A kevésbé sikeres előző forduló után újból nekifutok!
Alba-ASE H6 (Akár Shannon, akár Sanni)
Falco-Kaposvár H9 (Nagyon veszélyes egy dacos Kálmán!)
ZTE-MTE V8 (Nagyon-nagyon nehéz...)
Nyháza-Szolnok V14 (Nem lehet gond!)
Debrecen-Dombóvár H12 (Sajna elszállni látszanak a 8 közé jutás reményei)
Szeged-MAFC V2 (Reménykedem... Nagyon nem esne jól továbbvinni a szegedi zakót...)
Holnap egy igazi örökrangadó Zegen, szinte 100% hogy az év leglátogatottabb meccse következik.
palagyi: Igazad van, én jobban csípem a férfi szakágat, de legfőképp a látványos kosárlabdát szeretem. A GYSEV-Pécs pedig anti-kosárlabda.
A románozást nem értem: Zsebe elmondta, hogy az ellenfél játékosa volt olyan böszme, hogy leköpte őt. Ez románozás? Vagy azért, mert a tettes román talán hallgatnia kellett volna Zsebének (nem rontva ezzel a magyar-román viszonyon)?
Debrecen-Dombóvár H8 (Kakasok hazai pályán...)csak nem lesz még1x kétkezes lökés)
Szeged-Mafc H8 (otthon hozza a szimpi sárga-fekete brancs)
ZTE-Körmend V12 (örökrangadó a nyugati végeken manapság ennyi...talán balhé nélkül)
Alba-ASE V8 (megszakítjuk az Alba nyerősorozatát)
Na akkor a falcoról,meg a szöveccségről:
Érdekes,hogy szombaton a mi meccsünkön megint lesznek nézők! Most mi/ki garantálja,hogy nem lesz botrány?(talán majd a Bodrogváry személyesen)
A múltkor állatok voltak,most nem lesznek azok,de aztán már megint azok lesznek,mert akkor meg nem lehetnek nézők! ez nekem furcsa.
és ehhez kapcs. egy cikk(végre egy JÓ cikk) a Somogyi Hírlapból:
"Egy rangadó utóélete
A székesfehérváriak már azzal a tudattal készülhettek a kaposvári fellépésre,hogy a jövő héten elvileg egy könnyebb szombathelyi kirándulás elé néznek,hiszen néma csend övezi majd a két csapat vetélkedését.Az emlékezetes múlt heti botrányt követően ugyanis a szövetség versenybizottsága elrendelte,hogy a Falco zárt kapuk mögött játssza két mérkőzését. Tette ezt annak ellenére,hogy a sportági szabályzat úgy rendelkezik,csak akkor lehet zárt kapus szankciót alkalmazni a rendező klub ellen,amennyiben félbeszakadt a találkozó.Az ominózus pénztárszalag-dobás után azonban folytatódott a Falco-Körmend derby.Példát kell statuálni! Gondolta a vezetés,s (mivel az ide vonatkozó saját rendelkezései között nem talált elég súlyosat,mivel nincs olyan) egy múlt évi kormányrendeletre hivatkozva meghozta kellően szigorú döntését.Több bökkenő is akad a dologgal kapcsolatban,de a legnagyobb baki az,hogy a nyolcnapos fellebbezési határídő alatt (amikor épp a Klíma-Vill lép pályára Szombathelyen) a helyszínen ismét tombolhat majd a lelátó népe... Hihetetlen!"
A kérdés az,ha ismét botrány(baj) lesz (hiszen tudjuk a Klíma edzője Földi Sándor...),akkor ki lesz elsősorban a hibás a falco "szurkolókon" kívül...
Falco-Klíma V8 (feltétlenül kellene...)
