Keresés

Részletes keresés

wendriner úr Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1300
szeressuk egymast gyerekek,
a sziv a legszebb kincs,
mert olyan szo, mint a szeretet
az egvilagon nincs!
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1299
Magyarra fordítva: egy ócska,utolsó,óvodás provokátor vagy,aki élvezi,hogy másoknak (akiknek pedig fontos a csapatuk,ellentétben veled) rossz perceket okozhat,és élvezi,hogy befeketítheti (következmények nélkül) mások csapatát és szurkolóit.

"Te vagy az aki mindig segítséget kérve fordulsz hozzá (és nemcsak hozzá) kétségbeesésedben, ha valaki bántott. Ugyan ez már személyeskedés de ezt egyértelműen te kezdted. (én az elején csak a szurkolóiokat bíráltam, te jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc). Ahogy az is vicc, hogy próbálsz egyeseket eltiltani a velem való beszélgetéstől-vitatkozástól. Nekem annyira fontos ez a fórum, hogy ha felírhatom kedvenc csapatom eredményeit már elégedett vagyok. A rajtad való szórakozás már csak hab a tortán."

Az első két mondatod GYÖKERESEN ellentmond egymásnak. Érzed?
Ha esetleg külön-külön igaz is lenne a két mondat(mint ahogy hazugság mind a kettő),akkor is logikátlan a kettő együtt. Bizonyára fiatal(abb) korod az oka,hogy szövegszerkesztéseidnél ilyen alapvető dolgokra nem figyelsz oda.

(ha még mindig nem világos neked: ha vkit "bántottak",és azért "személyeskedik" és "segítséget kér",akkor még véletlenül sem ő "kezdte"!) :-)

Sajnálom,hogy vannak,akiknek ez már "szórakozást" jelent:
"Nekem annyira fontos ez a fórum, hogy ha felírhatom kedvenc csapatom eredményeit már elégedett vagyok. A rajtad való szórakozás már csak hab a tortán."
Nemcsak gyerekesen cinikus,de primitív hangvételű mondatok is ezek.

Most újabb ellentmondás kövezkezik,figyelem:
"Vedd már észre, hogy a "provokatív stílusomon" te sértődsz meg egyedül. Hidd el nagyon jól szórakozok rajta. Belfera meg fog nyugodni és nemsokára lehet vele értelmesen és konstruktívan vitatkozni ahogy mindig is lehetett..."

Nem értem,ha csak én veszem zokon a baromságaidat,akkor Belferának miért kéne "lenyugodnia"? Ez számomra megint kicsit magas,lehet,meg kéne már nyomnom a harmadik diplomámat is hozzá...

"(én az elején csak a szurkolóiokat bíráltam, te jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc)."
Attól tertok,itt valami megint nem egyértelmű...:-(
Ugyanis.-javítson már ki vki,ha tévedek-én úgy tudtam egész idáig,hogy ez a DRUKKER(!!!)kocsma,ahová elsősorban SZURKOLÓK írnak be. Ezzel én úgy érzem,ha te "csak" a "szurkolóinkat" "bírálod" (a te szövegedhez mindig hozzá kell érteni az idézőjelet...),akkor engem is,minket is "bírálsz".

"Bírálni" nálad annyit jelent,mint lebunkózni,letahózni valakit. (hátha vki nem tudja)

"e jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc)"
Szerintem egyeltalán nem vicc. Nekem azért ennél magasabb szintű humorom van... Szerintem inkább szánnivaló,ahogy viselkedsz,és még büszke is vagy rá.
Igen,te annyit írtál ide,hogy "kaposvári",rólam viszont -minimális utánajárással- bármikor,bárki kiderítheti,ki vagyok.

Hogy ettől megkíméljelek: Lipovits András vagyok,Körmend-szurkoló,13 éve.
Nem várom el se tőled,se mástól,hogy ugyanígy "kitárulkozzon" (természetes,hoyg az internet nem erről szól,és vissza is élhet vele pár "ember"),de
azért azt elvárhatom,hogy a "nicknév mögüli" "bátorkodás" ne legyen követendő példa-még a neten sem!

Én személy szerint undorodom tőled,és a stílusodtól,ettől a "hülyegyerek" stílustól,amit használsz a kocsmában.

És ez akkor is így marad,ha továbbra is jól elbeszélgetsz mással-másokkal -"értelmesen-és konstruktívan".

Jobbulást!

