Nyilvánvaló csalás. Nagy szerencse,hogy itt le lehet ilyet írni,mert,ha ezt a húrt megpendíteném vmi hivatalos személy előtt,még börtönbe zárnának.
Hogy is gondolom? Egy jv nem lehet hülye,nem csalhat,nem bunkózhat,nem lehet totál alkalmatlan.
Ezzel szemben a szurkoló mindig huligán,buta,primitív,elfogult.
Igaz,amikor levetik a szürke ruhát (tisztelet a kivételnek),akkor kiderül,hogy legtöbbjük akkora seggfej,hogy majd' szétdurran.
Itt van ez a Váradi is (...hogy rúgná meg a ló:-))) ), olyan szépen káromkodik civilben,hogy Zola bányászai is megirígyelnék,de felsőbbrendűnek képzeli magát abban a csinos kis szerkóban, a parkettán.
Hogy mire föl?
Who knows?
Egyébként Taki hogy játszott a Kecskemétben? Nekem (ellenfélként) nagy kedvencem volt,sportszerű,lelkes gyerek,a mi Szájerünkre emlékeztet. Emellett jól vágta a trojkákat.
Ezt a fordulót nem hagyom ki, mert még nagyon elléptek.
Debrecen-ASE -8 (fáradtan is)
Falco-Körmend -14 (Csak Falco-győzelem esetén lenne szoros)
Albacomp-Szolnok -6 (most vagy soha, copyright by isz-akos)
ZTE-Dombóvár +4 (nem lesz rossz meccs)
Nyírség-MAFC +6 (én még nem várom Halimicstől a jó játékot, de így is)
Szeged-Kaposvár -9 (mostanában nagyon tréfálkoznak a szegediek, de ez kevés lesz)
Úgy döntöttem nem adok több előnyt a tippversenyben:
Albacomp-Szolnok H14 (Shannon 26 pontjával)
Szeged-Kaposvár V16 (Unalmas meccs lesz sok kaposvári palánk alatti kosárral))
Falco-Körmend H4 (Bajban a Körmend)
Nyíregy-MAFC H15 (Futottak még, Halimics 18/15)
Deko SE:-)))- Paksi Atomerőmű SE V26 (A fáradtság csak erőssé tesz minket)
ZTE-Dombóvár H16 (A Zetének muszály nyerni)
üdv mindenkinek!
Holnap jöjjön mindenki fehérvárra.Az imént beszéltem a csarnokkal van még jegy bőven , az hogy elfogyott mind, csak kacsa.2 busz 100 kocsi garantált.Most vagy soha!Hajrá olaj forever!
Körmendiek mindent bele!Hajrá piros-feketék!
Tippjeim:
Alba-Olaj V5
Szeged-kapos V 10
falco-Körmend V5
Nyiregy.-MAFC h10
Debrecen-ASE H5
ZTE-Bunkóvár h20
Albacomp-Szolnok H 5 (az új emberek bizonyítani akarnak)
Szeged-Klíma Vill V 12 (rutinból)
Falco-Körmend H 4 (háromesélyes megyei rangadó)
Nyíregyháza-MAFC H 13 (Halimics felébredhetne)
Debrecen-Paks H 3 (fáradt az Atom)
ZTE-Dombóvár H 8 (a hazai pálya és Parker miatt)
Mai tippelésem kívánságműsor is egyben:-))
Üdv!
Holnap vsz. két új (?) ember is bemutatkozik az Albacompban. Shannont nem kell bemutatni. Régóta nem játszott, kérdés, mennyire és mennyi idő alatt tud újra felpörögni. A másik Trunics, szerb. Azt írják róla, együtt kezdett Divaccal, Kukoccsal, együtt lettek kedett világbajnokok. Pályájának későbbi állomásai már nem ennyire márkásak, de ettől még lehet jó. Holnap meglátjuk. Vagy legalábbis elkezdjük meglátni. Sporttárs biztos többet tud, én csak a helyi újságból veszem az infókat, mint mezei szurkoló.
