Keresés

Részletes keresés

belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1277
Chris!

A kérdés így szólt:
"Mi a velemenyetek Zsebe nyilatkozatarol szeretett Nemzeti Sportunkban (bar ahogy azt a szemetet ismerem, lehet, hogy megint kiszineztek valamit)?"

Nem tudom, hogy milyen véleményem lehet a nyilatkozatról, amely a tényeket közölte - király, jól megmondta, hazudik? Vagy mi?
Azt pedig nem igazán értettem, hogy vajon mit színezett ki az NS. Mást írt volna le, mint amit Baba mondott?

Alexe tettéről egyébként van véleményem: primitív, bunkó, sportpályára nem illő, eltiltást érdemlő provokáció.

Egyébként Te sem válaszoltál a kérdésre.
Miért?

Hajrá Körmend!

Előzmény: ChrisClay (1275)
belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1276
Chris!

Köszönöm, hogy megerősítettél abban, hogy jogom van lemondani egy "árukapcsolásról" - ha a Körmendnek szurkolok, attól még a Szolnokot nem muszáj szeretnem.
Csak Neked elárulom - ne mondd el senkinek - hogy a Falcot, az Albát (leesett az állad, mi?) és a Kaposvárt nem kedvelem, ettől függetlenül őket sem szoktam anyázni meccsen, ugyanúgy, ahogy egyetlen csapatot sem. Én max. játékosokat vagy játékvezetőket szoktam szidni a mérkőzés hevében, de csak akkor, ha okot adnak rá.

A csapat stílusáról egyetlen szurkoló sem tehet (hol olvastad ezt tőlem?), csakis az edző.
A Körmend akármit csinálhat, attól még a csapatom marad - asszem ezt hívják klubhűségnek.
Ettől függetlenül én - nem tudom Te hogy vagy ezzel - jobban szeretem a látványos, improvizatív kosárlabdát, mint a rakkolós, "dobjunk egy kosarat az elején, aztán védekezzük ki a meccset" felfogást, még akkor is, ha utóbbi eredményesebb is. Szerintem egyre kevesebben kíváncsiak 60 pontos meccsekre, ahol a birkózás dominál.

Nem tudom miért üldözöl mindig Fehérvárral, főleg, hogy Williams kivételével ők sem a légies játék elkötelezettjei.
Jó, beismerem, édesapám unokatestvére Fehérváron lakik, és édesapám gyerekkorában több nyarat töltött ott - talán innen az erős fehérvári kötődésem. :-))

Abban biztos vagyok, hogy Bell távozása után 92-93-ban a Földi Sanyi által irányított csapat Klisurával és Campraggal jugó stílust játszott, de hogy utána Putesz és Fodor Peti ezt játszatta volna a csapattal, csak azért mert játszott nálunk egy Kovacsevics, majd később egy Vojnovics, abban egyáltalán nem vagyok biztos. Amúgy szvsz a jugó iskolán belül is van eltérés a kemény és a durva, alattomos védekezés között - előbbit elfogadhatónak tartom, utóbbit nem.

Mutasd már meg hol írtam azt, hogy a Szolnok undorító?

Most beszéltem Vladéval, azt mondja nincs harag. :-))
Ahogy fentebb már írtam, az erdményesség mellettük szól, ettől függetlenül én szívesebben nézek egy NBA meccset, mert engem a látvány jobban érdekel.
Persze, ha jugoszláv lennék nem ezt mondanám, sőt az ellen sem lenne kifogásom, ha a magyar válogatott sikert-sikerre halmozna azzal a játékkal.

Összefoglalva: Miljkovicsot nagyszerű edzőnek tartom, semmi bajom a Red Devils - Oil Boys barátsággal, sőt az sem érintene érzékenyen, ha Vukival vagy Maljkoval haverkodnátok.
Azt viszont nem értem, hogy miből gondoltad, hogy nem értem, vagy rossz szemmel nézem a két tábor közötti jó kapcsolatot?
Talán mert bírálni merészeltem a szolnoki huhogást és a trágár kórusokat?
Márpedig ezt a viselkedést továbbra is ostorozni fogom, jöjjön az akár a saját táboromból, vagy bármely más csapatéból.

U.I.: Most már igazán leírhatnád, hogy milyen valótlanságokat állítottam a körmendi "huhogásról" 1103-as hozzászólásomban, hiszen most kérdezek rá harmadszor. Ha most sem válaszolsz, akkor istenbizony veszek egy Alba-sálat Imicomp-tól. :-))

Hajrá Körmend!

