Keresés

Részletes keresés

kwest Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1488
A Falco-Dombóvár már megvolt :)))
Előzmény: Feribá04 (1485)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1487
Nem tudja valaki, hogy mennyi szünet lesz az alapszakasz és a köv. kör között és mikor lesz közben a sorsolás?
LD Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1486
A két évvel ezelőtti döntő alatt-után Szolnokon az egyik ismerősömnek elég szépen meghúzták a kocsiját (valószínű kulccsal) csak mert a rendszámtábla tartójáról kiderülhetett, hogy fehérvári kocsi.
Előzmény: CVZ (1482)
Feribá04 Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1485
Szia!

Nem is azért kérdeztem, mert valaha ért volna inzultus az "Olajvárosban", hanem mert néhol erősen pedzegetik (pl. Sportfórum: "nem csak pontból kaptok többet") és jobb, ha az ember ilyet előre tud. Mindegy megyünk, szurkolunk és győzünk!

Tippverseny:

Már olyan rég tippeltem, hogy el is felejtettem a szabályokat (igaz én találtam ki). Kaposvári kolléga betennéd...:-)))))))))

Körmend-Kaposvár H17 (Az MTE feláll a padlóról, a Klíma nem)
Szolnok-ASE V5 (Meglesz)
Falco-Dombóvár H26 (A Szombathely pihent és Kálmán óriásit fog játszani)
Albacomp-MAFC H29 (Gond nélkül)
ZTE-Debrecen V5 (Ez a két pont még kell a "Lokinak")
Szeged-Nyíregy H25 (Az Isobau-t ez a meccs már nem érdekli)

Üdv.
Feribá04

Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1484
Ja a majd elfelejetettem a "tippülést":
Nesztek:

Szeged-Nyíregy H8 /sima meccs-még Emírrel sem...Go Szöged!/
Zte-Debrecen H5 (Zte-nek musz nyerni,és ez még Reed nélkül is mehet)
Alba-Mafc H20 (sima ügy)
Körmend-Kapos H10 (Vasiak tegnap se voltak rosszak+ a somogyiak gödörben vannak...benne is maradnak még egy darabig...)
Szolnok-Ase V7 (kétesélyes meccs,óriási csata,hivatalból kettes)

Ennyi.
HAJRÁ ASE!!!

Előzmény: csaby1 (1480)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1483
Na majd meglátjuk...szombaton úgyis menden kiderül.
Mondjuk tavaly elég viharos körülmények között távoztunk Szolnokról,úgy hogy ráadásul ki is kaptunk...volt ott némi sörösüvegdobálás meg miegymás...meg jó sok rendőr szerencsére.
Meg aztán legutóbb Pakson is volt némi inzultus.
Azért én is bízom benne,hogy balhémentes meccs lesz...
Ráadásul előtte Szolnok-Szexárd Atomerőmű női bajnoki...csak úgy ráhangolásként...
Csá!
Hajrá ATOm!!!
CVZ Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1482
Feribá!
Kérem tegye fel az írását akit inzultus ért Szolnokon!Nincs az az Alba v. Honvéd drukker akinek csak a haja szála görbült volna nálunk!!
Ha nem csináltok nagy hülyeséget,(márpedig miért csinálnátok) együtt sörözhettek(v. borozhattok) az OLAJ-fanokkal a csarnok mellett lévő ivóban!!!
Különbenis, amelyik kutya ugat, az nem HARAP!

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Feribá04 (1466)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1481
Nem kritizálni akartam, csak azért kérdeztem, mert annak idején nem jegyeztem meg.

fish

Előzmény: kaposvari (1478)
csaby1 Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1480
Tippek:

Szolnok-Paks -5 (Tegnap a 2. negyed meggyőzött)
Körmend-Kaposvár +5 (két hullámvölgyben lévő csapat, hazai győzelem)
Alba-Mafc +15 (Na itt az esély az albának nyerni)
ZTE-Debrecen +10 (kell a ZTE-nek)
Szeged-Nyír -6 (csakhogy izgalmas legyen a vége)

Sajnálom, hogy nem mentem ki a szünetben a topictalálkozóra, de féltettem azt a kis állóhelyemet, ahonnan néztem a meccset. Patonayt nem értem, időkérésnél a bíróval vitatkozik??? Pedig lett volna mit mondani a fiúknak. A hátralévő 2 meccsből egyet nyerni kellene, hogy az új alapszakaszban is legyen előnyünk a Szolnokkal szemben. Az lenne a legnagyobb előny, ha megvernénk a Szolnokot most. Na meg esetleg a Kaposvárt szerdán.

