Keresés

Részletes keresés

olajka91 Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1338
Sziasztok!
Csaby1
Van egy olyan szabály féle ,hogy 3 azonos országból lévő játékost egyszerre nem lehet nevezni,tehát egy Amerikai mindenképpen pihenni fog.Ez valószinű a leggyengébb láncszem Shannon lesz.Remélem tudtam segíteni.
Hajrá olaj! Forever!
G_e_r_y Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1337
Nem azért, de nem emléxem hogy mi kikaptunk volna idén...

Sőt szerintem Fehérváron se nyert senki ebben a szezonban.

Úgyhogy 4 csapat veretlen hazai pályán.

kwest!

Simán elértük a vonatot, de ha esetleg hallasz pletykaszinten valamit a faluban....:))

Egyébként valahogy megint a balogunyomi vendéglátóipari egységben kötöttünk ki tegnap...

Szombaton visszük a fényt!!

És persze ma még Hajrá Vasút!

Hajrá piros-feketék & Dombóvár!

csaby1 Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1336
Kíváncsi vagyok ellenünk kit neveznek. Ugye Williams egyértelmű. Kell Sanni is centerposztra. Na akkor Trunics, vagy Shannon?
Előzmény: kaposvari (1335)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1335
De így van. És sajnos jól döntöttek.
Előzmény: isz-akos (1334)
isz-akos Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1334
Szerintem azért mert ha jól tudom akkor 3 légiost lehet nevezni és Trunics Sanni Williams játszott most. Ha nem így van sorry...
Előzmény: csaby1 (1329)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1333
A szombati menet sem lesz egyszerű,fóként annak a tükrében, hogy az Alba nyert Somogyban...egyre jobban felszívják magukat..
Én persze bízom kedvenceinkben és tudom hogy sokan leszünk ott paksi szurkolók,tehát a hangulattal nem lesz problem.Igyekszünk hazai pályát,vagy legalább is hangulatot varázsolni...viszont egyetlen emberkétől tartok,de attól nagyon: úgy hívják Szabó György és sípmester és nagyon szereti a PACALPÖRKÖLTET...á la Paks.(no comment)
Remélem normálisan fog hozzáállni a dolgokhoz...
Hajrá ASEEEEEE!!!Szombaton is mindent bele!!!
Előzmény: Artúr Doki (1332)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1332
Érdekesen alakulnak a dolgok az egyszer biztos.
Tegnap sima meccsen vertük a Falco-t,valóban "országos egyes" volt,ahogy azt valamelyik kocsmatárs jelezte volt előre.
Elég gyengus ez a Falco,nem tudom mit erőlködnek pl.:ezzel a kiégett Alexe-vel...20 percig nem sok köze volt a meccshez,végül beesett neki asszem 2 trojka meg pár pont..Azért még a hazai publikum nem felejtette el neki az elmúlt évek "kedvességeit",de most elég jól tűrte a cikizést...
Most Tarle volt kissé ideges..mondjuk a helyében én is az lettem volna,egy egész évre való sapkát gyűjtött be Czigler Lacitól.Falco szurkolók is otthon maradtak,na azt nem csodálom,hogy hétköznap ezért a csapatért nem mozdultak ki...
Terry Davis elvitte a tegnapi műsort,ismét produkálta magát a paksi közönségnek,akik vették is adást...legszebb mikor a végén csókokat hintett az Atomic Boys felé megköszönvén a buzdítást.
Előzmény: csaby1 (1329)
Gabci456 Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1331
Sziasztok.

Nem tettem még ilyet, de gratulálnom kell az Albacompnak. Nekünk is jót tettek ezzel, és így fölértékelődött a szombati remek helytállásunk is ellenük. Lehet, hogy megint számolnunk kell velük? Azért szerintem ez csak egy véletlen fellángolás volt.

Magunkról csak annyit (Hajrá OLAJ!), hogy ismét bebizonyosodott, gyengébb játékerőt képviselő csapatok ellen nem tudunk meggyőzően és látványosan játszani.

Hajrá PIROS-FEKETÉK!

Bojan ai Isten.

Előzmény: kaposvari (1330)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1330
Tippverseny állás a tegnapi öt meccs után:

1. kaposvari 40p (6)
2. belfera 32p (6)
3. kwest 31p (5)
4-5. andrej 24p (-)
Feriba 24p (-)
6. Artur Doki 16p (5)
7-9. be-st 11p (3)
Lecso11 11p (3)
Fishtax 11p (6)
10-11. olajka 9p (3)
realfan 9p (-)
12. isz-akos 8p (-)
13. CVZ 6p (-)
14. Mr. Pink 4p (-)
15-17. Gabci 3p (3)
Gery 3p (3)
csaby 3p (3)

Ma a Szeged-Dombóvárral még lehet pontot és pontokat gyűjteni.

csaby1 Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1329
Na itt a nagy meglepetés. Szóval akkor a Kaposvárt is meg lehet otthon verni. Ha jól tudom már csak a Szolnok és az ASE veretlen otthon. De nem vagyok benne biztos. Szombaton irány Fehérvár. Asszem nehéz lesz megállítani most az Albát, de majd meglátjuk. Albások, Shannon miért nem játszott?