Alba-ASE V9 (aztán majd meglássuk)
ZTE-Körmend V13 (jó a zTE,de annyire azért nem)
Debrecen-Dvár H11 (bár a debrecen is megzuhant)
Nyháza-Olaj V14 (legfeljebb a Pavlovics okoz izgalmat)
Szeged-MAFC H13 (a szeged otthon az alsóházat végigveri)
Alba-Paks -6 (Kicsit jobbak vagyunk)
Debrecen-Dombóvár +8 (ez se nagyon segít a Debrecenen)
Falco-Kapsovár +2 (Hacsak nem volt teljes regenerálódás)
Zte-Körmend -10 (jobb a Körmend)
Nyír-Szolnok -20 (Halimics se tud segíteni, pláne a mostani formájában)
Szeged-Mafc +10 (ennyit ér a hazai pálya)
Albacomp-ASE V10 (Ők nem lesznek puhapöcsűek mint mi...)
Debrecen-Dombóvár H20 (Nagyon kell nekik a győzelem!)
Falco-Klíma Vill H10 (Szurkolók nélküli mérkőzésen a Falco hozza a meccset)
ZTE-Körmend V5 (Az MTE ellen sem megy;nem egy súlycsoport!)
Nyíregy-OLAJ V8 (Szerdára formába lendülünk!)
Szeged-MAFC H11 (A hazai pálya előnye)
Albacomp-ASE H6 (jó ez az Albacomp)
Debrecen-Dombóvár H14 (nemcsak a hazai pálya miatt)
Falco-Klíma Vill V7 (a Falco mélyebb gödörben van)
ZTE-Körmend H4 (igazából háromesélyes)
Nyíregy-Szolnok H1 (Emir, szedd össze magad)
Szeged-MAFC H17 (MAFC nagyon gyenge idegenben)
Üdv!
Tegnap megnéztem a kaposvári győzelmünket. Nem ez a legfontosabb, de az elmúlt napok témája miatt ez jut eszembe: a kaposvári riporter rendkívül objektív és korrekt volt. A közönség: sok huhogás volt, és bírószidás, ezen kívül semmi extra, de rendkívül szimpatikus volt Ivkovics, aki nyugalomra intette a nézőket. Ivkovics nem örvend túl nagy népszerűségnek nálam (se) időnkénti viselkedése miatt, de tud rendkívül pozitív is lenni. Ez a tette az volt. Nyilván Váradi személye késztette erre, de mindegy, lényeg, hogy ilyet is tud egy játékos.
A meccsről már sokat lehetett olvasni, röviden annyit, hogy végre kintről is dobtunk, és jól. Ennyi plusz kell szerintem ahhoz, hogy jó csapatunk legyen. Az a 7-8 tripla nem csak a 7-8 plusz pont miatt kell, hanem egyrészt ahhoz, hogy a védekezését jobban megossza az ellefél, másrészt egy triplának valahogy még mindig van egy kis pszichológiai hatása is. Mostanában Williamsnek sem mentek a triplák, de tegnapelőtt igen. És Borosnak is. Báder pedig nagy formába lendült, remélem ez holnapra is kitart. Sanni jó volt, kicsit hiányozni is fog szombaton, ha tényleg Shannon fog játszani, de remélem ezt csak most érzem így, és a meccsen már nem. Sanni úgy kezdte a szezont, hogy nem úgy nézett ki, mint aki meg tud maradni a csapatnál, szóval borzalmasan, de aztán belelendült, és bár messze nem a legjobb center a bajnokságban, de ha van 4 ilyen centerünk, az kitesz 1 vagy 2 nagyon jót, ami más csapatoknál van. Remélem Trunics is 1-nél több triplára lewsz képes, ahogy múlnak a meccsek. Benne van.
A kaposváriak nagyon kevesen voltak (nehogy félreértse valaki: nem kevesek, hanem kevesen). Két cseréjük volt, és ők sem világmegváltók. Sajnálom kicsit őket, hogy így megtizedelte őket az elmúlt néhány hónap, és le a kalappal előttük a rendkívüli nemzetközi helytállásért. És ha ilyen kevesen vannak, és még a pontfelelősnek (Dzunics) sem megy igazán, akkor egy rangadón nem sok kilátásuk van. Igaz, most mi is kicsit lefogytunk, nem tudom, holnapra felépül-e Csirke és Bencze. Kellenének, hogy hosszabbak legyünk. Mert a Paks nagyon hosszú. Olyanok a cserék, mint Jurgilas, Érsek, vagy Rajkó. Hááát... Megpróbáljuk.
