Okos felvetés a honlapos ügy!? De szerintem ez is pénz kérdés!? Amit kérünk az egy komoly munka, valaki legyen a csapat mellet és folyamatosan tudósítson, fotózón és legyen napra kész a Goli honlap!? hát szerintem ez egy komoly döntés erre még várni kell!!! vélemény?
Basszus, füstszagot érzek. :))) Amúgy a társasházunk alagsorában a nyáron nyílt török kávézóban van vízipipa. Bár nem élek vele, mert nem dohányzom, de szerintem békepipának megtenné. :)))
Nekem nincs gondom Veled. Illetve nem teljesen értelek, de nem is baj. Egy kis zrika meg belefér sztem. Csak kissé hirtelen haragú vagy, humorérzék terén kihívásokkal küzdesz, és minden hsz-emben csak a rosszat keresed. Nem gond, szívesen töltöm be a magad által kreált "Pagare, az ellenségem" szerepet... :)
Így van. Én pl. szívesen olvasnék a hétközi edzésmunkáról, az esetleges sérültek rehabilitációjának állásáról, a sérülésből frissen felépültekről, a játékosok véleményéről, stb.
Vagy hogy pl. hol és mikor van edzés. Pl. sok futballcsapat honlapja leközli hétfőn a pontos heti programot, edzésidőpontokkal, edzéshelyszínekkel, a csapat idegenbeli meccseire való elutazásának időpontjától kezdve egy csomó mindenig. Jó lenne vmi ilyesmi is. Nem hinném, hogy ezek titkos belső infók lennének...
Gondoltam hogy mosolyogtál rajta mert elég érdekessen hangzott:),Tényleg nektek hogy tetszik a Golinap a klipje,ami rögtön felbukkan mikor rálépsz az oldalra?
teljesen igazad van,ez a pár mondatos értékelés nemtúl sok.:(És én is remélem ,hogy mihamarabb helyre áll az a stáb aki megfelelően tudja üzemeltetni a honlapot,ahol a képek megfelelő idöben kerülnek fel,ahol olvashatunk többet egy adott mérkőzésről:)Bizzom benn,hogy eljut a vezetőség felé ez a kérés.Nem elég hogy forum lesz...hanem napi frisseségű honlap legyen:)Hajrá Goli!
Nem hiszem. Eddig is csak a statisztikát közölték le. Mindez számomra érthetetlen, főként, hogy még az nb1/b-ben is hosszabban írtak a mérkőzésekről.
A csapat 1 osztállyal feljebb lépett, a szurkolók tájékoztatása meg 1 osztállyal lejjebb... :(
Hiányolta itt már más is, de én is megteszem: miért nem olvashatunk lassan 4 forduló elteltével az eddigiekről pl. egy összegzést Kovács Pétertől? Miért nem olvashatjuk egy-egy konkrét mérkőzésről a véleményét? Miért nincs meccs-összefoglaló? Stb., stb... :(
Továbbra sem értem, hogy ha a tulajdonos úr olyan anyagi áldozatokat hoz, mint pl. az ingyenes belépés a hazai meccsekre, vagy olyan dolgokban lép, mint pl. legutóbb Molnár Gyula meghívása, akkor az anyagilag az össz-költségvetés töredékébe kerülő honlap színvonalára miért nem figyelnek? Szép az intro, szépek a színek, látom lesz fórum, stb. Ez mind szép és jó. Nekem elsősorban a meccsek megfelelő összegzésének és szakmai értékelésének hiányával van problémám...
Remélem előbb-utóbb ebben is pozitív változás történik. Hátha esetleg vki olvassa a Golitól ezeket a sorokat. Bár lehet, hogy ez utópia... :(
Ne haragudj de ti ilyet hol olvastok?????mert a Goli honlapján ilyen szakszervezettőnkben nincsen.....a honlapon: Bízzunk a csapatunkban, és a szakvezettőnkben, és abban, hogy a lányaink a Derecske elleni lehengerlő formájukat hozzák, és akkor nem lehet baj.
Én ezt olvastam....:)
Vác- Golberger avagy egymás ellen a "Kenyeres- pajtások"
A hétvégi szombati mérkőzés több szempontból is tartogat érdekességeket. Egyrészt szakvezetőként néz farkasszemet egymással a két egykor világklasszis csapattárs, Kenyeres József és Kovács Péter, akik a mai napig jó barátságban vannak, és ha éppen nem ellenfélként lépnek pályára,segítik egymás munkáját. A szombati mérkőzésben azonban az lesz a különös a tavalyi évhez képest, hogy addig Kovács Péter „előnyben” volt, hiszen a későbbi bronzérmes Dunaferr edzőjeként találkozott barátjával, és valljuk be, nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Idén ez az „előny ”eltűnt és két egymással nagyon is rivalizáló, a pontokért késhegyre menő harcot folytató társulat vezetőjeként kerülnek szembe. Hogy a találkozó végén melyikük kényszerül gratulálni a másiknak, az ma még megjósolhatatlan. A Vác győzelme mellett szól, hogy hazai pályán játszik, és játékosai valamivel rutinosabbak, míg a Goldberger mellett szól, hogy idén már kétszer is megízlelte a győzelem ízét.(míg a hazaiak még nyeretlenek)és a Vácra is szép számban őket elkísérő fanatikusainak köszönhetően idegenben sem lesznek teljesen idegenben. Mindkét csapat egyértelműen a győzelemben reménykedik, és ebből pokoli csata várható. Miközben a kézilabdát szeretők túlnyomó többsége a dobogós helyekért küzdő csapatokra figyel, a mezőny második felének,és az értük szorítóknak inkább az ilyen találkozók jelentik a csemegét, amelyek háromesélyes találkozónak számítanak. A bajnokság még ugyan nagyon hosszú, de a szombaton megszerezhető 2 pontra mindkét csapatnak szüksége lesz a végelszámolásnál…..
