd a 39. percben elkövet egy sportszerűtlen (már ha úgy volt, ahogy leírtad) szabálytalanságot. Szóval Hajrá ASE!!!!! Megverjük a Kaposvárt is. Kár azért a körmendi vereségért.
Én még nem voltam Szolnokon, de most is azért nem mentem, mert féltem, hogy megvernek. Mivelhogy én ZsuvZsuvval ellentétben nem tudom megállni, hogy ne szóljak vissza. Sajna sok az ilyen idióta, de itt a fórumon, és a sportfórumon is kellemesen csalódtam a szolnoki hozzászólásokban. Senki nem ócsárolta az ASE-t, hanem a saját csapatuk hibáit ecsetelték. Ez a követendő példa.
Ja és többhelyütt olvastam már a szegedi "balhéról". Nem tudom a Ny1-nek minek a segítség. És lehet ezen megy el a 8-ba jutásuk. Ja és láttunk már olyanokat, hogy emiatt a szponzor elfordul a csapattól stb. És egy feltörekvő kiscsapatnak annyi. Ezt is észre kellene venni a szövetségben.
Ó szegény paksi aranylelkű angol kisasszonyok, eszem azt az érzékeny lelketeket! Mészáros azért kapta a részt mert a végén a ziccerben lévő Mérészt páros kézzel kilökte a pályáról és még neki állt feljebb. A litvánotok meg Czigler azért kapták mert őket lehet befolyásolni beszólásokkal. Ne feledjétek! A szurkolótábor a 6. játékos. Szerintetek a pályán lévő játékosok nem cukkolják, heccelik egymást? Dehogynem! Én a palánk mögött a második sorban ülök és mindent hallok. A huhogást én is elitélem, de azért sikerült vele Davist zavarba hozni. Az első 6. büntetőjéből 1 sikerült. Akkor játszott jól amikor sikerült magát túltennie ezeken a beszólásokon.
Egyébként gratulálok a csapatotoknak, és annak, hogy ilyen sokan ott voltatok. Ha továbbra is járni akartok meccsekre akkor felejtsétek el ezt az érzékeny stílust, mert különben nem győzzük nektek szállítani a 100 db.-s papírzsebkendőt!
Üdv!
Váratlanul simán nyertünk szombaton. Nem voltunk pedig különösebben jók. A MAFC már feladta volna a meccs előtt, hogy 8-ba kerül? Mindenesetre nem tudom, ez a csapat hogyan tudott győzelmeket elérni. Szóval sima győzelem, érdekes felhangokkal.
A következőt magyarázza meg valaki: az Albacomp igazolt két formán kívüli, edzés- és játékhiánnyal küszködő játékost, Shannont és Trunicsot. Adva van egy meccs, ahol simán, sokkal vezetünk, láthatólag az égvilágon semmi nem fenyegeti a vezetésünket. A játékhiánnyal küzdő játékosok hibáznak kettőt-hármat, és az edző (szokása szerint) azonnal lecseréli őket. Sokáig vissza se jönnek. Szakmailag én nem értek a dolgokhoz, csak mint mezei szurkoló, de egy totál sima meccsen nem kéne agyonjátszatni azt, akit játékba kell hozni? Egyébként nem mondom, hogy Sterbenz rossz edző, mert a Szolnokot szerintem azzal tudtuk megverni, hogy Bádert a meccs végére tartogatta, mire a szolnoki centerek (majdnem) kipontozódtak, de ez akkor is fura húzás.
Shannon túlzott istenítését én sem helyeslem, de ha Williamsnél indok lehet a lelke, akkor nála is. Őt ezzel lehet segíteni, és még a farkasi időkben mesélték, hogy Farkasnak is többször kellett vele lelkizni, mert olyan. Ezen Williams nem sértődhet meg. Eddig mindig pártoltam, mert inkább ő oldjon meg helyzeteket, mint hogy olyannak passzoljon, aki kiejti a labdát, vagy hétből jó, ha egy triplát dob be, de azon megsértődni, hogy egy hajdani szuperkedvenc újra jól játszik, nem kéne. Mindenesetre kár, hogy ilyenekkel kell foglalkozni a csapat kapcsán, remélem nem sokáig, és azért nem, mert végre összáll a csapat. Mert ha végre összeáll...