Előzmény: kaposvari (1298)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1298
Téged is szeretlek Chris, tényleg, csak nem érzed. És ugyan azt írod nem válaszolsz nekem, mégis mindig megteszed csak másnak címezve. Vedd már észre, hogy a "provokatív stílusomon" te sértődsz meg egyedül. Hidd el nagyon jól szórakozok rajta. Belfera meg fog nyugodni és nemsokára lehet vele értelmesen és konstruktívan vitatkozni ahogy mindig is lehetett majdnem mindenkivel attól függetlenül, hogy egymás csapatát és táborát stb. (ha nem akarjuk színezni a dolgokat) utáljuk mint a szart. Te vagy az aki mindig segítséget kérve fordulsz hozzá (és nemcsak hozzá) kétségbeesésedben, ha valaki bántott. Ugyan ez már személyeskedés de ezt egyértelműen te kezdted. (én az elején csak a szurkolóiokat bíráltam, te jöttél itt nekem mint nicknek, pedig azt se tudod ki vagyok-ez vicc). Ahogy az is vicc, hogy próbálsz egyeseket eltiltani a velem való beszélgetéstől-vitatkozástól. Nekem annyira fontos ez a fórum, hogy ha felírhatom kedvenc csapatom eredményeit már elégedett vagyok. A rajtad való szórakozás már csak hab a tortán.
Üdvözlettel
kaposvari
Előzmény: ChrisClay (1296)
olajka91 Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1297
Köszi Clay a baráti hozzászolást.
a tippjeim:
Kapos-Alba H15
ASE-Falco H10
Olaj-ZTE H20
Körmend-Nyiregy H20(Ha Halimics jó lesz)
Szeged-Dombóvár H10
MAFC-Debrecen V8
Hajrá olaj forever!
Ték-ték-ték pros feketék!
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1296
Na!
Látod,Belfera,már Te is érzed a dühöt az ilyen hozzászólások kapcsán!
Ha rám hallgatsz (egyeltalán nem kötelezö,de ezt úgyis tudod), olyan féllel szemben tanúsítasz a továbbiakban KORREKT magatartást (pl. itt a neten),aki arra érdemes is!

Hidd el,többet ér a saját vélemény felvállalása (általában),mint az,hogy "szerezzünk pár jópontot magunknak a kaposváriaktól-fehérváriaktól"!

Ráadásul (most már biztos rádöbbentél) nem a KÖRMEND-TÁBORT,hanem saját magadat fogadtatod csak el ezzel itt a fórumon.
Abban meg biztos vagyok (hisz azért már vmennyire ismerlek),hogy távolról sem ez a célod!

Én is megtehetném,amit Te,és akkor zsákszámra kapnám a dícséreteket ilyen "kaposváritól": " jééé,Körmenden sem mindenki tahó!" "Milyen korrekt vagy!" "Örülök,hogy józanabbak is vannak,de azért mekkora paraszt a táborotok!"

Nekem erre nincs szükségem,és -gondolom- neked sem.

Én Körmend-szurkoló vagyok,világos tehát,hogy tetszik a játék,tetszik a szurkolás és tetszik a KÖZEG,ami a Marc-Körmendet jellemzi!

Nekem valahogy ebböl jön (ha neked nem is,de ez tényleg nem Bóly),hogy szimpatikus a Szolnok is,mint kosárfellegvár a "rettenetes" szurkolóival együtt. (mintha egymásról klónoztak volna minket)

Amivel nem értek egyet,azt én elég markánsan közlöm BEFELÉ a Körmend-táborban! (tán még az Olaj-táborban is meghallgatnak)
Kritikusan szeretem a csapatomat-ezt Te tudod a legjobban.(érdekes,hogy itt egyesek "véresszájú,elfogult körmendinek" álljtanak be,míg a bckormend.hu-n túlontúl "kritikusnak".

Világos,hogy nem szeretem az Albacompot- ez valahogy evidens,ha vki Körmend-fan. (detto Falco,bár teljesen más okokból)

Elfogultság?- Röhej!
Még szép,hogy vmilyen szinten elfogult vagyok,hisz SZURKOLÓ vagyok. Sporttárs (elégg cinikus módon) arra legyint,hogy egy riporter(!!!!) elfogult,ám én ezt továbbra sem így érzem.
Hisz ez a legundorítóbb dolog: az ellenfél szurkolótáborát-ha hangosabbak vagyunk- le tudjuk kiabálni,de a kommentátort nem.
Ilyen logikával annak is örülni kéne,hogy milyen a Hét című műsor hangvétele-hiszen csak elfogultak a srácok egy picit...

Én nem értem (tuti én vagyok a hibás),hogy Te pl. mit tudsz megbeszélni "korrekten" kaposvari nettárssal?
Merthogy a Körmendet és általában a magyar bajnokságot nem,arra mérget veszek.

Minden szavából sugárzik a gyűlölet,amit a Körmend (+Körmend-tábor) iránt érez,természetesen "óriási tapasztalatokkal" a háta mögött!

