Keresés

Részletes keresés

belfera Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1776
sporttárs!
Madison kiállítását valóban nem láttam, csupán a sportfórum kaposvári (!!!) hozzászólásai alapján alkottam véleményt. Azért ha ők többen egymástól függetlenül elismerik, hogy Ivkovics provokált, és nem ért kiállítást a mozdulat, akkor abban már lehet valami. Boros tökön rúgása valóban régen volt, és az is igaz, hogy ő egyáltalán nem az a provokálós, mezfogós, csípő-harapó típus, sőt Zacsi mellett az egyik legszebben védekező magyar játékos. :-))
Willams tegnapi "bűnét" igenis láttam, és továbbra is fenntartom a véleményem Lapov ártatlanságával kapcsolatban (közte és a "főmaffiózó", vagy akár Vukicsevics között azért van némi különbség). Zalán esetét (könyöklés, taposás, 6 öltés) Fodor Péter elmondásában hallottam, és elég "gettósnak" tűnt -bár valószínűleg csak kiszínezte a paksi edző a sztorit. :-))
Az elfogultságomról csak annyit, hogy elolvashatnád mit írtam saját csapatom másik amerikai játékosáról. Amúgy a kaposvári vagy a fehérvári esettel kapcsolatban írtam elfogultan/szubjektíven?
Előzmény: Törölt nick (1773)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1775
Nekem ezek után nincs kedvem beszámolót írni a meccsről, nem sok értelmét látom az egésznek amikor belfera látatlanban véleményt formál egyes esetekről. Szerintem írjon ő egy beszámolót erről a meccsről is. Legyen elég annyi, hogy mindenről pont a fordítottja a véleményem mint némonak, a színházba, vagy inkább cirkuszba pedig Patonayt jelölném.
Továbbjutottatok (két meccs alatt megérdemelten), de valljátok be, tegnap -18-nál, tele volt a gatya.
Előzmény: némo (1774)
némo Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1774

Sziasztok!

Próbálok elfogulatlanul írni az esetről, már csak a tényszerüség kedvéért.
Szóval: Tegnap lementem Kaposvárra és az ominózus kiállításról a következő a véleményem: Stojan Ivkovicsnak már nem a kosárlabda pályán, hanem valamelyik kaposvári szinházi játszókörben a helye. Ezt csak arra alapozom, hogy az általa eljátszott esetből k.b. 8 volt a meccsen, csak a többiek nem estek akkorát mint ő.
Szőke (aki különben nagyon jól játszott) végig aprította Nickelt és bizony Istinek is kijutott a "jóból".
És, hogy Sztojan "hű" legyen önmagához a 4.negyed
közepe táján ismételten próbálta eljátszani a nagy halált. Történt, hogy egy lepattanóra közösen ugrottak Mujával, a körmendi játékos megszerezte (bírtokolta) a labdát és Ivkovics úr
ezt látván hatalmas hátast vágott és a szájához kapott... Ezúttal azonban nem volt szerencséje mert az alapvonalon álló Harsányi spori neki fujta be a faultot. A meccs után azon gondolkodtam, hogy vajon ha a Hartyányi "mindent megeszek" bíró úr állt volna az említett szituáció közelében a Muját is kiállította volna?

Fentiek alapján kijelenthető, hogy belfera ugyan nem volt meccsen, de jó látnoki képességekkel rendelkezik.

Hát ennyi! Kiváncsi lennék a kaposvári szurkolók véleményére is az esetről.
Üdv. Némo

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1772
Be-st!

Szóval, miért nem épül tovább az elkerülő út?

Art Úr!

Ha ráérsz csörögj már rám. Valamit akarok mondani.

Üdv.
Feribá04

Ja...és köszi a tegnapi esemest.