Hajrá ASE!!!

Előzmény: kaposvari (1479)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1479
:-)). Az NS tudósítója Jutasi Róbert (egyébként minden tiszteletem) volt szerintem régen túl messze földön, azért írta:-). De azért egyre jobbak vagyunk, nem?
Most őszintén, egymás között, szerinted is igaz, hogy Miljkovics mester pszichikai hadviselésre és nagyon aggresszív játékra ösztönzi csapatát vagy csak mindig nálunk játszanak így?
Előzmény: Gabci456 (1473)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1478
Tippversenyben ha eltalálod a győztest az alapból egy pont. Ha azt is, hogy mennyivel nyernek akkor plusz három, ha egyel lősz mellé az plusz kettő, ha kettővel az plusz egy.
Nem én találtam ki, de szerintem jó szisztéma:-))
Előzmény: Fishtax (1469)
andrej11 Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1477
Szolnok-Paks +2
Körmend-Kaposvár +3
Alba-Mafc +21
ZTE-Debrecen +7
Szeged-Nyír +4

Izgalmas forduló lesz. Szerintem a Paks jelenleg kiemelkedik a mezőnyből, de Szolnokon mégis ki fog kapni.

Előzmény: Fishtax (1476)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1476
Szolnok-Paks -5
Körmend-Kaposvár +7 (jó kis ki-ki meccs a 3. helyért!)
Albacomp-MAFC +11
ZTE-Debrecen +4
Szeged-Nyíregyháza -5 (a Dombóvár miatt reménykedem a vendéggyőzelemben)

Ha az utolsó kettő bejön, akkor 3 csapat lesz 21/6-os mutatóval a 8-10. helyen... szép nagy tülekedés várható... :-)

fish

gringo Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1475
Akkor a tippsor:

Körmend-Kaposvár H9
OLAJ-Paks H6
Albacomp-MAFC H17
ZTE-Vadkakasok H4
Szeged-Nyháza H11

Gabci456 Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1474
Sziasztok.
Itt vannak a nyerő tippek:

Körmend-Kaposvár H12
OLAJ-Paks H8 (Hú, de nagyon kemény lesz.)
Albacomp-MAFC H25
ZTE-Vadkakasok V5 (Jók ők, csak jól álcázzák.)
Szeged-Nyháza H9 (Ezzel benn vannak a 8-ban!!!)

Hajrá OLAJ!
Bojan az Isten.

Gabci456 Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1473
Igaz, de dicsértem is Benczét! De valahogy szzét vaan csúszva mostanában. 8/6-ot szokott dobni, Tőle ez kevés szerintem. Akkor boocsánat a szarozásért, de nagyon régen játszott már önmagához méltóan.

Kösz a dicséretet, ti is nagyon korrektek voltatok. De azért a NS kijelentése a messze földön híres szurkolótáborról mégiscsak túlzás volt. Jó volt nálatok lenni, megyünk legközelebb is.

Piros-Fekete rulez

Bojan az Isten.