Szolnokon óriási lehetett a meccs, szép volt, Paks! A szolnoki vezetők helyében tennék valamit a csapat szurkolóinak viselkedése miatt. Az elég valószínűtlen, hogy mindneki rosszul ítéli meg a viselkedésüket, és ők csinálják jól. Végülis valahol a város hírnevéről is szó van. Remélem elég óvatosan fogalmaztam, és nem váltom ki szolnokiak szitoközönét.
Valaki ki tudja számolni, hogy mi van ott a 7-11. helyen? Nem semmi meccsek lesznek a nyolcba jutásért szerdán!
Már most megjósolom, hogy Szombathelyen negatív nézőcsúcs fog születni szerdán. :-) (És remélem, fehérvári győzelem!)
Saabee, teljes egytértésben vagyok veled. Nem jártam még Szolnokon meccsen, ez volt az első. Az hagyján, hogy a B-közép rágalmakat és durva káromkodásokat skandált (ami aztán talán ki is merítette a szurkolásukat), de azért az sem volt semmi, hogy a közelünkben álló szolnoki középkorú "férfiak" elmondtak mindenféle cigány k***vának csak azért, mert megtapsoltam olykor-olykor a csapatomat. Hát nem nagyon volt kedvem beszólni nekik, pedig nagyon ott volt a nyelvemen. Úgy éreztem magam a meccsen, mintha a Mad Max forgatásán lennék, vagy valami hasonló...
A Körmend-Szolnok barátság alapja a két tábor fanatikusai, a Red Devils és az Oil Boys közötti jó viszony. Esetleg még a hagyományok, az azonos klubszínek és az erőteljes szurkolás.
Azt mondjuk nem tudom, hogy a szolidabb, bérletes szurkolók mennyire szimpatizálnak az Olajjal, számomra nagyjából semlegesek - szimpatikus a kosárlabda szeretete, a hangulat, nem tetszik viszont az általad is említett trágárkodás
és a csapat stílusa.
Mondjuk az Alba, a Kaposvár vagy a Falco ellen azért nekik szurkolok, hacsak nem jobb csapatomnak az ellenfél győzelme. :-)
Amúgy jobban örülök a baráti viszonynak - legyen bármi is az alapja -, mint ha menne az anyázás és a balhé, ahogy a régi időkben.
Szolnok-ASE
Meglehetősen nagyot csalódtam a szolnoki táborban. Ez egyrészt a szidalmak miatt volt, (habár számítottam rá).Érthetetlen!:
"litván cigány"-Vaido még csak a pályán se volt
"buzicigler"-Czigler a félpályánál járt a fault tőle méterekre! volt (aki ott volt tudja miről van szó)
huhogás-és Parker?
Másrészt pedig,hogy talán annyian szurkoltak, mint mi...Na,persze azért 2x,3x felrémlett az a bizonyos rettegett szolnoki hangulat.
A régebbi hozzászolásokat olvasva, észrevettem,hogy itt szerencsére elég korrekt tagok folytatnak többségében értelmes vitát,ez pozitív :),csak így tovább!
Ja,és a kérdés:
Körmendiek mire ez a fene nagy barátkozás az Olajjal?Ez számomra,mint kívülálló-azok után,hogy jártam szolnokon-érthetetlen...
Végre van egy kis időm és gépem, úgyhogy röviden írnék a Paks és a Kaposvár elleni meccseinkről.
Pakson remeklő hazai CSAPAT (zseniális Davis és Geri, véreb Zacsi, "őrült" Jurgilas), erőlködő, elképzelés nélküli vendégek (átlagos Isti, egyénieskedő Nickel, duzzogó Eddy, NULLA Rudi és Mujke, indiszponáltan meccselő Patonay mester), jó hangulat, sportszerű szurkolás, megszokottan gyenge játékvezetés. Az ASE nagyon 1séges, nehéz lesz bárkinek is megverni őket.
Topiktalálkozó rulez, remélem lesz még rá alkalom. Üdv az új barátoknak: Feribá-nak, Artúr Doki-nak, Fishtax-nak, nick007-nek, Pruzsinak + Petinek, Csillának, Árminnak és Boginak. Köszönet a szíves vendéglátásért, remélem jövőre lesz alkalmam viszonozni Sopronban.