Előzmény: be-st (1753)
Avass Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1771
Belfera tesó megelőzött, csak csatlakozni tudok a véleményéhez, én is ilyeneket írtam volna mindkét érintett témában. Williams viselkedéséhez csak annyit (válaszolva Pistikének): talán ezért szidják. Persze - hogy is szokták mondani - én elhatárolom magam ettől a jelenségtől, és mint már írtam, nem kívánom megvédeni a szolnoki "B" középet. (Egyébként nagyon örülök az elkerülő út építés folytatásának.)
Szasztok, Avass
belfera Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1770
sporttárs!
Én Eddyt is elítéltem a múlt heti könyököse miatt, és Williams megmozdulásáról sem vélekedek másképp. xGabi jól foglalta össze a történéseket, én sem értem, hogy Lapov miért kapta a faultot - ennél higgadtabban szerintem nem lehetett lereagálni az esetet. Az adott szituációban nem érte provokáció Démont, ő kezdeményezett, és a Paks elleni valamint a szolnoki meccs után ez már a 3. húzása volt.
Mellesleg - így látatlanban - feltételezem, hogy Madisont valami hasonlóért (vagy enyhébb mozdulatért) kiállították Kaposváron, az őt provokáló Ivkovics viszont megúszta az esetet.
Az amcsik kiborulását megértem, a kritikám - ismét - a játékvezetőknek szól, akik különbözőképpen ítélik meg a hasonló szituációkat, illetve valamelyiket észreveszik, valamelyiket nem.
Előzmény: Törölt nick (1766)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1769
Játékvezetés...Kékesi/Balogh sporttársak teljesítményük alapján akár elmehetnének egy Wrestling viadalra is vezetni...ez pankráció volt.
Az uccsó negyedben nem adtunk esélyt a debrecenieknek,akik amúgy szívósak voltak és talán már sokan temetni kezdték a csapatot,de mi nem adjuk fel soha...most sem.Íme az eredmény!Még 1 érdekesség: ez egy igazi sapka nap volt...egy egész évre való kollekciót húzhattak fel a hajdúsági fiúk...kitart a következő bajnokiig.

Rostás! Hallottál valamit? Sok a pletyi errefelé...nem kell elhinni minden hülyeséget!
Természetesen nem igaz a dolog,de állítólag volt ilyen gondolat már...most szó ninmcs erről!
Az ASE Paks-é és az is marad...
HAJRÁ ASE!!! szombaton Fehérváron folyt.köv.!

