Keresés

Részletes keresés

Fishtax Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1395
Hogy is lesz _pontosan_ az alapszakasz és a rájátszás közötti plusz kör? Tudom, hogy az első nyolc játszik egymással oda-vissza alapon és az alapszakaszbeli eredményt mindenki viszi magával, de akkor hogy számolnak és mit is? És annak a végeredménye dönti el a rájátszás párosítását (1-8., 2-7., stb.)?

fish

nick007 Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1394
Sziasztok!
A Szolnokiakat kérdezném, hogy pontosan hol a csarnok és a vasúttól, hogy lehet odatalálni legkönnyebben.
Köszi!

Hajrá ASE!

kaposvari Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1393
Feribá, némasági fogadalom???
Lemaradtam valamiről?
Előzmény: Feribá04 (1392)
Feribá04 Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1392
OK!!!

Egy ASE szurkoló megmentése érdekében egy hozzászólás erejéig felfüggesztem némasági fogadalmam.

Fish!

Egyszerűbb, ha megadom a mobilom, mint hogy a fórumon levelezgessek: 20/9558849. De ma ne hívj mert csak este töltöm fel.

DE HA MÁR ITT VAGYOK!!!!!!!

Először is köszönünk minden gratulációt fehérvári részről, mert ez jóval sportszerűbb, mint az öregúr szombati mutatványa.
A Zalán eset:
3 méterre álltam az esettől, ráadásul nem voltam takarásban, tehát úgy érzem tudom mi történt.
Tény: A fehérvári lepattanót Zalán jobb helyzetben várta, mint Williams,
Tény: Démon csak úgy tudott a labdához férni, hogy durván ellökte Zacsit,
Tény: Miután a játékos a földre került, az amerikai a fejére lépett.
Tény: Ezért kizáró hiba jár.
Tény: A rugás után Zalán elégtételt vett, vagy akart venni (erről lemaradtam, hogy elérte-e Williams-t, de tulajdonképpen mindegy) és elvileg ez is kiállítás.
Tény: A történtek után Fodor - a további konfliktusok elkerülése végett - lehozta játékmesterét.
Tény: Sterbencz - bár a sportszerűség ezt diktálta volna - nem tette meg és a feldühödött Williams az előzőhöz hasonló szitációban a nézők közé lökte Fodor Marcit, ahol egy öregúr megütötte a csereirányítót.

Magánvélemény: Mészáros Zalán nem tartozik a legközkedveltebb játékosok közé, de megítélésem szerint ebben az esetben vétlen volt. 10-ből 9 játékos visszaütne ilyen helyzetben. Pont Zalán lenne a kivétel.:-))

Elemezni nem számdékszom a meccset, mert összecseng szakértő fehérvári "kollégáim" véleményével. Annyit esetleg, hogy Williams bár kurva jó, de mellette egyszerűen nem leht megélni. Rettenetesen jól egy-egyezik és pont ez az amiből jól le lehetne osztani a labdákat (be-st is ezt hiányolja). A második félidőben Czigler többször besegített az amerikaira (nem is dobott annyit), de a labda egyszer sem jutott el a sokszor palánk alatt üresen lévő Báderhez.

Sporttárs!

Kábé 300-an voltunk, ami tényleg rekord, de nem azért, mert máskor nem mentünk volna el ennyien. A Lukminas-os csapat elődöntőjére is lett volna ilyen érdeklődés, de akkor csak 200 jegyet kaptunk. Most 150-et, de komolyan mondom nem tudom, hogy lettünk dupla ennyien.

Be-st!

A Feribá név tényleg a Terry-ből ered és a bácsi megkülönböztetéshez maga a játékos ragaszkodik. Egyébként egy csoda ez a srác. Szolnokot leszámítva mindenhol szeretik. A szurkolás tényleg nem volt rossz, bár a meccs végi csípkelődés gondolom már nem tetszett. Erről viszont az Albás "kemények" tehetnek. Tudom, hogy kisebbségben vannak és ezt bizonyítja a sok sportszerű fehérvári, aki a meccs végén átjött gratulálni.
Ellenségeskedés pedig biztosan nem lesz, nyugodtan gyertek a rájátszásban Paksra szurkolni.
Az ASE-nak már van ellensége:-)))

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

Fishtax Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1391
Tényleg, miért Feribá Davis?