Bízzunk a csapatunkban, és a szakszervezettőnkben, és abban, hogy a lányaink a Derecske elleni lehengerlő formájukat hozzák, és akkor nem lehet baj.
Kedves szurkolótársak: minél többen kísérjük el a csapatot, lehetőleg egy helyre,a vendégszektorba üljünk, és együtt buzdítsuk a lányainkat és energiánk átragad a küzdőkre. Hajrá Goli!
Készülünk a Vác elleni mérkőzésre!
Kőkemény csata vár szombaton a mieinkre, akik 17: 00-tól lépnek pályára az eddig pont nélkül álló váci csapat otthonába.
Hétvégén csapatunk nehéz mérkőzés elé néz, ugyanis a tavalyi 9. helyezett, Váci NKSE vendégeként lépünk pályára a negyedik bajnoki összecsapáson.
Az már biztos, hogy a Kiskunhalasi mérkőzésen egy ütközést követően combsérülést –részleges izomszakadást- szenvedett Matus Adriennt Kovács Péter, vezetőedzőnek mellőznie kell az idegenbeli rangadón.
Mindkét csapat számára fontos mérkőzésre lesz kilátás, hiszen a hazai gárda eddig pont nélkül áll a tabella 10. helyén, addig a mieink szeretnék megnyerni első idegenbeli mérkőzését és minél jobb eredményt elérni a bajnokságba.
Bár a tabella eddigi eredménye komoly reménykedésre ad okot, semmi konkrét következtetést nem lehet levonni, hiszen a Kenyeres József gárdája az első két fordulót a Cornexivel és a bajnok esélyes Győrrel vívta.
Kérünk mindenkit, hogy aki csak teheti jöjjön ki a váci mérkőzésre szombat 17:00-ra és buzdítsa a mieinket!!!
www.goldberger.hu
Milyen szakszervezet?
De akkor is felüdítő volt, hogy újra egy hosszabb cikket olvashattunk a honlapon. Lehet, hogy visszaérkezett a honlap eredeti főszerkesztője a jól megérdemelt szabadságáról - kicsit megkésve -, s eddig helyettes dolgozott? Remélem, a meccs után is legalább ekkora terjedelmű írás lesz olvasható.
Egy szinte a Tiéddel teljesen egybevágó vélemény, fórumhozzászólás a Békéscsaba-Derecske meccsel kapcsolatban és a Derecske "jövőjéről" (amúgy több is van):
"Peno 2007-09-14 08:26:03
Reális eredmény született véleményem szerint! A Kocsik-Pádár tandem most is eredményes volt, de ha nem nő fel hozzájuk senki a csapatból, akkor bizony erősen számolgatniuk kell az idény végefelé..."
Próbáltam utánanézni a váci csapat honlapján a holnapi mérkőzés jegyárainak, hogy senkit ne érjen meglepetés, de sajnos nem találtam teljes információt.
Abban 99%-ig biztos vagyok, hogy a diák- és nyugdíjas jegyek 500 Ft-ba fognak kerülni. Amiben nem vagyok biztos, de valószínű, hogy így lesz, hogy a felnőtt jegy ennek a duplájába fognak kerülni, azaz 1000 Ft-ba.
Nincsen külön vendégszurkolói jegy, legalábbis nem szokott lenni.
Vác- Golberger avagy egymás ellen a "Kenyeres- pajtások"
A hétvégi szombati mérkőzés több szempontból is tartogat érdekességeket. Egyrészt szakvezetőként néz farkasszemet egymással a két egykor világklasszis csapattárs, Kenyeres József és Kovács Péter, akik a mai napig jó barátságban vannak, és ha éppen nem ellenfélként lépnek pályára,segítik egymás munkáját. A szombati mérkőzésben azonban az lesz a különös a tavalyi évhez képest, hogy addig Kovács Péter „előnyben” volt, hiszen a későbbi bronzérmes Dunaferr edzőjeként találkozott barátjával, és valljuk be, nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Idén ez az „előny ”eltűnt és két egymással nagyon is rivalizáló, a pontokért késhegyre menő harcot folytató társulat vezetőjeként kerülnek szembe. Hogy a találkozó végén melyikük kényszerül gratulálni a másiknak, az ma még megjósolhatatlan. A Vác győzelme mellett szól, hogy hazai pályán játszik, és játékosai valamivel rutinosabbak, míg a Goldberger mellett szól, hogy idén már kétszer is megízlelte a győzelem ízét.(míg a hazaiak még nyeretlenek)és a Vácra is szép számban őket elkísérő fanatikusainak köszönhetően idegenben sem lesznek teljesen idegenben. Mindkét csapat egyértelműen a győzelemben reménykedik, és ebből pokoli csata várható. Miközben a kézilabdát szeretők túlnyomó többsége a dobogós helyekért küzdő csapatokra figyel, a mezőny második felének,és az értük szorítóknak inkább az ilyen találkozók jelentik a csemegét, amelyek háromesélyes találkozónak számítanak. A bajnokság még ugyan nagyon hosszú, de a szombaton megszerezhető 2 pontra mindkét csapatnak szüksége lesz a végelszámolásnál…..