Előzmény: kaposvari (1471)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1472
Most mennem kell, de még ma beteszem.
Előzmény: Fishtax (1469)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1471
Nagyon lesújtó volt már a második hazai rangadót elbukni, ráadásul pont a Szolnok ellen. Vukicsevics pofátlanul provokatívan játszott (sajnos egyesek fel is vették a kesztyűt nálunk), de ez vezetett eredményre. Az edzőjükről is tudnék mit mondani de inkább nem. A szolnoki szurkolók viszont (legalábbis akik itt voltak) nagyot nőttek a szememben, csak szurkoltak, bárcsak otthon is ilyenek lennének. A mi csapatunk ebben a formában a négybe se biztos, hogy benn lesz, de igazából egy rossz szót se lehet rájuk szólni. Szóval elég nagy a csalódás,dehát nem lejet mindig a csúcson lenni.
Gabci, a Benczét meg ne szarozd le egy meccs alapján, mert az elég primitív dolog, még akkor is ha tegnap tényleg az volt.
Előzmény: Gabci456 (1465)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1470
A paksi tábor angyali lelkű kiscserkészekből áll, ezt mindenki tudja :-), nem is kapott a körmendi szektor tegnap semmiféle anyázást.

fish

Előzmény: Gabci456 (1468)
Fishtax Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1469
kaposvári, ha nem nagy macera, benyomnád a tippverseny pontozási útmutatóját?

fish

Előzmény: kaposvari (1467)
Gabci456 Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1468
Nem hiszem, hogy lesz balhé. Szerintem ha elviseltek némi anyázást, amit amúgy megkap minden vendégtábor minden csarnokban, vagy egy kicsit többet (tényleg csak kicsit), akkor nem lesz semmi balhé. NEM BALHÉZÓS különösebben A SZOLNOKI TÁBOR, mi csak lelkesek vagyunk.

Van néhány olyan köcsög, tirpák nálunk, aki valószínű huhogni fog néha, ha Davis megcsinálja a "crossover"-jét, de ezt is el lehet viselni. Meg lehet, hogy Ernőt is árulózni fogják, de nem nagyon. (Azért írok többes harmadikban, mert én a bérletesek közt ülök, igen messze -sajnos- a B-középtől.

Különben Szolnokon nagy elismerésnek örvend a csapatotok. Tiszteljük az erőtöket.

A meccs előtt mindig lehet venni jegyet a csarnokban, úgyhogy ne csak nyolcvanan gyertek.

Aztán nyerjen a jobb! MI!!!

Hajrá OLAJ!
Bojan az Isten.

Előzmény: Feribá04 (1466)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1467
Tippverseny:
1. kaposvari 51p (7)
2. kwest 46p (5)
3-4. belfera 34p (0)
Artur Doki 34p (4)
5-6. andrej 27p (-)
olajka 27p (11!!!)
7. Fishtax 25p (3)
8-9. Feriba 24p (-)
Lecso 24p (4)
10. Gabci 21p (13!!!!!)
11. CVZ 20p (9!!)
12. csaby 19p (8)
13. be-st 17p (4)
14. isz-akos 13p (5)
15. gringo 12p (10!!!)
16. realfan 9p (-)
17. Gery 7p (3)
18. nick007 6p (6)
19. Mr. Pink 4p (-)
Feribá04 Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1466
Csak 80 jegyet kaptunk, de egy busz és pár autó megy. Ne haragudj, de némely fórumon olyan a hangnem, hogy nagyon érdekel a véleményed. Látsz esélyt balhéra szombaton (az előzmények közismertek)?
Én mondjuk megyek mindenképp.

Különben le a kalappal a körmendiek előtt, mert bizony a csapatuk tegnapi teljesítménye nem volt épp túl magas és mégis ünnepelték csapatukat a végén. Ezt nekünk is meg kellene tanulni. Ezenkívűl nem volt anyázás, fikázás és egymás játékosainak baszogatása. Egy kicsit jobban szurkolhattak volna (mint ahogy mi is), de elismerem kemény pofon volt nekik is a második negyed.

Előzmény: Gabci456 (1465)
Gabci456 Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1465
Sziasztok.

Gratulálok a csapatomnak! Még mindig a meccs hatása alatt vagyok. Nagyon jó volt végre egy győztes rangadóról hazajönni.