Ha jól tudom, a Terence-Ferenc összecsengés miatt, de ennek talán Feribá04 lenne az igazi megmondhatója, ha ismét erre járn... és ha erre járna, akkor üzenem Neki, hogy nem jó a levelezőrendszerünk, így nem tudok írni neki, hogy mi újság a szerdai utazással kapcsolatban!

fish

be-st Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1390
Üdv!
Jobb volt a Paks. Pedig mi sem játszottunk rosszul, csak hát megint a kinti dobások. Ez az, amiben nem tudjuk felvenni a versenyt a többiekkel. Kaposváron valami csoda folytán bementek a triplák, de az volt a kakukktojás. Trunics nem hozott (eddig) semmi pozitívumot, és szombaton Borosnak se ment. Az ellenféltől 5 játékos dobott triplát (úgy, hogy Rajkó egyet sem), nálunk pedig... És ha kettő nem megy be, utána már nem is merik eldobni a következőt, ebből lesz aztán lépéshiba, eladott labda, stb. Báder került tripladobóhelyzetbe jónéhányszor (annyira nem bírom látni a figurákat, hogy ez direkt volt-e, vagy csak így jött ki), de nagyon feltűnően nem merte eldobni egy idő után. Tudom, nem elsősorban az ő dolga lenne triplákat szórni, de ha már ott áll kinn, abban azért lehet valami szándékos, és akkor onnan kell dobni. Persze az se jobb, ha a három v. most már 4 kisember közül áll ott valaki, mert ők sem dobják be. Lehet, hogy ez túlzottan a mániám, de ebben látom a csapat vereségeinek legfőbb okát. Amit pl. a Paks is meg tudott játszani, mi nem. Davis betör, két-három védő rátámad, kipasszol, és valaki dobja a triplát. De más is betörhet. (Tényleg, miért Feribá Davis? Bocs a tudatlanságomért, de gőzöm sincs.)
Asszem 4-2-nél vezettünk utoljára. Úgy nézett ki a meccs, hogy a Paks elment 8-11 ponttal, mi meg utána, 2-4 pontig fel, aztán elölről az egész. A végén már elmaradt a felzárkózás. Tkp. simának tűnhet, hogy a Paks végig vezetve nyert, de az utolsó néhány percig benne volt, hogy bármikor elkaphatjuk a fonalat, és nem csak felzárkózni tudunk, hanem fordítani is, de egy kicsi mindig hiányzott. (A kicsi legtöbbször az előbb emlegetett kinti dobásbiztonság volt.) Williams megint vitte a csapatot, kár, hogy a végén bepöccent, és hülyén viselkedett. Nem tudom, mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás, Mészáros kapott, ez tény. Azért ő sem angyal, de nem láttam pontosan. Mondom, kár, mert így kicsit ellenségesen fejeződött be a meccs, pedig addig egész más hangulat uralkodott a csarnokban, mint múlt hét végén. A paksi szurkolótábor fantasztikus. Maximálisan sportszerűen szurkolt, és lehet, hogy ez nem mindenkinek olyan fontos, de nálam ez az első szempont. Ne szidd az ellenfelet, hanem szurkolj, aztán jöhet, hogy ki milyen hangos, stb. Persze egy ilyen jó csapathoz jó szurkolótábor illik.
A Dombóvár debreceni győzelme alapján nem lesz sétameccs a szerdai sem. Sterbencz ígérete szerint Shannon fog játszani, de hogy ez így lesz-e, majd kiderül. Mindenesetre Sanni szombaton jó volt, és volt is kritika az edző felé, hogy keveset játszik. Lehet benne valami. Tudom, gyorsan váltani kell, ha nem megy valakinek, vagy ha sok a személyije, de Sterbencznél nagyon azt látom, hogy ha valaki kettőt hibázik, a második után azonnal lehozza (Williamset kivéve). Ettől persze idegesebbek lehetnek a játékosok, ezt leginkább Benczén lehetett látni a szezonban. Aztán lehet, hogy így kell, nem tudom, mi a jobb.
A 7-0 a Paksnak sajnos így van, és az a furcsa, hogy az ezeket megelőző meccset 25 ponttal nyertük. Nagyot változott azóta a világ! További jó meccseket, remélem, nem lesz ellenséges a viszony a szombatiak miatt a továbbiakban Paks-Fehérvár között. Szeretnék egy Paks-Fehérvár döntőt. Na jó, nem álmodozom.
Üdv
Pistike
kwest Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1389
Mikor indul a busz Paksra?