Remélhetőleg mi nem leszünk ilyen fáradtak. Mert szerintem nem a sérültek miatt kapott ki a Kaposvár, hanem mert az "öregek" már lépni alig tudnak a fáradságtól.
Hajrá ASE!!!

Előzmény: kaposvari (1328)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1328
Látom a tényeket már tudod, sokat én se tudok hozzátenni. Abszolút megérdemelten nyert az Alba a végére teljesen széteső csapatunk ellen. Támadásban végig gyengusok voltunk (ehhez a szinthez-Dzunics 19), a végére a leppatanószerzést is elfelejtettük. Tőlem Bencze Tomi érdemel dícséretet, a másik oldalon Báder és Williams szenzációs volt, Sanni kicsit túl durva. Ja és Váradi szektort akart üríttetni. (két ilyen divatszurkolótábor meccsén-nevetséges:-)))
A lényeg viszont amit a végén a csapat összeboruláskor kiáltott: MESSZE MÉG A VÉGE!
Előzmény: isz-akos (1327)
isz-akos Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1327
Köszi szépen!:-)
Hát ha nem ír senki akkor ime a Nemzeti Sport igy látta:

Kosárlabda: EnterNet-Internet Liga, férfibajnokság, A-csoport - fáradt csapat benyomását keltette a Kaposvár
Alba-bravúr: behódolt a bajnok

Kaposvári Klíma-Vill KK-Albacomp-UPC 77-90 (24-16, 18-23, 15-26, 20-25)

Kaposvár, 1300 néző. V: Váradi, Ádám

Eddig is volt tekintélye Somogyország székhelyen a fehérvári együttesnek, s mi tagadás, a szolnokiak múlt heti legyőzésével ez csak növekedett. S bár a vendégek elleni csata kimenetelét jósolgatók többsége kaposvári győzelemre esküdött, ám érthetően volt ebben jó adag kincstári optimizmus is, mert hát ne feledjük, elég sok problémával kell megküzdeniük a hazaiaknak mostanában.

A Klíma-Vill tovább fogyatkozott. Varga Roland és Beck Attila mellé Filipovics Gordan is feliratkozott a maródiak listájára: csütörtökön műtik a Sportkórházban. „Úgy érzem, kevesen leszünk ehhez a nagy mérkőzéshez" - így Sztojan Ivkovics, aki a mondottak ellenére éppen a negatívnak tűnő előjelek miatt volt bizakodó. Mint mondta, rajta nem fog múlani a siker. Nem is múlott. Földi Sándor edző is kifejtette, hogy min múlhat a győzelem. A kinti dobások eredményességét hangsúlyozta, no meg a szemben állók centerjátékát, illetve az ellene történő hatásos védekezést emelte ki.

Minden a hazaiak szája íze szerint kezdődött. Bencze két triplával nyitott, melyet Bukva és Ivkovics egy-egy duplával nyomban meg is fejelt. És a nagyszerűen kezdő Bencze egy horogdobással (!) néhány perc elteltével már nyolcadik pontját is megszerezte. Ennyi volt a hazai előny is egyben. Góbiék csak lassan ocsúdtak, ám mikor ez megtörtént, elkezdték ledolgozni a hátrányukat. Báder bemutatkozásul dobta a fehérváriak első tripláját a 8. percben, majd egy eladott hazai labdából szerzett egy újabb kosarat. Ezt követően a palánk alá betörő Dzunicsot valósággal beledöngölték a parkettába. Tartós volt a hazai fölény, amely nyolcpontos negyedvéget jelentett a somogyiak javára.

A folytatás azonban a fehérváriaknak sikerült jobban: gyors kosarakkal egy pontra zsugorították hátrányukat. Élénk volt az iram, mindkét együttes elsősorban a saját palánkja alatt gyűjtötte eredményesebben a lepattanókat. A változatosság kedvéért a 15. percben a dobni készülő Szőkét takarították le a pályáról, aki két büntetőponttal, majd egy újabb kosárral vehetett elégtételt. A fehérváriaknál Williams és Báder mindinkább kezdett belemelegedni. Ők voltak a fő gólgyártók, ám jellemző a mérkőzés hevességére, hogy Góbi, Báder és Bencze már a második negyedben három-három személyinél tartott.