Örülök, hogy végre Dancsit is megismerhettem (fura, hogy pont idegenben), kár, hogy ő és a vérszomjas Lipo nem jöhettek ki a vendégszektorból. :-)
A Kaposvár ellen hatalmas tempó, remeklő Isti-Nick-Eddy-trió (társak továbbra is sehol), fáradt somogyi öregfiúk csere nélkül, őrjöngő Földi mester, ismételten gyenge játékvezetés (aki érti Ivkovics 3. faultját, az dobjon egy mélt).
Legszebb jelenet: Simon labdát csen, Isti végigköveti a pályán és amikor felteszi ziccerben akkora sapkát oszt ki neki, hogy majd felrobban a csarnok. Azért az Isti-Nick kínai figura sem volt csúnya.
Legmurisabb jelenet: Ivko megkapja 4. faultját, edzője lecseréli, ami ellen először tiltakozik, majd mikor leül nagyot csap a kispad felett lógó reklámtáblára, ami aztán a fejére esik. Ezután 2x is nagy hévvel elindul a bírók felé, de aztán félúton észbekap, legyint, és visszafordul. Később még egy törölközőt is behajít a pályára.
Legszomorúbb eset: Bencze Tamás sérülése -neki ezúton is jobbulást kívánok - , ami a Kaposvárt érő példátlan sérüléshullám betetőzése. A körmendi közönség sportszerűen megtapsolta a sérült zalai bedobót.
Szurkolás:
Körmendi oldalon remek hangulat, dombóvári "légiósok" +1 dobbal, a vendégeknél csendes szemlélődés, csak három 10 éves kissrác próbált "szurkolni" 1 kék sállal.
Remélem a Szolnok ellen is tudunk majd így pörögni, és akkor a Szeged 8-ból kimaradása esetén 2. helyről futnánk neki a következő szakasznak.
A Szeged nekem is szimpatikus saját fiataljaival, de mivel nyolcbakerülésük esetén eggyel több vereséget vinnénk magunkkal, ezért talán mindenki megbocsátja nekem, hogy inkább az ellenlábasainak szurkolok.
Kíváncsi vagyok a kecskeméti álláspontra, tedd fel plíz, vagy küldd át nekem. Szerintem ezt az esetet nem igazán lehet másképp magyarázni.
Nem igazán járok kézimeccsre, ezért nem tudom, hogy milyen a légkör egy hazai rangadón, de kétlem, hogy ne hangzana el egy két trágár kórus. Nemzetközi meccseken szvsz természetes, hogy nincs ilyen, hiszen 1. a szurkolóknak általában nem olyan nagy a preztízse egy külföldi csapattal játszott meccsnek, 2. tudják, hogy úgysem érti az ellenfél a szidalmakat.
Ettől függetlenül én is a sportszerű szurkolás híve vagyok.
Teljesen egyet értek. Lehet, hogy úgy is kikaptunk volna, ha rendesen fújnak a bírók, de így. Azért én még reménykedem, mert mint tudjuk a remény hal meg utoljára!
HAJRÁ SZEGED!
Ilyen példátlan meccselfújásra az utóbbi időben nem emlékszem mint most ez a Szeged-Nyiregyh. volt. Az igazsághoz hozzátartozik hogy nem játszottunk jól (Szeged), de az hogy a NYegyháza ellen az első félidőben összesen 4 faultot fújtak, a másodikban pedig összesen 6-ot, a 2. és 4. negyedben 1-1 fault. Az ő 4 faultjukat 4 különböző enmber kapta, nekünk pedig a három legjobb emberünknek már a félidőben megvolt a 3 fault. Volt fél méterről beljebb eldobott hármas amit megadtak, vonalon kívűl elkapott labda amit jónak láttak ,lépéshibahegyek, a 3 másodperc befújásáról már nem is beszélek, mert azt sosem fújják.Egyszerűen gusztustalan, szemét, aljas módon vezették a meccset, és a hajrában feltették a pontot az i-re amikor feljöttünk 2 perccel a vége előtt 3-ra, mi támadtunk, betörés, ziccer és hárman estek egyszerre a srác nyakába, letaglózták és semmi...Ebből ők dobtak egy 3-ast és vége. A meccs előtt mondták hogy szemétség dunántúli bírót küldeni egy ilyen meccsre, de nem gondoltam hogy ilyen lehetséges...
