Keresés

Részletes keresés

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1580
A szolnoki B közép értékelésével részben egyetértek, valóban sok a fölösleges mocskolódás, de azt senki nem várhatja el, hogy gyökeresen meg lehet őket változtatni. Be kell vallanni csak a kosárlabda kiemelkedő, rendszeres, tömeges szórakozási lehetőség Szolnokon, és ilyenkor minden kijön... talán nem kellenne. A régi B közepesekkel az a baj, hogy kiöregedtek, de tagjai még ott ülnek a nézők között, és vidékre is rendszeresen elkisérik a csapatot.

A többi értékelést és rangsort jól sikerült összeállítani.

Hajrá Olaj!

Feribá04 Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1579
Mindenesetre örülök, ha ez a véleményed. Én igazából a mostani hétvégét leszámítva mindenhol találkoztam normális szakértő szurkolókal (természetesen Fehérváron és Körmenden is), akik nem a másik mocskolását tekintették a legfontosabbnak. Tudom, hogy Szolnokon is sok normális, hozzáértő drukker van (ez a fórum remek példa rá), csak valszeg nekem nem sikerült egyet sem kifognom.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: andrej11 (1577)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1578
Jó ez az értékelés, a sorrendel nagyjából egyet is értek (legyen a mérték az hogy az adott szurkolótábor mennyire segíti saját csapatát ill. hátráltatja az ellent, teremtsen hangulatot, de ne legyen túl primitív ill. erőszakos, járjon idegenbe is nagy létszámban-ennyi elég is nem?)

Szóval az én sorrendem a mostani A csoportos mezőnyből (figyelem: nem szimpátia sorrend:-)):

1. körmendiek
2. szolnokiak
3. paksiak
4. kaposváriak
5. dombóváriak
6. szombathelyiek
7. fehérváriak
8. szegediek
9. zalaegerszegiek
10. mafcosok:-)
debreceniek régebben jók voltak, idén nem tudom, nyíregyháziakkal még életemben nem találkoztam.

Előzmény: Feribá04 (1576)
andrej11 Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1577
Nézd az alapján alakítottam ki a véleményemet, amit a saját fülemmel és szememmel hallotam, illetve láttam.

Járt nálunk a Körmend, a Szolnok és a Paks is. Népes szurkolótáborok kísérték el a csapatokat (szerencsére).
Ti daloltatok, tapsoltatok, folyamatosan szurkoltatok. Akkor is, amikor rosszabb sorozatot produkáltatok és nagy nehezen felzárkoztunk (néha ilyen is volt). Nem szidtatok senkit (a vége kivételével, Zalán-eset). Az ember azt látta, hogy itt egy jó csapat, aki és akinek a szurkolói nem tekintik ellenségnek a másik csapatot és szurkolóit, hanem csak ellenfélnek...

A Körmendi szurkolók valóban hangosabbak voltak, de elég "egyszerűek". A szolnokiakról meg ne beszéljünk...

Előzmény: Feribá04 (1576)
Feribá04 Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1576
Kedves Andrej11!

Nagyon jó érzés olvasni soraidat, de sajnos nem teljesen igaz.
Tény, hogy szurkolói szempontból voltak mostanában jó meccseink, de mindent összevetve a Red Devils egyértelműen jobb mindenkinél az országban (az mondjuk igaz, hogy múlt szerdán nem remekeltek, de mi sem). Ha fel kellene állítani egy rangsort jelenleg szerintem a következőképp nézne ki:

1. Körmend (Red Devils): Néző, B-közép és idegenbeli teljesítmény tekintetében is vernek mindenkit, bár a trágárkodás az ő esetükben is túl gyakran előfordul.
2. ASE (Atomic Boys): Nézőink teljesítménye átlag alatti, hazai szurkolásunk átlagos, az idegenbeli pedig kiemelkedő. Nagy pozitívum, hogy a kultúrált vezetői réteg hatása miatt, csak elenyésző a trágárkodás és balhéink sem nagyon voltak (egy szolnoki drukker 50 és halál közt azt mondta nekem a WC-ben a hétvégén, hogy ha ő Pakson budira ment volna, akkor tuti, hogy halálra verik:-))))))).
3. Szolnok (Oil Boys): Nézői teljesítményük kiemelkedő, B közepük nem egy nagy szám, ám idegenben hozzánk hasonlóan nagyon ott vannak. Ha csak ezeket nézném azt mondom jobbak mint mi, de a minősíthetetlen mocskolódás sokat levesz az általam felállított értékekből. 10 éve szerintem a legjobbak voltak. Hova tűnt azóta a B közép jórésze?
4. Falco (Ki tudja mi most a nevük?): Odahaza nagyon jók és a közönség puhábbik fele is odateszi magát, ám idegenben sehol sincsenek. Magatartásról azt hiszem jelenleg nincs mit beszélni.
5. Dombóvár (Ultra fanatic): A B közép minden dícséretet megérdemel, a nézőik átlagosak, idegenbe pedig sokszor el sem járnak. A csapatuk helyezését figyelembe véve csak elismeréssel lehet róluk nyilatkozni.
6. Kaposvár: B közép gyakorlatilag nincs, a nézők nem rosszak és egy-egy komolyabb idegenbelire is fel tudják szívni magukat.
7. Albacomp: Talán... Náluk a B középről abszolút nem beszélhetünk és a közönség teljesítménye is visszaesett a pár évvel korábbihoz képest. Idén idegenben sem jók, pedig néhány évvel ezelőtt még tudtak meglepetéseket okozni.

A többit sajnos nem lehet megemlíteni, pedig a Zeg jópár éve a honi kosárlabda legnagyobb ultra táborával rendelkezett.

Na szóljatok hozzá! (Lipo kritikáit már nagyon várom)

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE, MAGYAR KOSÁRLABDA és SPORTSZERŰ SZURKOLÁS!

Ui: Azért köszi Andrej.

Előzmény: andrej11 (1572)
Gabci456 Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1575
Sziasztok.

Remélem már mindenki kipihente az előző forduló megpróbáltatásait. (Főleg nekünk, szolnokiaknak volt benne részünk.)

No akkor:
Dombóvár-MAFC H15
Falco-Alba H8 (Egyszer nekik is kijöhet a lépés.)
Körmend-OLAJ V5 (Megrakjuk a tesókat!)
Szeged-Debrecen H8 (Kiszurkoljuk.)
ZTE-Nyháza H5
Kaposvár-ASE V5 (Most már verjetek meg mindenkit, aztán vérezzetek el a döntőben!)

Hajrá Piros-Feketék!
Bojan az ISTEN.

be-st Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1574
Üdv!
Tippek az utolsó fordulóra:

Dombóvár-Mafc +24
Falco-Alba -7
Zte-Nyír1 +7
Szeged-Debrecen +12
Körmend-Olaj -6
Kaposvár-Ase +5

A +lepetés jobban fizet :-) Vagy legfeljebb megint 0 pont.

Üdv
Pistike

Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1573
No:
Dombóvár-Mafc H10(Tolnaiak előre...)
Falco-Alba V7 (Az üres nézőtér nem fogja zavarni az Albát)
Zte-Nyír1 H8 (azért két idegenbeli siker már sok lenne a Rezák teamnek)
Szeged-Debrecen H7 (hajrá Szeged)
Körmend-Olaj H10 (Fáradt az Olaj,előz a Marc)
Kaposvár-Ase V10 (nincs kegyelem...de azért óvatosan!)

Ennyi.
Hajrá ATOM!!!!

Előzmény: kaposvari (1570)
andrej11 Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1572
Véleményem szerint jelenleg a csapatok és a közönségek között is a Paks a legjobb (ez persze összefügg). A paksi közönség lelkes, végig szurkolja a meccseket, énekel, tapsol. És ami fő, hogy ritkánt foglalkozik csak a másik csapattal, annak játékosaival, illetve a játékvezetőkkel.

Szerintem így kell 6. játékosnak lenni!!!

Ennyit a közönség-témához.

Most más: ALBA

Azt hiszem elég nagy baj van az öltözőn belül. Ez egyértelműen látszott a MAFC elleni meccsen. A játékosok folyamatosan morogtak az edzői döntések ellen, a közönség hangosan fejezte ki elégedetlenségét és "edzőcserét" követeltek sokan.
Szerintem a Paks elleni meccsen szakadt meg valami. Azon a derbin a mester úgy döntött, hogy Sanni lesz a harmadik külföldi a csapatban. Erre a mérkőzés nagy részében nem is játszatta. Ráadásul nagyon jól teljesített mikor becserélte, mégis egy-két hiba után levitte és csak a végére hozta vissza.