Hátrányt jelentett a kaposváriaknak, hogy Dzunics nagyon keveset vállalkozott fő erőssége, a kinti dobások végrehajtására, egy-egy eredménytelen kísérlete ugyan akadt, ám ez még inkább elbizonytalanította. A játék közepéig szerzett hat pontját két palánk alá való betörésből és büntetőkből érte el. Kevés volt. A játékrészt a vendégek nyerték öt ponttal.

És ez meghozta kedvüket. A nagyszünetet követően valósággal lerohanták a Bencze irányította hazaiakat, és döntetlenre módosították az állást. Tudatosan fokozták az iramot a fehérváriak, jobb cserék révén láthatóan arra törekedtek, hogy a hazaiak szűk körét kifárasszák. Érezte ezt a kaposvári publikum is, fergeteges buzdításba kezdett, ám ez mintha Williamset sarkallta volna, akinek kosaraival az Albacomp a mérkőzésen először átvette a vezetést.

„Védekezz! Védekezz!" - zúgott a lelátó. A tribün is ráérzett, hogy nagy a veszély. Úgy ahogy Ivkovics tartotta a lelket a hazaiakban, ám Dzunicséknak továbbra sem jöttek be a kinti dobásaik. Bejöttek viszont Williamsnek és Bádernek, akik révén a következő játékrész is vendégsikerrel zárult. Az utolsó negyed elején Bencze Tamás (névrokona, a fehérvári Zoltán szerdán nem lépett pályára) ismét csak triplával nyitott, majd Simon és Dzunics eredményességével egy pontra csökkent a hazai hátrány. Ismét lázba jött a nézőtér, felcsillant a lehetőség az előny visszaszerzésére. Sterbenz László nyomban időt is kért, és, hogy sikerrel, azt jelezte, hogy Williamsék gyors két triplával megint csak megugrottak.

Hétpontos hazai hátránynál Földi edző is időt kért. Nem is egyszer, de hiába, csak tovább nőtt a fehérváriak előnye. S Báderékat már nem lehetett megfogni. Elképzelésük bevált, sikerült felőrölniük a fáradt együttes benyomását keltő Kaposvár erejét. A hajrában szinte már csak a vendégcsapat akarata érvényesült, ami meg is hozta az Albacomp győzelmét.

Jutasi Róbert

Mestermérleg

Földi Sándor: - Nagyszerű kezdés után leálltunk, támadásaink kissé szervezetlenné váltak, s ezzel nyakunkra hoztuk az ellenfelünket. Ők jól dobtak, nekünk semmi sem jött be, csak gratulálni tudok a győzelmükhöz.

Sterbenz László: - Ismét óriásit játszottak a fiúk. A második félidőben szinte hiba nélkül végrehajtották a megbeszélteket. Győzelmünkben maroknyi szurkolóinknak is része volt. Köszönet ezért nekik is.

Kaposvári Klíma-Vill KK-Albacomp-UPC 77-90 (24-16, 18-23, 15-26, 20-25)

Kaposvár, 1300 néző. V: Váradi, Ádám

KAPOSVÁR Simon 8
Bencze T. 13/9
Dzunics 19
IVKOVICS 14
Bukva 14/3

CSERE Szőke 9/3
Fülöp -

Edző:

Földi Sándor

ALBACOMP Matus 2
BOROS 12/9
WILLIAMS 30/12
Góbi 6
BÁDER 23/3

CSERE Sanni 12
Trunics 5/3

Edző:

Sterbenz László

Az eredmény alakulása. 5. p.: 12-8. 15. p.: 30-25. 22. p.: 44-44. 25. p.: 51-46. 27. p.: 51-55. 34. p.: 66-73

Mezőnybeli dobószázalék: 30/75 40%, ill. 33/68 49%. Büntetők dobószázaléka: 12/20 60%, ill. 15/20 75%. Lepattanók: 33, ill. 30. Legtöbb lepattanó: Ivkovics 15, ill. Báder 9. Legtöbb assziszt: Dzunics, Ivkovics és Simon 2-2, ill. Boros 5

Mol Szolnok-ZTE KK 80-69 (9-13, 26-19, 29-17, 16-20)

Szolnok, 1200 néző. V: Szabó Gy., Hegedűs

SZOLNOK: MALJKOVICS (12/6), Pavlovics (11/6), VUKICSEVICS (17/6), OROSZ (16), LAPOV (20). Cs: Mérész Cs. (-), Trepák (4). Edző: Goran Miljkovics

ZTE: Mavrenszki (9/3), PARKER (20), KÁMÁN (19/12), Csaplár-Nagy E. (8/3), Reed (3). Cs: Mészáros R. (5), Képli (-), Szájer (5/3). Edző: Nikola Lazics

Az eredmény alakulása. 4. p.: 2-8. 8. p.: 7-11. 15. p.: 15-23. 18. p.: 29-28. 23. p.: 47-36. 28. p.: 57-47. 33. p.: 68-56. 38. p.: 76-66

Kipontozódott: Reed (35. p.), Lapov (36. p.), Kámán (37.p.), Csaplár-Nagy E. (40. p.)