Előzmény: ChrisClay (1274)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1275
A Zsebével kapcsolatos kérdésére nem válaszoltál!
Miért?
Előzmény: belfera (1272)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1274
Ehhez jogod van. (még szép)
Remélem azért, hogy a számodra semleges csapatot sem anyázod meccsen!

Más:
Azért arra kiváncsi vagyok,hogy mit tehet egy szurkoló arról,hogy a csapata épp milyen "stílusban"
(jugó-amcsi) játszik?

Ezek szerint,ha a Körmend "jugó-stílusban" játszana
(bocs az idézőjelért de számomra kissé röhejes ez a fajta kategorizálás),akkor már röpülnél is Fehérvára drukkolni? Merthogy neked a j.-s. "undorító".

Azt ugye tudod (általában tudni szoktál ilyeneket),hogy Bell távozása után Edmonson érkezéséig csapatunk eléggé erősen "jugó-iskolát" játszott?
(mellesleg pár "kupagyőzelem" becsúszott ezzel a "randa" stílussal)

Továbbá kiváncsi vagyok a véleményedre a Kaposvárral kapcs.! Nem is azért,mert a csapatuk "jugó",hanem,mert Földi "Sutyi" személye eleve garancia az ún."jugó-stílusra"!
Ők is undorítóak? Vagy csak a Szolnok?

Továbbá valszeg Divacék mélyen el lehetnek kenődve,hogy valaki Sopron cityből ennyire semmire tartja a "jugó-stílust"!
De talán az a pár "medálocska",amit ezen alattomos,"istentelen" játékukkal szereztek,valamennyire majd azért helyrerakja őket...!:-)

Összefoglalva: mi,devilsesek nem a Vukicseviccsel vagy a Maljkoviccsal (mégcsak nem is a Miljkoviccsal,pedig nagyon szimpatikus ember) tartunk fenn jó kapcsolatot,hanem az Oil Boysszal!
Így érthető(bb)?

Előzmény: belfera (1270)
belfera Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1273
Egy gyors tippelés válaszolgatás közben:

Kaposvár-Albacomp +12
Paks-Falco +14
Körmend-Nyíregyháza +12
Szolnok-ZTE +20
MAFC-Debrecen +2
Szeged-Dombóvár -4

kaposvari!

Hogy áll a verseny?

Hajrá Körmend!

belfera Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1272
palagyi!
Én egyáltalán nem szeretném, ha bármely magyar férfi bajnoki lesüllyedne a GySEV-PVSK szintjére, mert az a szememben nem kosárlabda, hanem pankráció.
Előzmény: palagyi (1268)
belfera Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1271
rostas!
Némileg árnyalnám az árnyalásod: a Körmend sok faulttal védekezik, de az biztos, hogy nem birkózik. Tőlünk a csúnya stílust egyedül Mujke műveli némileg, ettől függetlenül szerintem nem ez jellemző a csapat védekezésére.
Előzmény: Törölt nick (1264)
belfera Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1270
sporttárs!

Nyugodtan idézhetsz a jugó stílussal kapcsolatban, bár azóta már én is kifejtettem a véleményem a Szolnok játékáról, és ez egyáltalán nem érintett kínosan.
Nekem a Körmend és a SMAFC számít, talán még a Paksért szorítok néha a sok volt körmendi miatt, a Szolnok viszont semleges csapat számomra.

Előzmény: Törölt nick (1229)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1269
Ezt én írtam a bckormend.hu-na VTV közvetítéséről,de nem volt kedvem itt újra begépelni.
"Érdekes módon" összecseng kwest elemzésével...

Tehát:

"Szia,kwest,megelöztél!!!:-)))

Én akartam robbantani ezzel a Szombathelyi "tévé"-vel,engem is felháborított.
Ilyen primitív hangvételű,elfogult és nem mellesleg szakértetlen kommentárt már rég hallottam,pedig Somos sem semmi a Duna tv-n!

Pár aranyköpését kiemelném:
(...miközben a Falco-szektor kiürítése zajlik): "a körmendi tábor megint benyomta a palánkot,így nem lehet majd játszani"
(fél perccel a kínos botrány elött) : "majd' kétszer annyi faultot fújtak már a Falconak,Körmenden már botrány lenne,kapnának a bírók mindenfélét..":-)

(4-5 perccel a botrány után): " ilyen bíráskodással Körmenden már botrány lenne"

(A Körmend támad): "Zsebe...ööö Zsebe a labdával....Zsebe..."

(Wiley köpésekor): "megintcsak botrány,áll a játék,a rendőröknek kell felvonulniuk a körmendi tábor előtt"

(a mérközés legszebb jelenetekor,Charles "repülője" után):
"Zsebe zsákol"(!!!!!!!!!!!) Sic!

A mérközés lefújásakor: "még nincs számunkra-értsd: Falco- veszve semmi..."

