...van néhány tippom, ezt mind összetesszük, és lesz egy nagy tipp (HOFI)
Falco-Körmend +4 (új edző jól seper...)
Debrecen-Olaj -8 (fő az önbizalom!)
Alba-Paks -11 (fáradt Alba, ASE is, de legalább fel vannak dobva)
Dombóvár-Klíma -6 (nagy pankráció-remélem nem a lelátón)
Köszi Willie, jó, hogy feltetted, most már nem csak olyan hírek vannak éveken keresztül, hogy: "A Sikágó Csúz 38 fával kikapott hazai pályán, Dávid Kornél 1,5 percet játszott, 1 pontot dobott, de nagyon impozáns volt a bemelegítése." egyszerűen "PHENOM"...
hogy ne csak a ffi rajatsas legyen napirenden (bar tudom, hogy mindenkit az erdekel most legjobban), erdekessegkent egy magyar vonatkozasu amerikai kosaras hir.
Cserny Reka a Harvard Egyetem csapataval megynyerte az Ivy League-et es bejutott az NCAA rajatszasaba, amely Marc 15-16-an kezdodik. Egy ket idezet az errol tudosito cikkbol:
"... The Harvard women's baskettbal team went on to capture the coveted plate (gondolom ez a beceneve az Ivy League kupajanak, mivel tobbszor is igy emlitik a szovegben) outright with a 77-65 win over Yale... Freshman PHENOM (kiemeles tolem) Reka Cserny dropped 19 in the win..."
masik helyen a cikkben:
"The too-hot-to-handle frontcourt duo of Cserny and Peljto, torching opponents all season long, combined for 33 points."
Gratulalunk Reka!
Willie
Albacomp-Paks H 11 (Paksot is elérte a "gödör")
Dombóvár-Klíma Vill V12 (felavatjuk az új csarnokot:-)
Debrecen-Szolnok H7 (Halm vezérletével)
Falco-Körmend H4 (Zsoldos bizonyíthat)
Szívesen.
Inkább hagyjuk a másik topicot, szépen süllyed ,remélem nem látom többet:-)
Városunk mundérját próbáltam védeni egy eredetileg sporttémában, de aztán csúnyán a politika mocsarára vittek egyes negatív erők:-)
Tényleg hagyjuk.
Falco-Körmend H6 (Talán...)
D.Vadkakasok-Olaj V+17 (Sima liba,...izé kakas :))
D.vár-K.vár H8 (Most vagy soha!)
Alba-ASE V7 (Nagyon nehéz lesz!)
A tegnapi meccshez annyit,hogy sajnos úgy vettem észre egész addig nem hajtottunk, amíg nem volt meg a kellő motiváció.Vsz. ezért égtünk Debrecenben is 18-cal(itthon úgy is nyerünk...).
Tegnap azért az utolsó negyedben nagyon oda tettük magunkat!Az kellet!
Szombatra remélem feljavulnak a centereink.Meglehetősen hullámzó telejsítményt nyújtottak.Czigler támadásban,Sitku védekezésben is nyújtott helyenként értékelhetetlent.
Ez Fehérváron kevés lesz!
Kösz a beszámolót, így már mindjárt más a véleményem a tegnapi eseményekről. Remélem Nickelt, Istit és Puteszt példásan megbüntetik. :-)) Kár, hogy Gery is hozzászólt, mert ezzel elbizonytalanított egy kicsit. Talán hétfőn megkapom a meccs felvételét, és akkor már nem csak feltételezni tudok majd - ha tévedtem, akkor el fogom ismerni.
Amúgy melyik topikban hirdeted még az igét?
Az óvás miatt ne félj. Ha a felek megkérdezése nélkül hoznak (hozhatnak) ilyen ítéletet (pl.: lehet viszonyítani a Falco esetéhez) akkor ott nagy baj van. Úgy látszik a szövetségnek nem kell csapat Kelet-Magyarországról....
Sziasztok.
Gratulálok a tesóknak is,meg magunknak is,bár egyikőnk sem lehet túl büszke a tegnapi teljesítményére.
Folytatódik a tippverseny? Ha igen, akkor:
Falco-Körmend H5 (bocs, de így érzem)
Debrecen-Olaj V8 (egyszer már sikerült, megint fog)
Alba-Paks V5
Dombóvár-Kvár H5 (hátha)
Gratulálok a csapatnak a tegnapi derbiért, mert mindent megpróbáltunk és az utolsó percig hajtottunk. Tisztességes dolog volt. Talán a bajnokságban jobban megy majd.
Sajnos a meccset tévében láttam csak. (mielőtt divatszurkolónak neveznétek jelezném, hogy Vidi meccsen voltam Akasztón - hiába ha egy városnak ennyi csapata van...)
Kölcsönös rigmusozásról beszélsz!
Hát valóban kaposvári oldalról jött is a "Cigányok!" az "Egyszerűen senkik vagytok!", vagy például egyszerűen a "Fa...pó Körmend!", sőt a "Meneküljetek!!!" tetszett a legjobban!!