Meglepetésre a ZTE kezdett jobban, az agilis Parker (otthon érezhette magát Szolnokon...) ügyeskedett támadásban, míg védekezésben a vendégeknek sikerült semlegesíteniük a szolnokiak külső sorát. Jellemző, hogy az első negyedben a házigazdák képtelenek voltak a mezőnyből pontot dobni. Közben forrtak az indulatok, a Szabó Gy.-Lapov „összecsapásból" a játékos húzta a rövidebbet, technikait kapott a játékvezetőtől. A második negyed elején utolérte ellenfelét a Szolnok, ám Kámán zsinórban nyolc pontot dobott, s ismét meglógtak a kék-fehérek. Lapov dupláival a félidő utolsó két percében átvette a vezetést a házigazda. A szünet után magasabb fokozatra kapcsolt a hazai legénység, Vukicsevics és Maljkovics tripláival, valamint Orosz látványos zsákolásaival távolodtak a zalaiaktól. Az utóbbiak közül ebben az időszakban mindössze Parker ponterősségét lehetett dicsérni. A zárónegyed 15 pontos szolnoki vezetésről kezdődött, ám a ZTE nem adta fel, a 37. percben hat pontra faragta le hátrányát, ám a vendéglátó rutinos játékosai révén nem engedte ki kezéből a győzelmet.

Varga Csaba (Szolnok)

Mestermérleg

Goran Miljkovics: - Gratulálok a fiúknak, hogy ilyen körülmények között is megszerezték a győzelmet.

Nikola Lazics: - Jó meccset játszottunk. Az elején kiváló volt a védekezésünk, ám a sok személyi hiba miatt nem tudtuk mindezt folytatni.

Atomerőmű SE-Falco KC-Szombathely 96-67 (25-20, 15-12, 26-14, 30-21)

Paks, 1000 néző. V: dr. Valovics, Király

ATOMERŐMű: Mészáros Z. (9/9), FODOR G. (9/3), DAVIS (26/3), SITKU (25/6), CZIGLER (11). Cs: Fodor M. (7/3), Jurgilas (4), Rajkó (5/3), Érsek (-), Lőrincz (-). Edző: Fodor Péter

FALCO: KÁLMÁN (15/3), Alexe (11/6), Pankár (6/6), WILEY (14/9), Tarle (6). Cs: Gráczer (2), Dénes (2), Borszéki (7), Henrik (2), Molnár (2). Edző: Szrecsko Szekulovics

Az eredmény alakulása. 3. p.: 6-0. 7. p.: 15-12. 12. p.: 29-20. 16. p.: 34-23. 25. p.: 51-38. 33. p.: 76-51. 37. p.: 94-56

Ünnepélyes pillanatokkal kezdődött a mérkőzés, hiszen a labda feldobása előtt Czigler Lászlót köszöntötték, akit az elmúlt évben Tolna megye legjobb férfi kosarasának választottak. Aztán az ünnepelt rögtön letette névjegyét, (egy-egy lepattanó mindkét palánk alatt), és Sitku már a kosárba is betalált, szóval jól kezdett az Atom. A vendégek egy rövid időkérést követően összeszedték magukat, s Kálmán, valamint Pankár pontjaival felzárkóztak. Ezt követően azonban ismét az ASE volt a kezdeményező, rendszerint 9-10 ponttal vezettek Sitkuék. A szünet után sem kellett megerőltetni magukat a paksiaknak, magabiztos volt az előnyük, olyannyira, hogy a 26. perctől már látványos örömkosárlabdát játszottak Davisék. A záró negyedben hiába cserélt gyakran a Falco, egyre csak gyarapodott a hátránya, míg a paksi oldalon ekkor már a cserék voltak a pályán.

Mestermérleg

Fodor Péter: - Úgy érzem, fokozatosan felőröltük az ellenfelet, és amint megtaláltuk az igazi játékunkat, a gyors indításokat, azt követően már egyértelmű volt a győzelmünk.

Szrecsko Szekulovics: - Az első félidőben még viszonylag jól védekeztünk, de támadásban ekkor is gyakran hibáztunk. A szünet után nem tudom miért, nem kocentráltunk eléggé, védekezésben, támadásban egyaránt gyengén tgeljesítettünk.