A találkozó lefújása után:"közben a körmendiek berontanak a pályára,de mi ezt már ne is nézzük...":-)

Ennyi,és hozzá kell tennem,hogy nem az elejétöl néztem:-)

Mindehhez hozzájön aza "bájos" vazsias kiejtése föhösünknek,
aztán olyan apróságok,hogy a meccs állását egyszer sem(!!!) közölte...Alexének rosszul tudta a keresztnevét...

De a csúcs feltétlenül az volt,ahogy a mikrofon mellől folyamatosan behallatszott egy filkós "úriember" gyalázkodó,káromkodós,primitív szövege...

Ennyi b...meg-et utoljára sorozáson hallottam,és kitűnő volt az is,ahogyan saját játékosait "minősítette": Gráczer,k...a anyád,húzz le a p...ba" "Pankár,b...meg,játszani kéne,te köcsög"...

Tudom,persze,hogy tudom,hogy ez csak egy városi tévé,de hogy lehet vmi ennyire amatőr? És hogy lehet egy ilyen nulla tudású és elfogult valakit szpíkerként alkalmazni?

Összefoglalva:
ZSENIÁLIS!

Ha "élőben" hallgattam volna,megpukkadtam volna dühömben,de így olyan jókat röhögtem,amekkorát még Grespiken is ritkán lehet...

Hajrá Körmend!"

Ennyi. Ezt tegnap,a közvetítés után pár perccel írtam.

Kezdem érteni a logikát: a riporter,a sajtó,a rendezők,az edzők,a játékosok -lehetnek elfogultak.
A szurkolók (de különösen a piros-feketék) nem.

Nagyon logikus.

palagyi Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1268
belfera: Barcsak ott tartanank, hogy egy magyar ferfi bajnoki lesullyed a GySEV-PVSK szintjere, nem?
Mi a velemenyetek Zsebe nyilatkozatarol szeretett Nemzeti Sportunkban (bar ahogy azt a szemetet ismerem, lehet, hogy megint kiszineztek valamit)?
Előzmény: belfera (1261)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1267
Somos világszínvonalához kis kiegészítés:
A félbeszakadt Körmend-Alba meccsen nem tudta (vagy nem akarta?) felfogni,végülis miért szakadt félbe a találkozó.

Vagy negyed órán át a körmendi közönséggel foglalkozott,nem törődve azzal az "aprócska" ténnyel,hogy a szurkolók berohanásának KÖZE NEM VOLT
a mérkőzés félbeszakadásához!

1. vagy nem ismeri a szabályokat,a bírói kézmozdulatokat -akkor "csak" szakértetlen,hülye.
2. vagy nagyon is tudta miről van szó - ebben az esetben meg egy véresszájú,alattomos szemétláda.

Azért kiváncsi vagyok,hány országban történhet még meg,hogy vki -szurkolóként- saját imádott csapata rangadóját közvetítse egy közunalmi-közszolgálati televízióban!!

Elnézéskérést még nem hallottunk tőle.

De a laikusok számára végtelenségig "sulykolta" tételeit a körmendi vandalizmusról,huliganizmusról.

Az is tény,hogy Kálmán Lászlóról (akit én sem imádok,de én csak drukker vagyok) is förtelmes stílusban és förtelmes dolgokat szokott "szakérteni".

ELFOGULATLANSÁG,MAGYARORSZÁG, XXI. SZÁZAD.

De azt persze elvárjátok,hogy egy szolnoki legyen "objektív"(értsd: nektek tetsző) hangételű egy ekkora rangadó után...

Kérdem én: mire föl?

Előzmény: kwest (1257)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1266
Hozzátok meg Szlovákia,de nem hiszem,hogy ez olyan fontos kérdés...:-)
Előzmény: Törölt nick (1251)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1265
Akkor én most csak tippelek, mielőtt megkapnám a beosztásomat! :-)

Kaposvár-Albacomp +3
Paks-Falco +14
Körmend-Nyíregyháza +25
Szolnok-ZTE +17
MAFC-Debrecen -2
Szeged-Dombóvár -3 (továbbra is bízom a másik Tolna megyei csapatban... :-) )

fish

Előzmény: belfera (1261)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1263
Igen,pont olyan,mint a tiétek.
Csak én spéci jobban hiszek a szolnokiaknak.

Melyik Somos? Még klónozták is azt a balfácánt?
Pedig szólhattak volna,hogy ne álljon be a sorba!

Én is Magyarország egyik leggyengébb riporterének tartom (mellesleg elfogult,ami még nagyobb baj),és arra a "Somosra" gondolok,aki a kosármeccseket szokta adni a Dunán.