Beszállok én is a tippversenybe (jókor, jó kis kétesélyes meccsek vannak - nem baj, lehet majd röhögni a 0 pontomon):
Debrecen-ASE -8
Falco-Körmend -7
Albacomp-Szolnok +11 (optimista tipp)
ZTE-Dombóvár +21
Nyíregyháza-MAFC +22
Szeged-Kaposvár -13
Üdv
Pistike
Bajban az ASE.A csapat kint ragadt oroszföldön,pontosabban Moszkvában...ha jók az infóim,akkor csak pénteken este fognak hazaérkezni.Ha nem jön közbe semmi,megint....
Na most viszont szombaton 17 órakor Debrecenben volna jelenésünk...
A hírek szerint a paksi vezetők felvették a kapcsolatot a debreceni vezetőkkel és az Mkosz felé és kérvényt adtak be,miszerint a találkozót késöbbi időpontban rendezzék meg.
Nos ha jók az infók,akkor vasárnap lesz a meccs,kezdés valszeg 17 óra.
Úgyhogy paksiak senki ne induljon el szombaton a Hajdúságba, hacsak nem tervez hosszabb(1 napos) városnézést....
Oroszországban még mindíg középkori állapotok uralkodnak...
HAJRÁ ASE!!!
Ma kint voltam "helyi" csapatom Kecskemét elleni meccsén, ami kissé botrányos körülmények közt ért véget.
Néhány perccel a mérkőzés vége előtt egál állásnál a vendégcsapat támadott, Pásztor betört a palánk alá, ahol ütközött Kotlik Lacival, de a labdát még feltette ziccerre. A bírók belefújtak, a dobás kimaradt, de érkezett a Kecskemét színesbőrű centere Shand, aki belehúzta a gyűrűbe a labdát.
Az eredmény: Kotlik - akinek totál felrepedt az ajka - megkapta 5. hibáját, a sporik pedig - az ellenőr egyetértésével és a heves soproni tiltakozás ellenére - megadták a szabálytalan kosarat + még dobattak egy büntetőt Pásztorral.
Azt már meg sem említem, hogy az első félidőben megfeledkeztek egy általuk befújt faultról (támad az Univer - lepattanóharc - támadófault - Pásztor reklamál, technikai, ezért 2 dobás, a támadófault viszont elfelejtve)
A meccset végül az Univer nyerte hosszabbítás után, de a győzelmében nem kis részt vállaltak a szürkeruhások, akik 2 büntetőt elvettek a SMAFC-tól és adtak 2 ajándékpontot a vendégeknek, illetve a komisszár, aki mindezeket "nem látta".
Azt hiszem mindkét csapatunk emelt fővel búcsúzott a Koracs kupából, kiválóan képviselték a magyar színeket az európai kupaporondon. Igazán megérdemelné jövőre a Saportát az idei bajnokunk.
És egy láma kérdés. A férfi Euroligának van valami hivatalos oldala naprakész eredményekkel? A FIBÁn csak a tavalyi Suproliga van fenn. Idén nincs ilyen? Mi most a helyzet a legerősebb férfi kupákkal?
Kiváncsi leszek a kevéske utazás után mennyire leszünk fittek szombaton Debrecenben.Szerintem már dörzsölik a tenyerüket a hajdúságban...
azért nyerni megyünk...
Gratula mind2 magyar csapatnak a helytállásért...Szép volt fiúk!
Érdeklődve várom az orosz meccs értékelését, ugyanis elnézve a negyedek eredményeit (Lokomotiv-ASE: 22-25, 32-13, 22-22, 16-29), és azt, hogy Zacsi 31(!!) pontot vágott, Ernő viszont csak 6-ot(!), felettéb izgalmas mérkőzés lehetett! (forrás: FIBA honlap)
Mindkét csapat 3 ponttal kapott ki, így összességében a Kaposvár csak 13, míg a Paks mindössze 5 ponttal maradt alul a riválisokkal szemben.