Marc-Körmend-Marso-Isobau Nyíregyházi KK 91-78 (28-14, 13-21, 23-18, 27-25)

Körmend, 2200 néző. V: Harsányi, Forrai

KÖRMEND: NÉMETH (26/15), MADISON (22/3), Trummer (6/6), Mujanovics (12/9), Edmonson (11). Cs: Zsebe (4), GREBENÁR (8/6), Keresztes (2). Megbízott edző: Sabáli Balázs

NYÍREGYHÁZA: Ricks (9/3), Halimics (13/9), MÉRÉSZ T. (18/6), Ecseri (6), Jeremenko-Kesztner (15). Cs: KRIVACSEVICS (12), Hutás (-), Herczku (5/3), Zácói (-). Edző: Rezák László

Az eredmény alakulása. 5. p.: 14-7. 15. p.: 34-24. 19. p.: 38-35. 23. p.: 49-36. 28. p.: 59-49. 33. p.: 75-59. 38. p.: 89-73

Madison és Edmonson betörései eredményesebbeknek bizonyultak, mint a vendégek távoli kísérletei, így viszonylag gyorsan állandósult a tízpontnyi különbség. A második tíz percben Krivacsevics centerezése felrázta a nyírségieket, persze felzárkózásukhoz a hazaiak támadójátékának sikertelensége is kellett. A fordulás után Németh vette hátára a csapatát, és szükségük is volt a ritmusváltásra a körmendieknek, mivel Rezák László tanítványai szívósan küzdöttek. Aztán újabb hazai sebességváltás következett, és ekkor már kidomborodott a két gárda közötti különbség. A hajrában végletekig kijátszott akciókkal, közönségszórakoztató kosarakkal magabiztos győzelmet aratott a Körmend.

TŐKE PÉTER

Mestermérleg

Sabáli Balázs: - Az első negyedben gyors indításokból dobtunk kosarakat, majd távolról próbálkoztunk. Nem volt szép meccs.

Rezák László: - Összességében nem vagyok elégedetlen, amikor hibáztunk, a körmendiek rendre kosarakkal válaszoltak. Patonay Imrének mielőbbi gyógyulást kívánok.

MC MAFC-Debreceni Vadkakasok 95-87 (32-19, 24-20, 16-18, 23-30)

Gabányi László Sportcsarnok, 100 néző. V: dr. Vígh, Kékesi

MAFC: BOSZNICS (17/9), EHLERS (30/9), KANGYAL (11), Horváth Cs. (6), CURLEY (20). Cs: Kecskés (8), Horváth Á. (3/3). Edző: Kangyal Tibor

DEBRECEN: McDaniel (7/3), Halm (12/6), Ridl (17), GÉMES (20), Rucker (2). Cs: CSAPLÁR-NAGY A. (14), Ádám (2), Lakatos P. (4), Tóth G. (9/9), Boldizsár (-). Edző: Sterbenz Tamás

Az eredmény alakulása. 4. p.: 8-6. 8. p.: 27-13. 12. p.: 37-23. 18. p.: 50-35. 23. p.: 60-41. 28. p.: 66-57. 32. p.: 78-59. 37. p.: 86-71

Kipontozódott: Lakatos P. (37. p.)

Az első negyedben pillanatok alatt meglépett riválisától a sérült Bakonyit nélkülöző MAFC, amely a tizennyolcadik percig az eredeti felállásban kosarazott. Szükségtelen volt megbontani az egységet, hiszen jól ment a fővárosi nyitó sornak. Különösen a három légiós volt feltartóztathatatlan. Nem úgy a Debrecen, amely csöppet sem keltette a győzelemért harcolni kész csapat benyomását.

SAHIN TÓTH RÓBERT

Mestermérleg

Kangyal Tibor: - A jelenlegi állapotok ellenére a fiúk akarása meghozta számunkra a sikert. Az elmúlt időszakban a csapat hullámzó teljesítményt nyújtott, ám úgy néz ki, hogy a fiúk most már átérzik a játék lényegét. A mezőny gyengébb együttesei ellen már tudunk győzelmeket aratni.

Sterbenz Tamás: - A múltkor sem állt szándékomban megmagyarázni a vereségünket. A mai teljesítményt pedig nem is lehet.

Az állás 1. Atomerőmű 18 17 1 1602-1287 0.972
2. Szolnok 18 15 3 1518-1262 .917
3. Kaposvár 18 14 4 1607-1351 .889
4. Körmend 18 14 4 1512-1334 .889
5. Albacomp 18 13 5 1596-1442 .861
6. Falco 19 10 9 1689-1637 .763
7. Debrecen 18 6 12 1443-1560 .667
8. Zalaegerszeg 18 5 13 1302-1507 .639
9. Dombóvár 18 4 14 1424-1632 .611
10. MAFC 18 4 14 1433-1707 .611
11. Szedeák 17 3 14 1345-1582 .589
12. Nyíregyháza 18 3 15 1372-1542 .583

Atomerőmű kezd nagyon elhúzni de ha jól tévedek ők nemsokára Fehérvárra látogatnak:-)
Hajrá Alba!

ChrisClay Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1326
Annyit tennék még hozzá kwest válaszához,hogy Körmendi Dózsa MTE -KDMTE volt a neve a csapatnak-ebből maradt meg az "MTE"-illetve néhány dalban még a "KDMTE" és a "Dózsa" is.