Ha a képességeit kívánom méltatni,akkor leírhatom,hogy azért van esze,csak kár,hogy kevés,a hülyének!:-)

Nem írta jól a gyerek a Shannon nevét, de a te szurkolótársad meg nem tudta,ki az a Chris Clay.
(szolnokinak gondolt a nevem alapján az istenadta)
Akkor nem szörnyűlködtél ennyire...

be-st is jól kiemelte az Olaj-szurkolók rigmusait...
Nem elfogult,egy csöppet sem:-)))
Még szerencse!

A szolnoki meccs után is ilyeneket firkáltatok...

Kérdem én,akkor hogy lehet,hogy a Kossuth rádinyó
"Sportvilág" adásában-bármikor is odakapcsoltak- én csak a "hajrá Olaj"-t hallottam?

Biztos a készülékemben van a hiba.

Szemét,Szolnok-drukker közunalmi-rádió!:-)

Kérlek,mutasd már meg,Te mikor voltál elfogulatlan egy Alba-Olaj meccsel kapcsolatban?

Azért hajlandó lennék sokat fizetni!:-)

Előzmény: Törölt nick (1249)
gringo Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1262
Szerintem is több Körmend szurkoló van Szhelyen, legalábbis az alapján amit az otthoni baráti körömből leszürhetek, ezért volt furi az egész felhajtás. Vagy lehet, hogy éppen ezért nem furi, mert frusztrált az egész város falco közeli része pontosan e miatt.
Előzmény: kwest (1260)
belfera Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1261
Végre én is le tudok ülni a gép mellé, hogy beszámoljak a szombathelyi mérkőzésről.

Ha csak a játékot nézzük, akkor vérbeli rangadó volt, hatalmas küzdelemmel, látványos megoldásokkal, amit a végére hatalmasat javuló, csapatként összeálló Körmend nyert a teljesen széteső Falco ellen. A körülményekről majd később.

Remek körmendi kezdés (0-5) után átvette az irányítást a Falco, köszönhetően Wiley és Tarle palánk alatti fölényének, elképesztő lepattanózásának. Nálunk Madison vitte a prímet, a többiek jobbára csak erőlködtek a "szemet gyönyörködtető" szombathelyi - szó szerint értendő - emberfogásnak köszönhetően, különösen a mindig megbízható Eddy indiszponált játéka volt feltűnő.
A 2. negyedben egy szombathelyi szurkoló "kivette" Patonay mestert a játékból,és az ezt követő 30 perces kényszerszünet a Falcot zavarta meg jobban. A 3. negyedben aztán jött az Albacomp ellen is megcsodált "nagy lerohanás", ami a záró negyedben folytatódva egy 15-0-ás körmendi sorozatot eredményezett. A szombathelyiek játéka - talán ennek is köszönhetően - teljesen szétesett, ziccereket hibáztak, labdákat adtak el. Eddy óriásit javult - a berepülős zsákolása 1xűen fenomenális volt- , rengeteg palánkról lecsorgó labdát begyűjtött, a meccs végére nagyjából egálra hozva ezzel a lepattanóharcot, Isti és Nickel pedig folytatta a remeklést, győzelemre vezetve ezzel a vendégcsapatot.
Ennyit a Játékról, most jöjjenek az egyéb tényezők.

Általában a Szolnok játékával kapcsolatban vetődik fel az alattomos, ütő-vágó, szerb stílus, amit én személy szerint messzemenőkig utálok . Elnézve a fehérváriak és szombathelyiek ellenünk bemutatott "védekezését", úgy tűnik, hogy egyre több csapat áll át erre a harcmodorra. Persze amíg a játékvezetők ezt engedik, addig valahol érthető a dolog, hiszen így azért könyebb megfogni egy technikás csapatot.
Ettől függetlenül roppant elkeserítő ez a tendencia, és nagyon nem jó, hogy a férfi rangadók játéka is kezd lesüllyedni egy GYSEV-PVSK női összecsapás élvezhetetlen birkózásához

Ez ellen talán a sporik tehetnék a legtöbbet konzekvens bíráskodással, és nem úgy, hogy az egyik meccsen 8-, míg az azt követőn 34 faultot fújnak ugyanazon csapat ellen.
Úgy néz ki, hogy ezen a téren is gondok vannak, hiszen Debrecenben és Fehérváron egyaránt erős kritikával illették a szürkeruhásokat, és ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy a vasi rangadón sem a két doktoron (Pálli, Vígh) múlott a Falco győzelme, akkor ezt már nem intézhetjük el a egy kézlegyintéssel, mondván minden sípmesternek lehet rossz napja.