A MAFC ellen is bajok voltak. Benevez 3 külföldit, össze kellene szoktatni a csapatot, erre a kezdőbe csak 1-et rak. A Robinak is játékba kellene lendülnie, erre össze-vissza cserélgeti. a végén több időt játszott, bele is lendült. Ki érti ezt?
A Csirkét levitte az első hibája után (mondta is a magáét).

Szóval nem tudom.

csaby1 Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1571
Hello!!!

Én is köszi CVZ hozzászólását, bár én elfogult vagyok.
Artúr, te is az vagy, biztos lehetett fordítva látni a történteket, meg aztán ilyenkor tényleg mindenki tiszta ideg.
Sporttárs, ez tényleg elég bonyolult. Én mindenesetre örülnék a Dombóvár 8-ba kerülésének, de szimpi a Szeged, meg a ZTE is. Meglátjuk, holnap minden kiderül. El is kezdeném a tippversenyt:

Kaposvári Klíma-Vill–Atomerőmű V5 (22-1)
Marc-Körmend–MOL Szolnok H8 (Körmend a 2.)
Falco KC-Szhely–Albacomp-UPC H10 (most kijön a Falconak)
ZTE KK–Marso-Isobau NYKK H2 (nagy csata)
Dombóvári VMSE–MC MAFC H15 (sima meccs)
Naturtex-Szedeák –D. Vadkakasok H5 (tuti)

Előzmény: Törölt nick (1566)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1570
Klíma Vill-Paks H3 (esélyünk nem sok, de azt megragadjuk)
Szeged-Debrecen H19 (Szeged detto)
Körmend-Olaj V4 (dühösek a szolnokiak)
ZTE-NYKE H7 (hazai pálya)
Falco-Albacomp H4 (az üres nézőtér az Albát is zavarni fogja)
Dombóvár-MAFC V7 (ha nyer a MAFC akkor neki is tétmeccs)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1569
Egyetértek az előttem szólóval. Vukicsevics tényleg színész, és nem sokat mutatott eddig a kosárlabda tudományából. Való igaz a színészkedéssel róla szedik össze a legtöbb faultot. Az egészben az a legmeglepőbb, hogy a Falco-Mol mérkőzésen beszéltem Laziccsal (ZTE) és azt mondta nekem, hogy nem tudja mi van ezzel a fiúval, mert ő ismerte ezelőtt is és jó játékosnak tartotta. A Jugó bajnokságban is jól csengett a neve. Elzavarni szerintem már butaság lenne, inkább valahogy motiváltabbá kellene tenni.
Persze nem arra gondolok, hogy több fizetést kapna, hanem arra, hogy csak akkor kapná meg a fizetésének egy jelentős részét, ha megfelelő teljesítményt nyújt érte.

Bízva Vuki feltámadásában, Hajrá Olaj!

Előzmény: Artúr Doki (1567)
olajka91 Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1568
Sziasztok!
Sporttárs:Tegnap délelőtt én is számolgattam és szerintem jól számoltad.+ha a nyíregyháza nyer Egerszegen akkor Szegednek elég 6 pontal nyernie és ők vannak a 8-ba.Úgy hallottam ez meg is lesz.
Nyerőalba:Nem tudom mások dolgába ilyen primitiv módon ,miért ütöd bele az orrod.Anyázni menj a foci fórumra.Egyszerűen senki vagy!
Feribának:Szombaton szerintem jól fújtak a bírók,de 0.3sec vége előtt befújni egy ilyen faultot számomra kicsit furcsa volt.Paksi meccsen hasonló szitu volt ott nem fújtak,Fehérváron szintén, most pedig igen.Gratulálok a győzelmetekhez.Remélem lesz ez még igy se.
Örülök ,hogy újra lesz kosárlabda a TV-ben.Hátha nem csak egyszeri fellángolás lesz.
Hajrá olaj forever!
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1567
Na kocsmázók!
Megnéztem a már sokat emlegetett Mol-Ase meccset még 1x...néhány észrevétel,és aztán tényleg nem vesztegetek rá több szót.
1.Zalán esetei: először volt a rendes játékidő utolsó percében a vitatott faultja Mérész ellen.Nekem úgy tünt,hogy ez kisértetiesen hasonlít a szerdai Ase-Körmenden történt Csicsa-Geri ütközésre...ugyanaz a szitu volt,ettől függetlenül akár még "szándékost" is ítélhettek volna...
A másik eset az 1.hosszabítás végén ugye...jogos fault volt Vukicsevics butaságából...viszont dr.Vígh itt hibázott...az eset a vonalon kívül történt,3 büntetőt kellett volna dobatni...
2. Vukicsevics...elég goromba összeget hallottam a helyszínen egy hazai nézőtől,utalva Vuki keresetére...ennek ellenére megint nem győzött meg. színésznek nem rossz az eljátszott faultjaival...még a szakkommentátor Heinrich Robi is felterjesztette egy Jászai Mari díjra.
Az ominózus faultja/Zalán ellen/ viszont kis híjján még egy technikaival tetézte hülyeségét...Pavlovicsnak kellett eltoloncolnia a bíró mellől...
Előzmény: xGabi (1565)
xGabi Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1565
Látom tombol az értelem ezerrel ezen a fórumon!
1.Zárjuk már le az OLAJ - Ase meccset,mert ugyan nagyon hosszú volt,de vége lett!
2.Hogy ki miként minősíti az ellenfél szurkolótáborát,az a maga dolga.De jobban tenné,ha ide nem tenné fel,mert láthatjuk,egy - két anyázó úgyis ráharap.A szurkolás - vita már egyébként is agyoncsépelt.
3.Azt már végképp nem értem,hogy egy harmadik fél (itt a nevezett fehérvári) ha már beleszól másik kettő vitájába,miért az anyázást szítja ???
Ennyi.
Jobbulást!
Mellesleg még meccsek is lesznek a héten...