Átdobhatnád mélben a Lizi számát, meg a tiedet is, mert a telefonnal együtt mindent elvesztettem.

Előzmény: G_e_r_y (1382)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1388
Azért ez így egy kicsit erős, mégha vannak is problémáink. Ha a tabellára nézünk, egyelőre még nektek van mit behoznotok. Sok szerencsét Dombóváron.
Előzmény: góóól (1387)
góóól Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1387
Szerintem a Kaposvár szép lassan kileheli a lelkét, az öregek nem bírják, rövid a cseresora.
A Szolnok is kérdéses-lsd a nyíregyházi fiaskót
Előzmény: Törölt nick (1386)
góóól Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1385
Előszöris a csapat nevében szeretnék bocsánatot kérni Williams viselkedése miatt,(ha már ők nem tették meg) tényleg minősíthetetlen volt. De legalább benne van tűz.:o)

Jobb csapat az Atom jelenleg. Viszont úgy gondolom, ti már nem játszhattok sokkal jobban, mi viszont igen, ami bíztató a rájátszásra.

Előzmény: Artúr Doki (1381)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1384
OFF
Fish, nézz már át légyszi az utazós fórumba a Horvátország topicba, volt egy kérdésem mivel láttam, hogy értesz a témához.
Előzmény: Fishtax (1383)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1383
Csak annyit a 3 felkiáltójeles 8 ponthoz, hogy az előző két fordulóban a szívemre hallgattam, és a Dombovárt tippeltem nyerőnek, de mivel nem jött be, a Debrecen ellen már kishitű voltam. Ennyit a bizalomról... :-)

fish

Előzmény: kaposvari (1371)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1382
Gratulálok magamnak! :))))

6-ból 1, ez nem semmi...

Még jó, hogy a Körmend győzelmét találtam el!

Szerdán hatalmas bravúr lenne győzni Pakson, de ehez nagy formajavulásra van szükség, főleg Eddy, Rudi esetében!!

A zegi meccs nagyon csendes volt, és ráadásul megszakadt a sokéves hagyomány is, miszerint mindig ott van a legtöbb néző. Furcsa volt a kongó lelátók hangulata!

Hatalmas gratuláció Dombóvárra!

Hajrá piros-feketék & Dombóvár!

Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1381
a végén azért akadt izgalom lévén,hogy a teljes kezdő5-nek 4 személyije volt,Lacikát ki is fújták,de ezen a napon az Alba nem tudott elegendőt felmutatni a sikerhez...
Mint említettem fentebb paprikás volt a hangulat a pályán és a lelátón is: ez az aranyos cukorfalat Williams srác verekedett össze Zalánnal,miután a földön fekve úgy szájba rúgta,hogy felrepedt az irányító szája(persze mindez büntetlenül)...a hazai publikum egy része folyamatosan dobálta és köpködte a vendégjátékosokat, a hab a tortán az vol,mikor az egyik hazai néző hátulró megütötte a Fodor Marcit.
Naná hogy rázúdult a paksi tábor minden haragja és ennek kézzelfogható bizonyítékai is...meg a Security is szorongatta...
Há ennyi...
szerdán folyt köv....
HAJRÁ ATOMVÁROS!!!!