Most pedig néhány szó a szombathelyi körülményekről. Azzal kezdődött, hogy megérkezve 20 perccel a kezdés előtt jó negyed órába telt, amíg emberről-emberre préselődve eljutottunk az ülőhelyünkig, ami végül egy fél álló lett. Sok zsúfolt házas meccsen jártam már Körmenden, de azokon ehhez képest összkomfortos helye volt minden szurkolónak. Egyszóval nem a szomszédvári rangadón kellene behozni a gyengébb meccsek és a jegyhamisítók miatti bevételkiesést, kedves szombathelyi vezetőség!
Már a bemutatás során igencsak záporoztak a pénztárgépszalagok a vendégcsapat felé, ekkor szerencsére "csak" Mujke kapott egyet a hátára. Aztán jött az ominózus fejbedobás, aminek köszönhetően a rendezők - a bírók döntésének köszönhetően - a vendégkispadhoz egy szinttel közelebb hozták a helyi B-közepet, akik ennek megfelelően később még Rafin is jegyeztek egy találatot.
A "legszebb" az volt, amikor a szektorkiürítés közben a kommandósok felsorakoztak a vendégszurkolók előtt (!!), várva, hogy valaki bedől a provokációnak.
Némi "testnedvcsere" is történt a pályán, először, amikor Wiley "válaszolt" az őt leköpő szurkolóknak (mindkét fél tette elítélendő), aztán pedig az eleganciájáról híres Alexe köpte szemközt Zsebét. Ennyit a egyes szurkolókról (?) és a Falco játékosairól.

Ettől függetlenül a szurkolás remek volt, legalábbis körmendi részről mindenképpen. Végig buzdítottuk - kivételesen én is a dühöngő közelében őrjöngtem - a csapatot, füttyszónál többet nemigen kapott szombathelyi játékos, és a szombathelyi kubot is csak elvétve emlegette a körmendi tábor - akkor is legtöbbször a hazaiak "kedveskedésére" válaszolva. Az viszont 1xre volt félelmetes és felemelő, amikor a 4. negyedben teljes szombathelyi csend mellett zúgott a csarnokban az "MTE" és a "Hajrá Körmend".

Mindent egybevetve jó volt szombat este Körmend-szurkolónak lenni Szombathelyen, hiszen a Paks és a Falco hazai legyőzése mellett talán ez volt idén a csapat legnagyobb meccse.

A botrányos eseményekhez még annyit, hogy remélem a szövetség nem lesz töketlen, és a jelentős pénzbüntetés mellett jónéhány mérkőzésre betiltja a Sugár úti létesítményt. Talán így más városok bunkói is a fejükhöz kapnak, és 2x is meggondolják, hogy balhézzanak-e.

Hajrá Körmend!

U.I.: A fórumon tapasztalható negatív hangvételről is meg van a vélemény, amit még ma este megosztok mindenkivel. Elöljáróban annyit, hogy nagyon nem örülök neki, és kritikám mindenkit utolér majd, aki megérdemli, klubhovatartozástól eltekintve. Szóval reszkessen minden lator! :-))