A Körmend mindig "MTE" marad,és ez jól is van így.

Előzmény: Fishtax (1318)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1325
És a Dombóvárt nem tudja valaki?

Kwest,beírhatnád!

Szegény Filkó...:-((( Vízzel főz.

Előzmény: isz-akos (1320)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1324
Csá,isz-akos!
Még nem dícsértem meg a nicknevedet,most megteszem!
:-)

Gratula a győzelmetekhez,bár én nem örülök neki.
(Albacomp nem a kedvencem)

Én is kiváncsiam várom a részleteket!

Játszott pl. Shannon vagy nem ?

Előzmény: isz-akos (1322)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1323
Ezt a Szántó Pistát küldd el nekem,léci!
Nem vettem ma Sportot. (spórolok:-))))

Ugyanez a véleményem Zsebe Feri nyilatkozatáról.

+ még a szurkolókat is hergeli Antonio Alexe ellen!

Felesleges.

Előzmény: palagyi (1321)
isz-akos Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1322
Valaki aki volt ma Kaposváron meccsen pls egy kis (élmény)beszámolót.
A meccsről írjatok pls. ne arról hogy igy csaltak a birok vagy ugy... A tények érdekelnek ki hogy játszott etc.etc...
Thx!
Előzmény: isz-akos (1320)
palagyi Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1321
belfera: En csak arra gondoltam, hogy egy GySEV-PVSK europai elkosarlabda, a ferfi meccsek ugyebar meg lehet, hogy kozepmezony. Persze ettol Te meg szeretheted a ferfimeccseket jobban. A Zsebe nyilatkozataval kapcsolatosan meg csak azt nehezmenyezem (a meccset nem lattam, de ugy tunik, igazatok lehet es Alexe tenyleg egy utolso genny), hogy az NS kedves asszisztalasa mellett mar megint "romanozhattunk" egy kicsit - a mai Sportban ezt Szanto Pista bacsi szajaba adva hallhattuk ujra. Kisse paradox a helyzet, nem?
Előzmény: belfera (1307)
isz-akos Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1320
Atomerőmű-Falco 96-67
Körmend-Nyír1háza 91-78
Szolnok-ZTE 80-69
MAFC-Vadkakasok 95-87
Kaposvár-ALBACOMP 77-90

Kezd érdekes lenni a helyzet! Hajrá Albacomp Forever Székesfehérvár!!!!

kwest Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1319
Munkás Torna Egylet.

Üdv Gery, nem láttalak szombaton a váróteremben aludni, úgyhogy biztos elértétek a vonatot :)))

Előzmény: Fishtax (1318)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1318
Akkor végre itt az alkalom, hogy megkérdezzem, miért MTE, és az minek a rövidítése?

fish

Előzmény: G_e_r_y (1316)
csaby1 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1317
Beszállnék én is a tippelésekbe:

Klíma - Albacomp H6 (bár jobb lenne, ha nem)
Körmend-Nyíregyháza H17 (Emirnek nem megy)
Szolnok-ZTE H20 (itt nincs meglepi)
MAFC-Debrecen V13 (sima debreceni győzelem)
Paks-Falco H16 (az ASE is jobb)
Szeged-Dombóvár V8 (hatalmas küzdelem lesz...)

Előzmény: kaposvari (1315)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1316
Hello Mindenki!

Néhányan ismerhetnek a bckormend.hu-ról, gondoltam ide is bekacsintgatok. Látom itt is van tippelőverseny, és mivel jópár fordulóban kimaradtam a saját honlapon, itt is megméretőznék.

Szóval a tippek a mai meccsekre, ha lehet jelentkezni:

Kaposvár-Albacomp H11 (hacsak Shannon nem dob 50-et)
MTE-Nyíregyháza H27 (Kicsit talán könnyebb lesz mint szombaton...)
Szolnok-ZTE H14 (Alapos önbizalomvesztés kell a zegieknek szombat elött!)
MAFC-Debrecen V5 (Persze csak ha lefújják a kétkezes lökéseket... :))) )
ASE-Falco H18 (Fejeket behúzni...)
Szeged-Dombóvár V7 (Hajrá Gumi, Hajrá Vasút! kwest szurkolj ám teljes erővel...)

Mégegyszer üdvözlök mindenkit ezen a fórumon is!