Bízzunk a csapatunkban, és a szakszervezettőnkben, és abban, hogy a lányaink a Derecske elleni lehengerlő formájukat hozzák, és akkor nem lehet baj.
Kedves szurkolótársak: minél többen kísérjük el a csapatot, lehetőleg egy helyre,a vendégszektorba üljünk, és együtt buzdítsuk a lányainkat és energiánk átragad a küzdőkre. Hajrá Goli!
"a,biztos megfújták, a Derecske 14 hetest dobhatott idegenben, a hazaiak meg dobtak 4-et. Ez ám a hazai pálya megfújása :-)))"
A statisztika nem bizonyíthatja egyik oldal igazségét sem. Mert mi van, ha a 4 hetesből egy sem volt az, és mi van ha a 14 helyett 20-at kellett volna ítélni?
Mi van, ha az egyik oldalon a ziccerben levő játékossal szabálytalankodtak, leért a lába, de megadták a gólt, míg a másik oldalon 7-est adtak és azt kihagyták?
Kőkemény csata vár szombaton a mieinkre, akik 17: 00-tól lépnek pályára az eddig pont nélkül álló váci csapat otthonába.
Hétvégén csapatunk nehéz mérkőzés elé néz, ugyanis a tavalyi 9. helyezett, Váci NKSE vendégeként lépünk pályára a negyedik bajnoki összecsapáson.
Az már biztos, hogy a Kiskunhalasi mérkőzésen egy ütközést követően combsérülést –részleges izomszakadást- szenvedett Matus Adriennt Kovács Péter, vezetőedzőnek mellőznie kell az idegenbeli rangadón.
Mindkét csapat számára fontos mérkőzésre lesz kilátás, hiszen a hazai gárda eddig pont nélkül áll a tabella 10. helyén, addig a mieink szeretnék megnyerni első idegenbeli mérkőzését és minél jobb eredményt elérni a bajnokságba.
Bár a tabella eddigi eredménye komoly reménykedésre ad okot, semmi konkrét következtetést nem lehet levonni, hiszen a Kenyeres József gárdája az első két fordulót a Cornexivel és a bajnok esélyes Győrrel vívta.
Kérünk mindenkit, hogy aki csak teheti jöjjön ki a váci mérkőzésre szombat 17:00-ra és buzdítsa a mieinket!!!
Ha valaki még nem tudná : Békéscsaba: Derecske 31:26, azt még nem tudom,hogy ez most nekünk jó,vagy sem, bár gondolom most sokan rávágják : mindkét csapat erősebb mint a Goli, miért ezek eredményeit nézzük,nem ők lesznek a közvetlen riválisaink... hmm... A Derecske eddig nem túl sokat mutatott, a FRadi legyőzése csoda volt, elismerem, de a Hódmezőtől és a Csabától is kikaptak és mindkettőnél a birókat okolták. A honlapukon azt irják, hogy a birópáros erősen megfújták a hazai pályát. Ja,biztos megfújták, a Derecske 14 hetest dobhatott idegenben, a hazaiak meg dobtak 4-et. Ez ám a hazai pálya megfújása :-)))
Örömmel látom, hogy a Goli honlapját elkezdték fejleszteni. :) A gallériákat ketté vették (Tavalyi, idei),igaz még nincs kész. És még forum is lesz!! :)
Te és a te kérdéseid... Na igen. "és a torkomnak ugrottál...". És egy újabb téves elmélet. Figyu, neked hiába tépem a számat bármiról is. Hiába írom ezerszer, hogy Goli. Ez rajtad kívül szerintem mindenki számára egyértelmű... De csak a te kedvedért... A Vác-Golin is és a Vasas-Golin is stb., a Golinak fogok szurkolni. A Golinak SZURKOLOK! A Vasas, a Vác, és a Derecske szimplán SZIMPATIKUS. A kettő között van különbség! De gondolom, most hiába kérném, hogy hagyjuk. Amúgy ezek szerint mégis elolvasod a hozzászólásaim. Ha valami nem tetszik neked velem kapcsolatban, akkor még meg is szólítassz. Nem harcolsz velem. Na ja. Akkor miért csak ilyenekkel találsz meg? Csak így tovább! Amúgy meg minek akarsz kutakodni a szerinted "komplex lelkivilágomban"? Szerintem akkor mégis az lesz a legjobb, ha békén hagyjuk egymást.