kwest Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1260
A Körmend-meccseket a Johnny szokta közvetíteni, valamilyen mértékbhen természetesen ő is elfogult, de ez sohasem akadályozta abban, hogy a közvetítései általában tárgyilagosak legyenek. Ez a tegnapi faszi (gondolom a Falco "háziriportere") viszont undorítóan adta elő, és az a szomorú, hogy valószínűleg nem spontán dologról volt szó, mivel az operatőr is eléggé "aládolgozott". A Vas Népe után ők is beálltak a sorba...
Azt lehetne mondani, hogy azért Falco-buzik, mert szombathelyiek, de egyrészt talán Szombathelyen is több a Körmend-szurkoló, másrészt meg nemcsak oda sugároznak. Utolsó mocskos hozzáállás sok "falco-közeli" részéről, hogy amikor az egész szezonban ég a csapat, akkor más mentség nem lévén a Körmendet kezdik el lejáratni.
Meg persze itt vannak az olyan "szurkolók" is, akik büszkék arra, amit szombaton műveltek. Néhány szánalmas tizenötéves gyerek még a meccs után is balhézni akart a csarnokban, nem tudom mit csináltak volna, ha rájuk zuhan az a pár száz körmendi (akik természetesen le se sz*rták őket).
Lejjebb volt már szó a meccsek szocializációs közeg-szerepéről (bár lehet, hogy nem itt). Hát annyit elmondhatok, hogy Körmenden nem nagyon láttam még soha, hogy a kb. nyolc éves kisfiú és kislány a szülőkkel békés egyetértésben bizonyos dolgokat mutogat folyamatosan az első sorból. Szombathelyen ez se gond.
Na, már megint csak idegeskedek, jobb lesz abbahagyni.
Előzmény: gringo (1259)
gringo Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1259
Csak azt nem értem, hogy a szombathelyi Tv miért ilyen egyoldalúan falco buzi...
Előzmény: kwest (1257)
kwest Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1257
Látom már a közvetítések is előkerültek. Most nálunk is ezen áll a balhé. Ha valaki látta volna közületek a szombati meccs "közvetítését" a szombathelyi tv-ben, az most igazán pontosan látná az ott történteket.
Dobálózás: amikor a Puteszt már vitték ki, még mindig csendben volt a riporter (valószínűleg nem a megdöbbenéstől), aztán az operatőr besegített neki, és a körmendi tábor elé (!!!) /oké, tudom, m mi voltunk idegenben/ vonuló kommandósokat mutatta; erre lehetett is kontrázni: "a körmendiek balhéznak".
Amikor Rafit megdobták, ugyanez történt (érdekes, hogy akkor a dobálók már szinte a pálya szélén voltak, de a rendőrök akkor is hozzánk...), "riporterünk" szinte élvezettel: "a körmendiek már megint"
Wiley köpködését is így kommentálta (mondjuk az tényleg kétoldalú dolog volt), de azt nem nagyon vette észre, amikor Alexe leköpte (!) Zsebét.
A kommentátor mellett állt (valószínűleg pr-célzattal egy "Falco-szurkoló"), lehet, hogy át is adogatta neki a mikrofont, mert nagyon tisztán hangzott minden, amit mondott, de ez aztán nagy rá****ás volt, mivel általában csak a "Gráczer, takarodj haza a picsába" és a "Pankár a pi******* b****** k*****" stb. dolgokat lehetett hallani.
Természetesen a bírók arcátlanul csaltak a Falco rovására (azt nem vette észre a drága, hogy Alexe és Pankár négy hibával több mint egy félidőt végigjátszott, ami abban a verekedésben szinte lehetetlen).
Na mindegy, nem volt semmi. Ehhez képest a "Somosék" :))) világszínvonalat képviselnek. Bár egyszer (pár éve) láttam egy Alba-Körmendet S. Á. tolmácsolásában a városi tévén, az nem tetszett túlzottan.
be-st Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1256
Tippek szerdára:
Kaposvár-Albacomp +6
Paks-Falco +18
Körmend-Nyíregyháza +21
Szolnok-ZTE +8
MAFC-Debrecen -8
Szeged-Dombóvár +12
Üdv
Pistike
be-st Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1255
Feribá! Ne menj el!
Előzmény: Feribá04 (1252)
be-st Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1254
Ezek a megjegyzések benne vannak előző hozzászólásomban is, de hátha másodszorra megérted:
1. Az Albacomp-Szolnok meccset néztem i. sz. (vagy Kr. u.) 2002. február 9-én.
2. Shannonról én is azt írtam, hogy lesz jobb. Most nem volt jó. Nem is írtam ilyet.
3. Nálunk is kipontozódott Bencze, és Sterbencznek volt annyi esze, hogy Bádert végig ültette a 3. negyedben.
4. Nem csak az ellenfelet szidtátok, de elég sokat szidtátok.
5. Shannon nem dobott kosarat, tehát nem volt miért szétesnie a csarnoknak.
6. A narancsot nem ti dobáltátok, nem láttam rosszul. Elítélem a narancsdobálást.
7. Az utolsó támadásba ne menjünk bele, mert asszem mindketten úgy szeretnénk látni, ahogy nekünk jó. Lehet, hogy védő, lehet, hogy támadó fault volt, és lehet, hogy semmi. Én 40 méterről nem mernék ítéletet mondani. Közelebb te sem voltál, sőt.
8. Hallgasd meg 1x Kopeczkyt, vagy a Drukkerkocsmában fantasztikus iróniával búcsúztatott Vitárt, esetleg Dávid Sándort. (Nem az a Dávid.) Magyarország nagy M!
9. Volt nagyobb élményem, nem tagadom. Pl. született már két fiam. (És szeretném, ha nem kellene Szolnok-meccs előtt a nagymamához vinni őket, mert most jobb, ha nem jönnek. Ugyanis vigyázni akarok rájuk. 1-2 gyűlölettől eltorzult arcot nézve a szolnoki táborban, nem döntöttem rosszul, hogy a Cartoon Networkot nézték a nagymamánál.)
10. Nem verekedni megyek meccsre, és a továbbiakban is szeretném elkerülni az ilyen eseteket. Én nem gyűlölöm a szolnokiakat (se), a csapatot se, és a szurkolókat se. Te miért gyűlölsz?
11. Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
Előzmény: olajka91 (1248)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1253
Kedves Sporttárs!