Előzmény: Artúr Doki (1768)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1768
Ase...hát valóban olyan 40-50%ot produkáltunk...
-Zalán 5 triplája mellett űzte-hajtotta a csapatot,talán a legjobb volt.
-Bácsi...valóban hullámzó,de a végén odatette magát,mikor nagyon kellett...azért elég ideges volt.
-Geri:nagyon jó kezdés és lendületes befejezés...közte,hát nem sok.Védekezés keményen,de valahogy nem szertik a bírók...
-Sitku Béci: talán eddigi leggyengébb paksi produkciója...a végén egy tripla jókor.Ez nem sok.
-Czigler...ez megint talányos....ennél ő sokkal többre képes...néha nagyon jó dolgokat mutat,aztán gyermeteg buta hibák...
Csere: Vaido...látszott a betegség rajta,nem tudott igazán hozzátenni...Érsek:csak percei voltak.
Előzmény: Artúr Doki (1767)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1767
HáLy!
Hát ezen is túl vagyunk...legalább is remélem.Azért jó az izgalom,de minek ha nem musz...
Szóval valóban erőlködés szaga volt időnként ennek a produktumnak,de az idők távlatából ez már senkit nem fog érdekelni és senki nem fog rá emlékezni...lényeg,hogy 4-ben vagyunk...vagy ahogy nemrég olvastam Final Four!!!
A vendégeknél ha jó a memóriám,akkor Ridl és Lakatos vonallal fejezte be a meccset...a horvátnak nem ment( ő a szememben nagyott nőtt a debreceni Kakasok-Ase bajnoki óta...ekkor úgy játszott,hogy épp visszaért Horvátországból,ahol gyermeke született,de sajnos halva...)
Lakatos meg csak az aprításban jeleskedett...
A maradék 3 /Gémes-Mcdaniel-Rucker/ viszont jó volt...különösen aggreszívan játszott Lecsó,ez tőle szokatlan,legalább is számomra...
A cserék: Tóth még elment úgy-ahogy,Romboló nevéhez méltóan ügyködött,szegény Ádám meg elég vicces figura...
Ja és Stefi...nehéz erről beszélni,de a meccshez nem sok köze volt inkább a bírókkal és a zsűriasztallal meg néha a nézőkkel veszekedett.
Előzmény: Törölt nick (1765)
xGabi Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1764
Szóval az akart volna mondva lenni,hogy a múltkor röhejes dologért pontozták ki Lapovot.Bocs!
Előzmény: xGabi (1763)
xGabi Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1763
Belfera!
Az alapszakaszbeli Alba - Olaj után valahogy úgy írtam,hogy röhejes ák ki Lapovot ; hát az még semmi volt a mostani esethez.Bojan leszed egy védőlepattanót,Williams előbb megrántja a karját,aztán a derekánál fogva belekapaszkodik ; erre Bojan finoman,egyáltalán nem indulatból arréblöki,Williams pedig máris nekimegy és feléüt...no comment.Bojan a szitu alatt végig fogta a labdát,mégis neki fújták a faultot,ami által kiszállt.
És amit az előbbb kihagytam : nálunk Vukicsevics (18/6) és Lapov (13) játszottak jól,Pavlovics ezúttal elég felejthető volt,bár sokat ült és látszott,Goran szeretné szombatra pihentetni.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: belfera (1760)
xGabi Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1762
Albacomp - OLAJ 81 - 63,összesítésben 153 - 166.Nem vagyok túlzottan elragadtatva a látottaktól,mert a csapat szigorúan csak annyit adott ki magából,amennyi a biztos továbbjutáshoz elég volt.És ez nem túl sok...nemtom mi lett volna,ha az Alba egy kicsit jobban meghajt bennünket.Az elején elmentek 16 ponttal,és mi mindig csak akkor kezdtünk el villantani valamit,amikor már majdnem 20 volt a különbség.Aztán a 3. negyed végén pár percig volt 6-7 pontos különbség is.A meccs utolsó perceiben nem nagyon erőltettük a pontszerzést,kb. 3 alkalommal előfordult,hogy úgy játszottuk ki a huszonnégyet,hogy nem próbáltunk kosárra se dobni...
A 4-ben ez kevés lenne,de majd akkor jobban fogunk játszani.
Mit lehet ehhez hozzáfűzni ; gratulálok a csapatnak,hét év után újra a "Final Four - ban" vagyunk!

HAJRÁ OLAJ !!!

Gratula Körmendre is!

belfera Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1761
A kaposvári meccshez még annyit, hogy Edmonson betegség miatt nem játszott, Madisont pedig kiállították, így nem játszhat szombaton a Falco ellen. Gondolom ismét nem volt semmiféle provokáció.
belfera Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1760
Kaposvár - Körmend 89-79

Szép volt fiúk, gratula a továbbjutáshoz!

Paks - Debrecen 86-58

A vendégek az utolsó negyedben 5(!!) pontot dobtak. Érdekes lehetett, kíváncsian várom Stefi nyilatkozatát.

Albacomp - Szolnok 81-63

Williams ismét ütött, ezúttal Lapov volt a szenvedő fél, aki ezzel ki is pontozódott, Démont viszont elfelejtette kiállítani Senor Váradi.

Tud valaki infot Szombathelyről?

Hajrá Körmend!

csaby1 Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1759
Hi!!!

Az ASE nyert, és továbbjutott. Az eredményt pontosan nem tudom. Asszem 86-59, de ez nem biztos. A fő, hogy továbbjutottunk. Hajrá ASE!!!