A mi oldalunkról a "Sapkás Stojan" volt a "legdurvább", bár egyszer felhangzott az "Egyszerűen szerbek vagytok" is!
Szerintem Nickel kiállítása vicc volt!
A kimutogatásról annyit, hogy Dzunic az egész körmendi meccsen a középső ujját felfelé tartva mutogatott kifelé!
Valóban jobbak voltatok a végén!!!
De ehez kellett, hogy a Nickel, Eddy, Zsebe hármas ne legyen a pályán!
Rafival, Matyival hoztuk vissza -18-ról!!
A gatya lehet hogy tele volt, de a hangunk is akkor volt a legnagyobb, mert éreztük a bajt!!! A csapat szerint ha nem vagyunk ott tuti kiesés a vége!!
A konfettieső parádés volt!
Talán nem leszek túl hosszú, de egy kérdés gyötör a tegnapi meccs óta! Egy kaposvári gyerek kiabálta utánunk a csarnok elött, hogy "Menjetek haza a családi házaitokba!".
Nem értem a dolgot, most a panelházára vágott fel??
Tegnap én is egyike voltam annak a 30 szolnoki szurkolónak aki ellátogatott Fehérvárra. A hozzászólásokat végig olvasva egy-két észrevételem volna.
Huhogás: valóban bunkó dolog, mint már írtam én is elítélem. A mérkőzés vége előtt 5 perccel Váradi Orosszal kiüzent nekünk, hogyha nem fejezzük be, akkor a kiürítteti a szektorunkat.
Lapov-Williems: Damon agya elszált! Ott ültem a palánk alatt és mindent láttam. Damon két kézzel kaposzkodott Bojan karjába, és húzta lefelé. Bojan mozdulatában semmi rosszindulat nem volt. A labda is a kezében volt. Én sem szívesen cipelném a másik csapat 90kg-os játékosát ékszerként a karomon.
Mérkőzés: Az Alba a legjobb taktikát választotta az egész pályás letámadással. De miért 40 percig? Szerintem a szombati mérkőzésen nagyon fáradt lesz az Alba, és ki fog kapni. Szerintem kár volt érte. Sajnos tegnap nem is akartunk szoros mérkőzést játszani. Ez látszott a játékon is (24 eladott labda!!!!!!!!). Jövő hét szombaton remélem végre győzünk Fehérváron!
Gratulálok az Olaj továbbjutásához, és az Alba lelkesedéséhez!
UI: Shannon állóképessége(!)=0. Mérész csele után 5-6 métert ment négykézláb, alig bírt felállni. Ha azt mondom, hogy árnyéka régi önmagának akkor még udvarlok is.Tanuljatok a mi esetünkből. Mi is rosszul jártunk olyan játokosokkal akik hosszú időt kihagytak, vagy "nagy" viszatérők voltak. (Koprovica, Adderly)
Jól van csak fáradt vagyok egy kicsit a kétfrontos harctól (egy másik topicban is osztanom kellet az igazságot:-)).
Az ügyekről:
Madison provokálta végig a közönséget, kimutogatott, kidumált, Sztojant pedig egyértelműen ellökte, Németh pedig majdnem meg is taposta utána. Szőkét is leterítették a vége felé, Patonay pedig az első(!!!) perctől kezdve üvöltözött a bírókkal minden egyes ellenük ítélt szabálytalanságnál. A kisebb fault-lépés tévedésekről nem is beszélve. De még egyszer mondom nincs értelme a bírókal foglalkozni, meg se tenném, ha az ellen nem ezt csinálná folyamatosan.
A játék színvonala (főleg a védekezés) nagyon alacsony volt, kicsit altató taktikát játszottunk, mint akiknek már teljesen mindegy. A Körmend be is kapta a horgot amit Madison kiállítása csak tovább fokozott (ekkor húztunk el 18-cal). A végén aztán kijött az, hogy folyamatosan fáradt a csapat, hat emberünk van (bár inkább öt, mert ez a Fülöp gyerek valami óriási tévedés), meg ahogy mondtam is a Körmend se játszott addig tudásának megfelelően. Szurkolók természtesen kölcsönösen rigmusoztak, de nem volt veszélyes. Mondjuk ennyi rendőrt régen láttam egy helyen mint tegnap. Kb. ennyi.
Ahogy hallottam a DVMSE továbbra is a Vasút-csarnokban játszik, de valaki megerősíthetné.
Az egészpályázás valóban kitűnő fegyver, de nem lehet mindenki ellen megfelelő hatásfokkal bevetni. Az állósabb kosárlabdát játszó csapatoknál (pl. Szolnok) nem okoz különösebb veszélyt, mert nincsenek olyan játékosok akik lendületből veszélyesek lennének, de próbáljatok csak a Körmend vagy mi ellenünk a meccs jelentős részében egészpályázni.