Ne gerjezd az indulatokat! A fehérvár győzelméhez gratulálok, mert olyan vesztesnek tűnő meccset nyertek meg, amelyben saját közönsége sem hitt (-9-nél már nem is szurkoltak). Az Olaj is nagyon jó volt, de sajnos a sok fault benne van a játékunkban... A bírók valóban mindkét részre fújtak hülyeséget. Felháborító. hogy egy rangadót ennyire szétfújtak. Szerintem a pályán látható indulatokat is ezek az itéletek generálták. Szamos nem győzte helyrehozni Király idétlen ítéleteit. Azt hiszem a fehérvári "úri" közönség is őt szidta a legtöbbet. Na mindegy bennem senki iránt nincs harag a vesztes mérkőzésért. Ez van. De! Bárcsak ne néztem volna meg a fehérvári VTV közvetítését felvételről! Ez a nyugalmam egyből elszállt! Olajka91-nek tök igaza van! A Somos ikrek (Zoltán és Ákos -meglepődsz, hogy tudom!?)tényleg a sportriporteri szakma szégyenei! Az, hogy (mivel nem mutatkozott be nem tudom melyikük!)5-10 percig elfelejti az aktuális eredményt elmondani még ok! De miért kell végig a szolnoki "B" középpel foglalkozni addig amíg a riporteri állvány előtt több fehérvári drukker elégé el nem ítélhető módon szidja a szolnoki csapatot. Arra sem reagált, hogy az egykori fehérvári kedvencet (Lapov) "takarodj ki!" tömegesen megnyílvánuló rigmusban küldte ki a végig "sportszerűen" tapsikáló helyi közönség. Tájékozatlanságáról is tanúbizonyságot adott akkor amikor a szolnoki "B" közép a vásárhelyi cigány (sic!)rigmusokat kiabált. Ekkor azt mondta, hogy a szolnoki közönség tájékozatlan, mert olyan játékost szid aki nincs egyik csapatban sem. Góbi Richárd h.vásárhelyi!!!!!
Sok vidéki mérkőzést megnézek felvételről, melyet a helyi TV készít. De sehol nem tapasztaltam ennyire nyíltan gyűlöletre uszító, sportszerűtlen ripoteri hozzáállást!
A Somosok tényleg a Duna TV és Sz. fehérvár szégyenei!

A kupában visszavágunk! Hajrá Olaj! Hajrá Kosárlábda!

Feribá04 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1252
Nem veszem zokon, ha te sem az enyémet. Még nem láttam az utolsó hozzászólásod és úgy írtam véleményt. Felejtsük el! Hétvégén nyerni megyünk! Hangolódjatok a meccsre mondjuk egy szerdai diadallal!

Üdv.
Feribá04

Ui: Egyébként úgy eldurvult a hangnem a DK kosaras topikjaiban, hogy azt hiszem ez az utolsó beírásom.