HAJRÁ OLAJ !!!

kaposvari Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1564
Gyerekek, lesz építő jellegű hozzászólásotok is a topichoz, vagy először mindenkit kiüldöztök a stílusosokkal, majd ti is leléptek csendesen?
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1563
Nyerőalba!

Te egy seggfej vagy....

Tovább azért nem ragozom mert a leveled magáért beszél! Én nem ebben a stílusban írtam és nem is szeretném ha ilyen lenne a fórum.

Ja! Azért te is kaphatsz PZS.-t ha továbbjutunk a kupában.

További jó szórakozást, kellemes időtöltés kívánok neked!

UI: ha telefonszámot akarsz akkor hívd a 104-et, szívesen elszállítunk Lipótmezőre..., vagy van egy dühöngö vonal ahol kiadhatod a benned felgyülemlő düht. Ne a fórumon töltsd ki!

UI2: nem azért írtál ilyen dühösen mert netán te vagy az a dobos akit orrbavágtak a mérkőzés végén...?

Előzmény: nyeroalba (1562)
nyeroalba Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1562
mólban szólnak funkifejű hülyegyerekek

"A huhogást én is elitélem, de azért sikerült vele Davist zavarba hozni"
-most akkor elítéled te faszfej, vagy nem? De meg ne sértődj, mert csak udvarolok neked ;-)

"nem győzzük nektek szállítani a 100 db.-s papírzsebkendőt!"
-a tavalyi és az idei évben is több okotok volt a sírásra, mint a paksiaknak (persze az eredményekre gondolok, mert tahóságban már évek óta a szolnoki szurkolóké az arany)

"Előbb vagy utóbb úgy is kifújjuk az orrotokat!"
-de előtte alaposan kinyaljátok a seggünket?

"Elég az érzelgős faszságból!"
-hát én is ezt mondom te kukifejű

Tahógyerek mol szolnok fan
-így nevezlek, bár nem tudom, hogy van-e okom rá(vagy csak annak adod ki magad?)

Parasztgyerek mol szolnok fan
-látod most ismét udvarolok neked, ez az udvarlási stílusom, így akarlak felcsípni téged.
(add már meg a mobilszámod bébi! ;-)

Természetesen a beírásodból nem az egész szolnoki közönségre vontam le következtetéseket, csak rád meg a hozzád hasonlókra.

"Ha a B középtől nem is mindíg, de a helyi nézők egyikétől másikától mindíg kaptuk a részt."
-mit kaptatok, milyen részt? nem értem.

"6. játékos olyan lelki nyomás alá helyezi az ellenfél játékosait, hogy azok képtelenek a kosárlabdára figyelni."
-nos nagyon gyengén teljesít a "6. játékosotok", mert amikor ilyen nagyon taplók vagytok, rendre kikaptok.(ld. Alba, Paks) Még nem tűnt fel?

"A levelemet egyáltalán nem bántam meg, mert én szívesen konfrontálódok, olyan emberekkel amilyen te is vagy."
- nem hittem volna, hogy lesz olyan mondatod, amiben teljesen egyetértünk, és tessék...