Nekem erre nincs szükségem,ezért 1. vagy nem válaszolok neki 2. ha válaszolok is,akkor sem a mélységes tisztelet hangján.

Talán elítélendő. Lehet. Én éppoly elítélendőnek tartom viszont,ahogy ő -teljesen provokatív módon- betámadott a Körmend-topicba,vagy ahogy oborzil tette ugyanezt a Körmend-Olaj barátság címűben.

Sporttárs,Rostás?
Ők egész más "téma"! Mélységes tiszteletem mindkettő iránt. Komolyan!
Ha összehasonlítod őket pl. oborzillal,vagy olyan fehérváriakkal,akik a bckormend.hu-ra firkálnak be folyamatosan,esetleg a "jó öreg" kosarlabda.com-os Halállal,Albahengerrel,vag a "főmufti" Imicomppal... Ég-és föld!

Van azonban egykét pont,amiben nem tudjuk meggyőzni egymást. Ilyen egy Körmend-Alba vagy egy Olaj-Alba meccs, ezeknek is leginkább a "nézőtéri" oldala.

Szerintem ez sem baj. Amit sajnálok,hogy ők ezt nem tudják megérteni. Én meg tudom.
Ők tán azt várták,hogy ismerjem el,mennyivel kuturáltabb,értelmesebb,okosabb,szebb "tábor" a fehérvári,mint pl. a körmendi. Ez meg nekem sohasem sikerülhet-mivel pl. a körmendi tábornak én is tagja vagyok.(de ez csak egy indok a százhúszezer közül)

Én azt is furcsának érezném,ha egy fehérvári írna le olyanokat,hogy: "áhhh,mi nullák vagyunk,kéne nekünk egy körmendi(szolnoki) tábor".

Ez már így alakult. Lehet,így érdekesebb.

A kisbaltát meg tedd el,(én reszelővel csinálnám:-))))) nem ér ennyit az egész!

Még fontosnak érezné magát az illető...:-(

Előzmény: belfera (1290)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1295
Klíma Vill-Albacomp H6 (végre egy rangadó!!!)
Körmend-Nyíregyháza H14 (hiába Emir, ez reális)
Szolnok-ZTE H19 (ld. mint fenn, csak Parkerrel)
MAFC-Debrecen H3 (meglepetést érzek)
Paks-Falco H15 (a Falco egyértelműen csalódás eddig)
Szeged-Dombóvár H9 (erre tartalékoltak Pávliczék)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1293
Jól van, na! Emlékszem, hogy Földi Sanyi tavaly be akart mászni a Falco szurkolók közé verekedni (ketten fogták le), olyan válogatott sértéseket vágtak a fejéhez, mondom ők rosszabbak mint ti, ha ez segít valamit is a dolgon. A sportfórumot ritkán olvasom (beleírni nem szoktam), de miért nem mi vagyunk a legnagyobbak?:-))
Artúr Dokival egyetértek, röhejes a Sterbenz nyilatkozata, azok után, hogy 23 pontos fórt nem bírtak megtartani (legnagyobb sajnálatomra egyébként). Pedig szimpi volt eddig ez a Sterbenz, de most már látom, hogy ugyanolyan mint a tesója. (Jaj, ezt lehet, hogy nem kellett volna a holnapi meccs előtt:-))
Előzmény: belfera (1290)
be-st Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1292
Üdv!
Belfera látatlanban írt értékelése rendkívül korrekt és túlnyomó többségében helytállónak gondolom én is. Apróbb korrekciókat tudnék tenni, de semmi kedvem újra felszítani az ellentéteket, hiszen ez (nekem) egy játék, egy szórakozás. Nekem ez nem vérre megy, nem ebből élek, sem közvetlenül, sem közvetve, nem tud bennem akkora indulatokat kiváltani a dolog, mint a fanatikusokból. Egyszerűen szeretem ezt a játékot, és általában a sportot. És békében szeretném szeretni.
Már várom a következő fordulót, és azt szeretném, ha a városi tévé még aznap este, bármilyen későn is leadná a kaposvári meccset! Sporttárs! Nem lehetne akár este 11-kor is berakni azt a kazettát, ne csak másnap? Vagy néha másnap se?
Üdv
Pistike
Előzmény: belfera (1281)
Gabci456 Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1291
Sziasztok.
Lövök én is hatot!

Kaposvár-Albacomp H15 (kötelező jól nyerniük Sztolle vezetésével)
Körmend-Nyháza H25 (ha Halimics nem vadul meg)
Szolnok-ZTE H18 (D.P. meg lesz fogva)
MAFC-Debrecen V8
Szeged-Dombóvár H10 (Nagyon fontos, tudja ezt Reggie is)
ASE-Falco H15 (sajnos túl gyenge a Falco)

Hajrá Piros-Feketék!