Hajrá piros-feketék & Dombóvár!

kaposvari Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1315
Hát, igen a csapatod jobban áll (úgyhogy mindent bele):-)))
Előzmény: Fishtax (1313)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1314
Igen, a kis bajszosnak valamiért a bögyében vagyunk, emlékszem erre a nyilatkozatára, valamint arra is, hogy az idény előtt ő volt az egyetlen aki nem várta a dobogóra a Klímát az edzők közül. Volt valami harmadik megnyilvánulása is, de arra most nem emlékszem. Viszont mégse lenne jó, ha este vele foglalkozna a szurkolótábor. Többet ér a pozitív szurkolás. Williamstől tartok egy kicsit, de nem lesz gond úgy érzem.
Előzmény: Lecsó11 (1311)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1313
Előre a jobb helyezésért! :-)

Kaposvár-Albacomp +2
Körmend-Nyíregyháza +13
Szolnok-ZTE +21
MAFC-Debrecen -7
Paks-Falco +7 (fáradnak a fiúk, fáradnak, az őszi is szoros volt, de azért...)
Szeged-Dombóvár -3 (reménykedem...)

fish

Lecsó11 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1312
Ja a tippek:
Klíma - Albacomp H6 (nincs még összeszokva az alba)
Körmend-Nyíregyháza H7 (bár,ha Emirnek nem megy)
Szolnok-ZTE H14 (jobb lett a zete,de ez még nagyon kevés)
MAFC-Debrecen V13 (sima ügy)
Paks-Falco H16 (a Falcónál már a Debrecen is jobb)
Szeged-Dombóvár H8 (hatalmas küzdelem lesz...)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1311
Kaposvári!

Kösz,hogy bevettetetek a tipp-játékba!
A mai meccsről: gondolom minden kaposvári emléxik,a Sterbencz meccs utáni nyilatkozatára: "...a szimpatikusabb csapat győzött."
Remélem ma megmutatjuk neki!
Már megint a Váradi vezeti a meccset(Fehérváron megint emlékezeteset alkotott,és akkor még állítólag ő az aki nekünk fúj...,remélem ma is úgy fúj a hazai csapatnak,mint akkor...)
Ja és a somos kíméljen + magasröptő megnyilvánulásaitól,és inkább próbáljon meg életében 1x pártatlanul közvetíteni(ez még Krézi Jenőnek is sikerül)

Ja érzem,hogy ma a Sztole és a Papa nagy meccse lesz! Ricsikét és Báder "nyisdkiaszemed" MArcit lenyomják!

Hajrá-Hajrá Kaposvár!

Előzmény: kaposvari (1310)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1310
Szerintem is foglalkozzunk inkább a kosárlabdával mint egymással, de mivel még korán van valami magvas gondolathoz beollózom a mai NS-ből a mai forduló esélylatolgatását ill. a paksi reakciókat a debreceni sirámokra. Hátha valaki nem olvasta még.

Sorozattörő Albacomp?

S. T. R.

Kaposvár-Albacomp 18.00

Szépen felépített sorozattal utaztak Fehérvárra, aztán fuccs, odalett a veretlenség. A hetedik fordulóban az Albacomp útját állta a Kaposvárnak. Nyolc pont lett közte, de úgy, hogy igazándiból nem volt győzelmi esélye a bajnokcsapatnak.

Tavaly októberi történet ez, melynek végén 88-80 állt a táblán.

Szerdán jöhet a visszavágó, Kaposváron úgy tartják, szó szerint. Hazai veretlenségéhez azóta is ragaszkodik Földi Sándor alakulata, míg az Albacompnak eleddig kevés sikerélményben volt része a városhatárt átlépve, vagyis a papírforma somogyi diadalt sejtet. „Nemcsak egy nagyon nehéz meccs, hanem egy nehéz sorozat áll előttünk, talán mondanom sem kell, hogy szeretnénk jól rajtolni - kezdett bele Földi, a szerdai pályaválasztó trénere. - Ugyanakkor rendkívül óvatosnak kell lennünk, hiszen egyrészt mostanában megtizedelt együttes a miénk, másrészt az ellenfelünk erős csapat, amely nagyszerűen ötvözi a fiatalságot és a rutint. Tudom, hogy új játékosok érkeztek Fehérvárra, meglehet, egyelőre még nem állt össze a gárda, de hamarosan beépül Shannon és Trunics, és akkor még jobb lesz Sterbenz László csapata. De visszatérve a szerdai ütközetre, a nehézségeink ellenére hazai győzelmet várok."

Földit bizonyára hátráltatja, hogy Filipovics Gordan továbbra sem hadra fogható, mi több, csak ezután dől el, hogy a sérült térde rendbetételéhez elegendő az artroszkópiás beavatkozás, netán pótolni kell a szalagjait.

A másik oldal hangulatát bizonyára nagyban javította, hogy győztes rangadón van túl a csapat, múlt szombaton a Szolnok kapitulált Székesfehérváron. „Úgy fogalmaznék, hogy egy vártnál jobb Szolnokot egy vártnál jobb Albacomp győzött le - mondta Sterbenz. - Bízom benne, hogy a meccs óta eltelt néhány napot jól használtuk ki, mert hiszen van min javítani. Távolról például továbbra is veszélytelenek vagyunk. A legutóbbi összecsapáson huszonhárom kísérletből mindössze háromszor voltunk eredményesek a középtávoli dobásokat és a triplákat együttvéve. Tisztában vagyunk vele, hogy otthonában a Kaposvár az esélyesebb, jómagam például úgy gondolom, Dzunics és Ivkovics személyében a Magyarországon szereplő legjobb légiósduó ellen kell szerepelnünk."