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
Hát ahogy itt számolgatsz, nekem a Szeged esélyesebbnek tűnik, csak hozznia kell a hazai meccseket a verhető csapatok ellen. Asszem eldől majd a dolog a Szeged-ZTE meccsen.
Ahogy én számolgatom,a ZTE a legesélyesebb arra,hogy 8-ba kerüljön.
A Szeged helyzete sem reménytelen:
Szeged-Mafc, Szeged-ZTE,Szeged-Nyíregy és Szeged-Debrecen.
Ezek a csongrádiak hátralévő meccsei. Mind otthon!
És mind hozható.
A Vasút ezzel a vereségével,sajnos elég messze került a bravúrtól,de persze nem abszolút reménytelen a helyzetük.
Most mennek Debrecenbe,ha ott nyerni tudnának...
A MAFCnak véleményem szerint már csak matematikai esélye van,nem valószínű,hogy elkapnák otthon a Filkót vagy idegenben az Albát.(sajnos)
És mennek még Szegedre,Dombóvárra is...
A Nyíregyháza tán a legesélytelenebb.
Három idegenbeli meccsen(Debrecen,Szeged,ZTE) kívül 1x játszanak otthon- az Olajjal...
Sajnálom a Dombóvárt,de ma kellett volna nyerniük...
Viszont a legesélyesebb a ZTE,és ez a csapat akár még meglepit is okozhat a rájátszásban. Mindig szokott...
Üdv!
Szép volt, fiúk! A helyi tévé 20.30-ra írta a közvetítést, megyek is haza gyorsan. Csak annyit a szombatról: az újság tényleg azt írta, hogy Shannon fog játszani szombaton, de azért én még erre nem vennék mérget. Bencze sérült volt, ezért nem játszott, és ezért került vissza Sanni. Ha szombaton is sérült lesz, szerintem van esélye Sanninek. Czigler ellen nem is árt a sok jó center. Persze ha Shannon bombaformába lendülne, akkor... de ezt azért kétlem. Bár ne lenne igazam. Nagyon kéne.
Úgy tűnik, az idei csapatunk jobb lesz, mint a tavalyi. (Azért nem akarom elkiabálni, csak remélem.) Még ha szombaton kikapnánk is, akkor is ezt mondom. Tavaly nem voltunk képesek ilyen bravúrra, mint tegnap, és itthon is volt botlásunk (ld. Körmend). Az idén már csak a Pakstól kaphatunk ki itthon, az meg manapság nem szégyen. Lesz még más hazai meccsünk is, de ha a MAFC ellen kikapnánk, akkor mindent visszaszívok, meg az ellenkezőjét is. Várom már a legjobb 8 újabb körét, bár ez sokaknak nam tetszik, de végre több meccs van, ami nem hiszem, hogy ártana a magyar kosárlabdának. És addigra a két kupacsapat is regenerálódhat, és talán őket sem viseli meg nagyon.
Hajrá kosárelabda, hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
Egészen pontosan két idegenlégiós szerepelhet a magyar bajnokságban bárhonnan, plusz játszhat egy Európai Unión kívűli európai (magyarul Kelet-európai) játékos. (Keleti-Bosman szabálynak hívták!)
Shannon fog játszani szombaton. valószínű (megint) Sanni helyett
A helyi őjság azt írta azért nem játszott Kaposváron mert külön az ASE ellen készül...
Van egy kis lemaradása de remélhetőleg szombatra helyrejön
Trunics valószinü 3masai miatt fog játszani Williams meg hááát izé:-))
Sanni helyett van center...
Hajrá Alba!
Sziasztok!
Csaby1
Van egy olyan szabály féle ,hogy 3 azonos országból lévő játékost egyszerre nem lehet nevezni,tehát egy Amerikai mindenképpen pihenni fog.Ez valószinű a leggyengébb láncszem Shannon lesz.Remélem tudtam segíteni.
Hajrá olaj! Forever!