Bojan az Isten.

belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1290
kaposvari!
Én magam veszem elő a kisbaltát!!!
Véleményed valóban szubjektív, azt érzem ki belőle, hogy azzal, hogy fejbedobták Patonayt, ismét csak bebizonyosodott, hogy milyen balhés egy társaság a körmendi szurkolótábor, tehát teljesen jogosan gumibotozták ki az egész csürhe bandát a kaposvári csarnokból. Mindig velük van a balhé, talán azért, mert nem 10 fős a B-közepük, és nem 20-an mennek el idegenbe. És hát a keménymag általában valóban kemény. A bunkók persze tobvábbra is elítélve.

Szerintem attól, hogy bizonyos kérdésekben eltér a véleményünk Chris-szel még egyáltalán nincs széthúzás a Körmend-táborban - főleg, hogy nem mi ketten vagyunk a Körmend-tábor. Ettől még mindketten ugyanúgy szeretjük csapatunkat, és szerdai meccs után le fogunk ülni dumálni, és nem esünk egymás torkának. Ha kaposvári részről "józan" hozzászólásokat szeretnél olvasni, akkor ajánlom a sportfórumot, ahol "Mi vagyunk a legnagyobbak!" a jelszó.

Egy városi tévé szorítson a csapatáért, de azért ne olyan undorító, hangulatkeltő, hazug stílusban, ahogy azt szombaton Szombathelyen tették. Ha Te a Chris által leírt idézeteket viccesnek, vagy esetleg korrektnek érzed, akkor sorry.

Egyébként kösz a tippek összesítését.

Hajrá Körmend!

Előzmény: kaposvari (1285)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1289
Ja és még néhány szösszenet a hétvégéről.Aztán befejeztem...
Tegnap megnéztem a VTV-n a meccset még 1x...fenntartok minden korábbi állítást.A szakkommentátor,RáthonyiTamás(ex-edző Debrecenben) csak megerősítette mindezt...Ő -23-nál is mondta,hogy mé lehetnek gondjai a hazaiaknak...
A végén pedig egyértelműen a szigorúbb(de nem durva) atomos védekezésnek tudta be a vendégsikert.
A tegnapi NS csodálatos volt, a debreceni tudósító bizonyos Kiripolszky úr magvas megállapításokat tett a találkozóval kapcsolatban.
És ott volt Sterbenz T.,a hazai mester:"amíg a bírók a kétkezes lökéseket sem fújják le,addíg lehet tartani attól,hogy a nézőtéren elszabadulnak az indulatok." Bravo!!!
Talán takarózni akart a mester...egy meccset 23 pontos előnyről hazai pályán 13 perc alatt nem lehet elveszíteni...
És azért ő is rendesen benne volt...
Na ennyit erről...
HAJRÁ ASE!!!!!
Előzmény: kwest (1279)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1288
Nna akkor:
Kaposvár-Alba H7 (fordítva se lenne rossz)
Kmend-Nyíregy H12 (Sima liba)
Szolnok-ZTe H15 (sajnos ez is)
Mafc-Debrecen V8 ( jók a Kakasok is)
Szeged-Dombóvár H5 (ez nagyon nagy csata lesz)
Ase-Falco H10 /remélem kipihentek lesznek Bácsiék/

HAJRÁ ASE!!!!

kaposvari Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1287
Ja, igen ebben a témában már megkaptam az okítást, csak nehezen tudom megszokni, hogy arrafelé ilyen skizofrén állapotok uralkodnak:-)
Majd figyelek.
Előzmény: gringo (1286)
gringo Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1286
Csak a miheztartás végett: nem szombathelyi, hanem falcos!!!!!
köszi
Előzmény: kaposvari (1285)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1285
Szubjektív véleményem a hétvége balhéiról (tudom, nem vagyok kompetens a témában): szombathelyi csarnokot betiltanám legalább egy meccsre (vagy zárt kapuk mögött)-nem azért mert oda megyünk legközelebb:-), de valahol nem érzitek, hogy megint melyik két csapat meccsén volt "esemény"? Olajka kérdése: "vérzik még a fehérvári dobos szája?" No comment. A körmend táborban már itt az indexen is széthúzás van (Chris-belfera), ami azt jelenti, hogy vannak józanabbak ott is. Szombathelyieket egyáltalán nem akarom felmenteni, csak itt egy db szurkolójuk sincs, akinek be lehetne olvasni:-). A Szombathelyi városi TV meg milyen szimpatizáns legyen, ha nem Falco??? Ne vicceljetek már.
Attól tartok, hogy ahogy jönnek futószalagon a rangadók, egyre több ilyen esemény lesz, de hát ha egyeseknek ez kell akkor...
Sportról szólva, Olaj bukta jól jött, a Paks nemigazhogynemtudmárkikapni.
Szerdán Klíma-Alba rangadó. Nem lesz semmi az se.
kaposvari Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1284
Akkor tippverseny (ezúttal is üdvözöljük az újonann érkezettek, a régi motorosokat és a távolmardókat:-))
zárójelben az utolsó fordulóban szerzett pontszám