Ja még valami:az uccsó 7 darab ASE-ALBA,ill. ALBA--ASE eredménye 7-0 az ASE-nek!!!!

Előzmény: Artúr Doki (1379)
andrej11 Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1380
Grautulálok a Paksnak, minden tekintetben jobbak voltak.
a Paks egy nagyon egységes és jó csapat. Szoros meccs volt, de mégis meggyőző győzelem.

Mi is akartunk, csak akülső dobások nem jöttek úgy mint Kapováron. Szerintem edzői hibát is elkövettünk, a meccs fontos szakaszaiban nem játszatta a Sannit, aki pedig szombaton nem volt rossz. Ha nem játszatta, akkor minek nevezte. Úgy láttam, hogy volt is ebből probléma a kispadunkon.

Előzmény: Artúr Doki (1379)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1379
Na szóval szombaton az történt amit vártunk.Paprikás kis meccs,gyakorlatilag végig vezetve sima győzelem.Mintegy 200-250 fős paksi szurkolótábor volt hivatott felelni a hangulatért,nem is volt vele problem...
A pályán is nagyjából az volt amit mi akartunk,eltekintve a bírói páros néhai beleszólásaitól(összességben nem volt nagy gond velük). A legfőbb fegyverünk,az indulás vagy lerohanás ezúttal inkább hátrány volt,mert rengeteg ziccert rontottunk és a büntetőkkel is volt gond...
Szerencsére a kinti dobások bejöttek és volt+1 jó produkció Vaido személyében.
Előzmény: kaposvari (1378)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1378
Tippverseny:
1. kaposvari 44p
2. kwest 41p
3. belfera 34p
4. Artur Doki 30p
5. andrej 27p
6. Feriba 24p
7. Fishtax 22p
8. Lecso 20p
9. olajka 16p
10. be-st 13p
11-12. CVZ 11p
csaby 11p
13. realfan 9p
14-15. isz-akos 8p
Gabci 8p
16-17. Gery 4p
Mr. Pink 4p
18. gringo 2p
kaposvari Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1377
De azért biztos lehetsz benne, hogy elmondtam egy-két varázsigét értetek:-)))
Előzmény: CVZ (1373)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1376
Csak szépen átgondoltam, hogy Halimicsnek most már ki kell, hogy jöjjön a lépés, ti pedig már amúgy is régen kaptatok ki.
Úgy néz ki szerdán megint ki fogtok...
Előzmény: CVZ (1373)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.17 0 0 1375
Sajnálom az Olaj kudarcát,de szinte biztos,hogy ( a presztízsveszteségen kívül) semmi következménye nem lesz ennek a botlásnak.
Ám jelzésértékű. Mint a mi szegedi égésünk.(bár azt még vihetjük is magunkkal)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.17 0 0 1374
Na,akkor pont itt a kitűnő alkalom arra,hogy bejelentse visszavonulását!!!

Egyébként ő volt a legnagyobb.Tényleg.

Előzmény: muybien (1369)
CVZ Creative Commons License 2002.02.17 0 0 1373
Te jóságos Ég,kaposvári Te kuruzsló vagy! :o)
Marso-Isobau NYKK–MOL Szolnok 80–76 (22–18, 15–20, 19–20, 24–18)

A fene egye meg! :(((((

CVZ Creative Commons License 2002.02.17 0 0 1372
Ma történt:
Naturtex-Szedeák–MC MAFC 88–79 (19–23, 25–24, 22–15, 22–17)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.17 0 0 1371
Tippverseny állás a tegnapi négy meccs után:

1. kaposvari 42p (1)
2. kwest 38p (5)
3. belfera 34p (2)
4. Artur Doki 27p (8!!!)
5. andrej 25p (1)
6. Feriba 24p (-)
7-8. Lecso 19p (6)
Fishtax 19p (8!!!)
9. olajka 13p (3)
10. be-st 12p (0)
11-12. CVZ 9p (3)
realfan 9p (-)
13-14. csaby 8p (5)
isz-akos 8p (-)
15. Gabci 5p (1)
16-17. Gery 4p (1)
Mr. Pink 4p (-)
18. gringo 1p (1)

kaposvari Creative Commons License 2002.02.17 0 0 1370
Szombathelyen jó kis önbizalomnövelő meccset játszottunk a szerdai Olaj-rangadó előtt. Bencze Tomi nagyon nagy formában van.
Most akkor a Dombóvár is bejelentkezett a nyolcadik helyért?
muybien Creative Commons License 2002.02.17 0 0 1369
A topic elvileg Magyar ÉS Nemzetközi kosárlabda... de az utóbbi időben nagyon fókuszba került a hazai téma. Ezt törném meg:

A mai napon lett 39 éves a legnagyobb játékos.

MICHAEL JEFFREY JORDAN

ChrisClay Creative Commons License 2002.02.16 0 0 1368
Tetszik amit írsz,és a cikk is elég korrekt!
Érdekes,hogy ez még rajtad kívül másnak nem tűnt fel.

Nulla a szabályozás,nincs ezek szerint azonnali végrehajthatóság! (vagy csak nem alkalmazták)
Pedig ez az eset feltétlenül ezt kívánná,jól látod!

Előzmény: Lecsó11 (1358)
kwest Creative Commons License 2002.02.16 0 0 1367
hát akkor

Albacomp-ASE -6 (majd csak szerdán fognak hibázni)
Debrecen-Dombóvár +9 (nem hiszem, hogy túl nagy lenne a motiváció a Dombóvárnál)
Falco-Kaposvár -9 (ha Dzunicsot leszámítjuk, akkor a jelenlegi forma alapján egy súlycsoport lenne, de így nem)
ZTE-Körmend -19 (parádét várok, nem tudom, miért)
Nyíregyháza-Szolnok -9 (izzadós)
Szeged-MAFC +8 (nem hibáznak)

Mindenki Egerszegre!!!

belfera Creative Commons License 2002.02.16 0 0 1366
Kívánságaim a 7VGre:

Albacomp-ASE -4
Debrecen-Dombóvár +16
Falco-Kaposvár +6
ZTE-Körmend -11
Nyíregyháza-Szolnok -13
Szeged-MAFC -4

Üdv Gerynek, sikeres tippeket!

belfera Creative Commons License 2002.02.16 0 0 1365
Én úgy látom, hogy a ZTE és a Szeged még mindig azonos eséllyel pályázik a 8. helyre.
A Zetének egyelőre eggyel több győzelme van, de a Körmend ellen - reményeim szerint - elvesztik ezt a kis előnyüket, persze csak ha a Szeged hozza a MAFC elleni otthoni meccsét.
A két csapat egymás elleni ütközete döntő lesz, de sok múlik azon is, hogy mit nyújtanak hazai pályán a Nyír1 és a Debrecen ellen.

Én két okból is szorítok az egerszegi csapatnak:
1. könyebb lenne eljutni hozzájuk az idegenbeli meccsünkre
2. a szegedi botlásunk jelentőségét vesztené

(Amúgy ma láttam videón az ominózus mérkőzést, és azt kell mondanom, hogy - a gyenge első félidei teljesítményünk, és a hazaiak lelkes játéka ellenére is - 10-15 ponttal nyerhettünk volna, ha nem a Földházi-Vígh kettős (hangsúly az utóbbin) vezeti a meccset. Kábé az volt, mint a Falco ellen: ha ziccerben vittük, akkor a sporik már nem akartak faultot fújni, meg kellett oldanunk valahogy)

Előzmény: ChrisClay (1344)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!