A végén olyan lincshangulat alakult ki, hogy hihetetlen. Ismétlem, saját magunknak is köszönhetjük, de egyszerűen demoralizáló volt amennyira ott mindent, itt semmit nem fújtak.
Mostmár átgondolva, lenyugodva azt állítom, hogy lehet, hogy megvertek volna minket egy tisztességes meccsen is, mert a Halimics mindent bedobott, ez center gyerek is jó volt, de ez így nagyon átlátszó, elkeserítő, és felháborító. A rőhej az egészben , illetve egy teljesen más vetülete a dolognak, hogy ez a két f***kalap szépen hazamegy és jövő szerdán ismét fúj egy meccset, de mi nem jutunk a 8 közé, egzisztenciák forognak kockán, a klub kap egy jó kis büntetést, az edzők reklamálásáért, meg a szurkolók szidalmaiért (!)
(Állítólag ezért is meg lehet büntetni a klubbot, mondjuk nem tudom milyen jogcímen.)
Lehet hogy hülyeségnek tűnnek ezek a felvetések, de egy ilyen feltöröben lévő kiscsapatnál mint a miénk egy-egy ilyen elcsalt tétmeccsnek sokkal nagyobb jelentősége lehet mint egyébként.
Intézményesített csalás a magyar férfi kosárlabdában
A SMAFC-Roto Elzett kosárlabda csapata 2002. február 7-én lejátszott Univer KSE elleni NB I. „B” csoportos mérkőzést játékvezetői műhiba miatt megóvta.
A Versenybizottság 2002. február 19-én és 20-án tárgyalta a beadott óvást és a következő határozatot hozta:
Határozat
Az óvást a játékvezetők és a mérkőzés komisszárja által írásban beküldött jelentés alapján elutasítja.
Indokolás
A SMAFC csapata az óvásban leírta az eseményt, mely szerint a mérkőzés 40. percében, 22 mp-el a befejezés előtt 76–76 állásnál az Univer 4. számú játékosa ellen, védője kosárra dobása közben (SMAFC 6. számú játékosa) személyi hibát ítéltek. A dobás nem ment be, a játékvezető sípszavára azonban az órát megállították, így a labda holttá vált, mely labdát azonban az Univer 9. számú játékosa – a gyűrűről lepattanás után megfogva – bezsákolt a kosárba. A játékvezetők ezt a kosarat megadták és még egy büntető dobattak az Univer 4. számú játékosával. Így az esemény 76–79-re alakult. A hátralévő játékidőben a SMAFC 3-pontos kosárral egyenlített, s így hosszabbításra került sor. A mérkőzést a SMAFC 92–88 arányban elvesztette. Az óvással egyidejűleg a Soproni TV által készített felvételt a SMAFC beküldte, állításának igazolása végett.
Állításuk szerint a mérkőzés végén a felvételt megmutatták a két játékvezetőnek és a mérkőzés ellenőrének, akik elismerték tévedésüket.
A játékvezetők írásbeli jelentésükben közölték, hogy nem látták, hogy az ugró támadó játékos hozzáért volna a labdához. A mérkőzés ellenőrét is megkérdezték az esettel kapcsolatban, aki azt közölte, hogy az asztaltól nem lehetett megállapítani a szabálysértés vélt tényét. Ezen kijelentését a VB-nek írásban is megküldte. Közölték, hogy valóban megnézték a felvételt, de utána elköszöntek.
A VB a mérkőzés jegyzőkönyvét megvizsgálta, ahol a kosár is és a büntetődobás is az Univer 4. számú játékosának van beírva.
A játékvezető a csapatkapitány által bejelentett óvás okát nem vezette rá a jegyzőkönyv hátoldalára, ezért írásbeli jelentést kértünk az első játékvezetőtől a JB-n keresztül.
Az óvási eljárás során a Versenykiírás 17. § 17. 2 pontja alapján kell a VB-nek dönteni. A 17.2. pont kimondja, hogy óvás esetében a Nemzetközi kosárlabda játékszabályok C. óvási eljárások alapján kell eljárni.
A VB a videó felvételt megtekintette, azonban az idézett c. pontban, c. 5-ös szám alatti szabály szerint: „Videofelvételek, filmek, képek, illetve egyéb vizuális, elektronikus vagy digitális eszközök nem használhatók fel a mérkőzés eredményének meghatározásához vagy megváltoztatásához. A fent említett eszközök csak a mérkőzés befejezését követően, fegyelmi felelősség meghatározására vagy továbbképzési (oktatási) célra használhatók fel.