1. kaposvari 34p (6)
2-3. belfera 26p (5)
kwest 26p (7)
4-5. andrej11 24p (6)
Feriba04 24p (7)
6. Artur Doki 11p (11)
7. realfan 9p (9)
8-10. be-st 8p (8)
Lecso11 8p (8)
isz-akos 8p (8)
11-12. CVZ 6p (-)
olajka91 6p (6)
13. Fishtax 5p (4)
14. Mr. Pink 4p (-)

Lehet reklamálni:-)

kaposvari Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1283
Látom rengeteg hozzászólás volt mióta megjöttem Szegedről, még nem olvastam el semmit (bár sejtem mi a fő téma). Szegedi túra nagyon jó volt (bár ilyen gyenge ellenfelet régen láttam-mi nagyon jók voltunk). Mindjárt végigolvasok mindent, megmondom a frankót:-)), majd összesítem a tippeket is.
belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1281
Igaz ugyan, hogy már elültek a szombati meccsek hatására keletkezett indulatok a fórumon, nem is szeretném, ha újból fellángolna a vita, de úgy érzem, hogy mindenképp el kell mondanom a véleményem a Körmend kontra Alba kontra Olaj témában - még ha rá is megy az egész éjszakám. :-)
Sajnos ígéretemmel ellentétben a ma estéből holnap reggel lett, de azért klubhovatartozástól függetlenül ajánlom mindenki figyelmébe észrevételeimet, melyeket próbáltam semlegesként megírni.
Anyázni nyugodtan lehet, de ha kérhetem ne rontsuk ezzel a topik színvonalát, ezért inkább mélben küldjétek a véleményeket.

Nem láttam ugyan az Alba-Olaj meccset, de a rengeteg vélemény alapján a következőket feltételezem (eddig konkrét, nem?):

Az Olaj játszotta kemény, férfias játékát, amiben az Alba próbálta felvenni a versenyt a szolnokiakkal. Az ebből kialakuló össznépi birkózás nagyon megzavarta a játékvezetőket, akik rengeteget hibázva, nem épp konzekvensen vezették a találkozót. Látatlanban nem mondom, hogy a hazai csapatnak fújtak, az viszont sokat mondó adat, hogy a vendégeknél 3 center is kipontozódott, a két kezdő összesen 29 percet tölthetett a pályán. Az is elgondolkodtató, hogy ugyanezen Szolnok ellen az előző fordulóban 8 faultot fújtak, most pedig 34-et. Kicsit furi, nem?

Az utolsó támadáshoz csak annyit tudok mondani, hogy szívesen megnézném a két táborral közösen. Csakúgy, mint a teljes mérkőzést, hogy kiderüljön mennyire volt elfogult és hozzánemértő a Somos-gyerek, illetve a szurkolás felméréséhez. Azért mindkettőről van feltételezésem.

A riporter biztosan elfogultabb volt, mint egy Dunás meccsen, ami nem jó, de némileg érthető. Az előző szezonból nem ugrik be nagyobb baki, a félbeszakadt kupameccs közvetítése viszont emlékeim szerint sem volt korrekt. Szvsz vannak az ikreknél jobb és rosszabb sportriporterek is - bár én nem sok olyanról tudok, akit maradéktalanul elismernének, főleg nem kosárlabdában (várom a neveket). Gellér viszont rulez!!

A szurkolás szerintem fehérvári oldalon a szolid tapsikolás, közben néhány "Albacomp" és "Fehérvár" kórus korrekt hangerővel, a végén "indul a busz" teljes erőbedobással, míg szolnoki részről erőteljes buzdítás, fals felhangokkal tűzdelve. A huhogás és Dávid szidása undorító és érthetetlen, háttal beintés falcos butaság.

Ha minden csapat "szolnoki" közönséggel rendelkezne, akkor óriási hangulat lenne a mérkőzéseken, viszont ez valószínűleg trágárkodással, balhékkal is együttjárna. Ha mindenhol "fehérvári" közönség dominálna, akkor sportszerűbb légkör és lagymatagabb hangulat uralkodna a meccseken. Mindenki döntse el maga, hogy melyik a jobb, szvsz az arany középút.