Előzmény: kaposvari (1758)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1758
Igen, ha megtudod légyszi írd fel, hol lesz a szombati meccs. Ha a Vasútban akkor azt is, hogy kész van-e.
Köszi
Előzmény: G_e_r_y (1754)
be-st Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1757
Igazad van, én is optimista vagyok, különben nem érdemes meccsre járni.
Csak jó lett volna, ha mostanra már kisült volna valami. Az idén már vsz. sületlen marad, hacsak valami gyorssütési technikát nem találnak ki. És nehogy leégés legyen a vége.
Örülnék, ha igaz lenne Williams maradása. Végre egyszer nem kéne évenként légiós(oka)t cserélni. Hagyjuk már összeérni a csapatot.
A tv marad ennél a meccsnél? Múltkor is az utolsó pillanatban cserélték le a bl-meccset egy másikra. Persze ahhoz nem kellett kimenniük sehova.
Üdv
Pistike

Előzmény: andrej11 (1755)
nick007 Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1756
Üdv!
Szerintem lehetne a találkozási hely megint a "szuvenyír bolt" előtt a szünetben ha egyetértetek.

Hajrá ASE!

Előzmény: Törölt nick (1752)
andrej11 Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1755
Sajnos igazad van abban, hogy sok mindent nem lehet most érteni az albánál, de lesz ez még jobb is. Ez a csapat mindenre és annak az ellenkezőjáre is képes. Majd meglátjuk mis fog ebből kisülni.
Williams a legjobb játékosunk. Infóim szerint már tárgyalnak vele a hosszabbításról.
(Nem ide tartozik, de az elkerülő építése folytatódik, ahogy a terveket véglegesítik mehet az építkezés...)
Előzmény: be-st (1753)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1754
Kaposvári!

Nem kell megkérdezni őket ehez!

Azért játszották az utóbbi meccseiket az iskola termében, mert a régi Vasút csarnok átalakítása zajlik! Azt nem tudom elkészült e már, erre rákérdezek ha gondolod :))

Előzmény: kaposvari (1750)
be-st Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1753
Avass!
Sajnos néhány dolgot mi sem értünk itt Fehérváron. Pl. az igazolások. Pl. az impotens kinti dobóteljesítmény. Pl. Williams szidása. Pl. Matus miért nem a Fehérvár KC-ben játszik. Pl. miért nem épül tovább az elkerülő út. Ja, az nem ide tartozik, és különben is azt értem.
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
Előzmény: Avass (1735)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1751
Zolcsi!
Asszem ezt a témát már átrágtuk...mármint az említett ominózus bajnokit...lehet csalózni,de az a csapat amelyik hazai környezetben cirka 15 perc alatt képes elszórakozni 23 pontos előnyt az ne fogja a bírókra(csak)a dolgot...Bodnár asszisztokat adott,vagy netán egypár triplát is besuvasztott???
Mondjuk az már Bodnár hülyesége,hogy ekkora balhét csinált belőle...szerintem elég sok helyen szokták kiosztani a bírókat és még nem is kell hozzá egy hazai vereség...
Mint mondtam én sem örülök a tisztelt" MKOSZ döntéseinek,következetesnek meg végképp nem lehetne mondani őket...
Egyébként valóban durván nyomta a két most már eltiltott emberke...anyáztak is becsülettel.
Nem voltam messze a dologtól...
Ezek után ma már az általam felvázolt dolgok jönnek...lásd lentebb.
HAJRÁ ASE!!!
Előzmény: ZOLCSI (1748)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1750
Noha, tudom, hogy nem járnak erre dombóváriak, azért felteszem a kérdést.
A régi Vasút-csarnokot bővítették vagy máshol lesznek ezentúl a hazai meccseik? Csak, hogy tudjam hova kell szombaton menni.
Esetleg körmendi topictársak megkérdezhetnék ma este őket, ha már úgyis együtt fognak szurkolni, aztán holnap felírhatnák ide:-)))
Köszi.
nattata Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1749
Egy Krasznai- kupa meccsen láttam először Zsoldos urat élőben, akkor épp a Fradi-hölgyeket rázta gatyába. A meccs alatt egy rettentő szimpi hölggyel, a lányom meg egy aranyos kislánnyal beszélgetett, (beszélgettem)(remélem érthető! Azért sem írom újra!)
A végén kiderült, a Zsoldos család volt.
Szóval elfogult vagyok Zsoldossal szemben, mert nagyon jó edzőnek tartom, bizonyított eleget, de meg tudnám neki bocsátani, ha nem az első két meccsen bizonyítana.:-)
ZOLCSI Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1748
Artúr!