Ennek alapján hozta meg a VB határozatát is. A VB méltányosságból, ismerve az Egyetem anyagi helyzetét, javasolja a Férfi Intéző Bizottságnak, hogy a befizetett 100.000 Ft óvási letétet utalja vissza.
E határozat ellen a Férfi Liga Intéző Bizottságához lehet fellebbezni. 150.000,- Ft egyidejű befizetése mellett.
Miután az óvás letárgyalására csak most kerülhetett sor és az utolsó 3 forduló elkezdődik, ezért a VB a fellebbezés határidejét a 17.8 §-ban előírtak alapján 2002. február 22-én 1200 órában határozza meg.
Szabó István
VB elnök
Konklúzió:
Amit a játékvezető és az ellenőr "lát", mond, állít, az szentírás, hiába párszáz szemtanú és a videofelvétel.
Tessék csak, tessék: bírót vegyenek, meccset vegyenek.
Szevasz Doki!
Bár a meccsről a véleményemet már tegnap leírtam a Körmend - Olaj barátságon,szeretnék mégegyszer gratulálni nektek!A Paks higgadtabb tudott maradni a végig kiélezett rangadó végjátékában és ez elég volt a győzelemhez.
A szurkolásról mégegyszer : Mészárost a tegnap bemutatott produkciója ( kétkezes taszajtás a ziccerező Mérész ellen,kb. 39.p.) méginkább utálni fogja a szolnoki közönség,Cziglerre ugyanez vonatkozik.Ernőre is joggal lehet dühös a közönség a tavalyi havi kétmillás alibizéséért,ám a huhogást és az afrikázást - bár lehet,én vagyok ennyire begyepesedett - továbbra sem tudom sem megérteni,sem megbocsájtani.Sok fórumon elismertem már,bunkók sajnos vannak ; nem 1,nem 2.Ellenben Davis részéről sem az lett volna a legmegfelelőbb reakció,hogy bemutat egy jót az Olaj - B - középnek...De ez már más téma.
Sok sikert a továbbiakban (nem volt még elég ? :-)) !
A végén egy újabb remek paksi akció megadta a kegyelemdöfést: Davis egyegyben próbálkozott Vukival szemben,két védő megpróbált besegíteni,egy passz Jurgilasnak,és sutty egy hármas...
A végére már csak az ünneplés maradt,itt szomorkodás és csalódás ott...
Döntő momentum,hogy nálunk ismét 6 ember dobott 10 fölött,addig olajos részről csak 3.
Lepattanóban 22-30 ide és a mezőnyszázalék 40-48%.Egyedül a büntetőket dobták jobban...
Neveket nem is emelnék ki,jó kis meccs volt.
A bírókra sem lehet panasz...bár érzésem szerint súlyos támadások várhatóak szolnoki részről...ez a bajnokság már el van döntve,A paksiak megvettek minden bírót...ez már több helyen elhangzott...itt is.
Közönség: mi kábé úgy 70 fővel képviseltettük magunkat,szemben az Olaj-táborral...
Jó hangulat volt,iagaz,hogy amíg mi szurkoltunk becsülettel,addig a hazaiak szurkolása a Hajrá Olaj" mellett főleg az ócsárlásból,és szidalmakból állt.Volt itt cigányozás,parasztozás,köpködés,dobálás,cserobilozás,huhogás,afrikázás/Davis/,tirpákozás(Sitku),litván cigányozás(VAido),buzicziglerezés, megkapta a magáét Fodor-klán is,ddelegjobban Mészáros Zalánt szerette a mélyentisztelt,és aranyos szolnoki közönség...
Kiváncsi volnék,hogy mit érezhetett ekkor Baji Csaba,az Atomerőmű vezérigazgatója,aki ugye szolnoki illetőségű?Büszke volt vajon a földijeire?....
Na ennyi...
mi a végén ünnepeltünk,a hazaiak verekedni próbáltak,anyáztak becsülettel,meg dobáltak minden kezük ügyébe kerülő tárggyal(kuka,aprópénz,flakonok,öngyújtó)...
Hát ennyi...
Szép volt fiúk,ez férfimunka volt!
HAJRÁ ATOMVÁROS!!!!!!