A fehérvári balhék számottevő helyi B-közép/fanatikusok hiányában nem a két szurkolótábor között, hanem a biztonságiak/rendőrök és a vendégek között jöhetnek létre. Ebben mindkét fél hibás, a provokatívan felvonuló kommandósok is, és az őket azonnal anyázni kezdő szurkolók -persze ha nem látni tőlük a meccset, akkor érthető az anyázás. A túlkapások terén Fehérvárral talán Sopron veheti fel a versenyt , ahol nem 1x láttam, amint a kommandó kiverte a vendégszurkolókat a szektorukból.

Végül 1-1 idézet a lövészárok két oldaláról, amivel teljes mértékig egyetértek:

"Nem mindenhol szabad szurkolni. Általában ott nem szabad szurkolni a "vendégeknek",ahol hazai tábor nincs vagy nem jelentős! Ki érti ezt?"

"Én csak ahhoz ragaszkodom, hogy a trágár, bedobáló, mutogató, köpködő, gyalázkodó elemeket bunkónak és nemkívánatosnak tarthassam, függetlenül attól, honnan valók, és hányan vannak. Éppen elég baj, hogy csak én tartom őket annak, és nem a törvény."

Körülbelül ennyi, mindenkitől elnézést, de én valahogy így látom az eseményeket, így látatlanban. Remélem egyik féllel szemben sem voltam elfogult, próbáltam tárgyilagos maradni - már amennyire feltételezések lehetnek tárgyilagosak.

Szerdán és szombaton mindenkinek jó szurkolást, és sportszerű nagy csatákat!

Kosárbaráti üdvözlettel:
belfera

Hajrá Körmend!

belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1280
Ahoj kwest!

Úgy látom nem csak én éjszakázom.
Üdv Szegedre!

Majd tudósítunk a Nyír1 meccsről.
Te meg ordítsd, hogy "Hajrá Dombóvár!".

Hajrá Körmend!

kwest Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1279
Tényleg, el is felejtettem tippelni.

Kaposvár-Albacomp +8
Paks-Falco +9
Körmend-Nyíregyháza +18
Szolnok-ZTE +10
MAFC-Debrecen -6
Szeged-Dombóvár +4 (úgy néz ki, hogy sajnos ezt fogom látni személyesen)

belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1278
Az általad leírtak alapján úgy tűnik, hogy a Vas Népe mellett már az SZVTV is teljes mellszélességgel felsorakozott a Falco mögé, mint hivatalos támogató.
Roppant felháborító, de a Körmend eredményei szerencsére önmagukért beszélnek, nincs szüksége a csapatnak seggnyalásra a médiáktól.

A sokatt szidott Nemzeti Sportban viszont rég nem látott korrekt cikkel jelentkezett Szombathelyről a Bereczky-Tőke kettős. Nevetségesen hangzik, vagy inkább tragikus, de külön köszönet az objektivitásért!!

Hajrá Körmend!

Előzmény: ChrisClay (1269)
belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1277
Chris!

A kérdés így szólt:
"Mi a velemenyetek Zsebe nyilatkozatarol szeretett Nemzeti Sportunkban (bar ahogy azt a szemetet ismerem, lehet, hogy megint kiszineztek valamit)?"

Nem tudom, hogy milyen véleményem lehet a nyilatkozatról, amely a tényeket közölte - király, jól megmondta, hazudik? Vagy mi?
Azt pedig nem igazán értettem, hogy vajon mit színezett ki az NS. Mást írt volna le, mint amit Baba mondott?

Alexe tettéről egyébként van véleményem: primitív, bunkó, sportpályára nem illő, eltiltást érdemlő provokáció.

Egyébként Te sem válaszoltál a kérdésre.
Miért?

Hajrá Körmend!

Előzmény: ChrisClay (1275)
belfera Creative Commons License 2002.02.12 0 0 1276
Chris!

Köszönöm, hogy megerősítettél abban, hogy jogom van lemondani egy "árukapcsolásról" - ha a Körmendnek szurkolok, attól még a Szolnokot nem muszáj szeretnem.
Csak Neked elárulom - ne mondd el senkinek - hogy a Falcot, az Albát (leesett az állad, mi?) és a Kaposvárt nem kedvelem, ettől függetlenül őket sem szoktam anyázni meccsen, ugyanúgy, ahogy egyetlen csapatot sem. Én max. játékosokat vagy játékvezetőket szoktam szidni a mérkőzés hevében, de csak akkor, ha okot adnak rá.