Paksi tiltakozás a debreceni hangnem ellen

„Amíg a játékvezetők a kétkezes lökéseket sem fújják le, addig lehet attól tartani, hogy a nézőtéren elszabadulnak az indulatok."

A debreceni Sterbenz Tamás szavai ezek, a tréner a múlt vasárnapi hazai vereséget követően fakadt ki. Ami azt illeti, rendhagyó események zajlottak a pályán, a listavezető Atomerőmű a harmadik negyed közepén már 23 pontos hátrányban is volt, ám a végén mégis a hazaiak szomorkodhattak. Duplán is. Debrecenben azt mondják, a paksi feltámadából a két játékvezető, Bodnár és Benczur T. is kivette a részét, a hírek szerint a derbi után úgy kellett kimenekíteni a pályáról a szürke ruhásokat.

Pakson ugyanakkor értetlenül állnak a meccs utóélete előtt. A tabella élén álló együttes hívei nem értik a hajdúsági kirohanásokat, éppen ezért Juhász Sándor ügyvezető igazgató kedden tiltakozását fejezte ki a történtek miatt. „A játékvezetők tevékenységét nem egészen úgy ítéljük meg, mint ahogy a debreceniek, s nem is úgy, mint ahogy az a sajtóban megjelent - adott hangot a sportvezető a paksi felháborodásnak. - Nem igaz, hogy a bírók segítettek bennünket. A Vadkakasok edzője kétkezes lökést emlegetett, pedig ha valamit szóvá lehet tenni, akkor az az, hogy az egyedül kosárra törő Davist hátulról kilökték a pályáról. Nem, hogy nem állították ki a tettest, még személyi hibát sem kapott. Nem tudom hova tenni a hangot, amelyet az ellenfelünk megütött, főleg azután, hogy korábban igen sportszerűen beleegyeztek abba, hogy egy nappal később játsszunk. Azt hiszem, ha mi huszonhárom pontos hátrányt le tudtunk dolgozni, akkor nem bennünk kell keresni a hibát."

A 18. forduló műsora

Február 13., szerda

Kaposvári Klíma-Vill KK-Albacomp-UPC 18.00

A forduló rangadóján a somogyiak tűnnek esélyesebbnek. Persze, ha a vendégek nagy visszatérője, Shannon is belelendül...

Atomerőmű SE-Falco KC-Szombathely 18.00

Esztendeje még csúcsmeccsnek számított, ma viszont majdhogynem „országos egyes".

Marc-Körmend-Marso-Isobau Nyíregyházi KK 18.00

Viszontagságos rangadó van a körmendiek mögött, a nyírségeik ellen alighanem valamivel könnyebb dolguk lesz, mint legutóbb Szombathelyen.

Mol Szolnok-ZTE KK 18.00

A ZTE ugyan nem pofozógép már, ám a szolnoki meglepetés ettől függetlenül elég valószínűtlen.

MC MAFC-Debreceni Vadkakasok 18.00

A Debrecen legutóbb nyert állásból vesztett az ASE ellen. A MAFC legyőzése kisebb falatnak tűnik, bár a fővárosiak számára most már minden meccs élet-halál kérdés.

Február 14., csütörtök

Naturtex-Szedeák-Dombóvári VMSE 18.00

Sem itt, sem ott nem tettek még le a nyolc közé kerülésről: ennek tükrében hatalmas harc várható a forduló záró fellépésén

Előzmény: csaby1 (1309)
csaby1 Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1309
Na elég kevesen irkálnak már ide. Valahogy vissza kéne csalogatni Feribát, meg a többieket. Szerintem azért még mindig olvassák, és ha elcsitul ez az egymás anyázása hangnem, akkor már jönnek is.
Szerintem ez a Falco-Körmend stb. egymás utálása leginkább abban rejlik, hogy ahogy én látom, azon a részen a körmendi utálja a szombathelyit, a zegi a kanizsait, a zalai a vasit stb. Ez meg már évtizedes probléma. Attól függetlenül ez a hétvégi esemény minősíthetetlen.
Kaposváriról meg annyit, hogy sokkal korrektebb, mint nehány kaposvári emberke, aki a sportfórumra irogat. Bár ott is csitul már a hangnem. Egyre többet lehet a kosárlabdáról írni, nemcsak az anyázás megy.
Jó szurkolást mindenkinek!! Hajrá ASE!!!
Előzmény: ChrisClay (1308)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!