Persze azért nincs harag ugye öcsi? Végül is ebben a beírásban sem volt több egy kis udvarlásnál, poénkodásnál, csipetnyi konfrontálódással ;-)))))

ALBACOMP-PAKS döntőt!
Hajrá ALBACOMP!

Előzmény: Mol Szolnok Fun (1559)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1561
Azt gondoltam, hogy Kaposváron nem voltál, tök normálisak voltak itt a szolnokiak.
andrej11 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1560
Szerintem a primitívséget nem kellene 6. játékosnak nevezni.
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1559
ZsuZsuV!

Ha téged lecigányozott valaki talán vele kellene megbeszélned, nem tudom, hogy volt-e oka rá(vagy csak úgy nézel ki?). Az, hogy lekurvázott? Talán ilyen az udvarlási stílusa, így akart felcsípni téged. Ezt neked kellett volna a helyszínen elintézned. Nem hinném, hogy ebből az egész szolnoki közönségre kellene levonnod a következtetést. Az idei bajnokságban csak Szegedre, Kaposvárra és Dombovárra nem kísérhettem el a csapatot, egyébként minden mérkőzésen ott voltam. Ha a B középtől nem is mindíg, de a helyi nézők egyikétől másikától mindíg kaptuk a részt. Nyugi, ezt mi a helyszínen le is reagáltuk (lásd.: fehérvári dobos esete...). Ha nem akarod idődet fecsérelni a síránkozós levelekre akkor sajnos hozzá kell szoknod ahhoz, hogy a 6. játékos olyan lelki nyomás alá helyezi az ellenfél játékosait, hogy azok képtelenek a kosárlabdára figyelni. A profit ez nem érdekli....

A levelemet egyáltalán nem bántam meg, mert én szívesen konfrontálódok, olyan emberekkel amilyen te is vagy.

Hajrá Olaj! Hajrá Kosárlabda!

Feribá04 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1558
Ez egy nagyon korrekt hozzászólás volt. Gratulálok én is a csapatodnak, mert ehhez a meccshez két csapat kellett és egyébként is a hosszabbításos meccseken valaki mindig igazságtalanul kap ki.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: CVZ (1557)
CVZ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1557
Üdv. mindenkinek!
Knézijenősen szólva hihetetlen nagy meccs volt,óriási, gigászi küzdelem , ahol a higgadtabb,célratörőbb csapat nyert!
Gratulálok a paksi csapatnak és a szurkolóknak akik végig sportszerűen és lelkesen buzdították csapatukat(és nem utolsósorban nem vették fel a "kesztyűt" a hazai rigmusokkal szemben)!
(Elnéztem, ahogy némely 14-16 éves kölök a középső ujját mutogatva anyázik, majd szóltam nekik , hogyha valakivel bajuk van mondják meg az illetőnek személyesen ne a tömegből legyenek nagyfijjúk,de utánna kussban voltak->nevetséges és egyben elszomorító.Sajnos az ajtónál nem IQ-teszt alapján engednek be!)
Davis zseniális, akkor(is) hozta magát amikor a legfontosabban kellett ;nálunk csak fellángolások voltak és ez sajna kevés volt(jah és hányszor megettük a Gery odanézekminthapasszolnékközbenziccerezek,vagy Czigler passz a büntetőterületen belül Davisnak féle betörést)!Na de ez csak egy meccs volt, most jön még csak a java, javítani lehet és KELL!

Hajrá OLAJ!

saabee Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1556
Hi!

Kösz mindenkinek,aki korrekten szólt hozzá a témához.A célom nem egymás leugatása és összeugratása volt!(Habár volt aki nem tagadta meg magát => szerintem ő inkább járjon focimeccsre :) )
Örülök, hogy nem csak én láttom így a szolnoki helyzetet!
ui.:A KÖVETKEZETESSÉGET hiányolom!

Más!Szerdán Kaposváron remélem hatalmas meccs lesz,remélem csak az eredmény emlékesztet majd a szombatira.
Ja és legalább olyan izgalmas lesz :)

Hajrá Atom!
Hajrá KOSÁRLABDA!

ZsuZsuV Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1555
(A többiektől bocs a "kiszólásért".) Fish, Te aztán úgy eltűntél, hogy csak na. Nem lehet téged sehol elérni: se emilen, se sms-ben (a szombati csak vasárnap du. ért oda). Vagy nagyon el vagy varázsolva vagy már nem érdekelnek a paksi barátok.... Szívesen az sms-t, küldök majd Kaposvárról is, ha el tudok menni.
Gabci456 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1554
Sziasztok.