A csapat stílusáról egyetlen szurkoló sem tehet (hol olvastad ezt tőlem?), csakis az edző.
A Körmend akármit csinálhat, attól még a csapatom marad - asszem ezt hívják klubhűségnek.
Ettől függetlenül én - nem tudom Te hogy vagy ezzel - jobban szeretem a látványos, improvizatív kosárlabdát, mint a rakkolós, "dobjunk egy kosarat az elején, aztán védekezzük ki a meccset" felfogást, még akkor is, ha utóbbi eredményesebb is. Szerintem egyre kevesebben kíváncsiak 60 pontos meccsekre, ahol a birkózás dominál.

Nem tudom miért üldözöl mindig Fehérvárral, főleg, hogy Williams kivételével ők sem a légies játék elkötelezettjei.
Jó, beismerem, édesapám unokatestvére Fehérváron lakik, és édesapám gyerekkorában több nyarat töltött ott - talán innen az erős fehérvári kötődésem. :-))

Abban biztos vagyok, hogy Bell távozása után 92-93-ban a Földi Sanyi által irányított csapat Klisurával és Campraggal jugó stílust játszott, de hogy utána Putesz és Fodor Peti ezt játszatta volna a csapattal, csak azért mert játszott nálunk egy Kovacsevics, majd később egy Vojnovics, abban egyáltalán nem vagyok biztos. Amúgy szvsz a jugó iskolán belül is van eltérés a kemény és a durva, alattomos védekezés között - előbbit elfogadhatónak tartom, utóbbit nem.

Mutasd már meg hol írtam azt, hogy a Szolnok undorító?

Most beszéltem Vladéval, azt mondja nincs harag. :-))
Ahogy fentebb már írtam, az erdményesség mellettük szól, ettől függetlenül én szívesebben nézek egy NBA meccset, mert engem a látvány jobban érdekel.
Persze, ha jugoszláv lennék nem ezt mondanám, sőt az ellen sem lenne kifogásom, ha a magyar válogatott sikert-sikerre halmozna azzal a játékkal.

Összefoglalva: Miljkovicsot nagyszerű edzőnek tartom, semmi bajom a Red Devils - Oil Boys barátsággal, sőt az sem érintene érzékenyen, ha Vukival vagy Maljkoval haverkodnátok.
Azt viszont nem értem, hogy miből gondoltad, hogy nem értem, vagy rossz szemmel nézem a két tábor közötti jó kapcsolatot?
Talán mert bírálni merészeltem a szolnoki huhogást és a trágár kórusokat?
Márpedig ezt a viselkedést továbbra is ostorozni fogom, jöjjön az akár a saját táboromból, vagy bármely más csapatéból.

U.I.: Most már igazán leírhatnád, hogy milyen valótlanságokat állítottam a körmendi "huhogásról" 1103-as hozzászólásomban, hiszen most kérdezek rá harmadszor. Ha most sem válaszolsz, akkor istenbizony veszek egy Alba-sálat Imicomp-tól. :-))

Hajrá Körmend!

Előzmény: ChrisClay (1274)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1275
A Zsebével kapcsolatos kérdésére nem válaszoltál!
Miért?
Előzmény: belfera (1272)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1274
Ehhez jogod van. (még szép)
Remélem azért, hogy a számodra semleges csapatot sem anyázod meccsen!

Más:
Azért arra kiváncsi vagyok,hogy mit tehet egy szurkoló arról,hogy a csapata épp milyen "stílusban"
(jugó-amcsi) játszik?

Ezek szerint,ha a Körmend "jugó-stílusban" játszana
(bocs az idézőjelért de számomra kissé röhejes ez a fajta kategorizálás),akkor már röpülnél is Fehérvára drukkolni? Merthogy neked a j.-s. "undorító".

Azt ugye tudod (általában tudni szoktál ilyeneket),hogy Bell távozása után Edmonson érkezéséig csapatunk eléggé erősen "jugó-iskolát" játszott?
(mellesleg pár "kupagyőzelem" becsúszott ezzel a "randa" stílussal)

Továbbá kiváncsi vagyok a véleményedre a Kaposvárral kapcs.! Nem is azért,mert a csapatuk "jugó",hanem,mert Földi "Sutyi" személye eleve garancia az ún."jugó-stílusra"!
Ők is undorítóak? Vagy csak a Szolnok?

Továbbá valszeg Divacék mélyen el lehetnek kenődve,hogy valaki Sopron cityből ennyire semmire tartja a "jugó-stílust"!
De talán az a pár "medálocska",amit ezen alattomos,"istentelen" játékukkal szereztek,valamennyire majd azért helyrerakja őket...!:-)

Összefoglalva: mi,devilsesek nem a Vukicseviccsel vagy a Maljkoviccsal (mégcsak nem is a Miljkoviccsal,pedig nagyon szimpatikus ember) tartunk fenn jó kapcsolatot,hanem az Oil Boysszal!
Így érthető(bb)?