A Debrecen biztos nem fog kupadöntőt rendezni, mert nem fog bejutni. Ugyanis nem hagyják. Halm Rolit eltiltották két meccsre (Paks elleni kupameccs visszavágója ill. Szolnok elleni bajnoki) valamint Sterbenz Tamást 400! ezer forintra büntették valamint 4 hónapos eltiltást kapott egy évre felfüggesztve. Az ítélet ellen a debreceniek fellebbezni fognak.
Az ominózus esetet az váltotta ki hogy a bajnoki! Debrecen-Paks meccs után Halm és Sterbenz Bodnár játékvezetőt lecsalózták. Egyébiránt rajtuk kívül volt még egy pár ember aki ezt tette - jogosan.

Előzmény: Artúr Doki (1746)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1747
Más...csúnya pletykák terjengenek a városban a jövőről...többet nem mondok,mert egyrészt nem publikus,másrészt meg szerintem úgysem igaz...így inkább nem is izgatnám a nagyérdemű kocsmázókat(bár szerintem ez már kimerítette ezt).
valóban vannak gondok a szurkolótábor körül is...
Sporttárs!Az előénekes már nem iszik...ugye Feribá? A dobosok viszont még igen...
Félretéve a hülyeséget némi problémánk támadt a csapat vezetőségével és egyenlőre holtponton vannak a dolgok...
Azért holnap szeretnénk megtolni a csapat szekerét,hogy átgázoljunk a kakasokon...a 4 közé.
Aztán majd eldöntjük,hogy hogyan tovább...
A csapattal természetesen semmi gondunk(remélem,hogy Peti gatyába rázta őket),feljebb vannak bajok...
Szóval HAJRÁ ASE!!!!
Előzmény: Artúr Doki (1746)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1746
Szasztok!
Én ezt a debreceni históriát már kábé két hete mondtam,asszem a kakasos oldalra be is véstem.Mondhatnánk,hogy ez nekünk most kapóra jön...de az az érzésem,hogy semmiképpen nem jöhetünk ki jól a dologból.
1.Továbbjutunk...na persze így ilyen hátszéllel könnyű volt,szövetség csapata...stb.
2.Kipottyanunk...persze mindenki rajtunk röhög,a híres címvédő nem jut be a 4-be.
Mondjuk az első verzió még mindíg jobban hangzik számomra...
A 4-ben úgyis Szolnokon lesz a döntő:Körmend,Falco,Olaj és Ase/Debrecen...a vasiak szerintem nem kapják meg/Falco biztosan/,mi nem nevezünk szokás szerint,marad az új csarnokot avató Szolnok...esetleges ellenlábas Debrecen,ha elég lesz a 18 pont fór...
Előzmény: csaby1 (1745)
csaby1 Creative Commons License 2002.03.05 0 0 1745
Én is hallottam valamit. De sajna nem tudok holnap meccsre menni, így nem tudom igaz-e amit hallottam, vagy csak pletyka. Jó lenne Feribá, ha megosztanád velünk, amit tudsz.
Előzmény: saabee (1744)
saabee Creative Commons License 2002.03.05 0 0 1744
Hi Feribá04!

Ezeket a "rossz híreket" már Artúr is említette itt.
Miről van szó?
Megírod mélbe, vagy majd inkább holnap elmondod lájvban :)?

Akkor is ASE!

G_e_r_y Creative Commons License 2002.03.05 0 0 1743
Valahogy minden mellettünk szólt a hétvégi megyei rangadóval kapcsolatban, éreztem hogy valaminek közbe kell jönnie!

5 évet vártunk arra, hogy nyerjünk a szűlővárosomban, egy hónap alatt kétszer mégis sok lenne!

Bár eszemben sincs feladni, de a Zsoldost elismerem, és szerintem nagyon fel lesz pörögve a Falco! Persze ennél nagyobb siker lenne nyerni!!

Elöbb holnap kell továbbjutni a kupában!!

Hajrá Körmend & Dombóvár!

Előzmény: kaposvari (1741)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!