Azt hiszem a Kaposvár teljesen elfáradt a Nemzetközi kupameccsektől. Túl öreg már ehhez a centerpárosuk, Simon meg túl fiatal. Mondjuk Brane Dzunics bírja a dolgot. Bencze meg úgy szar ahogy van.(Pedig régen nagyon szerettem a játékát).
Az Olajon megint látszódtak az idén nagyon jól érzékelhető, remek tulajdonségot: egymáséért és a győzelemért mindent alárendelés és persze a jugo iskola. Tavaly ez nem volt így. Mondjuk egy Sitku "Az én kisfiam" Ernőtől, vagy Drewtól ezt nem is lehetett elvárni. Sajnos.

Külön gratulálnék Bojannak csodálatos és fegyelmezett játékáért. Talán a 39. ppercben kapta meg az első faltját. (Erre felhívnám Szamos játékvezető úr figyelmét is.)
Benő is csoda volt.

Hajrá Piros-Feketék!
Bojan az Isten.
Reszkess Paks! (Jöttök?)

Feribá04 Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1464
Szia Sporttárs!

Mivel úgy látom visszatértél, így én is előbújok, már csak azért is, mert ismét a régi megszokott hangnem uralkodik a fórumon és így semmi okát nem látom a távolmaradásnak. Úgy tűnt a meccs hatása alatt vagyok :-)? Félidőben lehet, de szerintem minden paksi szurkoló így volt vele azután a Davis által bemutatott csel után (Kobe az All Star-on mutatta ezt be 4 évvel ezelőtt, de azt a támadást ő fejezte, míg Feribá ezt leadta).

Szóval a meccs:

Tényleg jól kezdett az MTE és mi az elején nem nagyon találtuk védekezésben annak az ellenszerét, hogy az ellenfélnél öt tripladobó van. Az is probléma volt, hogy Czigler Laci ebben a periódusban feltűnően sokat hibázott és kényelmetlen volt számára Edmonson fogása. A második negyedben eldőlt a meccs. Az a három perc három indítása, illetve Zacsi 9 méteres triplái úgy éreztem pszichikailag törték össze a Körmendet. Meggyőződésem, hogy Patonay nem vette észre mekkora a baj, mert csak akkor kért időt, amikor majd 15 pontra nőtt a különbség. A második leindításnál meg kellett volna állítania a hengert. A második félidő szerintem dögunalom volt. A Körmend nem hitte el, hogy lehet keresnivalója, az ASE pedig úgy volt, hogy a hétvégi rangadó fontosabb annál, mint hogy most ellőjünk minden puskaport.

Egyéni teljesítmények:

Körmend:
Isti: Nem volt rossz, de a meccs döntő pillanataiban Zalán levette.
Nick: Végül is hozta magát, de feltűnő volt, hogy személyes érdekeit (Feribát lejátszani) nem veti alá a csapatérdeknek. Imádom a játékát és mint paksi szurkoló örökre hálás vagyok a múlt évi teljesítményért, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem őt kellett volna leigazolni. Belferának épp ezt mondtam meccs után, hogy jobb lett volna egy olyan átszervezés, hogy megtartják Torot, elküldik Mujkét és vesznek 4-5-re valakit (mondjuk McClendont).
Rodolfo: Óriási csalódás! Az utóbbi meccseken nyújtott mutatói alapján visszavonok minden olyan kijelentést, amit a válogatottba való követelésére tettem.
Mujke: Lejárt az ideje.
Eddy: Remekül kezdett, de ahogy Sporttárs említette varázsütésre tűnt el. A meccs végi cselekedete nem volt sportszerű, de nem tudom mi volt a háttérben.
Baba, Grebi: Értékelhetetlen.

ASE:

Zacsi: Átmentette szombati formáját mind támadásban, mind védekezésben.
Geri: Amit ez a gyerek védekezésben csinál az embertelen. Madison egyszer sem tudta egy-egyben megverni.
Feribá: Néha még engem is meglep, hogy miket tud.
Béci: Nem volt az igazi, de nem is kellett.
Lacika: Nagyon rosszul kezdett, de a bizonytalanságok után magára talált és ismét csak rendet tett a deszka alatt.
Valdo: A mai teljesítménye is megerősített abban, hogy a bajnokság legjobb hatodik embere.