Feribá04 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1250
Kicsit furcsa amikor a fehérváriak kezdenek el "szövetségcsapatázni". Láttad az ASE-Alba meccset? Gondolom ott nem a játékvezetés szúrta a szemedet, hanem az eredmény. Bocs ennyi kellett, de többet nem akarok bunkózni. A tegnapi meccs legnagyobb teljesítménye nem a bírói közreműködés, henem az ASE küzdőszelleme volt. Mi vállaltuk a Koracs részvételt (veletek ellentétben) és ezért soxor nagy árat kell fizetnünk. Tegnap is majdnem ez történt, de szerencsére csak majdnem. Az a hajrá ami szerdán nem volt tökéletes tegnap igen.
Előzmény: Törölt nick (1244)
olajka91 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1248
Best te melyik meccset nézted?Gratulálok a "király " visszatéréséhez,öröm volt nézni higanymozgását ahogy kigyózott a védök között.
A csuklója a régi.Az hogy nálunk a mérközés felénél ,már kipontozodtak a kulcs emberek ez önmagáért beszél.Nálatok senki, ez biztos véletlen.Mi az egész meccsen csak az ellenfelet szidtuk nem szurkoltunk,Bezzeg a sportszerű fehérvári szurkolók olyan hang erővel kiabáltak minden Shanon kosárnál majd szét esett a csarnok.A narancsot is mi dobáltuk a pályára ,csak biztos rosszul láttad.A végén Mérészt nem bántották, szerintem támadó faultot kelett volna fújnia királynak, hogy méltó képpen feltegye az i-re a pontot.Somos pedig a leghülyébb riporter aki valaha mikrofont vett a kezébe magyarországon.
Ez az egy pont legyen életed legnagyobb élménye.Ui:A dobosotoknak vérzik-e még a szája?Márciusban találkozunk még.Resszkess Fehérvár.
hajrá olaj forever!
Feribá04 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1245
Az Albacomp után?
Előzmény: Törölt nick (1240)
be-st Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1243
Kösz.
Előzmény: Feribá04 (1242)
Feribá04 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1242
Azt hiszem ennek a tudósításnak hiszek a legjobban.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: be-st (1241)
be-st Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1241
Üdv!
Egy pontocska. Nagyon kellett. Lehet egy felfelé vezető út kezdete. Persze nem biztos, hogy az lesz, de reménykedjünk. Reménykedjünk pl. abban, hogy Shannon ennél csak több pontot tud dobni. És talán Trunics is. Persze nem jól jön, hogy mindjárt szerdán Kaposvár, szombaton Paks, mert könnyen elszállhat a tegnapelőtt szerzett önbizalom. A Paks fantasztikusat produkált Debrecenben, max. tisztelet. És a Kaposvár is kezd újra összeállni, ill. visszaállni, úgy látszik. Szóval sokat nem jelent még ez a győzelem, de az ismert előzmények (vereségek, játékoscserék) után nagyon értékes.
Nem a bírók döntötték el. Egyformán fújtak hülyeségeket ide-oda. A meccsre rányomta a bélyegét, hogy a 8. percben centereket kellett cserélni mindkét csapatnak 3-3 személyi miatt, majd a 13. percben a hazaiaknál már vissza is kellett hozni Bádert, mert Benczének is ennyi lett. A félidőben aztán 4 centernek volt 4 személyije, és amilyenre nemigen emléxem, a 23. percben 3 centert kipontoztak, Báder pedig a cserepadon ült. Szerencsére nálunk még maradt Góbi, ill. ott volt Williams, aki bár nem center, de általában több lepattanót szed a centereknél. (Szidják, hogy nem védekezik jól, ez igaz, de másban soxorosan hasznosabb a többieknél, és ez bőven kárpótlás.) Kellett is ez a kis előny belül, mert kinti emberekben az Albacomp nincs a legjobb 8-ban. (Ezt akkor is el kell ismerni, ha nekem személy szerint Boros a kedvencem. Már hajpántos honvédos korában is az volt. Meg persze Nagy Zoli, mert ő asszem nem is magasabb nálam. Bocs, ez nem ide tartozott.) A Szolnok kívülről nagyon erős volt. Nekem Maljkovics tűnt leginkább tarthatatlannak, de Pavlovics és Vukicsevics se nagyon akart hibázni kintről. Nagyon jók. Shannon és Halm távozása óta persze kintről mindenki megver minket, talán majd ha jó lesz újra Shannon, és Trunics... Kéne nagyon. A második negyed elejétől állandósult az 5-8 pont körüli szolnoki vezetés, de valahogy most lehetett bízni ebben a csapatban. Be is jött. A negyedik negyedben sikerült utolérni a Szolnokot, bár igaz, addigra sok csere játszott már náluk. De most nem csak emiatt ment ez, hanem végre volt önbizalma, lelkiereje a csapatnak. Pl. néhány perccel a vége előtt olyan légipasszt adni, amit Boros megcsinált egyenlő állásnál, ez biztatóbb, mint az egypontos győzelem. Ez jó jel hosszabb távra.
A szolnoki közönség megkerülhetetlen téma. Három dolgot jegyeznék meg: 1. a meccs előtt egy órával a csarnokon kívül zúgott a mocskos Fehérvár! Ehhez fűződő kérdésem: Miért? Ez belefér? 2. Több rigmusuk kizárólag a férfi nemi szerv szájbaadásával foglalkozott, a szolnoki Olaj mindenféle buzdítását mellőzve. Kérdésem: Szerintük a csapatuk ezt igényli, nem a biztatást?
3. a b**i Dávid! kiabálás már sajnálatra méltó volt. Kérdésem: Hogy került ez ide?
Még mielőtt valaki azzal vádolna, hogy szerintem minden szolnoki ilyen, és minden fehérvári angyal, még két dolog: 1. olvastam szolnoki hozzászólásokat más fórumokon is: nem minden szolnoki ilyen, és igenis rendkívül kulturált véleményalkotást is olvastzam szolnoki részről, tehát akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, öltözködjön már fel (by Hofi Géza)! 2. mélységesen elítélem azt (azokat) a fehérvári néző(ke)t is, akik naranccsal akarták megdobni a szünetben Szamost. Szerencsére nem talált, de ha valaki kiszúrja, hogy ki volt, és kivezetik, örültem volna. Ne legyünk bunkók!
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!