Sajnálom mindkettőt, gratulálok a játékosoknak, edzőknek, innentől kezdve lehet csak a magyar bajnokságra, kupára koncentrálni (abban meg titkon bízom, hogy az egyforma teljesítmények ugyanolyan tiszteletet eredményeznek mindkét csapat szurkolótáborában a másikal szemben, ha ismét összekerülünk egymással).
A sűrű köd miatt tegnap Moszkvában rekedt Atomerőmű SE férfi kosárlabda-csapatát Rosztovba szállító repülőgép egy nap késéssel, negyed négy tájban a levegőbe emelkedett.
Amennyiben a magyar küldöttség további csúszás nélkül, a menetrendszerinti három órás repülőút után megérkezik a Lokomotiv Mineralnije Vodi elleni Koracs-kupa nyolcaddöntő visszavágójának helyszínére, úgy a paksiak még ma késő este – a találkozó eredetileg magyar idő szerint 16 órakor kezdődött volna – pályára lépnek. A „sietség” oka, hogy a hétvégén Debrecenben bajnoki mérkőzésen van jelenése Fodor Péter vezetőedző legénységének..."
A Tolnai Népújság internetes gyorshírei közül (16 óra körül) - azóta sajnos sehol semmi hír.
Detto.
Én sem szólok be nekik sohasem (még neked is ritkán...:-))) ,de engem is idegesítenek néhanapján.
Az ember viszont attól ember,hogy vissza tudja fogni magát,amíg lehet.
Ezzel ugyanúgy vagyok,mint sokminden mással az életben- türelmet tanúsítok,amig velem szemben is tanúsítják az ALAPVETŐ megértést-türelmet.
Énnekem pl. van egy nagyon rossz szokásom hazai meccseken: a dühöngőből szünetben átmegyek a tőlem jobbra található "szektorba",ahol a legjobb barátom és egyéb jó haverjaim "leledzenek".
És meccs előtt is ezt teszem,feldobásig.(esetleg bemutatásig)-tehát addig náluk vagyok...
Nos-átlag meccseken sem könnyű visszajutni a helyemre,ekkor azonban megértő tekintetekkel,előzékeny emberkékkel találkozom,mellesleg szinte mindenkit ismerek-mindenki ismer és köszön.
A baj "pl". az ilyen Alba-meccseken van,ahol a teltház mint olyan egy teli szardíniásdobozt jelent-nehéz a mozgás-sok az ismeretlen.
Ekkor van,aki "morog",hogy mit keresek én itt "kifelé",amikor mindenki "befelé" mozog.
Összetűzésem még soha nem volt belőle,de mindkettőnknek kellemetlen,valahol őket is megértem.
De -már leírtam- mindenki előzetesen mérje fel,mire számíthat egy meccsen,mérlegelje-és döntse el,akarja-e ezt!
Az "egymeccseseknek" tudniuk kell,hogy ők max. vendégek lehetnek a "durvább" szektorokban,de semmi esetre sem "hadvezérek".
Zöldfülűként ezzel (anno dacumal) én is tisztában voltam,még tisztán emlékszem az első meccsemre,"beilleszkedési nehézségeimre".
1-másfél év után megszoktak a "morcibb" hangadók is,onnantól kezdve én sohasem hallottam,hogy "ez a hely fogalt,bocsi".
Tudom,hogy minden kezdet nehéz,ezért én ugyanilyen dolgot soha nem játszok el zöldfülűekkel.(én amúgy is,sokkal inkább nézem azt,ki szurkol-ki nem,mint azt,hogy egy napja esetleg 10 éve jár-e ki vki meccsre)
Én még örülök is annak,ha 3000-en vagyunk, 2200 helyre.
Egyet nem tolerálok: a tahóságot. Ugyanúgy,mint kwest,én is elvárom a zöldfülűektől,hogy ne éljenek vissza a "kapott" korrektséggel.