Játékvezetés:

Gyerekek ez egyre siralmasabb! Borzasztó sokat hibáztak és ez a felfogás, hogy ne fújjunk le semmit nem vezethet előre. Fera azt mondta, hogy szerinte nem volt durva a meccs és ez igaz is, de kiváncsi vagyok mi lenne (remélem nem lesz), ha ilyen felfogásban vezetnék le a hétvégi Szolnok-ASE szuperrangadót. Itt van például az Isti kontra Geri eset. A szurkolótábórból sokan nagyon haragudtak a körmendi játékmesterre, de szerintem ez is csak bírói hiba volt. Az eset:
Fodor a sokadik labdáját szerezve megindul a gyűrű felé és a túloldalt már startol a kis amerikai. Németh megpróbálja egy taktikai faulttal megállítani - megüti Geri kezét -, de a bírók sípja néma. Mégegyszer megteszi, ezúttal keményebben - megint semmi - közben a paksi hátvéd kezdi elveszteni az egyensúlyát és nem tud Davishez passzolni. Harmadszorra Németh már majd fellöki egykori csapattársát és dulakodás közben összeakad a lábuk. Fodor óriásit esik és a bírói sípszó csak ekkor jön.
Én nem Istire haragszom.

Hangulat:

Lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de Mr. Clay-nek adok igazat. Nem volt egy nagy szám. Mi is voltunk már ennél jobbak, a Devils meg szinte mindig. A meccs eleji felirat remélem hatásos volt. Aki nem látta: HARSI: PIROS-KÉK FIZETÉS, PIROS-FEKETE NYELV. Engem nem érdekel, ha a Körmendnek szurkol, de ne fikázzon nyilvánosan senkit egy magyar játékvezető felesége.

Topiktalálkozó:

Nagyon örültem, hogy ez létrejöhetett, de sajnos a nagyszünet túl rövid volt. A megjelentek: Sporttárs, Belfera, Fishtax, Artúr Doki és jómagam. Bocs, ha valakit kihagytam. Ferával meccs után jót dumáltunk, de sajnáltam, hogy Sporttárs hamar hazaindult, illetve nekem is volt egy városi meccsem. Utánna kajálni voltatok? Mindenféleképpen támogatok minden jövőbeni ilyen jellegű kezdeményezést.

Egyenlőre ennyi, várom a kritikákat.

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

Előzmény: Törölt nick (1461)
be-st Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1463
Üdv!
Lassan mindegy, hogy ki kerül a nyolcba, mindenkitől kikapunk idegenben. Szomorú vagyok. :-(((
Még a Szegedben reménykedhetünk. Persze ha ilyeneket csinálunk, mindegy is. Triplaarány 10-5 oda. De most nem csak ez lehetett kevés, a védekezés is. Nem láttam, de 97 pontot nem szoktunk kapni jobb csapatoktól se.
Üdv
Pistike - a MAFC-ot azért csak megverjük. Feltámadás indul!
Fishtax Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1462
Fél egyre értünk Pestre, semmi gáz nem volt. Feribának és belferáéknak még egyszer köszönöm a fuvart, kár lett volna kihagyni ezt a meccset.
Az említett topiktalálkozón egyébként még nick007 is megjelent a paksi különítményből.

fish

Előzmény: Artúr Doki (1454)
gringo Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1459
Iszonyat régen voltam sajna Körmend tájékán(asszem a ZTE meccsen utoljára), de most nagyon kellene jegy a hétvégi derbire. Tudnátok segíteni abban, hogy mikor tudnám optimálisan megvenni???
kwest Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1458
Itt nagy bajok vannak. Majd holnap produkálok egy elég hosszút valamelyik körmendi topicba, de most ez is szép teljesítmény tőlem.
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1457
Vazze,Váradit,a teknővájót majd' kihagytam!:-(

Hogy fújhat ez a tetű első osztályban?

Legjobb lenne,ha félbeszakítaná... magát!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!