No, a "szakértő" tévé már megint belecsapott a lecsóba a közvetítések terén!!!

Sajnos gratulálnom kell a Paksnak. Higgattabbak voltak, mint mi. Azért nagyon jó visszagondolni a meccsre, mert rég nem láttam ilyen jót. Talán csak 2 éve Cegléden a Falco elleni elődöntő első meccse volt ehhez fogható. (Ott legalább nyertünk a második hosszabbítás után.

Sajnos Davissel nem tudtunk mit csinálni, bárkit bármikor megvert egy-egyben és ráadásul remekül osztogatta a labdát, ha valaki besegített! Szerintem Goran ki fog találni valamit a következő meccsre ellene, nincs más választás. Szerencse, hogy nem tud dobni mezőnyből! Bár, ha tudna dobni, akkor meg nem a Paksban játszana, hanem az "enbíéj"-ben.

Ja, gratulálok a szolnoki lányoknak!!! Remek kis jött össze. Négybe kellene valahogyan jutni.

Hajrá Piros-Feketék!

Bojan az ISTEN.

Feribá04 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1553
Sziasztok!

Túl sok hozzáfűznivalóm nincs a szolnoki dolgokhoz, a véleményem nagyjából megegyezik Artúréval, vagyis Szolnokon ezt vártam. Az Oil-Boys nagy csalódás volt. Mondtam is Belferának meccs után, hogy a szolnoki tesók a Devilsnek csak kisöccsei lehetnek.
Szeretném, ha a normális hangvétel a fórumon megmaradna, ezért arra kérek minden piros-kék, illetve szolnoki érzelmű kocsmatársat, hogy tartózkodjon a másik fél csesztetésétől és vitatkozzunk inkább a kosárlabdáról.
A játékvezetés ismét sok kritikát kapott a rangadón és éppen ezért hadd foglalkozzak vele egy kicsit:
Voltak téves ítéletek, de azt hiszem a két spori nem vezette túl rosszul az egyébként bírói szempontból is embert próbáló rangadót. Azt viszont mindenképp visszautasítom, hogy nekünk fújtak, mert elég csak a faultokat megnézni:
Mészáros 5
Fodor 5
Rajkó 5
Sitku 5
Czigler 5
Jurgilas 4
Davis 3

A többit nem tudom, de ez már 32 hiba és 5 fouled out.
A két Zalán esetről annyit, hogy a Mérész ellenei hibánál szerintem is járt volna sportszerűtlen, bár a testi épséget veszélyeztető szabálytalanságtól ez az eset, azért messze volt.
A Vukicsevics-fault is jogosnak tűnt (bár elég távol voltam), mert biztos, hogy hozzáért a dobójátékoshoz és az is, hogy közben nem állt két lábbal a földön. Egyébként nem is értettem, hogy miért csinálta, hiszen ha simán megáll, Zalán ezzel a mozdulattal jó, ha 5-ből egyszer bedobja.

Szóval nagy meccs volt és öröm, hogy az ASE hullámzó teljesítménnyel is hozni tudta a meccset. Biztos vagyok benne, hogy nem csak egyszer kell még idén Szolnokra mennem.

Üdvözlettel:
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

Fishtax Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1552
Szia Zsuzsi, kössz a szombati smst! :-)

fish

Előzmény: ZsuZsuV (1548)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1551
Pedig pont azt kezdtem hinni, hogy javulnak az olajosok, de úgy látszik csak idegenben moderálják magukat. Zsuzsu ha szerdán jössz Kaposvárra, akkor viszont zsepit mindenképp hozz magaddal, mert meglesz a második zakója a csapatodnak:-)
Előzmény: ZsuZsuV (1548)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1550
Hát igen, akkor a legtöbb kosárdrukker kinn lesz a saját csarnokában. Dunáéknak legalább volt annyi esze (tudom nem csak azon múlik), hogy a többitől eltérő időben közvetítettek. OFF, de ugyanezt csinálják a magyar focival is szombat délután, amikor akit érdekel, az úgyis meccsen van. Ráadásul az Alba-Szolnokot bajnoki kosárlabdamérkőzésnek titulálták. Még jó, hogy a sportágat eltalálták:-))
Előzmény: be-st (1545)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!