Előzmény: belfera (1270)
belfera Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1273
Egy gyors tippelés válaszolgatás közben:

Kaposvár-Albacomp +12
Paks-Falco +14
Körmend-Nyíregyháza +12
Szolnok-ZTE +20
MAFC-Debrecen +2
Szeged-Dombóvár -4

kaposvari!

Hogy áll a verseny?

Hajrá Körmend!

belfera Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1272
palagyi!
Én egyáltalán nem szeretném, ha bármely magyar férfi bajnoki lesüllyedne a GySEV-PVSK szintjére, mert az a szememben nem kosárlabda, hanem pankráció.
Előzmény: palagyi (1268)
belfera Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1271
rostas!
Némileg árnyalnám az árnyalásod: a Körmend sok faulttal védekezik, de az biztos, hogy nem birkózik. Tőlünk a csúnya stílust egyedül Mujke műveli némileg, ettől függetlenül szerintem nem ez jellemző a csapat védekezésére.
Előzmény: Törölt nick (1264)
belfera Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1270
sporttárs!

Nyugodtan idézhetsz a jugó stílussal kapcsolatban, bár azóta már én is kifejtettem a véleményem a Szolnok játékáról, és ez egyáltalán nem érintett kínosan.
Nekem a Körmend és a SMAFC számít, talán még a Paksért szorítok néha a sok volt körmendi miatt, a Szolnok viszont semleges csapat számomra.

Előzmény: Törölt nick (1229)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.11 0 0 1269
Ezt én írtam a bckormend.hu-na VTV közvetítéséről,de nem volt kedvem itt újra begépelni.
"Érdekes módon" összecseng kwest elemzésével...

Tehát:

"Szia,kwest,megelöztél!!!:-)))

Én akartam robbantani ezzel a Szombathelyi "tévé"-vel,engem is felháborított.
Ilyen primitív hangvételű,elfogult és nem mellesleg szakértetlen kommentárt már rég hallottam,pedig Somos sem semmi a Duna tv-n!

Pár aranyköpését kiemelném:
(...miközben a Falco-szektor kiürítése zajlik): "a körmendi tábor megint benyomta a palánkot,így nem lehet majd játszani"
(fél perccel a kínos botrány elött) : "majd' kétszer annyi faultot fújtak már a Falconak,Körmenden már botrány lenne,kapnának a bírók mindenfélét..":-)

(4-5 perccel a botrány után): " ilyen bíráskodással Körmenden már botrány lenne"

(A Körmend támad): "Zsebe...ööö Zsebe a labdával....Zsebe..."

(Wiley köpésekor): "megintcsak botrány,áll a játék,a rendőröknek kell felvonulniuk a körmendi tábor előtt"

(a mérközés legszebb jelenetekor,Charles "repülője" után):
"Zsebe zsákol"(!!!!!!!!!!!) Sic!

A mérközés lefújásakor: "még nincs számunkra-értsd: Falco- veszve semmi..."

A találkozó lefújása után:"közben a körmendiek berontanak a pályára,de mi ezt már ne is nézzük...":-)

Ennyi,és hozzá kell tennem,hogy nem az elejétöl néztem:-)

Mindehhez hozzájön aza "bájos" vazsias kiejtése föhösünknek,
aztán olyan apróságok,hogy a meccs állását egyszer sem(!!!) közölte...Alexének rosszul tudta a keresztnevét...

De a csúcs feltétlenül az volt,ahogy a mikrofon mellől folyamatosan behallatszott egy filkós "úriember" gyalázkodó,káromkodós,primitív szövege...

Ennyi b...meg-et utoljára sorozáson hallottam,és kitűnő volt az is,ahogyan saját játékosait "minősítette": Gráczer,k...a anyád,húzz le a p...ba" "Pankár,b...meg,játszani kéne,te köcsög"...

Tudom,persze,hogy tudom,hogy ez csak egy városi tévé,de hogy lehet vmi ennyire amatőr? És hogy lehet egy ilyen nulla tudású és elfogult valakit szpíkerként alkalmazni?

Összefoglalva:
ZSENIÁLIS!

Ha "élőben" hallgattam volna,megpukkadtam volna dühömben,de így olyan jókat röhögtem,amekkorát még Grespiken is ritkán lehet...

Hajrá Körmend!"

Ennyi. Ezt tegnap,a közvetítés után pár perccel írtam.

Kezdem érteni a logikát: a riporter,a sajtó,a rendezők,az edzők,a játékosok -lehetnek elfogultak.
A szurkolók (de különösen a piros-feketék) nem.

Nagyon logikus.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!